vineri, 2 august 2019

ALEXANDRA TRAIESTE SI ESTE "PLIMBATA" CU MASINA !

                                          2 August 2019,ora 18,05 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad undeva in dreapta mea o strada pe care era stationata o masina in care era un intuneric total.
Dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, cu Puterea Sa, a voit ca eu sa vad cine era in acea masina. Nu vedeam masina pe dinafara,ci numai bancheta din spate a masinii si era intuneric in masina.
Vad bancheta din spate a masinii care era destul de spatioasa,iar pe mijlocul banchetei din spate,statea in şezut Alexandra,fetita disparuta.Era legata ca de un trunchi de copac,atat de tare era legata de bancheta spate a masinii . In dreapta ei, vad un zdrahon de barbat (il vad din spate),are haine inchise la culoare,este atletic si inalt de peste 1,80m (cred eu).Acest barbat o legase pe Alexandra si cauta sa o linisteasca ca sa nu se zbata. Avea scoci maro pe corp,Alexandra.
Era infasurata in scoci maro,ca un balot de paie.
Alexandra se zbatea ca sa scape din legaturi,dar nu putea misca decat capul.Gura îi era acoperita cu scoci maro.
Aud glas care spune asa:
                "Ca să nu se zbata, o legat-o conform planului ales !"
Chiar si-asa legata,Alexandra prin miscarile capului si cu privirea la cel de langa ea, se vedea ca vrea sa-l infrunte,ca sa se elibereze.Dar din păcate,nu putea. Cel care era langa ea, era inalt si atletic,avea haine negre la culoare si lat in spate,posibil vreo salopeta neagra.
Posibil Prieteni,ca pe timp de noapte sa se incerce transferul Alexandrei dintr-un loc intr-altul ,cu o masina mai altfel decat cele mici obinuite,avand in vedere spatiul larg de pe bancheta spate.
Dragii mei,orice-ar spune acest auto-intitulat criminal, eu va spun ca aceasta fetita traieste. Unde anume o tot plimba acesti traficanti de carne vie,eu nu stiu. Dar stiu ca fata traieste si ca e plimbata din loc in loc, atunci cand acestia simt ca se apropie de ei pericolul de a fi descoperiti.
Cu siguranta,Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor descoperi noua locul,iar prin ocrotirea Maicii Domnului ,Alexandra va fi salvata.

.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru Alexandra si Luiza,ca sa le ocroteasca si sa fie descoperite la timp pentru a fi salvate.
                                Cu dragoste,Maria.

105 comentarii:

  1. Dincă ar fi încercat și în 2017 să racoleze o tânără. Dezvăluiri șocante

    Gheorghe Dincă ar fi încercat și în 2017 să racoleze o tânără. Incidentul s-ar fi petrecut în fața spitalului județean din Râmnicu Vâlcea, iar intervenția unui jandarm a fost salutară.

    "În decembrie 2017, pe 31 dec pe la ora 16-17, o fată tânără era internată la Spitalul județean Vâlcea. A iesit la poarta spitalului și într-un timp foarte scurt de ea s-a apropiat un personaj, pe care l-a recunoscut acum văzându-l la TV. Dincă! Acesta a intrat în vorbă cu ea, a început să-i facă declarații cât e de frumoasă, i-a spus că el crede că e de la țară, că numai la țară sunt fete așa de frumoase. Dincă a continuat chiar cu niște gesturi cu conotație oarecum obscenă și a încercat să se apropie efectiv, să pună mâna pe ea", a declarat Veronel Rădulescu la Realitatea TV.
    Jandarmul care era de pază a observat gestul bărbatului și s-a apropiat de cei doi. Se pare că nu era prima dată când suspectul se comporta în acest fel.
    "După ce s-a apropiat jandarmul, Dinca a aruncat o privire urâtă s-a întors și a plecat. Fata nedumerită l-a întrebat pe jandarm ce se întâmplă cu omul acesta, jandarmul i-a spus nu știu însă am observat că intră în vorba cu fete tinere, numai tinere și frumoase și nu vorbește cu niciun bărbat și nicio femeie", a mai spus Rădulescu.


    Avocatul Veronel Rădulescu consideră că, în acest moment, în cazul tragediei de la Caracal, nu era nevoie de o expertiză psihiatrică.
    "Expertiza psihiatrică nu are justificare, el a dovedit că știe foarte bine ce face, ați văzut că s-a dus să cumpere o cartelă nouă să nu sune de pe aceeași cartelă, s-a deplasat în mai multe locuri. Se încearcă să se întârzie aflarea adevărului, se încearcă să se tragă aer în piept, prin mutarea lui la București expertiza psihiatrică, rezultatul de la INML privitor la testele ADN...", a mai spus avocatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci criminalul bantuie si prin Ramnicul Valcea , nu doar prin Caracal .

      Sa se afle cine ii trimitea banii prin western union , caci are 2 miliarde de lei in conturi tataie oligofren .

      Oricum asta moare hacuit in puscarie .

      Ștergere
    2. Nu ti se pare ciudat faptul ca imediat dupa vizita lui klemm astazi s-a intrat in "actiune" gasindu-se brusc si deodata muuuuuulte probe, pana si a doua intrare la casa lui Dinca. Ce tampenie mai e si asta? Adica se baricadeaza politisti la intrare saptamana trecuta, trec peste "probe", nu gasesc nimic sange, nici a 2a intrare iar azi brusc si deodata megamiscari de trupe cu megaevidente sa dea totul in fundul lui Dinca si restul mafiei sa fie salvate ?!?! Este Dinca vinovat dar mai sunt muuulti altii si mai vinovati ca el, pericol pt societate si tara caci sunt in megafunctii. Tara asta e condusă de mafie.Chiar punem botul la asa o megainscenare ?! Ca mie asa imi pare.
      Alex eu cred ca e moarta deoarece aceste fete sunt doar o marfa, le folosesc si apoi le omoara ca doar n-o sa le lase libere sa povesteasca prin ce au trecut. Alexandra a fost omorata mai repede din cauza ca a sunat la 112 astora le convine de minune sa faca inscenarea cum ca Dinca a omorat-o, luand Dinca toata vina si restul mafiei sa scape.
      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/08/02/fbi-invitat-la-caracal-presa-a-avut-dreptate-americanii-sunt-implicati/

      De ce romanii nu ies in strada ????

      Ștergere
    3. Vor iesi ! Doamne fereste sa nu se lase cu violenta !

      Ștergere
    4. Cetatenii vor iesii sa protesteze deoarece nu mai suporta Mafia PSD.

      Ștergere
  2. Sunt jocuri de interese pana nu se îndeplinesc, fata nu va putea sa vina înapoi. Mie teams sa nu facem iar alegeri greșite precum a fost după colectiv

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar o poza nu a-ți putut face? Eu cred ca articolele dvs sunt doar ca să atragă cât mai multi cititori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.28 hopa ai aparut? cateva zile a-ti stat cuminti voi postacilor platiti!!!

      Ștergere
    2. 19:28, asa este! Ai intuit bine!

      Ștergere
  4. Eu spun, inca din prima zi, ca din pacate Alexandra a fost ucisa. In mod sigur nu este singura victima a dementului. Ma tem ca activitatea lui infractionala se intinde pe multi ani si din nefericire sunt multe fete ucise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o crezi tu postac platit! n-a fost rapita ca sa fie ucisa ci ca sa le produca bani celor care se ocupa cu asa ceva!
      se vede in tv, o stie toata lumea

      Ștergere
    2. 21.54 - nu m-a platit si nu ma plateste nimeni pentru modul in care gandesc. Apropo, vezi ca vorbesti cu o persoana educata, cu studii facute "pe bune", la o Universitate de stat din Bucuresti si cu experienta de 18 ani in instantele bucurestene. Vorbesc din experienta profesionala, din carti de specialitate, nu din ce-mi baga-n cap Antena 3.

      Ștergere
    3. Așa am spus și eu de cum am auzit.Nu am avut nici un dubiu.

      În seara asta s-a anunțat oficial decesul.

      Alexandra este printre îngeri, dna. Maria.

      Ștergere
    4. An.22.56., imi pare rau, dar stii ca in Romania, cei care au spirit critic, spirit analitic, luciditate, au devenit o minoritate, tot mai mica, tot mai mica... Iar majoritatea covarsitoare au grija sa "le dea la cap'' , "sa intre in randul lumii"...Ignoranta ( sa nu spun altfel ) e si agresiva...

      Ștergere
    5. 21.54 sa-ti dea Dumnezeu dupa calomniile pe care le spui aici. Nici mai mult, nici mai putin!

      Ștergere
  5. Eram SIGUR, SIGUR ca ALEXANDRA traieste! Sper ca unchiul fetei sa ia in considerare aceste mesaje. I le-am pus la dispozitie! Sper ca fata sa fie salvata cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde sunt cainii de salvare, care dupa mirosul hainelor fetei ,putea conduce ancheta spre o pista sigura.

      Ștergere
    2. In talmes balmesul acesta de informatii, iti dai seama ca mesajele celor ce-si spun clarvazatori vor fi ignorate. Mai ales dupa ce o clarvazatoare a spus ca Alexandra e intr-un pod. Unii o " vad" in Italia, altii o " vad" in Anglia. Unii simt ca e moarta, altii simt ca e vie.
      Cumpanasu a infiintat un ONG pentru modernizarea Romaniei, nu pentru intoarcerea in epocile de spiritism si calatorit pe cozile de matura. Cred ca presa va rezolva problemele. Nicidecum clarvazatorii. Mai ales ca viziunile se bat cap in cap, precum Scila si Caribda!

      Ștergere
    3. 20.34 cainii e plecati, e cativa, sub 50.

      Ștergere
  6. Am uitat sa va spun si esentialul : la Caracal a fost trimisa cea mai buna echipa de Criminalisti din tara, oameni bine pregatiti, scoliti in strainatate. De-a lungul timpului, echipa aceasta a rezolvat multe crime cu AN, vechi de ani buni. Intamplarea face sa cunosc vreo 2 persoane din aceasta echipa si sunt singurii politisti in care eu am incredere...i-am vazut cum lucreaza.
    In opinia mea, abia de astazi se face cercetarea la fata locului in mod profesionist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.50 vai de capul lor.
      Dif.dintre ei si Cioaca privita cu ochii mei e mica

      Ștergere
    2. Si eu cred în varianta asta. Forța răului există de când lumea și pământul, dar există și forța binelui care se confruntă cu cea a răului. Este o lege nescrisă a naturii, asemenea legii acțiunii și reacțiunii. Alexandra a reacționat, forța binelui a ajutat-o și sper că o va ajuta până la capăt și va fi găsită în viață.

      Ștergere
  7. pai nu este la Londra?-bine ar fi sa fie in tara-TREBUIE SA FIE PUSE FILTRE PESTE TOT DE POLITIE-DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceva nu e in regula.Dinca a umblat peste tot pe unde puteafi vazut de camere de luat vederi.Fata a fost lasata sub un pretext oarecare cu un telefon la indemana.Cineva sau mai multi se joaca cu mintea si sentimentele oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne rugam Doamne Măicuță Domnului Doamne.
    Bietul copil.
    Doamne apara, si păzește.
    Sa facut mult zgomot prin tv. Si sunt panicat. Cine stie pe unde o abandonează.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rog pe cei care care se pricep sa posteze acest comentariu pe pagina d-lui Alexandru Cumpanasu . Urgent !


    Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’


    https://www.bugetul.ro/apel-urgent-al-lui-alexandru-cumpanasu-va-rog-sa-descifrati-ce-scrie-pe-acest-document/


    Raspuns :

    Domnule Cumpanasu ,

    Este o chemare in instanta de catre Procuratura de pe langa Tribunalul Bari , datata in 2014 si semnata de catre Domenico Russo - Public Minister , vice procuror onorific de la Biroul Judiciar . Uitati aici, va rog :

    Dott. Domenico Russo
    Ufficio Giudiziario: Procura della Repubblica presso il Tribunale Bari
    Funzione: Vice procuratore onorario

    Aici este adresa care este cu 2 sedii :

    La Procura della Repubblica presso il Tribunale di Bari è dislocata su due sedi:
    - Via Dioguardi, 1 - 70123 Bari (BA)
    - Via Brigata Regina, 6 - 70123 Bari (BA)

    Acel proces s-a tinut in data de 12.11.2014. Documentul se poate traduce dar asa cum este postat este ilizibil
    .
    Va rog luati legatura cu Carabinierii din Bari ca sa puteti colabora cu ei . Ei vor trebui sa ceara datele acelui dosar .


    http://www.procura.bari.giustizia.it/Contatti.aspx



    Distribuiti urgent pe facebook-ul d-lui ALEXANDRU CUMPANASU cu copy-past acest comentariu .

    Urgent d-na Maria , ACEST COMENTARIU trebuie sa-i parvina urgent .
    Multumesc , as traduce cu drag tot ce doreste , dar sa fie mai clar documentul .

    Rog ca sa puna pe cineva sa-i transcrie ce este pe el in limba italiana si va apare imediat si traducerea. Nu se inteleg detaliile .

    Cereti sprijinul FBI-ului . Regiunea Puglia este miezul mafiei 'ndranghetei calabreze, camorrei pugliese etc. si a traficantilor de carne vie albanezi si romani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai Zamfir, născut 27.06.1977, domiciliul Bari, născut în Barlad cam asta scrie


      Mihai Zamfir judecat pentru articolul 594 582 pentru injurii verbale si agresiune fizică către Dobrii Iulia-Maria, via C. Battisti, 185 .


      Pai daca e din Barlad proxenetul , sa se afle familia de baza a lui , unde a stat in tara , de cand a plecat, ce a facut , ce cazier are aici , ce a traficat .

      Ștergere
  11. Cazuri de sechestru de persoane . Luati aminte .

    "Ajutor! Suntem răpite. Vă rugăm, luaţi legătura cu familiile noastre"

    Un grup de românce sechestrate într-un bordel din Spania au fost salvate dupa ce au reuşit să transmită autorităţilor un bilet prin care solicitau ajutorul.

    Poliţiştii spanioli au eliberat 12 românce, care fuseseră sechestrate şi obligate să se prostitueze într-un club de noapte de lângă Cordoba, după ce două dintre ele i-au înmânat unui client un bilet prin care solicitau ajutorul, relatează cotidianul ABC. Biletul, scris în limba română, conţinea rugăminţile disperate ale tinerelor: "Ajutor! Suntem răpite şi nu putem scăpa. Vă rugăm, luaţi legătura cu familiile noastre!". Poliţiştii au răspuns apelului primit şi au intervenit în forţă la clubul de noapte "Casablanca" din Penarroya, unde i-au reţinut pe doi dintre proxeneţi şi le-au eliberat pe cele 12 femei sechestrate. Cele două tinere care au scris biletul şi au semnat denunţul au fost incluse într-un program de protecţie a martorilor. Datorită lipsei circumstanţiale a procurorului, cei doi traficanţi, un tată şi fiul său, de origine română, urmează să fie judecaţi în libertate. Gica T., de 42 ani, şi Ionuţ Cosmin T., de 20 ani, sunt acuzaţi, deocamdată, de sechestrare de persoane şi proxenetism. Autorităţile spaniole au anunţat că este vorba de unul dintre cele mai dramatice cazuri de trafic cu femei înregistrate în regiune.

    RăspundețiȘtergere
  12. “Monica, sclavă sexuală pentru militarii NATO din Bosnia”

    La 19 ani ai săi, absolventă de liceu filologic în Bucureşti şi vorbind curent engleza şi franceza, ea a fost convinsă de cel pe care îl considera logodnicul său să plece la muncă în Italia, ca să strângă banii necesari pentru nunta lor. În realitate însă, a fost dusă în Bosnia, unde a fost forţată să danseze şi să se culce cu clienţii barului în care lucra. Alături de o altă româncă, Elena, în cămăruţa căreia a fost cazată, Monica trebuia să satisfacă sexual, între orele 19.00 şi 7.00, cel puţin opt clienţi. „Erau mulţi străini, soldaţi şi poliţişti. Cei mai mulţi dintre ei erau americani şi germani. Bineînţeles, i-am rugat, şi pe poliţişti, şi pe soldaţi, să mă ajute. Însă absolut toţi mi-au spus că nu pot să facă nimic, pentru că n-ar fi trebuit să vină acolo şi dacă s-ar afla asta ar avea necazuri“, povesteşte Monica.

    Mărturia româncei este confirmată şi de Richard Monk, fost comandant (între 1998 si 2000) al IPTF din Bosnia. Potrivit acestuia, militarii din forţele de menţinere a păcii din Bosnia apelau deseori la prostituate, chiar dacă ştiau cã sunt victime ale traficului cu carne vie: „Eu personal cunosc un caz când un ofiţer al IPTF trăia efectiv cu o fată de 14 ani“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate majoritatea "barbatilor" gandesc cu capul din chiloti!Multi sunt lasi,ori demoni cu chipuri de oameni!ptiu…………

      Ștergere
  13. Cazul Mihaela


    „Mihaela N. este din Hunedoara şi are 22 de ani. Am întâlnit-o pe o străduţă din Italia, când deodată în spatele meu am auzit vorbindu-se româneşte. Se certa cu un client. Am intrat în vorbă cu ea şi mi-a spus că „face trotuarul” de 4 ani, că viaţa la colţ de stradă este foarte grea, dar că şi mai greu îi e să se întoarcă acasă. Lucra pentru un proxenet împreună cu alte câteva fete din Europa de Est, toate aduse prin înşelăciune cu promisiunea că vor fi angajate ca dansatoare în baruri italiene. Mi-a spus că n-are acte, că e bolnavă şi că îi este foarte dor de ţară unde mai are doar o soră. Am fost întrerupţi de un individ solid foarte supărat, care s-a uitat urât la mine întrebându-mă în italiană dacă vreau ceva de la „fata” lui. Am salutat-o din ochi şi am plecat promiţându-mi în gând să o revăd şi să încerc să o ajut .


    Din povestirea unui student român, bursier la Roma

    RăspundețiȘtergere
  14. Adresa Interpol . Pentru dl. Cumpanasu . Postati va rugam pe facebook-ul dansului.


    Human trafficking is a multi-billion-dollar form of international organized crime, constituting modern-day slavery.


    https://www.interpol.int/Crimes/Human-trafficking


    How we work:

    https://www.interpol.int/How-we-work/Notices/View-Red-Notices

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa citim pentru descoperitea fetelor Acatistul Sfantului Mina E gabnic ajutator !

    RăspundețiȘtergere
  16. Au spus de la IML cca se potriveste ADN-ul ALEXANDREI cu cenusa din butoi.
    Dar eu stiu ca ALEXANDRA traieste ! O sa vedeti mai tarziu,vor aparea vesti bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu avea cum so arda asa repede. Cred ca se musalizeaza cazul ca sa il inchida repede. @seby

      Ștergere
    2. Nu Maria,Alexandra nu mai este demult în material.
      Ea,e vie în spirit!

      Un suflet care a ales sacrificiul. Să sperăm că nu în zadar.


      Ștergere
    3. Ok ! Fiecare este liber sa creada ce vrea !

      Ștergere
    4. nimeni nu crede povestea cu butoiul

      Ștergere
    5. Nici eu nu cred ca este moarta!

      Ștergere
    6. Cititi acest MESAJ tot de azi:
      2 August 2019,ora 5,38 dimineata !


      Dragii mei,


      În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

      -----------------------(primele cuvinte nu le-am inteles,)apoi aud:

      "Înainte insă, le pune sa-şi scoata podoabele ca să zică c-au murit."

      Clipă în care,vad o camera intunecoasa , iar in mijlocul camerei ce arata ca un depozit parasit,nu avea mobila ,se vedeau grinzile de sus,vad o fată inalta cu părul negru lung si ondulat, ce este obligata sa-si scoata de pe degetele de la mâna stanga ceva,vreun inel.

      Fata semana leit cu Luiza.

      Fata isi scoate cu greu si cu furie inelul de pe deget , si -l arunca cu furie,cu scarba faţă de cel ce o obligase sa si-l scoata, il arunca pe jos in faţa lui.

      Eu nu-l vedeam, dar era clar ca era cineva in faţa ei.

      Imagini pentru POZA CU LUIZA FATA DISPARUTA.

      Iar aici,totul dispare.

      Dragii mei, ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca aceste doua fete sa fie gasite cat mai repede si sa fie gasite in viata, dar si posibile alte fete aflate probabil in situatia Alexandrei si a Luizei.

      Dragii mei, asa se explica gasirea bijuteriilor fetelor. Ele erau obligate sa si le scoata singure si sa le predea celui (celor) care le-au rapit ,iar ei stiau ce sa faca cu ele.

      Datoria mea dragilor, este de a scrie; ceea ce si fac. In rest,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI are grija ca să lumineze mintea celor care cauta fetele si sa le gaseasca.

      Doamne ajuta!

      Cu dragoste,Maria.

      In Mesaj se spune clar le punea sa-si scoata inelele,ca sa se creada ca-s moarte.Asa se explica ca bijuteriile fetelor au fost gasite intacte. Vor aparea fetele ! Si vor fi vii ! Cine vrea sa-i creada pe PROCURORI sunt liberi s-o faca. Eu IL CRED PE DUMNEZEU ! Eu cred in al SĂU CUVANT si nicidecum in ADN-ul facut de oameni si-n logica lor.Eu aleg sa fiu cu DUMNEZEU si cu MAICA DOMNULUI care vor ocroti fetele si vor veni acasa vii.

      Ștergere
    7. Aşa este.Este suficient să pună căteva vărfuri de unghii tăiate cu forfecuța,fire de păr din părul Alexandrei împreună cu oase fierte deja în urmă cu căteva luni,apoi arse.
      Oasele"se impregnează"cu ADN-ul Alexandrei.Oasele,mai bine zis cenuşa,prelevate la IML pot avea acest ADN împrumutat de la umghii şi păr.Oasele calcinate NU mai au ADN(nu e nici un caz în lume cu oase arse care să sibă adn).In schimb din fire de păr,unghii se poate preleva Adn chiar dacă sunt arse.

      Ștergere
    8. Iacov, osul se impregneaza cu ADN.ul de pe haine? Bah, baiatule, asa scrie in tratatele de Medicina Legala? ADN.ul se preleveaza de pe suprafata exterioara a osului dupa mintea ta, nu-i asa? Se face acolo un carcalete si iete ADN.ul care trebuie? Gandeste, mah, gandeste, citeste, ca nu te costa niciun ban sa o faci!

      Ștergere
    9. Anonim 15:21.Nu e frumos să jigniți fără motivație!Nu a-ți citat corect din ceea ce ați citit.Eu am avut răbdare să citesc,şi (ştiind să citesc)îi dau dreptate lui Iacov,mai ales cã am avut cazuri de omor prin ardere în practica mea de 30 de ani.Vezi că Iacov nu a spus nimic despre impregnarea oaselor de la"haine arse",ci de la cenuşa rezultată din părul şi unghiile arse,care,după căt ştie oricine,nu sunt haine ci țesuturi umane��.La IML s-a trimis CENUŞA rezultată din arderea unor țesuturi şi haine,plus oase fragmentate prezente în această cenuşă.
      Vezi că teoria cu impregnarea/amestecarea/contaminarea oaselor aflate în cenuşă,cu ADN rămas din arderea unghiilor,pielii,pãrului victimei împreună cu oasele,este susținută de un criminalist specializat în omoruri prin incendiere,ardere,din Anglia(J.Smith)la un interviu la BBC.El a fost întrebat cum de a putut să găsească ADN în oasele arse,cănd e ştiut faptul că,oasele arse nu au ADN,iar cele nearse trebuie transformate în praf(în prealabil),pentru a căuta ADN,ceea ce este laborios,costisitor,durează luni de zile şi nu izolează ADN decăt excepțional de rar.Atunci dănsul a explicat reporterului,că,alături de oase sunt de cele mai multe ori şi țesuturi microscopice arse,amestecate/impregnate cu oase(fire de păr,piele,unghii)oricăt de mult criminalul(care ştia că oasele nu au ADN)ar fi curățat oasele de carne(chiar cu sodă)!
      Şi la noi,însusi marele Beliş,a explicat că în cenuşa cernută(din proba trimisă la IML care continea şi resturi osoase)ADN-ul găsit ar putea fi cel mai probabil,de la părul,pielea şi unghiile arse.Tot dănsul a spus că în practica medicinei legale,oasele sunt folosite la determinarea tipului şi vărstei ființei căreia aparțin(animal,bărbat,femeie,fetiță,bãiețel)şi nu conțin ADN(decăt în mod excepțional)pentru că oasele arse sunt doar structuri minerale lipsite de celule. ADN-ul provine totdeauna"DIN CELULE,deci din piele,păr,muşchi sau unghii arse rămase pe oase sau cenuşă,şi nu din oase propriu-zise",a mai zis dănsul.Tot dănsul a spus că analizele genetice,se pot face din ADN-ul izolat din CENUŞA rezultată prin arderea sângelui,unghiilor,pielii sau părului.Şi a mai spus că,dacă în cenuşa prelevată din butoi,sunt prezente "chiar urme arse"ale acestor țesuturi umane,se poate izola ADN-ul,şi se poate determina cui aparține cu ajutorul aparatului performant al institutului de medicină legală,făcănd comparația cu probele ADN ale părinților Alexandrei.
      Deci ceartați-l şi jigniți-l pe domnul Beliş,cel mai bun specialist în medicină-legală din România,nu pe bietul comentator Iacov,care probabil a citit pe undeva aceste explicații şi s-a grăbit să emită în comentariul său,opinia/părerea sa,pornind de la aceste adevăruri din medicina-legală.
      Felicitări Iacov,pentru că sunteți un om ce se informează corect şi înțelege corect ceea ce află,chiar dacă nu faceți parte(se vede din exprimare)din corpul criminaliştilor,medicilor legişti,procurori şi judecători!

      Ștergere
    10. Domnule judiciarist , va pun o intrebare de bun simt ,tot din partea unui profesionist : Daca oasele au fost identificate fara dubiu ca apartinand unei fete cu varsta de 12-17 ani , ale carei victime apartin ?! Ale Alexandrei ,nu ca sustineti ca puteau fi contaminate cu ADN ,ale Luizei ?
      Evidentele sunt clare : exista 2 resturi umane care cel mai probabil apartin celor doua victime.
      Butoiul reprezinta o soba tip racheta cu tiraj puternic ,care poate calcina un trup .
      Mai departe ,speculatiile nu pot fi oprite, dar astea sunt faptele .

      Ștergere
  17. 22:09Nu mai traieste.Ceea ce ati vazut afost scena cum s-a petrecut totul.

    RăspundețiȘtergere
  18. 22:09Nu mai traieste.Ceea ce ati vazut afost scena cum s-a petrecut totul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Citesc mesajele voastre si sunt ingrozita. Cum sa faci domnule prostitutie? Gaseste 3-4 contracte de timp partial in menaj si faci usor 2500-3000 la negru. Declarat legal daca te gandesti la pensie in jur de 2000.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa admitem ca fetele de aceiasi virstra arata cam la fel,doar presedinti traficanti de copii fara suflet si tradator ca al nostru nu mai vezi asia sint raritati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici chiar exagerati pt. ca nu aveti dovezi decat anumite minciuni pe la tv !
      Nu uitati ca PSD a avut-o ministru pe Sevil Shaideh ,asta nu insemna ca era tradatoare sau ca fura copii sa-i duca la Sultan in Istanbul.Mai ganditi-va ce si cat credeti ,cand va uitati la televizor.

      Ștergere
  21. Ar fi bine sa traiasca si sa ajunga la familia ei.Dar ea a vazut multe,poate spune daca scapa cum aratau acei oameni sau sa ii descopere si politiei si -dupa parerea mea-altii nu cred ca vor acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  22. Sper sa nu icurcati viziunile dumneavoastra,tocmai au anuntat ca osemintele gasite sunt ale Alexandrei.Nu va jucati cu sentimentele parintilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom vedea ! ALEXANDRA traieste ! A fost mai usor ca sa inchida cazul ! Gata ! S-au spalat pe maini !

      Ștergere
    2. Doamna Maria ,sincer puteti sa ne spuneti ,Iordache este din localitate credeti ca are vre-un amestec ?

      Ștergere
  23. sau e moarta ca altii au ajuns sa ''musamalizeze''si sa aibe ''pile ''la nivel atat de inalt

    RăspundețiȘtergere
  24. Neamt'a-ti vrut ,plingeti-va copii,va aduceti aminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wouaw bine spus!

      Ștergere
    2. Care este legatura ?! Poate va referiti la Guvern, Politie ,de fapt cei care sunt vinovati cu adevarat ,nu minciuni sau dezinformari.

      Ștergere
  25. Urmarile decimarii jusitiei fe catre psd.Acum ,nu mai cere nimeni desecretizarea protocoalelor.Cu ce ne incalzea pe noi oamenii de rand protocoalele?Am fost manipulati de media ;anene ,rtv etc ca sa-si acopere smecherii treburile murdare.Vai de noi asta va f7

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este suficient un ADN pe care ,ni-l arunca in faţă cei care au zis ca au investigat !Ei vor sa inchida cazul ca sa nu se afle cat de mare e CARACATITA traficului de carne vie.
      Asa au vrut sa faca; sa dea vina numai pe nebunul de DINCA.

      Ștergere
    2. Doamna Maria, proba ADN este cea mai relevanta proba dintr-un dosar de acest gen. Familia poate cere, pe cheltuiala ei, o alta expertiza. In mod sigur din dintii gasiti a fost prelevat ADN.ul victimei. Am inteles ca astazi au mai ridicat probe din casa- oase, sange gasit pe perete ( se razuieste varul de pe perete pentru a se recolta ADN.ul din sange ), precum si alte probe biologice ( material biologic - sperma, fire de par, etc. Acelea vor arata in mod clar ca Alexandra a fost agresata in casa de dementul ala.

      Ștergere
    3. 23:47..*Pot fi urme ADN in urma unei agresiuni sexuale,dar acestea nu demonstreaza uciderea.
      *Apoi,oasele calcinate si dintii calcinati,nu au ADN.Dintii calcinati pot proveni de la cabinetul stomatologic care a functionat in aceasta casa mai demult.
      *Oasele si cenușa prexistente,pot fi contaminate cu ADN din părul,saliva,vărfurile unghiilor(tăiate cu forfecuța),scoch-ul de pe gura Alexandrei,deci nu pot demonstra uciderea.O spune și d-na avocat Vasi.Dânsa spune că probele ADn din cenușă nu sunt concludente,oasele putănd fi contaminate cu ADN-ul unei victime vii,și de aceea necesită contraexpertiză în străinătate.

      Ștergere
  26. Ancheta e masluitaa ca sa se inchida cazul . Expertiza acestor ,, oase'' sa se faca in afara , intr-un alt laborator . Se va constata ca nu este a Alexandrei .
    Domnul cumpanasu , iesiti din barierele tarii , angajati pe cont propriu profesionisti ,aici aveti de a face cu reciclati de prin Spiru Haret si alte pasari cantatoare .

    Inchiderea cazului inseamna liniste pentru toti .

    Tineti-i in priza , ca cineva va ciripi , poate apar martorii si victimele .

    E cea mai de kkat ancheta , zero profesionalism , zero strategie , zero pregatire .

    Poate vreo 2,3 structuri chiar trebuie desfiintate : STS, DIICOT, Politia locala, ca SRI oricum nu exista !


    Inchipuiti-va ce va fi in cazul unui cutremur sau al unui razboi. Nimeni nu va face nimic si nimeni nu te va apara . Singurii avantajati sunt cei speciali cu pensii care o vor sterge cu avioanele personale .

    Incet , incet am devenit Mexic, cartel de criminali si droguri , trafic uman .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici stiti cum e acum? Precum PROCURORII de elita a lui KOVESI,care s-au dovedit a fi invers.

      Ștergere
    2. Nu putem inghiti minciuna gogonata ! Vor sa culeaga laurii,dar vor culege ce au semanat. Fetele vor aparea. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le va aduce acasa vii.

      Ștergere
    3. Eu cred ce spuneti d-na Maria si ma rog la Bunul Dumnezeu ,Maicuta Domnului si sfantul parinte Arsenie pentru acesti doi ingeri Alexandra si Luiza !

      Ștergere
    4. 22.58 stati-ar in gat toate mizeriile pe care le inventezi!

      Ștergere
    5. Anonim4 august 2019, 13:58
      Asa sa fie,individ fara bun simţ ! Dar daca tu-mi aduci acuzatii pe nedrept, si te asigur ca asa este,sa te pedepseasca BUNUL DUMNEZEU după VOIA SA,nerusinatule !

      Ștergere
    6. Nu are nici o legatura Kovesii aici. Mai bine va referiti la Politia lui Carmen Dan si Dracnea ,la Parchetul Olt care nu are legatura cu DNA !
      Ruperea protocoalelor dintre Politie si SRI cine le-a facut Maria ? Dragnea si PSD ca sa nu poata fi ascultati cand puneau la cale lucruri ilegale.
      Cine minte asa sa primeasca dupa suflet. Amin.

      Ștergere
    7. Vreti sa spuneti procurorii lui Adina Florea ?Sau ai lui Tudorel Toader ca nu s-a ocupat de caz DNA-ul.Fiti corecta.

      Ștergere
    8. Politia lui Carmen Dan de la PSD , a fost vinovata de moartea copilei.Dumnezeu sa o odihneasca.

      Ștergere
  27. Mabius erau filme cind se mascau la fata,e acelasi lucru cu orice care stringe si deformeaza mai ales o fata cu grasime mai multa ca baetii si pe intuneric,sa admitem ca era alta fata si dramele lor continua.

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca Maria spune ca traieste,sa fiti siguri ca asa este!Traieste!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.04 daca maria iti spune ca e bine sa te arunci de la etaj, te arunci?

      Ștergere
  29. Doamne ajuta, D-na Maria , e postul Maicii Noastre Sfinte , doar ea va aduce fetele acasa .

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu cred în aceste rezultate. Poate că rămășițele aparțin unei alte fete. În primul rând Dincă nu avea timp să distrugă și să ardă corpul Alexandrei mai ales că sa plimbat în acea perioadă mult, a fost surprins pe camere. Dincă nu arăta ca un individ care lucrase toată noaptea tranșând și incinerând un corp. Cei care au omorât și tranșat un porc știu la ce mă refer. Mizerie, sânge urme multe. Ca să incinereze corpul trebuia tăiat în bucăți și ar fi făcut un fum îngrozitor toată noaptea. Vecinii și polițiștii care au stat la poarta lui toată noaptea ar fi simțit mirosul de fum, este vară și se stă cu geamul deschis. Nu cred în acuratețea analizelor. Poate că a omorât-o și a îngropat-o undeva dar varianta cu tranșatul și incinerarea nu stă în picioare. Analizele trebuie făcute într-un laborator internațional. Se încearcă o mușamalizare pentru că a început să iasă la iveală putregaiul din România, corupție, clanuri interlope mână în mână cu poliția și politicul și o Românie proxenetă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Cine poate sa-i contrazica? ordinele au fost clare,de a inchide cazul.Si au facut-o!

      Ștergere
    2. N-au inchis niciun caz. Din cate stiu eu, a fost audiat pentru o alta crima si este suspect in multe alte disparitii. Rabdare...
      Oricum, increngatura din Caracal va duce si la fiul lui Florin Iordache, care are o firma de paza in Caracal. Atunci sa va vad! O sa iasa la iveala amestecul oamenilor din PSD in infractiuni!

      Ștergere
    3. Familia Alexandrei sa ceara efectuare de expertiza pe cheltuieli personale in afara , Germania , USA. Asa se va constata masluirea anchetei si implicarea ,,celor mai competente organele''.

      Daca se dovedeste contrariul, as cere la CEDO despagubiri de miliarde de lei .

      Ștergere
    4. ,, Practic nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, este un suport metalic confecționat artizanal. Butoiul metalic nu are capace la ambele capete, el este așezat, în partea inferioară nu are fund, iar focul se pune dedesubt, practic funcționează ca o sobă improvizată”, a spus procurorul-șef. Cum ardea un corp uman într-un recipient fără fund? Unii vehiculează varianta topită în acid. Cazanul nu avea fund topirea unui corp uman durează iar ancheta nu a anunțat în nici un moment că a găsit urme de acid sau recipiente. În plus topirea în acid provoacă un miros care s-ar fi simțit.

      Ștergere
    5. 23.54 - cand ti-o da tie CEDO milioane, milioane, sa ma anunti si pe mine! Crezi ca aia sunt Fundatie caritabila si arunca banii in stanga si-n dreapta? CEDO da despagubiri de mii de euro in cele mai multe cazuri, rar da sute de mii.

      Ștergere
    6. 15.32 Nu CEDO da despagubiri ci obliga statele respectivei tari sa dea despagubiri. Cu alte cuvinte noi suntem cei care dam banii. Ai inteles, antena 3?!

      Ștergere
    7. Politia este de vina pt. aceste crime. Politia lui Carmen Dan de la PSD. Florin Iordache este implicat in traficul de persoane din Caracal ,prin fiul lui.

      Ștergere
  31. Itr-un fel a platit fata ca a avut incredere in politisti si 112,ca si acel barbat din jud, Timis ucis si decapitat dupa ce a sunat la 112 care i-a spus ca vre-un vecin taie lemne cu drujba.
    E tara lui Papura -Voda.
    Dar ar mai fi o speranta ca ADN-ul sa fi fost degradat cu vaselina,gudron ,uleiuri si alte materiale sau ca IML-ul sa fi 'gresit', poate si intentionat pentru ai scoate pe COMPLICI din ascunzatoare caci mai procedeaza autoritatile si asa ca o diversiune pentru prinderea lor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc Maria, EU CRED IN VOCEA CERULUI CARE ESTE MARIA, toate sint minciuni ca sa scape toti inculpatii care formeaza aceea mare CARACATITA inclusiv cei de la virf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.33 maria e „vocea cerului”?De cand vocea cerului este cea a urii si a minciuni?

      Ștergere
  33. Sa iasa lumea in strada.Sa fim uniti oameni buni.Noi suntem putetea nu cativa ticalosi care fac pe ei de f4ica 8n aceste momente.Toate structurile sunt numai nepotism3 .Oamenii competenti nu mai au loc in aceasta mafie.Totul a ajuns un mare bazar unde fiecare vinde pe fiecare.Vremurile de pe urmq

    RăspundețiȘtergere
  34. Cumpanasu spune ca doreste o analiza in strainatate pentru comfirmare sau infirmare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa o faca in timpul procesului. Asa este legea.

      Ștergere
  35. Probele din casa indica trei victime intre 12-17 ani

    ,
    Dar complicii??
    Se cere pedepsirea autoritatilor

    RăspundețiȘtergere
  36. VICTOR ALISTAR,MEMBRU CSM ,nu crede si nu este multumit de acest rezultat. Cere noi probe mai concludente facute pas cu pas,nu la gramada.
    Cititi pe retelele de socializare, este o intreaga revolta sociala. Lumea nu crede in spusele Procurorilor! S-a dorit inchiderea CAZULUI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare sincer rau de toata povestea asta , m-a marcat zilele acestea , dar sincer , desi mi-as fi dorit ca fata sa fie in viata , eu unul cred in varianta crimei. Cred ca o crima a avut loc in fieful unor oameni corupti din sistem si au incercat sa ascunda ceea ce ei au considerat initial ca fiind o rapire de genul celor pe care le musamalizau de obicei in cardasie cu proxenetii. Caracatita asta s-a intins intradevar sus de tot. Vezi cazul Belina. Dar crima asta in mod ironic prin mediatizare si datorita incompetentei STS a pus farurile pe o bucatica de tentacul. Dar crima ramane crima. Cine stie cate or mai fi. Restul sunt povesti si plasmuiri ale mintii. Este normal , speranta ne tine sufletul la suprafata. Eu unul cred ca dementul a transat membrele si capul si l-ea ars. A folosit ulei dupa cate am citit ca a recunoscut la ancheta , pentru a elimina din miros si a grabi procesul de ardere. Mecanic fiind a folosit ulei industrial , de masina. Trunchiul l-a inngropat pe undeva , in curtea casei sau nu , va spune in timp. Eu ii astept pe ”clarvazatorii” ce vand iluzii ce o sa spuna când se vor descoperii si cadavrele. L-a asta nu se gândesc. Deh , credinta ne modeleaza mintea.

      Ștergere
    2. Nu există crimă fără dovadă adică cadavrul. Singurele,, probe,, sunt probele ADN obținute din resturi de oase calcinate sau cenușă (de unde țesut?? ) care au putut fi contaminate și care pot pica în proces. Restul sunt poveşti de adormit copii amesteci presupunerile tale cu tăiatul membrelor cu declarația lui că le-a ars în ulei și îți dă crimă. Ca să dovedești crima îți trebuie dovezi solide. Ce faci doar cu probele dubioase de adn dacă Dincă se răzgândește și declară că a recunoscut crima de frică și forțat? Dincă a declarat că oasele sunt de animale și poate contesta în instanță rezultatul probelor adn și cere contraexpertiză. Unicele probe care îl acuză.

      Ștergere
    3. 1.31 - exista condamnari pentru omor pronuntate in lipsa cadavrului. Pe Hitler cum l-au ars in groapa facuta de un obuz si n-a ramas mai nimic din el?

      Ștergere
    4. 23.52 NU TE MAI UITA LA ANTENA 3 SI RTV, CRETINO! Cine mai este si ALISTAR asta? Un servitor al lui voiculescu.

      Ștergere
    5. Anonim4 august 2019, 14:01
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti dea tie după inima ta,după sufletul tau si după vorbele tale !

      Ștergere
    6. Victor Alistar nu este un profesionist .Este un oportunist care a prins un post in CSM ,din partea societatii civile.E neica-nimeni .

      Ștergere
  37. este un mesaj aici nepuplicat

    RăspundețiȘtergere
  38. Au tuns-o pe fata , au ars parul si cenusa rezultata a amestecat-o cu cenusa asa zis gasita in curtea lui Dinca ; de ce nu a pazit nimeni curtea lui Dinca cu cele 2 intrari cat a fost dus la Bucuresti la teste?de ce nu s-au ridicat probe de la fata locului chiar a 2 zi de dimineata, pana sa apuce un complice sa intre in curte si sa "planteze" acolo asa zisele probe? De ce au lasat curtea si casa nesupravegheate timp de 5 zile cand acolo puteau fi probe esentiale ?Clar se vede musamalizarea cazului ca sa nu se ajunga la traficul de carne vie cu complicitatea maharilor din politie, procuratura,si politica.Statul acesta criminal stie sa puna camere peste tot sa ne supravegheze si cand mergem la un wc public, dar cand e vorba sa fie eficient in prinderea criminalilor face pe mortu in papusoi.Singura solutie e ca oamenii sa inceapa sa se apere singuri ; sa se faca echipe din locuitorii unei localitati si cu schimbul sa patruleze ca in timp de razboi, toti sa aiba telefoane cu camere sa filmeze orice cotlon intunecat si orice figura suspecta pe care s-o imobilizeze daca ceva li se pare suspect. Statul nu ne mai apara deloc, dincontra , el apara criminalii si pedepseste oamenii nevinovati doar pt ca vor sa se apere.Dar cine e statul asta criminal ??? Din cine e compus ??? Tot din romani manca-i-AR CIUMA NEAGRA SA-I MANANCE !

    RăspundețiȘtergere
  39. Anunțul că probele ADN se potrivesc este dat de Cumpănașu nu tu oficial printr-o instituție nic. Ca să nu zic că Marius Tucă știa rezultatul încă de miercuri. Vestea o aruncă Cumpănașu i-a zis X lu' frate-meu așa fără un act oficial doar palavre. Așa se comunică într-un stat european ca în statele africane se strigã de la un cort la altul :-se potrivește bă! De ce? Se încearcă reacția oamenilor? Unde mai pui că Cumpănașu își ornează mesajul pe Facebook cu fețe plângãrețe încercând copilărește să dea mesajului credibilitate și emoție. Ăștia ne cred pe toți proști.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tuca e din Caracal ,la fel si Cumpanasu ,Dan Voiculescu ,Dan Diaconescu si ....Florin Iordache.
      Multa mafie pesedista este in jud. Olt .

      Ștergere
  40. Vai da ce anchetă după atâtea zile în care au căutat anchetatorii pe acolo sau plimbat pe acolo un batalion de jandarmi și mai lipsea să treacă doar armata chineză vin anchetatorii de la București și recoltează probe. Păi alea pot fi probe plantate sau contaminate. Cât profesionalism pe ăștia vai de capul lor. Dincă chiar dacă este criminalul cu o echipă de avocați buni îi poate face varză pe specialiștii lu' pește.

    RăspundețiȘtergere
  41. Probele de sânge de pe pereți+ADN-ul din păr au fost plantate când au venit”recuperatorii”câinilor lupi din ONG-ul iubitor de animale.Astfel se explică de ce nu era sânge la prima anchetă,și brusc apare la 7 zile după.Cică primii investigatori au fost incompetenți!Dar au avut și ei aparatul de evidențiere a urmelor sânge,care ar fi arătat în mod sigur prezența sângelui.Ori acesta nu a arătat nimic!

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai tineti minte ce se razuiau de zor peretii si ce dea sange se gasea, de numa-numa ? Apa trece, boii raman.

    RăspundețiȘtergere