marți, 19 noiembrie 2019

MOARTEA NU EXISTA ! EXISTA VIATA DUPĂ MOARTE !

                          Imagini pentru dumnezeu imagini                                        

                                  Dragii mei,

In aceasta seara,stand in pat cu ochii inchisi si treaza fiind,într-o clipă mă văd ca fiind sub CERUL liber, un Cer ca un amurg . Nu eram pe Pământ cu trupul ,ci eram la câţiva metri mai sus deasupra pământului ,întinsă ca pe un pat la orizontală ,dar nu eram în pat ,ci în aer suspendată. 
De jur împrejurul meu ,văd nişte persoane ca nişte umbre negre ce se miscau în jurul meu şi vorbeau între ele, dar eu nu înţelegeam ce spuneau. Nu puteam să mă misc, nu puteam să clipesc, eram conştientă  ,doar că, eram întinsă fără voia mea pe ceva nematerialnic; eram ca legată de acel obiect invizibil. 
Îmi doream să deschid ochii, dar nu puteam  ! Încercam doar cât să-mi mişc pleoapele şi LUMINA mă orbea, mă frigea , mă curenta !
Deşi CERUL era ca un început de noapte, fără LUNĂ, fără Stele, eu numai dacă clipeam şi întrezăream LUMINA aceasta albastră, simţeam că mă frige, că mă orbeşte.
Mai sus de locul unde eram eu întinsă, veneau în jos spre mine FULGERE DE LUMINĂ , Fulgere arcuite. 
Din toate părţile mă înconjurau aceste fulgere arcuite, ca nişte ţurţuri de ghiaţă atârnau în jos până la mine. Erau arcuite, dar cădeau în linie verticală în jos şi toate erau orientate spre mine, şi toate m-au înconjurat.
Persoanele din jurul meu nu le vedeam decât ,ca pe nişte umbre şi se agitau în jurul meu ;nu puteam să-mi dau seama câte erau.
Văzând că nu pot deschide ochii din pricina LUMINII albastre care mă frigea , mă curenta de- as fi dorit să deschid ochii, atunci am încercat să mă ridic din locul în care eram întinsă.
Reuşesc cu greu ca să mă ridic şi să mă sprijin doar în cotul stâng, atât am putut a mă ridica, dar am căzut înapoi mahmură, ameţită, cu o stare de rău general. Strigam la umbrele din jurul meu care -mi ţineau trupul pe mâinile lor.
 Acum vedeam că ei mă susţineau, dar ei parcă nici nu mă auzeau, erau ca nişte roboţi care mă inspectau. 
După mult efort mental şi fizic, reuşesc totuşi să mă ridic şi să rămân sprijinită în cotul stâng.
Întorc privirea spre în jos, spre locul în care fusesem şi m-am ridicat puţin, şi văd partea de sus din trupul meu din care mă ridicasem puţin,.
O treime din trup, adica partea de sus, era goală ca o carcasă, iar la partea de jos încă mai eram şi eu.
Îmi zic în sinea mea ,că nu se poate să mă fi desprins de trupul de carne atunci când m-am ridicat în cotul stâng, şi totuşi ,mă simţeam uşurată că nu mai existam şi în acea partea a trupului de carne.
Deci ,eu eram cu privirea mai sus de trup, şi tot eu eram şi acolo întinsă întreagă.
Mai fac un efort mare şi ies cu totul din trup, ca dintr-un sicriu pe care-l lasi gol. Asa am ieşit eu din trup si l-am lăsat gol ca pe o învelitoare. 
Acum, eram cu faţa înspre Pământ si priveam la trupul meu suspendat în aer, trup care, îmi provoca greaţă, o repulsie puternică. Mă întrebam cum de am putut trăi atâţia ani în hoitul acela.
Trupul meu acum, era acolo întins pe mâinile acelor umbre, iar eu priveam de sus .
Când m-am desprins cu totul din trup, a fost cu totul instantaneu.
Acum eram uşoară ca un fulg ,si uimită de felul cum arăta găoacea în care ,sufletul meu a trăit atâţia ani.
Pur şi simplu, îmi făcea rău să-l privesc. Îmi doream ca să mă îndepărtez de trupul meu, de pe braţele acelor umbre care mi-l cărau ,aşa întins cum era ţeapăn.
Când m-am desprins cu sufletul de trup, eram veselă şi uşoară şi bucuroasă că am scăpat de hoitul în care am trăit atâţia ani.
Mă simţeam in sfarsit eliberată de toate grijile şi de toate problemele ,şi era tare frumoasă viaţa aşa, fără de trup.
Zburdam prin aer sub CERUL ca un amurg, precum un fluture pe câmpie, în timp ce trupul ,mai bine zis hoitul, era susţinut de acele umbre şi era inert ! 
Puteam să călătoresc cu puterea gândului, oriunde doream iar CERUL, în acest moment nu mă mai orbea. Mi se părea ca asa era firesc, în acele momente.
Aveam acum un trup nou ca din ceaţă densă, ca un fum dens, sau ,ca un abur dens, dar care ,îmi croia toate formele trupului de carne. Aşa mă vedeam eu înafara trupului de carne.
Când am revenit în trupul de carne, fără să văd cum am intrat la loc, am deschis ochii şi eram toată leoarcă de apă, şi am tresăltat de pe pat ca la un şoc electric.
Închipuiţi-vă fraţilor ,să vă vedeţi în două locuri în acelasi timp. TRUPUL din carne inert şi TRUPUL ca din abur cu mâini si picioare, cu toate ale trupului, doar că ,era din abur alb si dens. 
Dragii mei, in aceste momente ,dorinţa este aceea de a te îndepărta cât mai repede de TRUPUL de carne, de carcasa trupului în care a locuit sufletul.
Când ne desprindem de trup, este ca si cum ne-am dezbrăca de-o haină că e prea cald şi care, este un lucru firesc.
Aşadar fraţilor:
           EXISTĂ  VIAŢĂ  DUPĂ  MOARTE !!!
Sa nu va indoiti de acest minunat DAR Divin!
Sa nu ne fie frica de moarte,deoarece,moartea nu exista ! Moartea este de fapt,o trecere de la viata vremelnica la cea vesnica!
Sa avem mare grija cum ne-o traim,deoarece,asa cum ne cheltuim aceasta viata vremelnica, asa o vom trai pe cea vesnica!
                         Cu dragoste, Maria

21 de comentarii:

  1. Așa este .Bine ziceți ,trebuie sa avem grija cum ne traim viața pentru că după ce părăsim acest trup vom da socoteală pentru tot ce am făcut pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista moarte ci viata dupa moarte pentru cei buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar pentru "cei buni".Asa se intampla cu toti ce trec in cealaltă dimensiune.Notiunea asta duala buni/rai nu exista in viata de dupa moarte.

      Ștergere
  3. curios! cine erau umbrele care va sustineau d-na Maria-daca erau ingeri de lumina trebuiau sa straluceasca nuuu?dati drumul la mesaj?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trait si eu o astfel de experienta, aveti dreptate 100%.
    E adevarat insa ca sufletele celor care fac rele in general si crime im special ajung la dreapta lui HOHERIU pentru a al sluji cu DEVOTAMENT..

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria adevarat este tot ce spuneti.
    Asa cum spuneti dv.ca va vedeti suspendată cu corpul fizic,asa am visat-o pe bunica mea era moartă si suspendată ca la jumătate de m de la pământ.
    Am ajuns lângă ea și am zis bunica DOAMNE de ce stai asa in aer?cum de nu esti in mormânt?
    LA care zice,deschizând ochii,mai este un pic si vom învia.
    Va rog sa ma credeti ca bunica era un om al lui Dumnezeu.a spus ziua când moare sa așezat în șezut pe pat a cerut o lumânare a căscat de 3 ori si asta a fost,n-am sa uit acest lucru până oi muri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca este persona fara pacate pe lumea asta toti pacatuim dar de manera diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:47, pacat= eroare, gresirea tzintei. Adica tot ce tzine omul (prin alegerile facute de el) inrobit, legat, departe de mantuire/eliberare, pentru ca mantuirea in aceasta viatza este tzinta. Omul trebuie sa se elibereze din robie, de juguri si legatori pana sa mearga din aceasta viatza.

      Ștergere
    2. Pacatul este un defect fizic sau de caracter,o insusire negativa care scade sansa ca un individ sa fie ales(la judecata de apoi,care se va face dupa autodistrugerea omenirii de pe Terra) pentru repopulare cu indivizi sanatosi,frumosi,inteligenti si morali. Aceasta este tema centrala a religiilor si este,din pacate,adevarata(cum a spus Isus: lasa mortii sa-si ingroape mortii,urmeaza- ma si vei mosteni viata vesnica,FARA JUDECATA! Deci,viata vesnica e doar pentru unii,nu exista suflet care sa dainuie dupa moarte!

      Ștergere
  7. Moartea este o poarta (portal energetic) intre planul existential material 3D si cel spiritual multidimensional.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă credem in INVIEREA LUI HRISTOS,RESTUL NU MAI CONTEAZA.
    LA VREMEA HOTARATA TOTI CEI MORTI VOR INVIA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu exista nimic dupa moarte,va amagiti degeaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un fel ai dreptate. Nu exista nimic dupa moarte pentru ca toate trec prin ea. Asa se transforma orice energie din universul material.

      Ștergere
  10. pt 20 noie 15:47-DACA ESTI CRESTIN-PACATUL ESTE ATUNCI CAND NU RESPECTI CELE 10 PORUNCI-e greu sa le respecti pe toate in circumstantele acestea-dar macar sa ne dam silinta DUMNEZEU VEDE TOT-EL ESTE STAPANUL altfel in univers este haos-ma refer la viata in univers

    RăspundețiȘtergere
  11. Traim pentru nimic sau Murim pentru ceva..

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic sa respectăm totusi acest trup care ne-a ajutat să evoluăm s-au ce-om fi făcut noi între timp,e adevărat ca-l părăsim,dar ne-a ajutat la greu.

    RăspundețiȘtergere