miercuri, 5 iunie 2019

ÎNTUNERICUL VA ACOPERI IERUSALIMUL !

                           20 Mai 2017,ora 6,17 dimineata !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind mai stau in pat cu ochii inchisi.
Astfel vad fratilor Orasul IERUSALIM cu toate blocurile si clădirile lui,asa ca in imaginea de mai jos:

                                                           

Image result..

Prieteni dragi, asa cum se vede Cerul de noapte in spatele IERUSALIMULUI,mai puternic vedeam eu un perete bleumaren negru, din care ieseau sageti de aceeasi culoare ,ce plecau spre mijlocul IERUSALIMULUI.

Image result for FURTUNI EXTREME
Image result for FURTUNI EXTREME..
Cerul din spatele orasului ,din zi s-a facut noapte iar deasupra orasului ,Cerul era firesc.

Image result..

Dragii mei, ceva sau cineva va ataca IERUSALIMUL ! 
Acel perete bleumaren din care se smulgeau sageti de aceeasi culoare,era precum cel mai aprig dusman al IERUSALIMULUI, care a stat si sta la pânda pentru a gasi timpul şi locul prielnic.
Dumnezeu si Maica Domnului sa apere IERUSALIMUL si pe noi deopotrivă ,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Scrie in biblie că împărăția fiarei va fi acoperita de întuneric.Nu știu dacă are vreo legătură cu mesajul.Mi-am spus părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine sfarsitul lumii !!! Pocaiti-va !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ferească Dumnezeu pe toată lumea cerească

    RăspundețiȘtergere
  4. Iranul a declarat în mai multe rânduri că în cazul unui atac americano-israelian împotriva lor prima țară atacată de grupările finanțate de ei Hesbollah, Hamas etc va fi Israelul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul acesta va fi atacat Israelul.Începe sfarsitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe 13 Ianuarie 2020 va fi cutremur mai mare de 10 pe tot globul se va cutremura pamintul oameni buni aveti sa vedeti dumnezeu si maicuta domnului sa ne apere sa nu fie amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cat de tare e de speriat, durata e intrebarea, ca poate fi de7,5 dar daca dureaza 2 minute...praf suntem.

      Ștergere
    2. Apai cum sa te credem dacă tu nu ști ca Dumnezeu și Măicuța Domnului se scrie cu majuscule(litere mari)

      Ștergere
    3. Posibil sa nu se mai prelungeasca pana in 2020, ci sa se-ntample ceea ce este sa se-ntample mai repede?

      Ștergere
  7. Anonim 23.26 cum de stii asa exact ziua, Luna si anul si de cate grade va fii cutremurul ? Doar singur Dumnezeu va stii .Stii cumva si ora ?

    RăspundețiȘtergere
  8. https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/clonele-si-inteligenta-artificiala-ai.html

    Rasei umane i s-a manipulat ADN-ul cu mii de ani în urmă, a fost modificat și împărțit în doi cozoni (două spirale), pentru a schimba întreaga noastră specie genetic. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program artificial al "AI" (Inteligență Artificială).

    Clonele, din cauza modificărilor genetice, vor suferi condiții grave de sănătate și probleme neurologice, în urma cărora vor sfârși în cele din urmă sau îi vor determina pe descendenți să aibă aceste probleme mai rapid, distrugând reproducerea lor la un număr limitat de generații, creând un sfărșit al acestei specii. Aceasta este ceea ce se întâmplă cu Grays ( Micii Cenușii).

    Știința la nivel înalt a geneticii de pe planeta Pământ, care înseamnă guvernul din umbră al Cabalei, lucrează în laboratoarele subterane din DUMBS (baze subterane adînci) și au făcut clonare extrem de avansată a rasei noastre de cel puțin 100 de ani. Acest program foarte sinistru modifică în mod genetic omul, să lucreze pe o frecvență complet artificială bazată exclusiv pe Inteligența Artificială. Foarte periculos! Această Cabală Întunecată produce clone din tot felul de oameni, politicieni și celebrități, militari, oricine poate fi util să înlocuiască și să îndeplinească agenda pe care o doresc.
    Aceste clone sunt controlate de o Inteligență Artificială Centrală (gen stup, n.b.) care funcționează cu un transmițător care primește informații printr-un cip ce este conectat neurologic la creierul lor. Această AI Centrală controlează aceste clone la fel ca într-o "Hive Mind" despre care am vorbit mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.lovendal.ro/wp52/o-relatare-istorica-incredibila-ne-arata-cum-iustinian-i-imparatul-bizantului-isi-putea-schimba-forma-asemenea-reptilienilor/
    asemenea reptilienilor!
    Orgoni Crystal


    Paranormal-Spiritualitate
    O relatare istorică incredibilă ne arată cum Iustinian I, împăratul Bizanţului, îşi putea schimba forma, asemenea reptilienilor!
    joi, 6 iunie 2019, 7:30 323 vizualizari

    Există “schimbarea formei” la oameni? Bineînţeles că aşa ceva pare SF la prima vedere, dar există mici dovezi ştiinţifice incontestabile despre „schimbarea formei”. Natura are câteva exemple, cum ar fi omida care se transformă într-un fluture. Cât despre oameni şi abilitatea de metamorfozare într-o altă stare de existenţă fizică dovedită ştiinţific, nu există nicio dovadă care să demonstreze că aceasta este posibilă.

    Dar de ce orice cultură din lume are mituri, legende şi poveşti ale iniţiaţilor ce vorbesc despre această capacitate? Trebuie să fie un motiv la baza acestor convingeri. Există exemple de figuri istorice importante care au pretins că pot să-şi schimbe forma. Procopius menţionează în „Istoria secretă” afirmaţii curioase cu privire la aşa-zisa abilitate a împăratului Iustinian I de a-şi schimba forma, care – împreună cu Constantin – a asigurat dominarea Bisericii Catolice Romane peste alte sisteme concurente de credinţe cum ar fi cultul Mithras.

    “Şi câţiva dintre cei care au fost în palat cu Iustinian târziu noaptea, oameni cu spiritul pur, spun că au văzut o formă ciudată diabolică luându-i locul. Unul dintre bărbaţi a spus că împăratul s-a ridicat din tronul lui dintr-o dată şi a păşit, el nu a avut niciodată obiceiul de a rămâne pentru mult timp aşezat, şi imediat capul lui Iustinian a dispărut, în timp ce restul corpului sau părea să fie flux şi reflux, pentru care martorul a stat îngrozit şi temător, întrebându-se dacă îl înşela privirea. Dar curând a perceput capul dispărut luând formă şi alăturându-se corpului din nou la fel de ciudat cum l-a părăsit… Altul a spus că a stat alături de împărat şi dintr-o dată faţa s-a schimbat într-a masă de carne fără formă, cu ochii şi sprâncenele nefiind la locul lor potrivit, neavând nici o altă trăsătură distinctivă; şi, după un timp, aparenta sa înfăţişare naturală s-a reîntors. Am scris aceste dovezi nu ca şi cum eu însumi le-aş fi văzut, dar auzite de la bărbaţi care erau siguri că văzuseră aceste apariţii la acel moment”.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 4;03 si Silvia draga lasa rautatea la o parte ca am scris din graba eu noaptea fac rugaciuni si ziua plec la munka dorm foarte putin si am scris din graba mesajul este de la bunul dumnezeu si aznoapte am primit alt mesaj pe 27 iulie va izbugni un vulcan care va provoca muti morti daca am inteles eu bine va fi in partea cu Mexic Argentina in partile acekea dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene amin

    RăspundețiȘtergere
  11. noi romanii n-am fost belicosi -nu putem spune la fel de evrei-razboiul cu arabii este din vechime si actual

    RăspundețiȘtergere