luni, 14 august 2017

ROMÂNIA INVADATĂ , DE NORI NEGRI DE SUPER FURTUNĂ !

                                      14 Iulie 2017 ,ora 3,36 zori de zi !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas care spune despre Romania Duhului Sfant,ca va fi invadata de nori negri de furtuna.
Iata cum spunea acel glas:

             "România !
          Nori negri de Super Furtună ,invadează România !"
În aceasta clipă dragilor,vad in faţa ochilor inchisi,un CER negru si gros, un Cer negru infiorator care se unea cu Pămantul.
Înspre Apus ,la poalele Cerului negru, un alt CER rosu ca de foc făcea legătura cu Pămantul.
O apa la fel de neagra era foarte umflata,foarte mare si clocotea ca atunci cand clocoteste apa pe aragaz,atât de mare crescuse aceasta apă fara de margini, dădea pe dinafara.
Image result for NORI NEGRIImage result for NORI NEGRI.
Image result for marea neagra.

Prieteni dragi, in ROMANIA zilelor noastre vor avea loc schimbari drastice ale vremii, schimbari duse până la extreme.
Ceea ce urmeaza a avea loc, se va constata ca, foarte rar sau poate niciodata nu s-a mai petrecut asa ceva in Romania.
Ce putem face ?
Sa ne rugam mai mult la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, sa nu mai lucram in zilele de Duminica sau de Mare Sarbatoare.
 Aici excludem munca la patron,care isi va atrage singur păcate,pentru obligarea angajatilor ca sa munceasca in zile de MARE SARBATOARE.
Chiar este un mare pacat,ca sa muncim in zilele de MARE SARBATOARE.
Mi s-a intamplat chiar mie,in urma cu vreo 25 de ani,cand intr-o Duminica ,am dorit sa ma imbrac cu o bluza anume, dar care bluza, nu avea un nasture.
Si-atunci am pus mâna pe ac,si l-am cusut la loc.
După doar cateva zile, in timp ce dormeam aud glas care-mi spune asa:
                 "Sa nu mai coşi niciodata DUMINICA,pentru ca este ZIUA de odihna a Lui DUMNEZEU!"
La acea vreme,nu-mi dadeam seama de aceste trairi, ci le luam drept vise.Dar chiar si-asa, din acel moment nu am mai pus mana pe ac in zilele de sarbatoare, si nici sa spăl, sau sa calc, etc.
Ziua de Duminica ,am dedicat-o in totalitate BISERICII LUI HRISTOS,mai ales ca începusem sa-nteleg rolul acelor "vise",pe care le aveam.
Vise care nu erau deloc vise ,ci erau trairi aievea.
 Si -am inceput sa scriu in Caiete tot ce mi s-arata si tot ce mi se graieste.Caiete care sunt peste 250 ,si care asteapta sa prinda viata in CARTILE pe care urmeaza sa le scriu; căci vor fi multe,foarte multe ;si care CARTI, vor ajunge cu siguranta la sufletul cititorilor credinciosi.
Sa ne rugam fratilor la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne ajute sa fim mai buni,mai tari in Credinta,mai iubitori faţă de Aproapele nostru.
De ne vom lasa in Mâinile Lui Hristos, toata inima noastra si tot sufletul nostru, va asigur ca niciodata nu ne vom teme de nimeni si de nimic; de nicio urgie care ar veni asupra noastra,sau asupra celor dragi.
CALEA care duce spre Mantuirea Sufletului nostru, si spre Dobandirea unui loc in Impărătia Cereasca,este implinirea celor 10 PORUNCI.
Cine iubeste pe DUMNEZEU si pe MACUTA DOMNULUI,va implini cu foarte mare usurinta cele 10 PORUNCI, si va revarsa multa DRAGOSTE fata de Aproapele sau.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME SI MAICA LUMINII,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.


Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            ...

25 de comentarii:

  1. Daca nu scapam de canicula e jale, murim. Ca un front atmosferic atat de puternic sa fie inlaturat trebuie ceva de 3 ori mai mare ca sa,l inlocuiasca, cum furtuna vine pe nori convectivi e firesc sa,i vedem negri si asta e ingaduit tot de la Dumnezeu. Nu va temeti suntem sub protectie. Frica e de la satana, pacea e de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:09Asa este!Sa fim tari in credinta cu multa dragoste pt Sfanta Treime ,pt.Maica Domnului,pt.sfinii lui Dumnezeu si pt. aproapele nostru asa cum spune Domnul Iisus si vom trece cu bine peste toate incercarile. Domnul sa fie cu noi cu toti!Amin!

      Ștergere
    2. Previziunea asta a fost pentru luna Iulie, corect? Adica, acum o luna. Nu mai inteleg nimic.

      Ștergere
  2. Schimbarile climatice pot fi si manipulate si folosite ca arme meteorologice,o cercetatoare romanca colega la Paris cu Mari Curie prin anul 1930 a provocat prima ploaie artificiala din lume in Romania, prin insamintarea norilor cu ioni radioactivi .O parte din descoperirile romancei au fost atribuite lui Curie pentru care aceasta din urma a luat premiul Nobel,motiv pentru care atunci a aparut si o medalie cu chipul lui Curie dar cu numele romancei sub chip pe medalie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu domnul Craciun,exista arme de manipulare meteorologica foarte sofisticate(vedeti ce spunea si domnul Emil Strainu,general al armatei),iar Romania a fost camp de experiente si nu o data...Cred ca se vor face,din nou,astfel de experiente pe noi...

      Ștergere
  3. Oamenii de știință avertizează: ”Pământul a intrat în limita roșie, ceea ce poate provoca efecte severe asupra mediului înconjurător”
    Elena Mateescu, Director Executiv la Administratia Nationala de Meteorologie, a vorbit la Antena 3 despre schimbările climatice severe, care vor avea loc în perioada următoare.

    ”Dacă analizăm ce s-a întâmplat în ultimile decenii la nivel planetar și chiar și în România, aș menționa faptul că 2016, la nivel mondial, a doborât toate recordurile. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că temperatura medie anuală a crescut cu un grad. Pământul a intrat în limita roșie, ceea ce poate provoca efecte severe asupra mediului înconjurător, prin fenomene precum canicula și furtunile.”, a declarat Elena Mateescu.
    https://www.antena3.ro/actualitate/social/oamenii-de-stiinta-avertizeaza-pamantul-a-intrat-in-limita-rosie-ceea-ce-poate-provoca-efecte-428246.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Si meteorologii au anuntat FURTUNI severe pentru perioada urmatoare.Tot ce spune dna Maria este adevarat si se vor intampla.
    Deschideti linkul de la Antena 3 https://www.antena3.ro/actualitate/social/oamenii-de-stiinta-avertizeaza-pamantul-a-intrat-in-limita-rosie-ceea-ce-poate-provoca-efecte-428246.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria ati vorbit o data in direct la Agentul Vip pe 6 Decembrie 2016 despre un cutremur in China .. Iata ca s-a adeverit cutremurul din China pe 8 August 2017. Vedeti inregistrarea emisiunii cu dvs in platou vorbind de la minutul 4:03 min despre cutremur China.
    LINKUL CU CUTREMURUL DEVASTATOR din China

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/seismul-cu-magnitudinea-de-6-5-in-china-soldat-cel-putin-100-de-morti.html

    http://evz.ro/cutremur-7-grade.html

    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  6. se tot spune de la inceput de an cum va fi vremea in tara-iata ca si ei au dreptate-dar adearul este ca nu ne asteptam chiar si la tornade

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria nu ma mai mira nimic Dumnezeu este tare suparat pe omenire. Ce pot sa spun inca este postul Maicii Domnului iar cu mini vacanta lor nu creiaxa decat dezmat si atunci ne mai miram de ce? Si nu mai vorbesc de rautate parca nici-o data nu a fost ca acum. Am fost la Sf.Biserica ma bucur ca a fost Biserica plina de oameni . Doamna Maria ce s-a mai zic Dumnezeu s-a ne apere si Maicuta Domnului de tot raul si necazul. Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne binecuvinteze pe toti fii lui. Cu drag doamna Maria si sanatate multa la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Specificati deci ca sa stie si omul simplu, ca Marie Curie a fost o Impostoare. La fel ca si Pasteur care nu inventat nimic nu era nici macar medic biologist.Avem un articol scris de catre Ion N Iacovachi înca din 1984 "Stéphanie Mărăcineanu, savante précurseur de la découverte de la radioactivité artificielle : centenaire". Istoria actuala a fost scrisa de niste impostori,egocentristi.Citi si cartea Domnului Doctor "Dr. Louis de Brouwer – Vaccinarea: Eroarea Medicală a Secolului"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NEVACCINAREA ESTE EROAREA MEDICALA A SECOLULUI!!! NU dezinformati va rog!

      Ștergere
  9. Sabatul este adevarata zi de odihna a Lui Dumnezeu,Legea lui Moise n-a fost schimbata niciodata!Antihristul a facut aceasta schimbare!Daca Hristos ar fi schimbat macar o frantura din Lege,El ar fi fost antihristul,ori cuvintele Lui Iisus au fost ca nn-a venit sa modificce,ci sa implineasca toata Legea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma odihnesc in fiecare zi.

      Ștergere
    2. sabatul e la evrei si e ziua a 6, ziua cand Avram a facut legamant cu Domnul. Numai umbla cu vrajeli.
      Mai intreaba un preot sa iti explice dece nu avem sabat zi libera ca la evrei, poate reuseste sa te convinga

      Ștergere
    3. Ia si citeste in GENEZA ca SABATUL E ZIUA A SAPTEA,Duminica e prima zi a saptamanii,insasi preotii recunosc ca Duminica e prima zi a saptamanii in care a Inviat Hristos,si n-are nici-o legatura cu Sambata ce trebuie tinuta cum e scris in porunca 4-Aduti aminte de ziua de odihna ca s-o sfintesti,nu de ziua incceputului creatiei,sau Invierii sau Cincizecimii,SAMMBATA E ZIUA A SAPTEA,ADEVARATA SI UNICA ZI IN CARE DUMNEZEU S-A ODIHNIT DE TOATA LUCRAREA SA!

      Ștergere
    4. Religii peste religii,legi facute de oameni sus pusi pentru oameni dornici de supunere .Sunteti slabi de ingeri ,daca trebuie sa va supuneti unor legi "venite" de la Dumnezeu atunci ce sens mai are liberul arbitru pe care oricum in momentul de fata foarte putini il au .Ziua a 7-a este orice zi din saptamana in care tu decizi sa te conectezi cu Divinul din tine,va bateti cu pumnul in piept religiosi de duzina despre credinta nu mai vorbiti ca habar nu aveti ce este si cum se simte.Liberul arbitru nu este limitat de nici o lege .

      Ștergere
    5. LIBERUL ARBITRU VA DUCE-N FUNDU IADULUI,ZIUA A SAPTEA ESTE SAMBATA SI DACA ISI ALEGE CCINEVA ALTA ZI DUPA LIBERUL ARBITRU II VA SCOATE DUMNEZEU DREPTUL LA POMUL VIETII SI LA IMPARATIA CERURILOR CUM E SCRIS IN APOCALIPSA LUI IOAN,NIMENI N-ARE DREPTUL SA INTRODUCA SAU SA SCOATA CEVA DIN LEGEA CELOR 10 PORUNCI ALE LUI DUMNEZEU CARE IL DESCRIU SI-L REPREZINTA PE DUMNEZEU!IN APOCALIPSA LUI IOAN E SCRIS DACA ADAUGI CEVA TI SE VOR ADAUGA URGIILE SCRISE IN CARTE,IAR DACA SCOTI CEVA,ITI VA SCOATE DUMNEZEU DREPTUL LA POMUL VIETII,ASADAR TINETI SABATUL CARE ESTE SIGILIUL LUI DUMNEZEU PT OM,PORUNCA A PATRA N-A FOST MODIFICATA!

      Ștergere
    6. 9:24,alegerea iti apartine .Fi fericit ca ramai tu si cei asemeni tie in pomul vietii
      .Fanatismul te duce la tipatul cu litere mari ,te vizualizez cum te agiti in nestiinta ta si consideri ca adevarul numai tu il detii.Intr-un fel ai dreptate ,planul din care tu vi este asemeni tie,experienta trecuta te agitai cum ca pamantul este patrat si se sprijina pe 4 pari. Poruncile sunt date pentru servitori ,Dumnezeu este tatal nostru el ne indruma spre bine, nu porunceste.

      Ștergere
    7. Da se vede ca nu-L cunosti pe Dumnezeu,cine iL cunoaste implineste poruncile Lui din iubire nu din frica!Si cine incalca poruncile Lui nu L-a cunoscut si nu e vrednic nici de sluga sa-I fie Lui Dumnezeu,Dumnezeu nu ne numeste slugi ci fii,daca implinim poruncile Lui,si peste cei ce nu-L cunosc mania Lui Dumnezeu ramane peste ei,pt ca asemeni tie,multi care isi jignesc aproapele vor cauta sa intre strigand-Doamne,Doamne deschide-ne,si Dumnezeu le va raspunde-Nu stiu de unde sunteti,departati-va de la Mine voi toti care lucrati faradelegea!

      Ștergere
  10. http://www.landia.ro/cea-mai-puternica-rugaciune-pe-care-trebuie-sa-o-spui-inainte-de-sfanta-maria-iti-indeplineste-orice-dorinta/

    RăspundețiȘtergere
  11. Pregatitiva pentru ziua Domnului acestea sunt zilele dinaintea venirii a doua pe norii cerului a Mantuitorului Hristos cu armata de ingeri.El Vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si vine,si vine,si vine de 2000 de ani tot vine,iar noi suntem din ce in ce tot mai departe,tot mai departe...

      Ștergere
    2. 15:14, de ce nu te pregatesti tu?! Trebuie sa trambitezi? Locul asta e ocupat. Nu e frunos sa ii iei fața mariei.

      Ștergere
  12. La mulți ani D-na Maria, va doresc viata lunga si frumoasa plina de har.
    Sa fiti in continuare la fel de activa pe acest site si sa va rugati pentru noi.

    RăspundețiȘtergere