joi, 14 noiembrie 2019

CASATORIE INTRE DOI BARBATI ! LGBT !

                                         14 Noiembrie 2019 ,ora 5,19 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme,ma trezeste un glas care pune o intrebare uimitoare.
Glasul intreba asa:
                "Casatorie?
          Sau intru la Parior Mondial?"
Clipă în care,vad doi barbati care tocmai au spus DA in faţa celui care i-a casatorit,după care ,s-au imbratisat dragastos si s-au sarutat cu patima.
Ce spuneti fratilor? Asta ne dorim pentru viitorul Romaniei? Asta ne dorim pentru copiii nostri? 
Nu am nimic cu acesti oameni! Dar intotdeauna voi spune ca ,acesti oameni au o problema de sanatate.Din doi barbati nu se poate naste un copil !!!
Din doua femei care se iubesc ,care se casatoresc cu acte sau fara acte,nu poate sa se nasca un copil !!!
Dar dintre un barbat si o femeie,asa cum ne-a facut Dumnezeu si ne-a lasat pe Pămant,se pot naste si se nasc copii frumosi si sanatosi.Acesta este Viitorul Omenirii!
Acesti copii care se nasc dintre un barbat si o femeie, ne vor duce numele pe mai departe si ne va ridica Tara si Tarile pe culmile ce duc catre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.
Eu doar atat am avut de spus si scris,cu privire la acest Mesaj! In rest,fiecare va face precum îi spune inima si sufletul.
Sa nu uitam de faptul ca, IOHANNIS vrea legiferarea LGBT-ului.
IOHANNIS despre Referendumul de familie,in care ne-a jignit pe toti romanii cu Credinta in Dumnezeu.
Iata:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

30 apr. 2018 - Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBTVrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile ...

26 apr. 2019 - De zeci de ori a pronuntat presedintele Klaus Iohannis cuvintele „Europa”, „european” si sintagma „Romania europeana”, in „chemarea la ...
Iohannis si propaganda LGBT. Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si "deschiderea fata de alte orientari".

21 mar. 2019 - Klaus Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxă pentru afirmaţiile privind referendumul pentru familie: „Un nihilist cu acte în regulă”. 100.

20 mar. 2019 - Pe 20 martie 2019, prezent la o dezbatere în cadrul festivalului de filme documentare One World, președintele Klaus Iohannis a răspuns unei ...
19 mar. 2019 - Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”. Facebook ...

Cultura LGBT

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigationJump to search
Cultura LGBT este o cultură împărtășită de persoanele lesbienehomosexualebisexuale și transsexuale. Este numită uneori „cultură queer”, în timp ce termenul de „cultură gay” poate fi folosit pentru a desemna cultura LGBTQI sau a face referire strict la cultura homosexuală masculină.



Șapte cupluri gay cer recunoașterea legală a familiilor lor în România


Asociația ACCEPT și 14 persoane care formează 7 cupluri stabile au dat în judecată statul român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru a reclama încălcarea dreptului la viață privată și de familie în România. Aceste persoane nu au putut accesa nicio formă legală de recunoaştere şi protecţie a familiei lor, cu consecinţele grave în viaţa lor de zi cu zi. Partenerii nu sunt recunoscuţi la spital sau în relaţie cu alte unităţi sanitare ca fiind aparţinători – prin urmare, ei nu pot sta unul lângă celălalt la medic sau în spital şi nu pot decide pentru celălalt în cazuri de forţă majoră, nu pot ridica de la morgă corpul partenerului în caz de deces sau efectua demersurile de scoatere a certificatului de deces, obţinerea ajutorului de înmormântare. Nu se pot moșteni unul pe celălalt prin intermediul moștenirii legale și nici nu pot beneficia de statutul de co-asigurat pe contractul de asigurări de sănătate al partenerului.
„Cererea adresată Curţii Europene a Drepturilor Omului a fost depusă de 14 reclamanţi care formează 7 cupluri de persoane de acelaşi sex, susţinuţi de Asociaţia ACCEPT. Am reclamat faptul că statul român şi-a încălcat obligaţia pozitivă de a acorda o formă de recunoaştere şi protecţie legală familiilor formate din cupluri de persoane de acelaşi sex. Mai mult, am argumentat existenţa unui tratamentul discriminatoriu prin care statul român, în mod activ, a modificat cadrul juridic după anul 2009 pentru a preveni obţinerea unei forme de protecţie juridică de către aceste cupluri. Am invocat încălcarea art.8 şi 14 din Convenţia Europeană pentru apărarea drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale (CEDO), respectiv dreptul la viaţă privată şi de familie şi dreptul de a nu fi supus discriminării pe criteriul orientării sexuale şi am cerut aplicarea precedentului din cauza Oliari şi Alţii contra Italiei (21 iulie 2015),” a declarat Iustina Ionescu, avocată de drepturile omului și membră a ACCEPT.
Una dintre familiile care solicită la CEDO reglementarea parteneriatului civil în România este formată din Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru. Celelalte 6 cupluri doresc să rămână pe moment anonime.
Florin Buhuceanu este implicat ca membru ACCEPT în mișcarea pentru egalitatea persoanelor LGBTI de mai bine de 20 de ani, militând pentru abrogarea articolului 200 din Codul Penal. Victor Ciobotaru este un absolvent al Institutului Teologic Adventist și organizează periodic un grup de suport pentru persoanele LGBTI cu credință în Dumnezeu. Florin şi Victor au o relaţie de cuplu de la începutul anului 2015, fiind în al cincilea an de când formează o familie. „Suntem în situația să ne expunem viața privată în presă. Nu ne dorim să fim în centrul atenției, însă trebuie să demonstrăm legiuitorului român că există o nevoie socială pentru reglementarea parteneriatului civil”, a declarat Florin Buhuceanu.
Victor Ciobotaru este om credincios: „Dumnezeu este foarte important pentru mine încă de când eram mic. Am avut nevoie de mult timp să reconciliez orientarea sexuală cu credința mea, întrucât Biserica respinde persoanele gay. Am învățat să mă accept și să mă înțeleg, găsindu-mi fericirea lângă persoana pe care o iubesc. Este cel mai important om din viața mea. Nu am nevoie de recunoașterea bisericii ca Dumnezeu să știe asta. Am însă nevoie de recunoașterea și protecția statului român, ca orice alt cetățean.”
„Curtea Constituționață a României a statuat prin Decizia nr. 534 / 2018 în cauza Coman faptul că persoanele LGBTI au un drept constituțional la viață privată și de familie, fiind egale cuplurilor heterosexuale ca drepturi și îndatoriri. În România, există un conflict între realitatea socială şi realitatea legală în care trăiesc familiile gay, cu consecințe foarte grave pentru comunitatea LGBTI, iar Parlamentul şi Guvernul refuză să pună capăt discriminării. Autoritățile participă în cunoștință de cauză la întreţinerea şi agravarea acestei situații. În ciuda faptului că cele 7 familii pe care noi le reprezentăm trăiesc împreună de ani de zile, sunt cunoscuţi şi acceptaţi de majoritatea celor din jurul lor ca familie (prieteni, vecini, familie extinsă, colegi), legea nu le conferă nicio recunoaştere oficială şi nicio protecţie legală. Argumentul invocat iar și iar – absența nevoii sociale – este unul mincinos. ACCEPT stă la dispoziția tuturor cuplurilor de același sex din București și din tară care doresc să dea în judecată statul român și le va reprezenta gratuit în instanță și la CEDO,” a declarant Teodora Ion-Rotaru, Directoare executivă, Asociația ACCEPT.
Asociația ACCEPT solicită reglementarea parteneriatului civil de peste 13 ani. Din 2008 până astăzi au fost depuse şi dezbătute în Parlament 8 propuneri de lege, dar niciuna nu a îndeplinit un număr suficient de voturi. Guvernul şi coaliţiile politice aflate în această perioadă la guvernare nu au susţinut niciodată un proiect de lege, dimpotrivă: au afirmat că nu este nevoie de reglementarea parteneriatului civil, fie pentru că legea actuală este acoperitoare, fie pentru că nu există o nevoie socială. Mai grav, uneori autoritățile au afirmat că relația de familie într-un cuplu gay este contrară ordinii publice şi bunelor moravuri.
Sociologii estimează că în prezent aproximativ 10% din populație trăiește în cuplu, fără recunoaștere juridică. Din 1993 până în prezent, ponderea românilor care resping persoanele gay a scăzut cu 25 de puncte procentuale, iar suținerea pentru recunoașterea familiilor LGBTI este în creștere.
În contextul Referendumului din octombrie 2018, organizat ca urmare a solicitării unui grup de inițiativă numit Coaliția pentru Familie, referendum ce urmărea definirea restrictivă a familiei prin înlocuirea termenului neutru de gen ”soți” cu formula restrictivă ”un bărbat și o femeie”, populația României a boicotat în mod majoritar această inițiativă. În ciuda unei campanii extrem de agresive realizată de Coaliția pentru Familie, de Guvern și de partidele de la guvernare, referendumul a eșuat – doar 21.1% din populație s-a prezentat la vot, în condițiile unui prag de 30%.
Cuplurile care doresc să se alăture acestui caz sunt rugate să contacteze Asociația ACCEPT la accept@acceptromania.ro, 021 252 56 20 sau pe Facebook la https://www.facebook.com/asociatia.accept/.

35 de comentarii:

  1. Sai ia dracu de lgb și lesbiene.Dute dracului Iohannis la tine in Germania și mulgei pe toți.Ne conduc acuma nemți și maghiari halal tara ce am ajuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo dna Maria v-au rămas doar anonimii ,,inteligenți "!!!!

      Ștergere
  2. Visul lui Iohannis ,pentru care a 'dat cu flit'Referendumului pentru Familie si identitate nationala crestina-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii ar trebui sa iasa in strada pt oprirea TAIERILOR ILEGALE DE PADURI IAR TOTI CEI IMPLICATI DIN DIICOT SRI POLITICA ( caci toti sunt implicati de la primul pana la ultimul om din aceste institutii,cu acordul astora se taie de atatia ani padurile) SA FIE JUDECATI PT TRADARE DE TARA . Iesitul in strada urgent,cat mai avem paduri, poate stopa definitiv taierile . Nu e de gluma

      Ștergere
  3. Nu Iohanis ds legi.Patlamentatii nosyrii dragi care au tot felul de fetisuri.Nu presedintele da legi nu manipulati daca sunteti adevatati crestini .

    RăspundețiȘtergere
  4. acestea sunt impuneri chiar fortat pentru aprobarea casatoriilor gay de la UE-fac presiuni deoarece suntem singura tara ortodoxa care are procentajul cel mai mare de crestini-nu le convine-vor sa strice randuiala DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca l-ar agata Una pe Iohannis pe strada si l-ar duce acasa??
    Acasa ar putea sa aiba o Mare Mare surpraiz..

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa bine spui anonim 22.57,toti il invinovatesc pe Iohannis ca nu a facut nimic si asa mai departe,nu el da legile,nu guvernul,parlamentul a facut orice modificare,ordonanta,legea justitiei cine a modificat-o sa iasa puscariasii!?Da,asta cu casatoriile gay,probabil ca se impune deja,dar la noi oricum nu se va putea niciodata,fiindca sintem cu crediinta,si ortodocsi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu faca iohanis nimic??? A dat si da in continuare padurile la prietenii lui austriecii, copiii de la rasinari...blocheaza guvernul ales in mod democratic de 5 ani, gazele din marea neagra le-a dat de gratis la americani etc. Etc. Etc....

      Ștergere
    2. Ii dau si eu o sapca! Mie ce imi da??? 😜😂

      Ștergere
  7. Iohannis acuza in 'conferinta de presa ca 'Dancila a fost partea Activa'.
    Sa intelegem de aici ca el Iohannis a fost Partea PASIVA..HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu știu cum ne mai rabdă cel de sus.Acum și căsătoriile de aceași sex? Daca se legalizeaza și acest lucru vai și amar că în rest avem de toate.Mai asta lipsește.Se încalcă legea lui Dumnezeu.Atunci ne miram că nu ne merge bine în țara.Vai unde a ajuns lumea asta.Dumnezeu a lăsat femeia pentru barbat.Celelalte vin de la cel rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TREBUIE IESIT MASIV IN STRADA PT STOPAREA TAIERILOR DE PADURI IN RO !!!!!

      Ștergere
  9. Acest lucru intarata si mai mult mania lui Dumnezeu,
    Sper din tot sufletul ca BUNUL Dumnezeu s-a nu îngăduie aceasta lege SPURCATA.
    AM citit undeva ca de se va aproba aceasta lege războiul va începe.
    Aici vreau sa fiu dreaptă atunci când s-a făcut referendum atât trebuia intrebat omul;
    Sunteti de acord cu căsătoriile bărbat cu bărbat si femei cu femei?
    Sunteti de acord cu căsătoria între o femeie si un bărbat cum a lăsat Dumnezeu?
    Aici toți au balbait-o ce sa ne mai miram.
    UE,UE,vrea să distrugă ce a mai rămas SFANT la acest popor.
    Alta problema este Patriarhul Bisericii Ortodoxe române de ce nu a iesit sa spuna
    Fratilor încotro ne ducem?
    Vrem să ajungem ca SODOMA si GOMORA?
    Nici un cuvânt.
    Mergeam la toate tv. Si strigăm,dar nimic,
    Vai noua,Vai,vai,totuși înclin si cred ca poporul roman nu va permite sa fie votată aceasta lege mizerabilă contra firii,omenești,nu sunt judecătorul celor care sunt asa,aceasta este o boala psihică. dar nu pot fi de acord cu ei sa ne spus că biserica,sa fie preoții obligați să cununa 2 persoane de același sex.
    Probabil doamna Maria are legatura cu un mesaj al dv.unde spune ca se vor închide biserica,vedeti biserici închise.
    Vai mama noastra unde am ajuns,nu ma gândeam ca poporul roman sa decada atât de jos.
    Acești conducători nu au voie să fie în fruntea țării noastre.
    Trebuie să alegem cu inima fratilor ca va fi vai si amar.
    Un om al lui Dumnezeu și Maica Domnului nu pe MAMONA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI RUGATI-VA SI PENTRU NOI CA AVETI MAI MULTA TRECERE LA DUMNEZEUL SI MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toti o apa si-un pamant - de ani de zile au in program acest proiect (iar de era o ratacire a tinerilor, seniorii le puteau atrage atentia):
    http://tsd.ro/proiecte-2/gay-ok/
    Daca noi ne vom transforma dumnezeieste, ei toti nu vor mai avea pe cine prosti si dezbina; doar ca e mai usor sa ne certam cu vecinul decat sa ne indumnezeim si sa-i molipsim si pe ceilalti cu aceste daruri, nu-i asa?
    Cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:48, cel care a initiat in 2019 referendumul pentru familie este de la PSD si se numeste Dragnea. Deci o familie nu poate fi formata decat dintre o femeie si un barbat, altfel nu exista continuitate. O "familie" de lesbice sau de homo este stearpa, nu poate procrea. Un copil ca sa creasca armonios are nevoie de o mama si un tata, atat de elementul feminin-matern dar si de elementul masculin.
      Acesti gay- e treaba lor ce fac acasa la ei dar FAMILIA trebuie sa fie formata dintre O FEMEIE si UN BARBAT, la propriu.

      Ștergere
    2. Foarte adevarat. Toti au papat acelasi rahat ani la rand, si-au luat din aceleasi vistierii

      Ștergere
    3. Referendumul pentru familie a fost initiat de cetateni, bucurandu-se inclusiv de sprijinul Bisericii. Politicienii - vremelnic pusi in jilturi - cand n-au mai avut cum sa-l amane (sunt specialisti in asta toti, nu-i asa?), au trebuit sa aplice legea... deci "vajnicii" Dragnea sau Johanis - oricat o lalaie (sau au lalait-o) pe tot felul de legi, tot trebuie sa dea cu pix-ul, dar atunci e musai sa se vada cat au transpirat in slujba poporului... culmea ca unii slabi de inger ii mai si cred.

      Ștergere
    4. 15.22 vorbesti prostii!

      Ștergere
  11. Din cite stiu legea pentru casatorii de acelasi sex s-a aprobat tacit de vreo luna

    RăspundețiȘtergere
  12. 15.01 nu se putea aproba fara Iohannis sustinator declarat al LGBT-stilor

    RăspundețiȘtergere
  13. PSD-ul sa Dispara din majoritatea primariilo...el imprastie minciuni dupa minciuni zise traficantul de copii si imobile de la Sibiu -Iohannis, cel ce in Primaria SIBIU facea ABUZ de Putere..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:06, PSD nu dispare, ca nu-i dupa tine! Nu te mai agita atata fara rost, "ca nu mor caii cand vor cainii"!

      Ștergere
    2. 19.18 psdistii nu vor fi niciodata „cai” poate doar hoti de cai!
      Praful si pulberea se va alege de PSD! Au inceput sa crape unul cae unul!

      Ștergere
  14. Mama Luizei dupa vizita de astazi la DIICOT;-''Dupa mine e vorba de o retea[de trafic de carne vie] sustinuta politic''.

    Pai de cine;politisti,procurori sau/si capul Dez-Ordinii publice traficantul de copii Iohannis??

    RăspundețiȘtergere
  15. V-i sa indeplinit o viziune doamna Maria cu numarul mare a dosarelor procurorilor DIICOT in cazul Dinca,25 de volume,deocamdata pentru niste boi de procurori si militiei care-l pazeau la poarta lui DINCA.
    Avocata Luizei spune ca se indoieste ca''Romania mai este stat suveran' Vai de noi, pai cu cine Voda -Vasalul=Iohannis dupa Sorin Rosca Stanescu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si era vorba doar de probele pina in 2 august pentru ca in cele 25 de volume lipsesc dosarele de dupa inclusiv rezultatele de la Probele trimise la analizele in SUA,avocata spune ca'' Lipsesc si profesionistii''..

    RăspundețiȘtergere
  17. 19,18 Nu strigati Hop pina nu sariti ''santul''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. daca cititi pe youtube ce scrie JOHN D ROCKEFELLER va ingroziti-ce pregatesc masonii cu chip de satana intregului glob-otraviri in masa ,sclavie ,ucideri intre oameni prin medicamente care naucesc creierele etc-asta da razboi-DOMNUL SI MAICA DOMNULUI sa trimita ingeri pazitori omenirii-iar noi ne cramponam de alegeri!-astea sunt deja masluite

    RăspundețiȘtergere
  19. Cita propaganda cita dezinformare darea vinei pe altul partinirea emotionala fiind cea mai rea pt ca te minti singur crezind lucruri care par sa fie reale doar pt ca au aceeasi culoare cu indoctrinarea ta politica si religioasa. Si appi ii minti si pe altii marturisind mincinos.. Vino Doamne so da cu toata minciuna si toti mincinosii de pamant fa dreptatea Ta si fa dreptate sfintilor care sint si vir fi nedreptatiti acuzati de toate relele pamantului cum si Tu vei fi fi cazut ca un demon de care se vor speria si il vor uri cu manie neamurile incepind cu Israel si grecul danielic mintit.
    Asa cum nu vor mai fi religii diferite nici partide diferite politice nu vor mai fi. Nici capitalism nici praduiala.
    Tot ce a legalizat Parlamentul avizat apoi de Presedinte a fost parteneriatul civil dar nu casatoria. Asa incit nu exista casatorii lgbt si nu va exista decit dupa suspendarea lui Iohannis dupa o vreme avizata de un Presedinte interimar psd. Doamna Maria e clar partinitoare neinfirmata si chiar dezinfirmata pt ca ea crede si va crede in continuare varianta pe care i.a zis Dumnezeu sa mrarga pina cind Dumnexeu ii va spune sa nu mai creada si ca a merge nu inseamna si a crede de fiecare data. Lucrul bun din impunerea politica a casatoriilor lgbt impotriva unui popor crestin este ca va contribui la trezirea mai rapida din somnul dezinformarii si al partinirii si poporul si chiar Biserica isi va da seama ca deciziile nu trebuie luate de politicieni ci de crestini sau ce religii or mai fi oricum intro guvernare macar partial trocrata asumind responsabilitatra tarii si Bisericile nu doar gastile politice decit daca nu ai incotro ca pe vremea lui Iisus cind tara era cottopita.
    Daca ar trai Arsenie Boca si i.ati spune ca voi credeti ca Iohannis a fost spaguit cu o basca v.ar intreba daca sinteti sanatosi sau daca ati baut ceva..cum sa crezi pina si asa o gogoasa ? Pt ca pur si simplu am atins starea in care putem crede orice despre oricine impotriva lui numai despre tabara noastra nu pe care o credem formata doar din ingeri asa cum vor ei sa para.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai sa fim seriosi :cand dancila a fost 9 ani la Bruxell de cate ori a semnat pt.casatoriile lgbt-istilor??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dancila a dormit 9 ani la Bruxelles. N-am auzit in viata mea de ea pana sa fie scoasa de dragnea in fata.A papat banutii statului si si-a cumparat ceasuri de 20000 de euro. Saracilor de voi, cat de naivi sunbteti sa credeti ca asta e de partea voastra!

      Ștergere
  21. Iar acum, întrebarea. Câți dintre românii care au ales președintele ar mai fi votat la fel știind că trimit în fruntea țării un candidat suspectat gay? Că anturajul acestuia, din mediul economic, politic și mass-media, este constituit din membri ai comunității gay?

    Câtă vreme este președintele tuturor românilor, în fața cărora nu ar trebui să aibă secrete, președintele Klaus Iohannis ar trebui să ofere un răspuns public și simplu la întrebarea: dacă este sau nu gay? Este o chestiune pe care am abordat-o în luna septembrie (Reacția electoratului român în fața unui prezidențiabil gay) și care, în secolul XXI, devine un subiect public în țările considerate avansate, prin urmare, nu constituie o problemă. Este o problemă pe care președintele Iohannis trebuie să o lămurească, la fel de simplu și de clar cum trebuie să lămurească problema implicării în adopțiile de copii și afacerile imobiliare.

    1. Guido Westerwelle, cel plans de Iohannis pe propria pagina de Facebook, a fost un cunoscut homosexual care traia intr-un parteneriat oficial cu alt barbat. A vizitat Sibiul si a fost vizitat de Iohannis in Germania. Este deplasata cainarea lui in public de catre Iohannis, deoarece la momentul decesului nu mai detinea vreo functie publica. S-ar putea ca motivul mortii lui Guido Westerwelle sa nu fie leucemie, asa cum a fost declarat oficial, ci SIDA. Domnule Iohannis, sunteti putin ingrijorat, urmariti cu atentie?

    2. Bernd Fabritius, sas din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizica) ajuns parlamentar in Germania, este si presedintele Asociatiei Sasilor Transilvaneni din Germania. A devenit si succesorul revizionistei Erika Steinbach (in poza langa el, in sacou rosu) la conducerea asa-zisei „Uniuni a etnicilor germani expulzaţi”. Un antiroman foarte vocal in Germania, Bernd Fabritius este si el un homosexual care traieste intr-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat in emisiunea efeminatului Rares Bogdan, alt fatarnic care pozeaza in patriot. Fabritius este foarte apropiat de Iohannis si s-au vazut de nenumarate ori in Germania si la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Romano-Germana.

    3. Xavier Bettel, premierul Lemburgului, s-a casatorit cu partenerul sau homosexual, devenind astfel primul lider al Uniunii Europene implicat intr-o casatorie intre persoane de acelasi sex.

    4. Fostul ambasador american Michael Guest, homosexual declarat, a facut mai multe vizite discrete la Sibiu si s-a intalnit incognito cu primarul Iohannis in statiunea Paltinis.

    Mai sunt si alti homosexuali, politiceni romani apropiati de Iohannis, dar nu au recunoscut public si nu putem sa-i numim oficial homosexuali.

    Revenind la domnul președinte, nu putem trece cu vederea ciudatele gesturi de homosexual, incepand cu aranjatul obsesiv al hainelor, continuand cu mersul pe bicicleta cu genunchii stransi si terminand cu pasitul gratios, cu un picior inaintea celuilalt, de parca-i top model…

    RăspundețiȘtergere