duminică, 24 noiembrie 2019

VIORICA DANCILA SAU KLAUS IOHANNIS ?

Imagini pentru tricolorul
                                 
                            24 Noiembrie 2019,ora 4,17 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori,am primit un Mesaj mai complicat.
Auzeam un glas care ,spunea asa:
                 "Suntem aproape siguri că, nu castiga Viorica Dancila!
Dar un alt glas ,spune cu fermitatea asa:
               Nu!
               Castiga, ca Domnul a avut si are nevoie de ea si de Tricolorul României."
                Imagine similară
Prieteni dragi, acum intelegeti de ce am spus ca Mesajul e mai complicat.Acel Nu de la al doilea glas,ar putea fi legat de a s propozitie cu Tricolorul Romaniei,sau, ar putea sa fi fost grait separat,asa cum eu l-am scris, iar lucrurile sa ia o alta intorsatura.
Daca nu castiga dna Viorica Dancila,inseamna ca asa vrea Domnul, deoarece,are nevoie de doamna Viorica DANCILA pentru ca TRICOLORUL ROMANIEI sa dainuie peste toata lumea,iar Misiunea ei sa fie bine definita pe viitor.
Ceea ce este minunat ,este faptul că, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,cunoaste CREDINTA fiecaruia dintre noi,cunoaste faptele si gandurile noastre si toti aveam o MISIUNE pe acest pămant.
Fiecare dintre noi are o CRUCE data de Sus ,pe care, trebuie sa ne-o ducem cu iubire,cu Credinta infinita si cu demnitate.
Dna VIORICA DANCILA ,nu a ajuns intamplator in fruntea Guvernului ,cum nu a ajuns intamplator ca sa lupte, pentru a fi PRESEDINTELE ROMANIEI.
Deci,si acest Mesaj ca multe altele ,are nevoie de mare atentie cand il citim si de o talcuire divina,ceea ce eu nu pot si nici nu indraznesc sa fac.
Sa mergem la Vot si sa votam cu inima si cu sufletul,asa cum ne dorim si simtim.
                         Cu dragoste,Maria.

155 de comentarii:

  1. Iseamna ca beleaua cu Revolutia va pica pe capul lui Iohannis case fara numar, cel care a sosit sa voteze,ce-i place lui cel mai mult sa se voteze singur,cu a celasi zimbet precum 'al ciinelui care-si arata coltii cum spunea colegul sau.
    Doar ca acum vine la prima ora la Referendumul pentru Familia Crestina si identitate nationala a venit in ultima ora din cea de a doua zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu! un individ de care mi-e scarba pur si simplu!!!

      Ștergere
    2. Care e legatura intre Dancilă și Tricolorul României?! Dar între viloiul lui Dăncilă din Predeal , care e mai mare decât toate casele lui Johannis, la un loc ?!
      Chiar nu vedeți realitatea și credeți toate minciunile spuse la televizor ....
      Johannis este Președintele României și este un om cinstit și patriot.

      Ștergere
  2. Iohannis spune ca a venit la vot ca sa voteze''pentru o Romanie normala' si ce nu a mai spus a Lgbt-stilor,el era insotit de celalalt Demagod 'nationalist' Rares Bogdan-traficantul de valuta din Cluj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:11
      D-nul Rares Bogdan -traficant de valuta din Cluj?
      Nu-mi vine sa cred.Pare om serios.

      Ștergere
  3. Adica, ori e alba, ori e neagra😂. Orice s-ar intampla, tu vei da vina pe Duhul Sfant ca nu ti-ai curatat urechile de dopuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Troncota de la Sibiu spune ca daca Iohannis nu va avea la Alegeri o prezenta de 50 procente va suscita discursul politic,cea ce va crea probleme de legitimitate in timpul mandatului scandaluri si controverse dat de cei care refuza sa vina la VOT..
    Chiar in conditii bune Diaspora va da un procent mic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă stimez enorm dar, nu înțeleg cum v-ați dori un Viorica președinte după toate câte a făcut și aici nu mă refer la greșelile de exprimare ci pur și simplu că a partinit hoți precum Draga plus acțiunile din 10 august! Oricum toate previziunile referitoare la acel președinte care v-a readuce România pe drumul cel bun este despre un barbat nicidecum despre o femeie. Și acel barbat cum spun mari vizionari spun că "Și va fi crescut departe de străbunii sai si va fi cunoscut de poporul sau" De ce nu poate fi acest om actualul președinte? Dumnezeu iubește pe toată lumea fie de ce origine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mi un motiv sa l votam pe Neamț?????

      Ștergere
    2. Nu ne dorim ca Viorica sa fie presedinte!.

      Ștergere
    3. foxy, ce crezi ca ar spunde Dumnezeu daca i-ai vorbi asa de Iohannis numindu-l neamt cu atata dispret? De cand a devenit poporul roman xenofob? Oare asta nu e un pacat major? Aveti grija in cine va incredeti ca nu va indeamna mereu la bine si va umpleti de pacate. Si, apopos, ai o mie de motive sa NU O VOTEZI PE DANCILA!

      Ștergere
    4. Acum ca a iesit turistul de lux din nou sef al coloniei RO, stie cineva ce urmeaza?

      Ștergere
    5. 09.06 ce cauti tu in colonie daca nu-ti place? Mars afara din tara si nu mai jigni majoritatea care l-a preferat, pe buna dreptate pe Iohannis, ca doar nu era sa voteze brosata!

      Ștergere
    6. 20:30, termina cu obrazniciile.

      Ștergere
  6. Troncota cifrele slabe ale prezentei la vot[minime in Transilvania] reflecta starea de spirit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dancila am votat cu inima pentru o Romanie in care sa fie respect pentru romani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.43 PAI NU MAI AI NEVOIE DE INIMA, CUM ADICA AI VOTAT CU INIMA?

      Ștergere
  8. In Caracal-Texasul Romaniei un tinar cu o sticla sparta la gitul angajatei a jefuit linga o sectiea de VOT un local de jocuri .

    RăspundețiȘtergere
  9. E imposibil sa câștige hoția. Diaspora a plecat din cauza PSD... și eu vreau sa plec nu avem nici canalizare prefer sa traiesc în evolutie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai memorie scurta vad....Baselu si sluga lui crdincioasa au trimis romanii in cele patru zari, cand au taiat salariile...sau uiti cu cata aroganta transa lucrurile....cui nu-i place sa plece afara . De parca Romania era mosia lui.

      Ștergere
    2. Nu numai a PSD-ului, adr acum au fost jalnici oamenii pusi de Dragnea.

      Ștergere
  10. La Sibiu o actine de protest si separat o alta de atac la VILA Presedintelui care a alertat SPP-ul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua dna Maria , sa votam dar sa alegem de-ai nostri , nu unguri si nici nemti , nu fac ura de rasa dar poate strainul sa vrea binele tarii noastre. ?!Fratilor trezitiva nu lasati straini sa ne distruga , fiti patrioti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 10:24 sa nu uiti ca aceasta tara a avut conducatori nemti care au fost mai romani decat romanii nostri! citeste istoria Romaniei si vezi ce a facut CarolI pentru aceasta tara fiind neamt! si nu numai el!

      Ștergere
    2. invata prima data istoria Romaniei si pe urma hotaraste! vezi cine a fost Carol I , regele Ferdinand si pe urma vorbeste! iti spun eu toti au condus Romania si toti au fost nemti dar totodata mai romani decat romanii nostri!

      Ștergere
    3. 10.24 ce urat sa fii atat de xenofoba.

      Ștergere
    4. 20.32 Ce a făcut Carol I, Ferdinand și regina Maria pentru țară este adevărat, dar tot adevărat este ce a făcut și Carol al II-Lea și Mihai I:
      - primul a cedat fără luptă lui Horthy și lui Stalin Ardealul de Nord și respectiv Basarabia, în timp ce o țară pe jumătatea României Mari s-a luptat cu Stalin și a învins, Finlanda, iar la Budapesta, în 1919, soldați români puneau opinca românească pe clădirea parlamentului maghiar în locul drapelului.
      - al doilea la arestat pe Antonescu și a predat țara toată lui Stalin, fapt cea făcut ca peste 100.000 de militari români să fie luați prizonieri, țara să fie comunizată forțat, iar el a primit de la Stalin Ordinul Victoria și dreptul de a pleca din țară cu parte considerabilă din avere.
      Iar voi, mari patrioți și realiști, vă plecați în fața lor cum se plecau înainte, boierii mari în fața sublime porți otomane.
      La așa alegători, așa conducători, vai de țara asta când va începe măcelul, și sigur va începe, când vom sta cu capul în pământ așteptând să lupte alții pentru noi, că doar i-am îmbogățit și am slujit, iar pe noi ne-am dezarmat.
      Și să mai știi 20.32, că toți politicienii sunt hoți și lacomi, dar numai unii sunt vânduți occidentului, și vând și pe noi și țara acestora. Dar pe cei vânduți occidentul îi apară și le acoperă prostiile, acceptând să fie mituiți din banii noștri. Iar tu și alții îi puneți să ne conducă.

      Ștergere
  12. Si din opozitie doamna Dancila ar putea face multe pt tara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are cum fiindca nu are competente si nici virtuti de lider.

      Ștergere
  13. Eu inteleg totusi ca ea va castiga. Acum o sa vedem diseara cine castiga.

    RăspundețiȘtergere
  14. Inca din primavara acestui an s-a hotarat le cel mai inalt nivel de la Bruxelles si de la Washington ca "hotul de case Von Strudel-7 case" sa primeasca al doilea mandat!STS si SRI la fel ca-n 2009 si in 2014 vor avea grija de asta...Asa ca, indiferent de cum se va vota si de cat se va vota NU va castiga Viorica cu certitudine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Struguri sunt acrii atunci cand nu ajungi la ei,asa-i, anonim 12.45?

      Ștergere
  15. Fraudarea alegerilor a inceput inca dinainte ca si la turul precedent.
    m-am dus sa votez impotriva lui Iohannis si desi aveam ochelarii am votat primul pe lista chiar pe ticalos si atunci ca sa remediez situatia am votat si pe Dancila anulindu-mi votul ca si acum 5 ani.
    Cu trucul tragerii la sorti mereu pe primul loc, Iohannis iese precis intrucit batrinii de la tara nu prea au bani de ochelari si voteaza pe primul.
    Cine poate sa creada ca Iohannis poate sa iasa la tragerea la sorti mereu pe primul loc????????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleuuu, dar votul asta se da in functie de asezarea in pagina a candidatului? Faptul ca pui stampila aiurea nu inseamna ca sunt fraudate alegerile ci cu totul altceva ...probabil ai ascultat galsul altei pasarele ...

      Ștergere
  16. Iohannis catre liberali;''Faceti ceva sa fim mai veseli.''
    Ce sa spun, mie imi strici ziua de cite ori iti vad la TV rinjetul cu colti precum ciinele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca nu te deranjeaza prostia Vioricai!.

      Ștergere
    2. Subscriu! eu nu mai deschid televizorul sa le ascult miciunile lor...

      Ștergere
    3. Și mie mi se întâmplă la fel, îmi vine sa vomit când I l vad!

      Ștergere
    4. silvia, pregateste-te sa-ti fie rau 5 ani de zile de acum incolo. :)))
      Tot asa de sila ne este si noua, majoritatii de PSD-ul vostru.

      Ștergere
    5. 21:49, pentru scurta vreme.

      Ștergere
  17. Eu nu sint nici de stinga si nici de dreapta eu sint de partea celor drepti iubitori si milostivi pt ca in cele doua partide de dreapta si de stinga sint si oameni buni soi mai putin buni dar noi la fiecare alegeri trebuie sa alegem pe cei care credem ca sint mai buni indiferent de partidul din care fac parte intrun mesaj Iisus a spus ca si el este de dreapta pt caci cu mina stinga nu se poate face nici cruce sau poate Iisus vrea ca atunci cind va veni sa fie totul drept si sa stea dea dreapta lui toti cei buni din toate partidele,Noi ne dusmanim unul pe altul demulte ori fiin influientati din partea celor de sus din toate partidele dar din aceasta cistiga doar ei noi doar pierdem pt ca ne cistigam multe pacate si dusmanii sa lasam dar ca Dumnezeu sa ne trimita gindul cel bun ca sa putem alege bobul din neghina indiferent de partid si sa nu uitam CACI FARA VOIA TATALUI NU SE MISCA NICI UN FIR DE IARBA daca maritam rau rau vom adea daca meritam bine bine vom avea SA FIE LAUDAT DUMNEZEUL NOSTRU ATOTPUTERNIC AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din moment ce noi am omorat conducatorul acestei tari in ajunul de craciun ce crezi ca meritam? azi se implinesc 30 de ani de la ultimul congres! credeti ca noi ca popor meritam ceva bun? nu! noi ca popor trebuie sa platim pentru tot si asta se vede de 30 de ani incoace ce fel de conducatori si guvernanti am avut si avem! inca nu s-au terminat problemele acestei tari! inca mai avem de tras vreo 30 de ani!

      Ștergere
  18. Doamne Ajuta doamna Maria sunt mulți care votează cu inima si cu sufletul.
    Asa sa ne Ajute BUNUL Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Sa avem o zi minunată Cu bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Viorica nu are nici o șansă. Va lua bătaie la vre-o 20 de procente diferență. O bătaie meritată și o lecție pentru cei care au crezut că ce s-a întâmplat la alegerile parlamentare când absența la vot a dat șanse psd să câștige cu 45% adică 2.000.000 voturi din 18.000.000 cetățeni cu drept de vot se va mai repeta. Ei bine cei trei ani de batjocură a românului cu măcelărirea codurilor penale cu eliberarea pușcăriașilor ca să terorizeze populația cu furtul, corupția și regresul economic la care se adaugă bomboana pe colivă un personaj agramat cu aspirații de președinte pe numele ei Vasilica va face ca psd și Vasilica să primească o lecție usturătoare. În țara asta cele 2.000.000 de votanți psd își vor primi locul cuvenit este timpul ca scara valorilor să fie îndreptată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Scara valorilor" va fi indreptata in jos,prin inlocuirea hotilor de la PSD cu excroco-hotii de la P(D)NL,PMP,USR.PLUS!!!

      Ștergere
    2. anonim 14:30 aveti perfecta dreptate! pana nu dispare hotia coruptia minciunile si nepotismele nu avem cum sa ne asteptam la ceva bun!

      Ștergere
  20. Răspunsul vocii este"Nu castiga".

    RăspundețiȘtergere
  21. Se întâmplă acestea pentru că poporul nu vede și nu înțelege efectele negative ale globalizării și a unei uniuni europene bazate pe ateism științific și pe slujirea banului nu pe slujirea țării și a poporului dezinteresat (adică fără a cere bani mai mulți decât îmi sunt necesari pentru a trăi decent).
    Dacă am slujii așa, am sluji chiar lui Dumnezeu, cel care și-a sacrificat Fiul pentru noi copiii Săi, pentru că astfel noi ne-am sluji unii altora, copiii Săi.
    Așa este, încă de la naștere și botezul creștin, noi primi o cruce (o lucrare) prin care trebuie să evoluăm spiritual, să ne curățim de bolile sufletului (patimi) și să ne slujim unii altora prin talantul (priceperea) noastră pe care Dumnezeu ni l-a dat, dar fără a cere sume mari de bani, după cum chiar Domnul ne spune: "în dar a-ți luat în dar să dați".
    Dar din păcate astăzi oamenii aleargă după bani nu după voia lui Dumnezeu. Se laudă toți că vor binele țării și al poporului, dar oare câți slujesc pe semenii pentru strictul necesar nu pentru a face avere.
    Câți oare din cei care trăiesc în țară sau în afara ei, mai au dragoste de ea și de popor, și și-ar pune chiar și viața în pericol, pentru ea și pentru popor, pentru că: "poporul este norodul nu tacma jefuitorilor lui" - Tudor Vladimirescu.
    Vremurile care vor veni ne vor lumina și ne vor cerne prin lucrarea și voia lui Dumnezeu.
    Mă car atunci să ne trezim, când nu este prea târziu de a mai lăsa urmașilor o țară, un loc sub soare unde să trăiască și dacă vor să se mântuiască.
    Dumnezeu să fie cu noi și noi cu El. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata viata romanii si-au dorit o tara ca afara, iar postacii PSD-isti incearca sa-i convinga acum pe romani ca nu se merita o tara ca afara. Ce nemernici!.

      Ștergere
    2. O tara ca afara ha ha ha. Haide aduceti 3-4 milioane de africaini, studii obligatorii si platite, sanatate contributie de 40%..

      Ștergere
    3. Toată viața și au dorit o viață ca în occident, dar l-au ales pe Petre Roman care spunea că industria și agricultura noastră este înapoiata, atunci s-o privatizam, ce s-a ales din privatizare știm. Apoi au zis că trebuie să intram în UE, dar UE nu te vrea dacă nu i te supui și mai ales dacă nu iese nimic din aceasta. A mai trecut ceva timp și ce au zi politicienii și mulțimea a crezut, de ce să ne întărim apărarea, să vină NATO să ne apere, dar canadienii vor aurul din Apuseni, vest europeni vor pădurile, iar americanii gazele de șist sau cele din Marea Neagră. Iar dacă vreți bani pentru șosele faceți-le cu firmele noastre, că ale voastre sunt proaste.
      Și uite așa, încet încet, iubirea de țară și popor este șovinism și extremism, dacă te declari creștin ești înapoiat și incult, iar deșteptăciunea se măsoară doar în euro.
      Deci nu vă mai plângeți, că ce ați ales aia culegeți. Pentru că politicienii noștri vor dansa cum li se cântă de la Bruxelles și Washington, primind pentru aceasta bani și aprecieri, iar dacă se opun vor fi socotiți corupți și incompetenți.
      Să de-a a Domnul să fie bine cu Iohannis și cu alianța PNL-lui, dar mă îndoiesc, pentru că vor baga țara în criză ca să poată UE să stoarcă din ea tot mai mult și tot mai mulți români să plece să muncească în afară.
      Dacă vreți să fie bine votați pentru România nu pentru UE, nu mai credeți tot ce vi se spune și veniți în țară, pentru de pe margine altfel se vede jocul decât de pe teren.

      Ștergere
    4. 22:52, tu ai dreptate dar sunt multi romani care inca au incredere in minciunile lui Iohannis si ale PNL-ului. Cand se vor trezi de cap vor cauta sa iasa in strada sa faca revolutie, dar pe atunci nu stiu daca vor mai avea ce salva.

      Ștergere
  22. Oricum conteaza cine numara voturile care e acelasi... cu cel ce propune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa judeca cei neinformati ca sa nu zic "prostii"care incearca sa-i determine pe altii sa nu mearga la vot. Nu ti-a iesit, prezenta la vot este buna.

      Ștergere
    2. 16.00 pai daca conta numai cine numara voturile atunci PSD n-ar fi iesit in vecii vecilo. Nu vezi ca nu te duce capul!

      Ștergere
  23. Pe la ora 9 nu mai merge nimeni la vot dar pina se inchid alegerile la 23,30 au timp baietii sa faca orice scor vor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cel de la Caracal ce a atacat la sala de jocuri dupa ce a fost arestat a sarit de la etaj din sediul politiei ,.HA-HA,HA-HA dEZ-ORDINEA PUBLICA.

    RăspundețiȘtergere
  25. Toti romanii care voteaza straini la conducerea tarii sunt TRADATORI DE NEAM SI TARA, SLUGOI. NU VA E RUSINE CA AUSTRIECII AU RUINAT PADURILE RO SI VOI NU FACETI NIMIC ???!??!! AVERILE POLITICIENILOR, FDGR UL LUI KLAUN, adoptiile de copii, faptul ca in justitie, spitale si oriunde ajungi trebuie sa dai spagi !!!?????????!!!!! O rusine de tara e Ro. Mie personal mi-e rusine ca sunt din Ro. De fapt nici nu ma consider roman !!!! Doamne fereste. Orice numai roman nu. Eu nu sunt ignorant, slugoi,pupincurist, fara educatie, .studiile mi le-am facut in strainatate, asadar ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot in strainatate mi-am facut studiile, dar...Romania are nevoie de noi. Daca pleaca toti oamenii care inteleg ce se petrece, care sunt constienti si patrioti, cui ii ramane aceasta tara? Si apoi, sa nu ne inselam singuri- intreg globul este al "lor", doar ca actioneaza diferit in diferite locuri. Daca Domnul ne-a dat nasterea sa fie intr-un anume loc, cred ca trebuie sa ii respectam vointa si sa ne implinimmisiunea ce ne-a fost data.

      Ștergere
    2. Nu accept sa fiu reprezentanta de un hot cu acte

      Ștergere
  26. Daca iese Iohannis, eu cu familia mea renuntam la cetatenia romana, lundi trimitem actele. Daca romanii sunt imaginea lui atunci isi merita soarta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca va scapa Romania de unul ce nu-si merita numele de roman. Drum bun cale batuta ca nu-i nicio paguba.

      Ștergere
    2. Nicio tragedie , ramanem doar cei care stim limba română !;))

      Ștergere
    3. Cand va alegeti reprezentant un hot nu mai e de mirare ca Europa intreaga va numeste hoti

      Ștergere
    4. 16.20 poate in diaspora o sa-ti schimbi mentalitatea ca acolo daca furi ajungi urgent la puscarie nu ca in Romania.

      Ștergere
    5. 22.57 in toate tarile din occident poti fura un bagaj de mancare din magazin ca nu intri la puscarie. Te tin vreo 24 de ore si gata esti liber. Lasa vrajeala. PUSCARIILE SA VA MANANCE BLESTEMATILOR CA O TARA NU SE DEZVOLTA CU PUSCARII. DOAMNE.... CATA PROSTIE. KLAUSUL FURA SUTE DE MILIARDE, PADURILE TAIATE DE CATRE AUSTRIECI VALOARE DE SUTE DE MILIARDE DE EURO , FDGR UL LUI KLAUS SI RESTUL FURACIUNILOR DE SUTE SI SUTE DE MILIARDE SI TU VORBESTI DE CE ?? DE FURTUL UNUI PORTOFEL SAU A UNUI SALAM ??? SAU CE???? PUSCARIILE SA VA MANANCE VOI ASTIA CARE VA DORITI PUSCARII . RO TREBUIE CURATATA DE CATRE TOTI TRADATORII DE NEAM SI TARA INCLUSIV TU 22.57 . CE VA MAI PLACE SLUGAREALA .
      SA VEDEM CU STOPEAZA KLAUSUL TAIERILE DE PADURI, CACI POT FI STOPATE IN 5 MINUTE DAR NU SE VREA
      SA VEDEM NOI CUM CRESTE ECONOMIA RO CU PUSCARII SRI DIICOT DNA ANAF ???? !!!!!
      HAI SA VEDEM . CA IN MOD SIGUR RO VA FI DISTRUSA COMPLET
      Ps. EU AM RENUNTAT DE MULT LA CETATENIA ROMANEASCA. DOAMNE FERESTE !!! ORICE ALTCEVA NUMAI ROMAN NU. A FI ROMAN E O RUSINE TOTALA. SPALATI-VA PE CAP CU NEBUNIA VOASTRA SI CU CONDUCATORII VOSTRI. niste rusini, niste slugoi, fara demnitate, care doresc ca poporul roman sa fie un popor de hoti, niste puscariabili.
      Ce tara de nebuni !!!! Sa vorbesti intr-una numai de puscarii si sa le sustii !!!

      Ștergere
    6. Perfecta dreptate ai an.23.42 ! Dar las' ca-i bine asa, trebuie sa se trezeasca toti romanii chiar si postacii plavanului!! Si se vor trezi pentruca ceia ce urmeaza o sa-i trezeasca chiar fara voia lor...

      Ștergere
    7. 23:42 De asta suntem considerați hoți și cerșetori, frumoasă reclamă ne faceți.

      Ștergere
  27. Votati cu creierul ca de aceea fva fost dat de Dumnezeu! Folositi-l si nu va mai lasati pacaliti! Nu se voteaza cu inima si cu sufletul ci cu ratiunea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, greșești, creierul ti-a fost lasat ca un hard la PC, sa încarci multe date in el iar el sa-ti dea opțiuni de reactie la probleme. Decizia trebuie sa o iei tu spiritual alegînd obținea care se impune la un moment dat. Nu trebuie ca, creierul sa ia decizii ci spiritul din tine sa ia deciziile.

      Ștergere
    2. 17.25 Nu sunt prietenul tau si nu sunt de acord cu interpretarea ta. Spui aiureli.

      Ștergere
    3. 21:41, cel care este in confuzie esti dumneata.

      Ștergere
  28. Romanii din Barselona dezamagiti de campania electorala fara Dezbatere..si nu numai ei.
    Ce mai conteaza ..un deranj un plus, ca oricum cistiga 'cine e planificat' de acum... 5 ANI..

    RăspundețiȘtergere
  29. Dacă MUTUL câștiga ,ROMÂNIA E TERMINATĂ....TOT OCCIDENTUL așteaptă să pună mâna pe ce a mai rămas de FURAT,inclusiv să lichideze RELIGIA ORTODOXĂ...Să nu uităm liberalizarea Homosexualismului și distrugerea IDENTITATII NATIONALE....Din punct de vedere economic ROMÂNIA va fi falimentată .....PAS cu PAS OCCIDENTUL VA LICHIDA ACEASTĂ NATIUNE......să trăiti bine,VORBA BĂSESCIANĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Occidentul este deja lichidat prin alte mijloace. Cei care isi bat joc de aceasta tara isi bat joc si de altele, inclusiv de tara lor. Aceste "multinationale" au infestat tot globul. Noi chiar trebuie sa rezistam si de la om la om sa ne pastram identitatea si mandria.

      Ștergere
    2. Ai mare dreptate, dar o mulțime de idioți nu pricep, doar își dau cu părerea și pun stampila pe plavanul puturos și trădător!

      Ștergere
    3. Corect , bravo Magdalena . Romanul adevarat nu piere desi multi isi doresc asta. Problema e ca luam de bune multe utopii si dam aruncam valorile noastre nationale la cosul istoriei. Si nu ar strica unora sa reciteasca din cand in Epigonii....pana nu va fi interzis si Eminescu .

      Ștergere
    4. 19.15 cum iti permiti, cucoana sa jignesti atatia oameni? Nesimtirea ta e la cote mari, te-am tot urmarit si spui numai rautati si baliverne! Sa-ti fie rusine!

      Ștergere
    5. 21:43 Adevărul doare, dar asta este, sașii și maghiarii nu au ținut decât la ei, iar pe români i-au disprețuit, citește istoria Ardealului și vei înțelege.
      Deasemenea, și înainte de comunism, ca și astăzi, mulți intelectuali români au les să slujească străinilor, justificând că țara este săracă, dar ei și-au făcut studiile pe banii țării și uitând de unde au plecat, iar cei care se întorceau și ajungeau să conducă în țară, căutau să profite de aceasta ca să facă averi pe seama poporului.
      Toate acestea se întâmplă că mulți se lasă manipulați și cred că bunăstarea, cinstea și dreptatea se obțin prin bani și de la străini.
      NICI O DATĂ.
      Bunăstarea, cinstea și dreptatea vin de la noi și prin noi, jertfind cât mai mult, pentru țară și popor, și mulțumindu-ne cu un trai sigur și decent pentru noi și copiii noștri.
      Și să mai știi că cea ce alegem aia o să primim.

      Ștergere
  30. Tot ce contează e daca aceste alegeri rezolva sau nu problemele noastre.Daca nu,ele vor sta in continuare in fata noastra si ma indoiesc sa ni le rezolve străinii.Tot noi va trebui s-o facem cândva,cumva.Uitati-va in jurul nostru,alte țări au grija de viitorul lor,chiar dacă mai fac parte din alte structuri.Numai noi suntem fiii ploii,așteptând nu stiu ce,de la nu stiu cine.De aia tara asta a devenit o pradă in calea jefuitorilor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am văzut recent un reportaj în care Dancila și Iohannis spuneau fiecare ce au făcut pt tara, Iohannis atât a știu sa zică ca a făcut o reputație bună României și ca a investit în armament altceva nu a făcut nimic, pe când Viorica a enumerat mai multe ca a mărit pensii salariile doctorilor etc., in timp ce Iohannis doar instiga la ura împotriva PSD-ului,astfel de instigatii la ura împotriva altora ar trebui sa ne dea de gândit bine în alegerile care le facem, eu cel puțin nu vreau sa ne reprezinte un președinte care tot ce știe sa facă e sa zică de rău de alții în loc sa se gândească la binele poporului și a tarii, lucrez cu nemții de ceva timp și tot străin și sclav ramai pt ei orice bine le-ai face sau oricât de bun ai fi,ca să nu mai zic câte umilințe trebuie sa înduri... diaspora ar trebui sa știe cel mai bine asta...

    RăspundețiȘtergere
  32. După ce s-a intamplat la Strasbourg cu declarația lui Orban prin care recunoaște că s-a dat jos guvernul PSD ptr a se trimite un comisar PNL , deoarece era nevoie că PPE să dețină majoritatea, după declarațiile lui Iohannis că de saptamana viitoare va face asta și asta....oare ne mai întrebăm cine iese președinte?
    România încă mai este " O vacă bună de muls ".
    Aștept să văd dacă va ieși lumea in stradă....urmează privatizarea Hidroelectrica...CEC...euro 5 lei...prioritate 0 învățământ și sănătate....etc.toate acestea fiind declarate de domnul Citu.

    RăspundețiȘtergere
  33. Iohannesburg 60% - Dancileasca 40%

    RăspundețiȘtergere
  34. Romanii voteaza in numar mare Iohannis, chiar mai multi decat acum 5 ani.

    RăspundețiȘtergere
  35. prezenta e 48% cu 3h inainte de inchiderea urnelor si media sondajelor e de 60.5% pentru modernism.
    voi astia traditionalii, va ajunge, sau va predati ?

    RăspundețiȘtergere
  36. Abia așteptăm acest mesaj dar pana la urma nu e clar și nu am făcut nimic. Tot diseară aflam dar ce sa mai facă Dancila dacă pierde? Nebunii din PNL dau afara toți psd iști de parca ei sunt buricul pământului, curați, deștepți și patrioti. Niște jigodii, nu ar trebui sa ma supăr dar e prea mult. Pana la urma știe Dzeu ce face

    RăspundețiȘtergere
  37. Oaia lui Daia s-a rasbunat la plecarea din portul Constanta au rasturnat vasul cu greutatea lor cu pretul vietii lor,la fel fac si romanii .
    Au acelasi comportament se scufunda inconstienti si asteapta eroi care apoi sa-i salveze.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  38. Nici unul din cei doi nu va fi Presedinte . Se va anula turul si alegerile prin prima faza a loviurii de Sraf prin acuza ca ar fi masluit dar fapta fiind facuta de dusmani desi in favoarea lui Iohannis. Tara are nevoie de dictatura si de dezastrul de pina la dezastrul urgiei ca sa se trezeasca si sa dorrasca tare meritocratia.
    Dancila va mai fi doar citeva zile premier pina va demisiona ca sa linisteasca strada enervata de suspendarea lui Iohannis care va fi urmatoarea miscare urmind apoi gradual si altele in Palament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu in ce lume traiesti?. Esti pe dinafara de tot!.

      Ștergere
    2. Mihai, tu inca n-ai auzit ca s-a schimbat guvernul?
      Eschatologic vorbind.

      Ștergere
    3. Vaaaai...cate prostii poți sa spui...aiurezi...bai profetul lui peste, nu ne mai obosi...ești paralel

      Ștergere
  39. Romanii sunt dezamagiti de PSD si asta se va vedea prin votul dat in aceasta seara cand Iohanis va obtine un scor mai mare decat in urma cu 5 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. clampaul plavan nu este votat de romani sa va fie clar!!! este pus de dusmanii RO sef al coloniei numita Romania...sua a primit gazele din marea neagra pe gratis de la plavan,austriecii ne rad padurile din RO cu acordul plavanului,tinerele noastre si copiii sunt rapiti de clanuri pentru "export" si nimeni nu vede, resursele RO sunt instrainate, tinerii alungati din tara etc. etc,etc...asta-i Romania normala a plavanului!!!bravo romani!!!

      Ștergere
  40. Sa dea Dumnezeu sa iasă Dancila. Te imbratisez, Maria

    RăspundețiȘtergere
  41. Se pare ca iese Iohanis.... ne meritam soarta! incredibil cum e acest popor spalat pe creier. Doar Dumnezeu ne mai poate salva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.54 pe voi nici Dumnezeu nu va mai salveaza ca ati votat cu diavolul.

      Ștergere
  42. Neamț ați vrut, Neamț o sa aveti😪

    RăspundețiȘtergere
  43. UNDE SUNTETI POSTACILOR?. ATI DISPARUT?.

    RăspundețiȘtergere
  44. A cistigat premierul PSD-ist de la GRIVCO,premergatorul lui DINCA,traficantul de copii numarul 1 al Romaniei Iohannis,.

    RăspundețiȘtergere
  45. Au mintit poporul cu exit poll-ul.

    RăspundețiȘtergere
  46. Toata smecheria a fost anterioara alegerilor cind s-a stabilit mereu Iohannis invariabil primul pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  47. 4 la suta voturi anulate deci cei ce si-au exprimat o alegere sau cealalta nu reprezinta nici jumatate din alegatorii cu drept de vot,deci o victorie AMARA.
    Cit de amara v-om vedea incepind de anul viitor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  48. 29 Septembrie 2016,ora 17,05 !

    Dragii mei,

    Când eu am scris că din două situatii rele, sa alegem pe cea mai puțin rea,nu m-ati crezut.
    Cand a fost cu alegerile Prezidentiale, am scris ca va iesi Victor Ponta Presedinte,pentru ca asa am primit Mesajul Divin.
    Dar când omul forteaza alegerea divinitatii, atunci isi semneza singur viitorul vietii,sau mai popular ,soarta !
    DUMNEZEU ne dă,dar nu ne pune si-n sac!
    DUMNEZEU ne-a lasat cele 10 PORUNCI prin MOISE Proorocul. Dar câti dintre oamenii de pe Pământ, le implinesc cu sfintenie?
    DUMNEZEU ne spune ce e bine si ce e rău! Dar câti dintre noi nu-si forteaza norocul si schimba lucrurile după gandirea sa de moment?
    Asa a fost si cu PRESEDINTELE iesit câstigator (fara voia DUHULUI SFANT ),mi-a spus chiar acum un glas in dreapta mea, adica ,este vorba de KLAUS IOHANNIS!
    VICTOR PONTA ne era proorocit de Sus!
    S-a facut ce s-a facut,(nu vreau sa intru in detaliile total neplacute )si - a ajuns în fruntea Țării,un om cu inima de gheață, un om cu sufletul de piatra,adică ,KLAUS IOHANNIS.
    Iată ce spunea un glas,astazi după amiază.
    Citez:
    ” Neamț ați vrut? Neamț aveți !!!
    Bociți-vă copiii și tinerii !”
    După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS.
    Citez:
    ”Heinsberg !”
    După ce glasul lui KLAUS IOHANNIS a disparut , l-am vazut chiar pe Presedinte, cum zâmbea forțat si privea la cineva nevazut de mine.
    Dragii mei, după ce imi notasem toate câte am auzit,am căutat pe net cuvântul :HEINSBERG. Si când am gasit localitatea pronunțata ferm de Presedintele IOHANNIS,am ramas uimită la propriu.
    Iata si unde se afla comuna HEINSBERG:
    Heinsberg !


    — comună[*] —
    Heinsberg
    Heinsberg
    Stemă
    Stemă
    Heinsberg is located in Germania
    HeinsbergHeinsberg
    Heinsberg (Germania)
    Poziția geografică
    Coordonate: Coordonate: 51°03′N 06°05′E51.
    Dragii mei, ce legatură are IOHANNIS cu HEINSBERG,
    eu nu stiu.
    Ce-ar fi sa fie ,chiar o localitate bine cunoscuta lui IOHANNIS?
    Cu acest PRESEDINTE dragilor, viitorul ROMÂNIEI sună
    foarte sumbru!
    Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la
    MĂICUȚA DOMNULUI,
    ca sa ne ierte pentru neascultarea noastra, si sa ne apere
    copiii si tinerii.
    Să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,
    de ,Deciziile luate de acest om cu inima si sufletul de gheață ,
    si de un eventual Război marca IOHANNIS !
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "[Dancila] Castiga, ca Domnul a avut si are nevoie de ea si de Tricolorul României."
      mai castiga, sau nu ?
      sondajele zic peste 66% a castigat Iohannis

      Ștergere
    2. Asa este dna Maria, jocurile erau făcute, s a votat de ochii lumii, ne meritam soarta dar mereu dam vina pe alții ca i mai comod asa. De aceea ați primit mesaje legate de sărăcie, revoluție. Dacă ieșea Dancila nu era cazul. Cine se va lăsa în grija Lui Dzeu nu va duce lipsa cine nu va simți pe propria piele alegerea facuta

      Ștergere
    3. Probabil ca acolo a tradat poporul roman si Romania sau o v-a trada! Si ma gandesc la articolul cu Transilvania nu v-a mai apartine Romaniei, parca asa era.

      Ștergere
  49. Vom vedea ce reactie si atitudine vor lua ziaristii interzisi la ''Dezbaterea 'lui Iohannis,.
    Lupta moralmente, nu e cistigata si va continua,v-om vedea pina unde va duce ea..

    RăspundețiȘtergere
  50. E prima data cind 'cistiga' presedintele aflat in functie dar tot cu doua smecherii,lipsa dezbaterii si fraierirea romanilor cu metoda 'primul pe lista',AMBELE NE-democratice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  51. Acolo va fugii evreul saso-grec Iohannis dupa ce va dezbina totul in Romania in Germania la granita cu Luxemburgul a unora din stramosii,ca si parintii lui care ne-germai au plecat in Gemania ,o patrie mai norocoasa care a stat mai putin ca Romania in calea rautatilor si in plus Romania a platit scump aranjamentele germano-ruse ale lui Hitler,Stalin prin tratatul Ribbentrop-Molotov-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, sa inteleg ca urasti evreii(poporul ales de Dumnezeu), sasii si grecii deopotriva?
      Dna Maria, ma surprinde neplacut cum acestui craciun ii este ingaduit sa jigneasca atatea etnii si sa spuna atea neadevaruri cu voia dvs. Incep sa nu mai am incredere in acest blog.

      Ștergere
    2. An.23.01 craciun are perfecta dreptate!!!iar tu ca postac al clampaului fa bine si dispari de pe acest blog!!!

      Ștergere
    3. 23:01, asta cu "evreii poporul ales" este o minciuna grosolana. Yahweh nu-i Dumnezeu si nu a fost vreodata, este doar un elohim (eliot) razboinic.

      Ștergere
    4. Evreii au fost,in vremea lui Isus, poporul ales sa ofere lumii un model de organizare sociala. Dupa ce discipolii au capatat darul "vorbirii in limbi", au aparut chibuturile, " fringerea painii" insemnind ca-si imparteau bunurile in mod egal,un fel de comunism real.

      Ștergere
    5. Dna Mariaaa, va faceti ca nu vedeti ce scrie craciun si cum jigneste? Ce fel de judecata aveti daca nu e dreapta? De ce permiteti sa scrie asemenea jigniri?

      Ștergere
  52. repet niciunul dintre cei 2 nu sunt de nadejde-amandoi vor puterea iar politica este o cocota care desbina poporul-asa este pe tot globul-noi stam privim si suferim-DUMNEZEU NU ARE PARTID

    RăspundețiȘtergere
  53. Un calcul simplu.
    18.000.000 alegători pe liste
    9.000.000 alegători au votat
    6.000.000 voturi Iohannis
    3.000.000 voturi Dăncilă

    Pe ce a mizat Iohannis în campanie?!
    Pe ură!
    Ce înseamnă ura?
    O energie joasă.
    Asta înseamnă că nația română încă rezonează cu energiile joase.
    Alegem ceea ce rezonăm. Energiile înalte pornesc de la inimă în sus.

    Schimbarea în bine va fi atunci când omul obișnuit se va schimba în bine!
    Când partea spirituală (sufletul) va fi dominantă asupra părții materiale ( a celor lumești)!

    Până când nu se va schimba lucrul acesta la cel puțin 50% din populație, bine, nu va putea fi.


    Unii, au votat din inimă probabil.
    Alții din obișnuință.
    Dar cei mai mulți din ură.
    O ură creată asupra unui sistem apus demult, dar ținut în viață ca mod de manipulare în masă pentru obținerea puterii.






    RăspundețiȘtergere
  54. Hai să spunem lucrurilor pe nume psd nu a mai reușit să pună președintele de la Iliescu ca să fac o glumă adică dinaintea erei noastre. Am văzut aici naivi care credeau în victoria Vioricăi Dăncilă. Măi copii(la minte) păi dacă nu a reușit V Ponta care era mai bine văzut decât Dăncilă și care nu venea atunci cu un psd în spate ciuruit cum a venit acum Dăncilă cum credeați că va reuși Viorica Dăncilă? Vorbind strict în materie de profeții există profeția lui Ioan Istrate care spunea Iohannis reales. Pentru cei cărora anunțul astrologului Burculeț le-a provocat vise cu surprize la prezidentiale băgați la cap astrele predispun oamenii dispun. Cele anunțate de astrologul Burculeț ar fi avut loc dacă era altcineva în locul lui Dăncilă. Dăncilă a provocat în majoritatea electoratului român ce a provocat Vadim Tudor la vremea lui .Dacă Vadim a speriat electoratul că dacă va deveni președinte va fi un dezastru și țara ar intra chiar în război Dăncilă a speriat electoratul cu,,inteligenta,, ei și prin faptul că va fi o marionetă în mâna baronilor psd care vor îngropa țara în corupție și hoție. Am făcut o scurtă radiografie a situației actuale dincolo de învingători și învinși, supărați sau bucuroși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu despre astre e vorba aici ci despre interese ...... personale.

      Ștergere
  55. 22,32 calcul gresit ca 4 procente au fost voturi nule ca al meu care i-am votat pe ambii ,deci nu i-au votat nici jumatate din cei cu drept de vot.
    Apoi Iohannis premierul PSD de la GRIVCO doar i-a manipulat pe naivii de romani mai ales tinerii neexperimentati,prin 'ura si anti-comunism',aici ai dreptate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, era un calcul simplu. Pe cifre rotunde. Prin care am dorit să scot în evidență cele de mai jos :


      9 ( milioane) jumătatea lui 18 ( milioane) este cutremurul d-nei Maria.
      "Cei 9", au produs mișcările telurice pe meleagurile strămoșești.
      " Cei 9" au făcut mișcarea. Două treimi, împotriva unei treimi!
      Pentru că așa a fost. Votul împotrivă.

      Chestiunea este că Treimea este Trei în Unul singur.

      Așadar, până la Unitate, mai este mult.

      Cifrele o spun.


      Atâta timp cât se merge pe ideea de împotrivă, este valabilă zicala " Dezbină și Cucerește ".




      Ștergere
  56. A iesit Iohanis,va face ce a facut Basescu si va trebui inlaturat cu ,,revolutia mare" Vin vremuri grele.

    RăspundețiȘtergere
  57. https://m.luju.ro//ancheta-pentru-tradatorii-de-tara-premierul-ludovic-orban-chemat-la-explicatii-in-parlament-dupa-declaratiile-de-la-zagreb-vicepresedintele-senatului-titus-corlatean-il-acuza-pe-orban-de-inalta-tradare-a-existat-un-blocaj-deliberat-la-bruxelles-si-o-actiu

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu s-a luptat Iohannis destul cu PSD din 2016 destul,nu va mai amintiti!?A putut ce a facut ca presedinte si a ramas in picioare si a cistigat binele dupa mine,nu va faceti griji!!!Problema ca revolutia asta de care se tot vorbeste aici pe blog,oricum va fi,spre nemultumirea a unora dintr-o tabara spre cealalta...Deci oricare iesea dintre ei,tot va fii,fiindca urmeaza schimbarea in lume....

    RăspundețiȘtergere
  59. Doar în urma unui "potop", ca să mă exprim biblic, se mai poate schimba lumea asta.

    Când o altă lume se va clădi pe un altfel de sistem de valori.

    Până atunci, " Să ne fie de bine! " Cu ce ni se servește " pe tavă ".Sau " la fileu "!

    RăspundețiȘtergere
  60. Liviu Dragnea a depus plingere ca a fost impiedicat ABUZIV sa-si exercite dreptul la vot la ambele tururi ale scrutinului de catre gorilele lui Iohannis de la serviciul secret STS in ciuda faptului ca hotarirea judecatoreasca de condamnare,Politica-spun multi,nu-i interzice acest DREPT Fundamental intr-o Democratie.
    De daca nu le-a mai dat soriciul sa roada,la toti si nici lui Iohannis caruia i-a fost cel mai frica de el si nu de DANCILA pe care a numit-o acum doi ani in doua ore intentionat stiind ca va avea un candidat mai slab.
    Ce-i pasa sasului de ROMANIA,el sa fie reales ca Ceausescu cu Gorilele la Congres???

    RăspundețiȘtergere
  61. 17,57 foxy, Iohannis nu e neamt desi cu ideea si impostura asta i-a pacalit pe romani de multe ori,el este sas luxemburgez in mica parte si grec dar din partea mamei evreu,dar se da sas si merge la biserica lor evanghelica.
    Iar cu impostura asta a lui a obtinut un numar de imobile care dupa Sorin Rosca Stanescu ar fi de 5 miliarde dupa ati sibieni de 17 miliarde Euro motiv pentru care sibienii doresc redeschiderea procesului lui Iohannis de succesiune dupa organizatia nazista Grupul Etnic German infintata de baronul Ribbentrop-dezmembratorul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.50 voi l-atui facut neam, el n-a spus niciodata ca e neamt. Numai rautati debitati. Daca Dumnezeu il vrea voi degeaba va dati cu fundul de pamant de atata ura.

      Ștergere
  62. Acesta e si principalul motiv pentru care Iohannis va pleca probabil din tara dupa mandatele lui de presedinte,procesele ce vor urma inclusiv cele 47 dosare penale oprite prin clasare de Lazar procurorul calau din ALBA-Aiud

    RăspundețiȘtergere
  63. Heisenber,se leagă de teoria incertitudinii.Pare sa aiba legatura cu situatia noastra acum.

    RăspundețiȘtergere
  64. Miros de Dictatura din partea 'invingatorului de pe primul loc Iohannis care spune' Doar cind PSD-ul va fi timis in opozitie v-om putea face ce am promis Romanilor.
    Doamne fereste sa le faca asta Ce le- ar dori romanilor.
    Boul inca nici nu a aflat ca PSD-ul e in opozitie,dar o sa afle...
    Iar Rares Bogdan- demagogul national, spune ca de acum va fii mai aciv.
    Cu ce ? Cu traficul de valuta ca la Cluj??

    RăspundețiȘtergere
  65. alegerile prezidentiale au fost in ajunul praznuirii Sfintilor Mari Mucenici Ecaterina si Mercurie si indraznesc sa cred ca ei vor mijloci pentru romani in Fata lui Dumnezeu

    din AcatistuL Sfantului Mare Mucenic MERCURIE

    Bucura-te, cel ce porti numele inimii si ai parte cu ingerii

    Ajuta celor ce se lupta pentru dreptate si sunt izgoniti pe nedrept si nu lasa pe uratorul sufletelor sa piarda omenirea

    Bucura-te, prin care Dumnezeu readuce pacea si armonia intelegerii intre oameni si apara crestinatatea

    din Acatistul Sfintei Mari Mucenite ECATERINA

    Bucura-te, buna ajutatoare a credinciosilor cinstitori de Dumnezeu

    Vindeca ranile sufletelor noastre, mare mucenita, ca greu patimim, si te roaga pentru noi Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, sa ne izbaveasca de ispitele si de primejdiile cu care vrajmasul ne ingrozeste

    Ispitele cele fara de numar ale vicleanului diavol le cunosti, sfanta, pentru ca, trup purtand si ispitita fiind, ai ramas biruitoare. Iar noi cei ce suntem invaluiti in ispite ca niste neputinciosi facem rugaciune sa ne intaresti cu puterea ta, ca sa venim la pocainta si sa dobandim iertarea gresealelor noastre

    te roaga pentru noi sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu iertare pacatelor, pace, sanatate si ajutor in toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  66. "Tu te lauzi că Apusul înainte ţi s-a pus?...
    Ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au voit acel Apus?"

    Scrisoarea a treia



    .........


    Aseară îl priveam pe Rareș Bogdan. Cât de copil și credul părea.

    Inteligența poate fi folosită atât benefic cât și malefic, dacă nu ai înțelepciunea de a simți dincolo de imagini și cuvinte. De a nu crede că tot ce zboară se mănâncă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vazut la tv langa Iohannis, belea ochii cat cepele aiurea din bun senin (ciudat!) si isi facea cruci in stanga lui Iohannis.

      Ștergere
  67. Posibil oamenii sa nu voteze cu V. Dănicila si asa a fost,dar sa voteze masiv la alegerile parlamentare tot cu PSD si de aici sa se adevereasca si mesajele cu Iohanis suspendat,sau va face greseli pe care partidele nu le pot înghiți și iar îl suspenda.
    Jocul politic se face ca nu duce lipsă de trădători între ei.
    Nu inteleg cum oamenii vorbesc una si fac alta.
    Eu doresc sa se ajunga la dialog și la uniune sa faca ceva pentru popor si tara.
    Ma uitam doamna Maria ca se anunță la tv.ca PSD este aproape de implozie asa cum ati auzit intr-un mesaj.
    Padova face implozie.
    Se pare ca asa va fi,păcat ca se cearta între ei ca aceasta nu face bine partidului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Masinca, daca cei de la PSD nu se maturizeaza odata atunci nu ai ce le face. Pana nu fac asta, in PSD liniste si actiuni eficiente nu vor fi. Pe urma trebuie sa trimita acoperitii de la servicii afara.
      Am auzit ca vor sa-l aduca la sefie pe Grindeanu, altul care nu ar avea ce cauta la conducere. Din gresala in alta greseala calca.
      Viorica Dancila nu actionat la timp. A permis ca Iohannis si postacii de la USR marca #Rezist si de la PNL sa-i strice imaginea si sa o faca in toate felurile. Trebuia atunci, la timp, sa reactioneze, nu sa permita sa-i fie stricata imaginea, cu tot felul de injurii. Pentru ca tehnica numita "picatura chinezeasca" functioneaza, astfel poporul a ajuns in majoritate sa voteze pe Iohannis, fiind manipulat. Daca doamna Dancila nu a batut fierul cat a fost cald a primit lovitura suprema la aceste alegeri, din pacate. Trebuia sa faca o evaluare inainte sa-si lanseze candidatura. Trebuia sa verifice dauna de imagine adusa de opozitie si cu multa intelepciune sa evalueze daca mai are timp sa repare daunele incat sa poata avea un castig la prezidentiale.
      Parerea mea, trebuia sa-l lase pe Tariceanu sa mearga candidat la prezidentiale din partea aliantei PSD-ALDE. In felul acesta nu se rupea aceasta alianta, asigurandu-se majoritatea in parlament. Daca se intampla asa, motiunea lui Orban nu trecea veci iar Iohannis nu stiu daca mai ajungea sa castige presedentia.
      Dar cu Iohannis presedinte si Orban premier, vom vedea ce fac si incotro vor trage Romania. Sper sa nu o traga spre un dezastru cum am avut parte pe vremea PDL-ului si mai sper sa nu ofere gratis strainilor ce mai are Romania ca resurse.

      Ștergere
  68. Dancila ar fi negociat retragerea cu Ciolacu care va prelua interimar PSD-ul in schimb primeste un post eligibil de senator la alegerile de peste un an si ramine presedinta organizatiei femeilor.
    Au fost 3-4 viziuni care dadeau indirect victoria lui Iohannis dar si un post pentru Dancila in viitorul parlament care se anunta chiar in Senat la o miscare contra lui Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  69. CT Popescu il acuza pe Iohannis de Aroganta maxima pentru vorbele de dupa alegeri.Si... inca n-a vazut totul.

    RăspundețiȘtergere
  70. Iohannis vrea alegeri anticipate si promite sa se implice...stim noi prin cine.
    Stim noi cum a facut la SIBIU cu bani multi de la UE si Guvern cu focuri de artificii,Teatru=Circ si bombonele pentru cei naivi,dar la nivelul tarii aceste metode nu mai functioneaza de aceia a incercat cu Geaca Rosie' inclusiv la Lovitura de stat Esuata din 10 August 2018..
    Rares Bogdan care in 2014 spunea ca nu e bine sa fie toata puterea din acelasi spectru politic acum si el viseaza la ''strugurii din vie''.

    RăspundețiȘtergere
  71. Banciu spune ca Iohannis a cistigat cu 66,6 procente-va suna cunoscute din Biblie cifra Diavolului,dar raportat la numarul total din liste reprezinta doar 33,3 procente ,dar era si o viziune de ieri primita la ora 33,3.
    Tot Banciu mai spunea ca o treime din votantii lui Iohannis nu l-au votat pentru meritele lui,ci pentru ura contra PSD,care fie vorba intre noi a fost singura tema politica a lui din campania electorala-craciun

    RăspundețiȘtergere
  72. Iohannis a fost felicitat pentru victorie de co- etnicul luxemburghez Junker.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ala cu gesturile tandre.

      Ștergere
    2. 00.13 si de veorica a fost felicitat. Nu mai pori de ciuda, craciune!

      Ștergere
  73. Se consolideaza DICTATURA Guvernului Iohannis II .
    Primi la majorari de fonduri de la guvern sint serviciile secrete in frunte cu STS cei ce strigau ca la nunta la referendumul neconstitutional al lui Iohannis ,dar si la cel popular pentru Famile si Identitate nationala crestina..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.09 Binecuvantat sa fie Dumnezeu pentru ca a dat jos clica psd-ista de hoti, oportunisti si tradatori de tara. Ii asteapta Rahova pe toti. Adresa PSD se va muta in curand la Rahova. Dragnea e nerabdator sa-si primeasca colegii. :))))))

      Ștergere
    2. 21:54, om vedea care este dreptatea divina. Nu te grabi sa pui etichete, caci mintea omului este limitata, iar voia divina nu este precum se invarte mintea ta.

      Ștergere
  74. 21,54 Daca te intereseaza tradarile tarii uita-te in trecutul lui Iohannis dar si in viitor ca in CSAT unde tocmai s-a discutat suplimentarile bugetare neconstitutionale-fiind un atribut al Guvernului,ca sa nu mai vorbim de incalcarea sistematica a constitutiei si legilor inclusiv prin referendumul sau pentru 'justitie'..

    RăspundețiȘtergere