duminică, 24 februarie 2013

DUHUL SFANT, PE CERUL NOPTII !!! BICIUL ,DE LUMINA ALBA, PREGATIT ACOLO SUS, PENTRU NOI ,OAMENII .!

B.
20 iulie 2007, dimineata, cand, in timp ce ma rugam la SFANTA ICOANA, a SFINTEI TREIMI,  ochii mi se inchid fara voia mea , si astfel, vad UN CER de noapte, o noapte albastra, pe care apare brusc UN PORUMBEL MARE, ALB STRALUCITOR, CU ARIPILE INTINSE, ARIPI CE LOVEAU ,intunericul cerului, transormandu-l in LUMINA, alba stralucitoare.
Deasupra PORUMBELULUI ALB, in spatele LUI, vad O LUMINA AURIE, mai mare decat SOARELE de pe Cer. Lumina care se tot marea  peste intuneric tot mai mult, cu cat  PORUMBELUL ALB, dadea din ARIPI  mai mult.
 Inchipuiti-va fratilor, UN CER de noapte, fara stele, fara Luna, ci doar, UN PORUMBEL MARE, cat sa ocupe mijlocul BOLTII ceresti, un alb orbitor, si deasupra PORUMBELULUI (a DUHULUI SFANT  ),straluceste O LUMINA ORBITOARE  AURIE, mare cat TREI SORI  la un loc. Era cu adevarat dumnezeiesc.
 Dupa doar cateva minute, rugandu-ma eu la PREA SFANTUL DUH, vad cu ochii inchisi UN CER ca un amurg, si acolo SUS in CER,  vad 2 MAINI  care pregateau un bici de lumină albă pe care il lasa  sa cada cu varful ,usor  pana la Pamant.
Acum vad o silueta SUS in CER, in vesminte precum CERUL senin. MAINILE.acestei siluete din CERUL noptii, a intins,de la CER pana pe Pamant.,Biciul de lumină albă , care in mainile din CER, radia  de raze albe,  ce aratau precum fulgerele, care despica CERUL  in mijloc de vara.

                                                               Cu dragoste, Maria
                                           

Un comentariu:

  1. Acestea sunt mainile Sfantului Prooroc Ilie care sta sus deasupra pamantului si trimite ploile,el da cu biciul cu putere si trosnet pe nori formandu-se fulgerele de lumina care strabat cerul .Asta este pedeapsa divina lovind cu biciul in oamenii care incalca legea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere