miercuri, 5 iunie 2019

SALARIILE MEDICILOR VOR FI TAIATE ??? MEDICII NE VOR PLECA DIN TARA !

                              5 Iunie 2019,ora 5,07 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

               Da ! Salariile Medicilor vor fi taiate !

Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi o Sala de operatie ,iar aici,vad o Echipă de Medici care opereaza un pacient.
La un moment dat,vad un Medic imbracat in halat verde, care isi scoate masca sterila de pe gura,isi scoate mănusile sterile din maini ,si cu lehamite le arunca intr-un cos special intr-un colt.
Un coleg il intreaba:

               "Ce faci?
              Unde pleci ?

Iar raspunsul Medicului foarte trist si dezamagit ,a fost acesta:
            "Plec! Nu mai stau aici nicio secunda !
            Cu acest salariu?
           Nu mai stau !"

După care dragilor, totul ia sfarsit.


Imagini pentru MEDICI IN HALATEImagini pentru MEDICI IN HALATEImagini pentru MEDICI IN HALATE.

Iar eu raman uimita de cele vazute si auzite, si indraznesc a spune:
Avem nevoie de Medici buni si foarte buni care,sa ne salveze vietile cand suntem in suferinta.
Iar Medicii care au in mainile lor,vietile bolnavilor,care se straduiesc si raspund de vietile oamenilor, merita un SALARIU care sa-i motiveze,care sa-i determine sa nu mai plece din Romania.
Asa cum Pilotii,Armata si JUSTITIA  ,dar si Profesorii si Educatorii,(si alte categorii) ar trebui remunerati conform muncii lor grele pe care o fac ,tot la fel si MEDICII, trebuie remunerati corespunzator ,deoarece ,lucreaza mâna in mâna cu Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si ne salveaza copilasii,nepoteii,părintii si bunicii,si pe noi toti.
Mesajul pe care l-am primit astazi,referitor la taierea salariilor medicilor, m-a intristat foarte tare.
Dragii mei, sa avem grija de sufletul nostru,sa dam inimii smerenia care se cuvine, iar atunci cand facem o alegere, sa ne gandim daca este spre binele nostru si a copiilor nostri.
Sa nu muscam mana celor care, ne-a scos cat de cat din saracia lucie cr cuprinsesera o mare parte din poporul roman, care munceste pamantul cu palmele si cu sudoarea fruntii lor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi toti, si de pruncii si nepotii nostri.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a






                   

47 de comentarii:

  1. Doamna Maria acest lucru se urmareste sa nu mai avem nimic in aceasta tara.
    Copii pleaca,medicii pleaca,raman bunicii si parinti care plang dupa ei.
    Doamna Maria in nici o tara de pe fata pamantului nu se intampla ce se intampla la noi.
    Atata rautate si dezbinare nu am vazut la politicienii nostri parca sunt caini nu oameni.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TARA ASTA E PLINA DE TRADATORI. TOTI NE PROSTESC NE MINT IN FATA. ESTE INCREDIBIL. iata ce face "MARELE MAESTRU NATIONALIST" IN PARLAMENTUL EUROPEAN!!!!!!

      Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale.Mircea Diaconu, fost actor și actual europarlamentar. Acesta e individul care dorește dispariția României ca stat național unitar.


      http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=604699&title=europarlamentari-romani-au-semnat-pentru-desfiintarea-romaniei-atentie-pe-cine-trimiteti-europarlamentari-renate-weber-si-mircea-diaconu-au-semnat-manifestul-spinelli-care-sustine-o-europa-federala-si-desfiintarea-statelor-nationale

      Ștergere
    2. Ce-i rău în asta? Oricum asta vrem,egalitate, fraternitate, salarii egale, ajutoare sociale reale, nu surogate ca aici

      Ștergere
  2. Problema e ca sistemul medical functioneaza dupa un model comunist ...

    RăspundețiȘtergere
  3. oare suntem tratati de banii care i castiga tratati e mult spus de multe ori nici bagati in seama nu suntem pt sumele fabuloase care le incaseaza numai vorbim de bani negri(mita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:02Cand o sa inveti tu 6ani f. grei atunci sa vorbesti.PS.Vindeca-te si opereaza-te singur/ä!

      Ștergere
    2. Mita e problema in medicina. Doctorul nici nu se uita la tine daca nu-i dai spaga. Asadar pt ce salarii mari??? Daca si asa te trateaza ca un preş???

      Ștergere
    3. Mai mult de 6 ani. Mai este si rezidentiatul, cu salariul foarte mic, daca isi iau o camera cu chirie, nu mai au bani de mancare, garzi multe, responsabilitati ca orice medic, examene peste examene. De obicei persoanele care nu au facut nici o branza la scoala ii acuza pe cei cu facultate-invidia si frustrarea pe care nu le recunosc, le transforma in acuzatii de tot felul. E adevarat, nu universitatea iti confera omenia, dar noroiul aruncat prosteste se intoarce pe obrazul tau.

      Ștergere
    4. Prost este cine da, nu cine cere.
      Traditia romanului de a da spaga la Doctori sub forma de multumire este inca din anii 1970. Astazi vad in spitale cum fug bolnavii dupa doctori cu banii in mana sa-i bage in buzunar(desi nu este nevoie), dar mai ales etnia roma si daca doctorii nu-i primesc, ei ii blestema. Concluzia este ca si
      pacientul trebuie educat la intrarea in spital sau cabinet.

      Ștergere
  4. Daca le-a trebuit dreapta! Cat de prost poti sa fi sa-i votezi pe batausii si scandalagii usr, rezist, pnl, basesescu europarlamentar??? Dar a-ti cazut pe cap oameni buni???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:09 m am întrebat și ma mai întreb ce i a determinat pe romani sa i voteze☹️ este ceva putred la mijloc dar nu știu ce.

      Ștergere
    2. A fost o frauda uriasa din soft dar Psd-ul, condus de Dragnea care era lesinat de frica, a tacut malc. Apoi in sectii a fost o presiune foarte mare pe oamenii simpli-daca spuneau ca nu vor sa voteze pentru referendum, cei de acolo urlau ca sa ii intimideze pe ei si pe cei de la coada - le spuneau numele si ca nu voteaza. Interesul a fost sa se faca numarul, nu conta ce voteaza efectiv. A fost o inselatorie grosolana.In plus, oamenii care ar fi vrut sa isi spuna parerea la referendum au votat exact invers de cum ar fi vrut pentru ca i-au zapacit asa-zisele intrebari. Confuzia a fost creata voit.

      Ștergere
    3. Totul e putred! Voteaza neserios, inconstient si mereu sunt nevoiti sa aleagă răul cel mai mic. Manipulare cat cuprinde, șpagă. Noul Ierusalim este in inimile celor ce au reusit sa ramana curati. Nicidecum la nivel de țară cum se profețea pe aici.

      Ștergere
    4. Nu va taia nimeni salariile medicilor, poate doar pensiile nesimtite din parlament, alea nu va deranjeaza, fariseilor?

      Ștergere
    5. Coana marie, cata otrava picuri tu in mintea naivilor folosindu-te de religie! O sa platesti scum strabarea mintilor oamenilor. Se va intoarce cu varf si indesat la tine toata otrava pe care o arunci aici. Plus tot ce cenzurezi aiurea. Ca un puhoi de apa va veni peste tine.

      Ștergere
    6. foxy.ce nu intelegi?S-a saturat lumea de ticalosii de la conducere.Poate ai uitat sau n-ai stiut ca incepand cu Iliescu.si Roman care erau psd au distrus toate uzinele,combinatele si fabricile tarii si au vandut tot ce mai avea TARA noastra scumpa.Asa ca nu va mai mirati toti ce s-a intimplat!ca sa nu mai zic de atatia romani plecati din tara care muncesc pt.ei si pt.cei ramasi in tara

      Ștergere
    7. Sunt doua variante: ori i-au manipulat grosolan ori au fraudat votul.

      Ștergere
    8. 07:36, nu te bucura, pentru ca lumea se va satura de voi. Nu ar fi prima data. Fatza de PSD care au facut lucruri bune si ar fi facut mult mai mult daca Iohannis, precum un sabotor, cu slugarnicia lui catre UE nu baga betze in roate, voi nu veti face nimic.

      Ștergere
    9. 15:09, interesant este comentariul tau...! Hmm...

      Ștergere
  5. Mita, ca doar mita i-a facut pe doctorii astia sa nu fi plecat pina acum.
    Statul si populatia e prea saraca pentru salarii ca in vest iar pe linga cei care au sa dea mita erau tratati si cei saraci
    Asa ca sa nu absolutizam,situatia e asa cu e iar cei care ne-au adus aici si sint vinovati de situatia tarii au scapat ,unii au murit.
    Ne place sau nu asta e situatia actuala si in mare parte de la asta trebue sa pornim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:34, dupa ce au studiat si s-au specializat pe costurile romanilor vor sa plece in strainatate pentru castiguri mai bune desi unii castiga mai mult ca in vest si nu numai medicii ci si toapele care te batjocoresc daca ajungi pe mana lor si nu le dai spaga. Spitalele au nevoie de dotarea si reabilitarea lor nu de medici spagari care oricat salar le-ar da statul, ei tot asteapta spaga care este sfanta in spitalele din Romania. Aici DNA si politia este complice fiindca desi au castiguri imense, pe care nu le-au visat vreodata ca ar fi posibil sa le obtina de pe spinarea celor multi, ei tot cer si asteapta spaga. Ba mai mult, conditioneaza actul medical de spaga/mita pe care o pretinde de la amaratii de romani. Este saracie in Romanii dar nu si pentru cei din sistemul sanitar, sistemul de justitie, sistemul politic si parlamentar, sistemul de pensii speciale si de serviciu, IT, etc. In Romania, Unii cetateni se bucura de legi si tratament mai special fata de ceilalti cetateni (de rand) si prin legile care si le-au facut pentru ei i-au pe nedrept bani cu nemiluita din bugetul statului pe care PSD-ul l-a ingenunchiat cu datorii si credite externe.

      Ștergere
    2. 07:03, PSD nu a ingenunchiat pe nimeni, din contra a ajutat si a sprijinit.

      Ștergere
  6. 5 iunie 23:40-am lucrat in sanatate si azi ma confrunt cu o INDIFERENTA totala din partea medicilor care nici mu-si dau interesul macar sa aline suferintele bolnavilor-a invata 6 ani nu este egal cu a cunoaste meserie medicii buni au plecat in vest-au bani dar si muncesc-ai nostri oricat le dai tot nu sunt multumiti ba fac si malpraxis

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa taie dar cu o conditie: preturile din magazine si de intretinere sa fie si ele taiate! Aia de ce sa faca profit in timp ce altii mor de foame?

    RăspundețiȘtergere
  8. Problemele tarii asteia se pot rezolva. In virful statului trebuie doar o persoana care sa iubeasca tara si poporul asta si sa respecte constitutia. Eu nu inteleg cum din milioane de romani a ajuns in virful statului cetateni care nu au origine romana gen Basescu si Iohanis. Eu as incepe de la CSM cu masuri administrative. 1. Nu are ce cauta picior de procuror in CSM. 2. Prejudiciile pe care le suporta statul roman prin pierderea unor procese la Haga le-as recupera din bugetul CSM fortind acest organism sa ia masurile care se impun impotriva judecatorilor care nu-si fac treaba corect. DNA desfiintat (cei de la parchetul general ce fac?), ETC.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tariceanu;'Iohanis care nu a produs nici un proiect major vine acum cu Acest Pact'
    Eu i-as spune Pactul cu Diavolul

    RăspundețiȘtergere
  10. 23,34 Foxi,invidia pentru hotii care au furat mai mult ca ei si mai ales URA sadita de cel mai mare HOT, stii tu cine ,cel cu casele si revansard.

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,34 Foxy,invidia pentru hotii care au furat mai mult ca ei si mai ales URA si minciunile sadite de cel mai mare HOT, stii tu cine ,cel cu casele si revansard-Guvernatorul feudalcare manipula ca se modifica codurile pentru Dragnea.

    Uite ca n-a fost asa ,dovada codurile s-au modificat si Dragnea a intrat la pirnaie,doar minciuni si manipulari fara nesimtire,dar feudalul nu a dat inapoi cei peste 300 000 de euro banii luati ilegali pentru casasi nu-i va mai da niciodata ca si pe ceilalti

    RăspundețiȘtergere
  12. Votul se face prin control mental.

    RăspundețiȘtergere
  13. La cati zombi sunt aici pe blog,ce va mai mirati cum se voteaza?

    RăspundețiȘtergere
  14. Iohanis in discutiile de la Cotroceni si nu e prima data cind a adus apropouri pe ocolite despre ideile veneticilor UDMR-risti de o Noua Constitutie prin care Romania sa nu se mai numeasca 'stat'' NATIONAL roman',el vrea sa ne pierdem identitatea si vechimea noastra nationala de Daco-romani si CREDINTA Crestina Apostolica, s-a vazut la referendumul pe care l-a BOICOTAT,.
    In ciuda faptuli ca 87,5 la suta din populatia Romaniei s-au declarat romani la recensamint.
    -craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. PSD anunta ca v-a discuta miine depre pactul propus de Iohanis cel care vizeaza mai mult sau mai putin pe ocolite stergerea termenului National din Constitutie pe care l-a indus de mai multe ori in parerea sa de minoritar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.13
      Si asta la ordinele ue si ale lui soros. Acestia urasc nationalistii

      Ștergere
  16. La modificarea Constitutiei Daniel Gheorghe deputat PNL incearca sa faca un troc prin modificarea de casatorie doar intre barbat si femeie,dar indirect Comfirma discutiile demarate pentru modificarea Constitutiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. De fapt prin discutiile de modificare a Constitutiei Iohanis si Liberalii urmaresc cresterea EMOTIEI ca si la precedentele alegeri,vor un Referendum o data cu alegerile Parlamentare sau Prezidentiale care sa-l ridice pe feudalul''democrat- liberal'' Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Ideile de PACT si Modificare a Constitutie aparute in laboratorul de la Cotroceni unde Iohanis are doar doi sfatuitori constanti , pe Kelemen Hunor si pe fiul maiorului evreu Orban din Brasov.
    Deci sint idei pornite de la interesele acestor trei minoritari pentru a slabii si invrajbii pe majoritari romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. In discursul de acum despre Summitul celor trei mari Iohannis a trecut de la 'Guvernul Meu' la 'Tara Mea'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ioha n-are toate oitele acasa, vai de capul lui ce-l asteapta cand cade din presedinte.

      Ștergere
  20. Chinezii ar numii pe cei 4 minoritari din laboratorul de la Cotroceni;un maghiar,un ''neamt'-luxemburghez si doi evrei ;BANDA celor PATRU.

    RăspundețiȘtergere
  21. De ziua Inaltarea Domnului identica cu a Eroilor Neamului iredentistii maghiari instiga la confruntari la cimitirul de pe Valea Uzului,cu binecuvintarea verbala=instigare a lui Kelemen Hunor cel ce face pe democratul in laboratorul anti-romanesc de la Cotroceni - craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne, craciun umple blogul cu comentarii. Vai de capul lui. Ce rau a ajuns blogul...craciuni si cativa fideli ai blogului...jalnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.12.jalnic esti tu postacul dusmanilor Romaniei!craciun vorbeste la subiect si bine documentat!voi nu vreti ca lumea sa afle niste adevaruri! Clar voi batausii uneltele dusmanilor Romaniei vreti ca lumea sa va creada minciunile voastre?craciun si altii trebuie sa taca sa va auda lumea ineptiile voastre?

      Ștergere
  23. Daca reuseste plavanul de la Cotroceni si de data asta sa bage pe gatul nostru inca un referendum,si se procedeaza ca la cel din 26 mai cu strigare ca la nunta,eu nu mai zic incet ca data trecuta votez ca sa-l anulez.O sa urlu si eu in sectia de votare la fel, motivand de ce boicotez referendumul. Iata tineretul frumos si iresponsabil unde duce tara: la desfiinare si sa ajunga o ,,halta,,pt ue.

    RăspundețiȘtergere
  24. Vai de capul vostru 00,12,oamenii fara cruce la biserici='Ereziastri'
    Cum sint si bisericile reformatilor lui Iohannis din centrul Sibiului,precum cele din Estul Ungariei a caror stramosi s-au batut la Sumuleu-Ciuc cu secuii pentu ai converii fortat la Reformati iar acum spun ca sint de-ai lor ca sa-i voteze.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai fraților dacă dracnea pușcărie nu conducea PSD și nu se baga atât de adânc în justiție făcând și multe ilegalități poporul vota în mare parte tot cu PSD. Nu înțelegeți ca neamul asta s-a suprasaturat de hoți?

    RăspundețiȘtergere