marți, 26 noiembrie 2019

NE PASTE CEA MAI MARE SARACIE A NOASTRA !

                                           17 Mai 2019,ora 23,34 !

                              Dragii mei,

Tot in aceasta seara tarzie, desi scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "Ne paşte, cea mai mare culise a noastra.
                 Ne paste cea mai mare saracie."

Prieteni dragi,chiar daca vestile sunt atat de ingrijoratoare,noi trebuie ca sa avem Credinta si Nadejde în Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si sa ne rugam pentru aceasta. 
Vom trai si vom vedea dragii mei, dar sa nu deznadajduim niciodata.
                                   Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Criza financiara care se apropie cu pași repezi

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i cind ai ajuns colonie si alegi guvernator Alogeni din minoritari sub 1 la suta, de 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca i-a marit Arogantului de 3 ori salarul peste noapte,ceilalti sa rabde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia vor dictatura. Ei au salarii de 8000-12000 euro pe luna , fura de rup si acum vor sa inventeze alte mizerii. Ca toti romanii sa dea declaratii pe venituri !!!! Asta e dictatura !!!! Javrele fura de rup iar prostu de rand sa fie tinut in lanturi de catre mafie !!!!
      TREZIREA !!!!!!!! ASTA NU E TARA !!!!!!

      Ștergere
  4. Acest mesaj se repeta....sa luam aminte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmeaza in locul chimicalelor folosirea catinei in Piine pentru evitarea cancerelor asa ca singura salvare e o bucata de pamint linga o apa.
    V-o tot recomand,intoarcerea la mama Natura.
    Vorba lui Eminescu;Natura nu minte niciodata..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci,sa ne batem pentru o bucata de pamint linga o apa!

      Ștergere
  6. Criza financiara globala incepe in decembrie (dar nu neapărat anul acesta) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce in decembrie? Incepe vara,cind vezi ca n-ai ce treiera,ca,desi ti-ai facut datoria si ai semanat,nu a plouat,ca,zic unii,meritam sa fim pedepsiti,ca nu aprindem luminari

      Ștergere
  7. Seceta,saracie,razboi,unde este Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 noiembrie 2019, 21:54
      Nu-ti este teama sa-L judeci pe DUMNEZEU???
      Tu,noi toti,unde suntem,pe unde umblam si de ce nu implinim PORUNILE DOMNULUI ? BISERICILE-s goale, la spovedit maerg doar cativa credinciosi,fapte bun le numaram pe degete; mila si iubire faţă de Aproapele ,nu mai exista.Si-atunci,de ce ne-ar apăra DUMNEZEU ??? Meritam noi MILA SA? Categoric NU !
      DUMNEZEU si-a intors FAŢA SA de la noi păcatosii si ne lasa ca sa facem tot si toate după cum gandim, după cum graim si după faptele noastre,după Credinta noastra.
      Deci,unde sunt FIII LUI DUMNEZEU ? Unde sunt credinciosii la ZI DE MARE SARBATOARE??? Va spun eu: in pieţe,in oboare,la discoteci, la nunti si petreceri, la arat ogorul,la cules de pe ogor, la destrablare, etc ,etc.Numai in CASA DOMNULUI nu sunt !Asadar,nu-L mai face vinovat pe DUMNEZEU pentru păcatele noastre !Vom primi ceea ce meritam !!!

      Ștergere
    2. Biserica e inventia popilor,ca sa traiasca fara munca,crezindu-se mai presus decit altii. Iar Dumnezeu,daca exista,nici nu ajuta,nici nu pedepseste

      Ștergere
    3. Sa primim ce meritam apai dna Maria, dar acum sunt si eu precum ala cu, capra vecinului - sa primeasca si ocidentul, america si restul stricatilor mai rau ca noi. Nu de alta dar multa stricaciune de la ei o venit si la noi! Si o sa mai vinaa..

      Ștergere
    4. Fiii lui Dumnezeu au facut copii cu fiicele oamenilor de pe Terra,apoi au plecat pe planeta lor

      Ștergere
  8. Baietii destepti vor sa reduca populatia globului cu 90% pe orice cale, cei 10% ramasi - microcipati si scavi.

    RăspundețiȘtergere
  9. fost pastor baptist:
    Am făcut parte din ceea ce e cunoscut sub numele de „rugă neîncetată", adică ideea că porți tot timpul o conversație constantă cu Dumnezeu, undeva adânc în mintea ta. În perioada asta a vieții mele, s-a transformat în implorări și cereri constante la adresa lui Dumnezeu de a-mi șterge îndoielile și de a-mi reconstrui credința. Biblia promite din plin că tot ce trebuie să faci e să-l cauți cu umilință pe Dumnezeu, pentru că acesta îți va reda credința. Eu spuneam: „OK, te caut. Deci construiește. Am tot căutat. Te rog, ajută-mă. Încă o dată, te rog, ajută-mă. Ai promis c-o reconstruiești. Deci reconstruiește-o." Căutam și mă spovedeam în continuu, țipam tot timpul.

    Dacă ești un om obișnuit care merge la biserică, poți să te confrunți cu întrebările astea și să-ți spui: Sigur, eu sunt doar un om obișnuit, asta nu-i profesia mea și n-am studiat-o, deci normal că n-are logică pentru mine. Dar e posibil să te mai gândești și că: Dar are, totuși, logică, pentru tipul ăla de-acolo de sus, care ne predică. Dar noi stăm acolo sus, gândindu-ne, gen: Păi, nici pentru noi n-are logică. E cam ca atunci când s-a uitat Dorothy în spatele cortinei și a văzut că mărețul, înflăcăratul Oz, nu-i, de fapt, decât un tip care trage de niște manete. Cam așa e și pentru noi. Ne-am uitat în spatele cortinei și nu-s decât niște manete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand prin credinta ajungi la sfintenie (devii sfant) si poti sa vezi si sa auzi divinitatea, nu mai ramane loc de intrebari si de indoieli, locul lor este luat de certitudinea divina. Unii oameni reusesc, dar sunt putini si rari. Acestia nu merg la oameni sa propovaduiasca caci merg oamenii la ei neincetat.

      Ștergere
  10. noul guvern s-a imprumutat de 1 miliard de euro ca sa poata plati salarii si pensii-subjugare totala la banca europeana-OARE MAI IESIM DIN GREUTATI? acestea stau tot pe umerii poporului

    RăspundețiȘtergere
  11. De parca Dancila nu a imprumutat masiv..praduiala totala..

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum ai vrea sa respecte maririle cita vteme Dancileza a ras tot inainte de a pleca lasind si datorii prin neplati la timp ? O sa va saturati de gastile Psd pina peste cap ..stai sa vezi ce va urma..

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai Mihai tu chiar crezi ce spui? Da da, atunci ești mai încuiat decât credeam. Dar ce zici de cazul când pnl istii, PDL istii au ras tot fără sa dea nimic la oameni????????

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare Duhul Sfant care transmite mesaje nu are si o vorba buna pentru noi, doar dezastre si rau gandeste pentru oameni?.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu-i asa ca toti sunt o apa si-un pamant!-ce sa asteptam de la ciolanisti?sa dorim sa ne apere DUMNEZEU DE CATASTROFE SI BOLI,DE RAZBOI SI FOAMETE ca in rest de niciunde alinare-sa ne inarmam cu vointa si iubire de semeni pt ca AVEM UN STAPAN MULT RABDATOR SI MILOSTIV-romanii nu erau asa, ma refer la strabunii nostri care au suportat mari suferinte

    RăspundețiȘtergere
  16. 27 noie 16:54-DUHUL SFANT este in inimile celor care infrunta greutatile-priveste la pasarile cerului la animale etc care nu agonisesc ci traiesc cu ce le ofera natura-n-ai cum sa simti daca nu gasesti bucuria de-a trai in ce te inconjoara si nu tii legatura cu DUMNEZEU-sunt ANONIM 5 va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interpretarea ta nu coincide cu a doamnei Maria care vede Duhul Sfant asemenea unui chip de porumbel. Duhul Sfant comunica doamnei Maria mesajele nu pasarile cerului si nici animalele (care nu agonisesc) la care faci referire.

      Ștergere
  17. aici am mesaj- dati drumul multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. PNL iști, ați auzit de cele 10 masuri de austeritate??? Bye bye, majorări la salarii, înghețarea pensiei minime, creșterea prețului energie, gaze, creștere taxe, euro adică minunat. Sa vedem cât o sa va placa noul guvern de căcat ales

    RăspundețiȘtergere
  19. Ar fi interesante de stiut reprosurile sefei de campanie Olguta Vasilescu aduse lui Dancila,ea trebia sa fie candidata la prezidentiale banuesc ca ar fii pus punctul pe Bubele lui Iohannis Traficul de copii si casele Arogantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i interesant deloc, fiindca ea a instruit-o pe Dancila cum sa se comporte in campania electorala. Dupa ce au facut un dezastru, acum se dezic de ea.

      Ștergere
  20. Doamne,ce bine ar fi sa invatam sa nu mai judecam!Nimeni nu este perfect! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  21. 27 noie 23:01-ma refeream la cei care agonisesc si saracesc poporul-nu-i greu de intuit-si am dat exemplul din biblie unde DUMNEZEU nu doreste decat sufletul omului restul e o lupta pt existenta terestra-asemenea pasarilor si animalelor care NU AGONISESC

    RăspundețiȘtergere