joi, 14 noiembrie 2019

RUGĂ CATRE DUMNEZEU, PENTRU ROMANIA SFANTA !


                                        14 Noiembrie 2019,ora 4,44 !

                                    Dragii mei,

                               Imagine similară.
              Traiasca Romania Sfanta si Poporul ales ca sa-L primeasca pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,in Noul Său IERUSALIM, numit Romania Duhului Sfant!
Astazi 14 Noiembrie 2019 ,in zori de zi,ma trezeste un glas care se roaga asa:
            "Doamne, treaca la noi peste la noi în Ţara...!
Dar un glas ferm, spune:
             Puţini, puţini vor trece peste la noi în Ţara!"
Prieteni dragi, iata un Mesaj greu de talcuit; dar care Mesaj ,ne este trimis ca sa apere Romania Sfanta de toti cei care, ar dori sa o calce in picioare.
Cu adevarat ,putini vor reusi ca sa mai puna piciorul in Romania Duhului Sfant!
Iar cei care vor trece in vremuri de restriste,acestia vor fi alesi si binecuvantati de Dumnezeu si Maica Domnului,pentru Credinta lor si pentru iubirea faţă de Aproapele.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa apere Romania Sfanta ,ca sa apere Poporul român greu incercat si sa-l intareasca in Credinta, si-n iubirea faţă de Aproapele său.Amin.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.







21 de comentarii:

  1. Chiar putini. Sunt multi asa zisi "romani patrioti" care iubesc catusele, puscariile, securistii, procurorii, nazistii, dictatorii, fosti comunisti care sunt mascati ca mari democrati si copiii acestora cum ar fi Kovesi, Basescu, Lazar, Macovei, Stanciu, Danilet, Coldea, Dragomir, Maior, si alte gunoaie umane. Cu toti ai lor. Parca asa se scrie in pomelnic. Sa primeasca dupa cum si-au batut joc aceasta tara si cetatenii ei. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara. Citeam undeva la parintele Ilarion Argatu ca in urma unor calamități ( nu știu exact la ce se referea) dar poate fi orice necaz, in urma cărora multe suflete vor pleca din lumea aceasta, “putine suflete se vor ridica la cer”. Acest cuvânt a fost înfricoșători când l-am citit, dar sa-l mai și trăiesc! Cred ca ceea ce spunea și parintele Arsenie Boca se referă la aceste urgii care se tot anunța: “va vor cerne”... cred ca e vremea sa “stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte”...nu e vorba de frica ce vine de la demoni ci de aceea care ne face sa conștientizam nevoia de pocăință, adică de curățirea de păcate prin spovedanie și rugăciune, de atenție la Voia lui Dumnezeu cu noi! “Nu va temeți sa va salvați sufletele” ne îndeamnă parintele Arsenie Boca. Sa ținem legătura cu Dumnezeu prin rugăciune și tăcerea cea ziditoare de dragoste creștinească...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu credintele si rugaciunile fac un om mai bun ci comportamentul si demnitatea acestuia.

      Ștergere
    2. “Rugați-va neinetat” (I Tesalonicieni 5,17), arată Sf. Ap. Pavel. Citiți și următoarele din acest capitol, precum: “Însuși Dumnezeul păcii sa va sfințească pe voi desăvârșit, și întreg duhul vostru , și sufletul și trupul sa se păzească, fără de prihana, intru venirea Domnului nostru Iisus Hristos” I Tesalonicieni 5, 23)... ca iată ce spune Domnul Iisus Hristos: “...căci fără Mine nu puteți face nimic” Ioan 15,5)...citi tot capitolul 15 al Evangheliei după Ioan. Acolo veți înțelege ce este cu credința creștina. In câteva cuvinte nu va poate schimba nimeni opinia. Doar legătura personală cu Dumnezeu și viața in duhul Bisericii ( in sensul corect) va poate clarifica din adevarul vieții in aceasta lume. In rest se pot elabora polemici nenumărate. Dumnezeu sa va ajute la tot binele!

      Ștergere
  3. Aveți dreptate doamna Maria ,eu nu l-am votat nici pe Iohannis nici pa Dănilă l-am votat pe Paleologul.Dar in turul doi decor să iasă din nou mai bine o votez pe Dancila.Dar din păcate nu știu de ce vom alege din nou greșit.Cite odată simt că chiar ne merităm soarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decat un neamt sfidator si arogant,care calca CONSTITUTIA Traii in picioare,care sfideaza poporul roman si sta numai in CONCEDII pe banii poporului roman,mai bine aceasta doamna din popor! A crescut un copil al nimanui,l-a infiat, iubeste oamenii si chiar vorbeste frumos ,pe intelesul tuturor.Are o inima calda si buna,un glas pe limba dulce a romanului. Iohannis insa ,stie doar sa vorbeasca in batjocura.IATA :Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă se teme de o eventuală suspendare, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a readus în actualitate discuția.

      Drept răspuns, Iohannis a afirmat: „Pot să vă răspund informal? Ha, ha, ha!”.

      Ștergere
    2. Halal PRESEDINTE si halal raspuns !Mai rade de dna DANCILA,dar el oare nu se aude cum vorbeste si cum pronunta anumite cuvinte?

      Ștergere
    3. Mai bine Dancila presedintele Romaniei, parerea mea! Se vede clar care dintre cei doi candidati simte alaturi de romani si pentru Romania.

      Ștergere
  4. ROMANIA mai are de tras ponoase pana sa devina sfanta-exemplu ISRELUL-DOMNUL NU A VENIT INTR-O TARA FARA PACATE GRELE-este asa? si inca are de tras pentru indaradnicia si sfidarea altor popoare-evreii sunt ff mandri si neiertatori-o stie o lume intreaga

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu stie ,care dintre ei doi are mai putine pacate,si ce ar fii bine sa alegem sau nu,dar schimbarea va fii in toata lumea asta,nu numai la noi,de vrem sau nu vrem!!!Si inca ceva,niciodata nu o sa aleg pe unul,care lasa afara din puscarii hoti,tilhari,violatori...inainte de pedeapsa ce trebuie sa o execute ...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate anonim 00:38. Nici eu nu o votez pe Dancila care a eliberat aproape 20 000 de puscariasi (infractori,criminali )si nu o votez pentru ca nu are pregatirea necesara pentru functia de Presedinte.Poate o voi vota la ,,alegerile de anul trecut"exact asa cum s-a exprimat ea. Nu o pot vota pe Dancila atat timp cat spune : Banca Monetara,imunoglobina,20-20,majorarile de preturi s-au diminuat,am scos tara din noroaie,lupt impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii,a redus democratia,confunda Galatiul cu Iasul,confunda Suceava cu Hunedoara si multe alte gafe.

      Ștergere
    2. Nu Dancila a eliberat detinutii ci un judecator a facut asta.
      Ca sa nu mai fi manipulat/a ai posibilitatea iei legea si sa o citesti. O sa constati ca judecatorul este cel care decide eliberarea lor nu Primul Ministru. In plus aceasta lege a fost data pentru ca traim in Uniunea Europeana nu intr-o tara de lumea a 3-a cum e nivelul de inteligenta al multora dintre voi.

      Carti! Te face neprost.
      https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4

      Ștergere
  6. Asa este doamna Maria
    Aveti dreptate in tot ce o privește pe doamna Dănicila este un om cu suflet cald si nu mândru și înhămat ca Iohanis.
    Doamne Ajuta poporului sa vada ADEVARUL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Masinca asa este: 'Dancila este un om cu suflet cald 'dar de o prostie crasa .Sa ne fereasca Dumnezeu de un asemenea presedinte ca atunci chiar avem conducatorii pe care ii meritam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:59, oare? La declaratiile facute public dna Dancila a demonstrat ca este mult mai desteapta decat Iohannis. Femeia aceasta este capabila, de aceea sa comunice cat mai mult, ca are ce transmite romanilor. Este singura dintre cei doi care merita sa fie presedintele Romaniei, pentru ca a facut lucruri bune pentru romani, in schimb Iohannis ce a facut? Nimic! De aceea fuge de confruntari publice acest Iohannis.

      Ștergere
  8. 10,59 daca esti pus s-au pusa sa alegi între un dictator si un om blând ce ai alege?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dancila nu este blanda-este incapatanata -trage tare sa-i salveze pe psd-istii care au sustinut-o si au delapidat tara-nici unul n-a fost bun pana acum -toti sunt lingai

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria blândețea, vorba buna si înțelegerea fata de APROAPELE este placut lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna nu vorbeste corect limba romana.

    RăspundețiȘtergere