marți, 21 februarie 2023

IISUS A SPUS : NU ESTE ADEVARUL MEU !



                                                 Dragii mei,

In fiecare zi auzim despre tot felul de persoane care, spun că au Har si Dar de la Dumnezeu si ca pot prezice viitorul,că pot vindeca prin magie alba sau neagra, etc etc.
Cu adevarat sunt si asemenea persoane  cu HAR DIVIN,dar acestea sunt extrem de putine.
Astazi după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva despre o persoana celebra,precum că,ar prezice viitorul si face tot felul de minuni.
Nu voi da dragilor numele persoanei din motive lesne de inteles,ci voi spune că, in timp ce un glas o lauda pe acea persoana ca ar avea har,un alt glas vine din Cer si spune cu fermitate:

                                "Iisus a spus:

                  "Nu este ADEVARUL MEU !"

Asadar dragii mei, cei care doriti ca sa va cunoasteti viitorul,aveti grija la cine apelati si care viitor vi -l va spune,care ADEVAR,apoi,nu uitati că ,este un mare păcat ca sa apelati la astfel de persoane ca sa va ghiceasca viitorul.
DUMNEZEU este Cel Căruia trebuie sa ne rugam si Maicutei Domnului. Nu avem nevoie ca sa ne cunoastem viitorul dragilor,când noi abia daca putem face faţă prezentului. Trecutul trebuie lasat in urmă, Viitorul este al Lui Dumnezeu ,iar Prezentul, este al nostru si trebuie sa incercam a-l trai întru cele 10 PORUNCI ale LUI DUMNEZEU.
După cum vedem Prieteni dragi, vom da socoteala atât in viata aceasta ,dar mai ales în viata vesnică pentru absolut toate faptele noastre . 
Sa avem grija de sufletul nostru dragilor, si sa -l hranim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie in fiecare Duminica, si neapărat ,cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului după ce ne vom spovedi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. In ultima perioada din ce în ce mai mulți asteroizi ttec pe lângă Pământ.
    https://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-26094820-sezonul-meteoritilor-trei-noi-meteoriti-identificati-ultima-saptamana.htm
    Se apropie Nibiru asa cum este scris de mai marii învățați ai lumii

    RăspundețiȘtergere
  2. Și, idioții aia care cred ca dorințele spuse la vrăjitori sunt îndeplinite miraculos de către D-zeu, aflați ca este o întreaga mafie care se ocupa de realizarea dorințelor voastre. Cum și-au dorit multe tute sa rămână singurele din viata cuiva și s-au pus ,,spiritele,, pe decapitat toate persoanele cu care imbecilul lor adorat avusese chiar și o conversație. Astea se numesc CRIME, nu minuni. Bashca harul(de a tortura psihic) cu care unii își sacrifica aproapele, cum ii face sa sara-n cap, doar ca sa li demonstreze cât de mult le imita. Pardon, le iubește.

    RăspundețiȘtergere
  3. Câtă ipocrizie Doamne! Dar tu, ce faci pe blogul asta? Nu prezici viitorul? Nu spui ce cutremure, război, extratereștrii, revoluții, etc. vor fi in viitor? Bineînțeles "că toate sunt de la Duhul Sfânt".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://youtu.be/_3AcO6HrP6s
      Descoperiri științifice

      Ștergere
  4. Parerea ta ,a mea e ca mesajele foarte lapidare de obicei sint o provocare pentru mintea omeneasca ,pe cind asazisa citire a viitorului unei persoane mentionata in Biblie ca toxica pentru ca e periculoasa chiar adevarata sau de cele mai multe ori Falsa cind e si mai periculoasa pentru liberul arbitru al persoanei afectate in cauza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt an 21 febr 18:50-ori nu esti crestin, ori nu ai avut parte de adevarati vazatori in DUH- ce zici unde te incadrezi?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,care a suferit și murit pentru păcatul meu și a întregi lumi,îți cer iertare pentru toți cei care mă distrug pe mine și familia mea,dar și pe foarte mulți pământeni.Doamne,suntem foarte păcătoși iarta-ne,am crezut în semenii noștri că au nevoie de ajutorul nostru,și i-am ajutat după puterea noastră,nu am crezut nici o secunda că cei pe care ii am ajutat unii din ei și-au bătut joc de mine și familia mea,cu : vrăji,blesteme,chiar duhuri rele,te rog Doamne,iarta-i pe toți care au încercat disperați să mă distrugă,nu au știut că Maica Domnului,mă ocrotește si se roagă zi și noapte pentru noi păcătoșii.Doamne, Numai Tu,ne dai spor in toate și sănătate,nici un pământean nu putem să trăim fără ajutorul Tau.

    RăspundețiȘtergere