vineri, 8 martie 2019

KLAUS IOHANNIS ISI VA INCETA ACTIVITATEA ???


                             8 Martie 2019,ora 4,23 zori de zi !

                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:
                    "KLAUS WERNER IOHANNIS ,a incetat activitatea cu puţin timp în urma !"
Clipă în care,il vad pe dl Iohannis tare supărat,aparand ca pe un ecran TV.
                                                 
                                Imagini pentru IOHANNIS IMAGINI.
Dragii mei,de ce isi va inceta dl Presedinte activitatea sa,ramane ca sa vedem in timp.
Poate fi o hotarâre a sa,poate si o suspendare sau de ce nu,terminarea mandatului sau.
Ceea ce stiu cu fermitate,este ca asa va fi.
DOAMNE ajuta ,ca in Romania sa fie pace si liniste,intelegere si armonie.
                              Cu dragoste,Maria.

35 de comentarii:

  1. No ,,ca asta stiam si noi de mult, ca doar Iohanis o gatat de mult cu munca,el era oricum, doar cu Luxul si placerea .HA-HA HA HA

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are putere de sacrificiu , nu cred ca va fi din propie initiativa , ceva se va intimpla ,ati mai avut un mesaj asemanator..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie îmi pare rău ca merge Dragnea la puscărie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate da si el semnalul de la omul lui Lazar pentru greva din 31 martie.

    RăspundețiȘtergere
  5. In majoritatea cazurilor,mesajele generează interpretări multiple,ambiguitate!Ca in oracolul din Delfi-indiferent cum era profetia, preoţii le aranjau astfel încât sa ia forma unei alternative!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:32 ai dreptate am spus-o și eu în mai multe rânduri interpretarea dată de multe ori este total deviată de la subiect. Una spune mesajul alta spune interpretarea ori este făcută cu rea voință ori din cauză de neînțelegere.

      Ștergere
  6. "Cu putin timp in urma"...Iar ma faceti sa rad.Mesajele suntgrave,serioase si ne privesc pe toti,dar uneori au o forma hazlie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca este s-o luam pe buna dreptate nici nu a avut activitate.
    A deschis o usa si iar a inchis aceiasi usa. Doamne ajuta si Maicuta Domnului s-a ne linistim si sa fie pace in tara.
    Doamne Ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai degraba isi va inceta mandatul,nici nu stiu cum a trecut 3-4 ani cu el,nu stiu,pe cine o sa alegem mai bun!?

    RăspundețiȘtergere
  9. In parte ai dreptate 18,32 ,cei ce le trimit prin asta ne ofera si ocazia de a milita si lupta pentru reducerea celor mai negre efecte si a vedea mai repede prapastia-evenimentele pe care le generam pe acest curs si ne permite sa miscam MACAZUL SCHIMBARII ,care trebue sa fie in principal in zona politica de decizie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 17:55 - sper ca ai scris "la misto" mesajul! Oameni buni, nu mai ganditi cu creierele voastre? Cum sa va para rau ca infractorii platesc pentru faradelegile savarsite?
    Isus a spus sa furi si sa minti? A spus ca este corect sa inseli? A spus ca este corect sa manipulezi? Va rog eu, pentru 5 minute inchideti televizoarele si ganditi cu creierele voastre: cum traiti voi? Cu traiesc copiii vostri? Cati dintre voi aveti pe cineva fin familie la munca in UE? Cum ati fost tratati intr-un spital de stat? Care este cuantumul pensiei medicale pe care o incasati? Cu cat au crescut facturile? Cat costa 1 kg de cartofi acum si cat costa in Noiembrie 2018? Lasati in p...ma-sii inversunarea pe care o aveti impotriva unuia care a fost votat de aproape 7 milioane de oameni, nu mai faceti comentarii legate de politica atata vreme cat va pricepeti la politica...asa cum ma pricep eu la fizica cuantica. Si cel mai important si deranjant pentru mine : nu va mai bagati in discutii juridice ca nu lasati impresia ca v-am avut colegi de grupa in facultate! GANDITI CU CREIERELE VOASTRE ! NU VA MAI LASATI MANIPULATI ! REFUZATI SA FITI MASA DE MANEVRA! NU MAI JIGNITI ATUNCI CAND CINEVA NU ESTE DE ACORD CU CE SPUNETI VOI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.38 cata dreptate ai!!!

      Ștergere
    2. 20:38 Lasă-i că ei sunt creștini ortodocși sau cel puțin așa se cred. Este de ajuns să-i urmărești zilnic să vezi cât venin și ură varsă pe acest blog acești creștini ortodocși.

      Ștergere
    3. Domnilor anonimi, eu vreau justitie. Dar sa fie Justitie divina, nu justitie pămantească, cu doua cantare. Ar fi suficient sa ne intoarcem puțin in 1990. Care judecator sau procuror, credeti voi, mai poate aduce inapoi flota Romaniei? Si padurile rase? Si copiii care s-au sinucis de dorul mamelor plecate in afara tarii? Care procuror va face dreptate copiilor abuzati inclusiv sexual, in țara fără caini de pază?!
      Eu zic sa nu mai umblati cu cioara vopsita. DNA nu are cum sa pedepseasca vinovatii. Pentru ca DNA este tras de sfori chiar de catre vinovati.
      Eu astept Judecata Lui Dumnezeu. Judecata gainilor care se cred oameni este stramba. Si dă in gropi.

      Ștergere
    4. Bine zici Maria Aurelia!doar ca aceasta judecata se lasa prea mult asteptata

      Ștergere
    5. Craciun o lauda pe Maria_Aurelia, deci este clara situatia!

      Ștergere
  11. Amin! Dar, din pacate in 2014, daca spuneai ca nu il votezi, sarea marea majoritate pe tine si iti spuneau ca el e sas si face lucruri bune. Cand vom invata sa nu mai votam impotriva cuiva? Am pierdut iarasi 5 ani, cu blocaje, drumetii si cate si mai cate. Sa speram ca isi inceteaza activitatea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iseamna ca revine la Sibiu la vechea activitate cind ridica masini ilegal din strada si primea 5 000 de lei pentru fiecare masina de la prietenul lui de la Tursib, care s-a sinucis.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toată mocirla minților bolnave de înavuțire prin trădarea neamului românesc iese la suprafață,nimic nu mai sta asccuns,v am tot spus aceste lucruri!

    Toate instituțiile se primenesc și scot multa murdărie la spălat.Pana și instituția Bisericii își scoate rufele in public,aici va fi crunta situația fiindcă oamenii au crezut cu toată ființa lor în această instituție.

    Nimic nu e ceea ce pare! Toți vă veți trezi și veti vedea adevărată realitate care este exact opusul celei pe care am cunoscut o cu toții.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Iohanis acum pe TV despre ''Declaratii mincinoase'' si ca Guvernul nu are bani pentru cresterea pensiilor.
    Ar avea daca el si-ar respecta promisiunea sa restitue statului sumele de sute de mii de Euro incasate ABUZIV promise pentru casele inchiriate si luate prin FALS.
    Iar cine face declaratii mincinoase se numeste cel putin IPOCRIT,daca nu hot.

    RăspundețiȘtergere
  15. PLUS-ul lui Ciolos il anunta pe Iohanis ca nu-l sprijine la viitoarele alegeri prezidentiale in timp ce pe Ghita de la Belgrad il acuza ca e securist,la rindul lui Ghita ii promite bataie lui Ciolos. HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  16. Ghiorghiu Maria?!? A dat EU SUNT DOMNUL DUMNEZEU ca lui "Eu sunt D.(Didona) să îi vină mintea la cap?!?

    https://ioncoja.ro/profetiile-lui-gupta-swami-despre-romania/

    RăspundețiȘtergere
  17. Profeţiile lui Gupta Swami despre România
    Publicat de Ion Coja|1 noiembrie 2010|Textele altora
    În primăvara lui 2004, România a fost vizitată de Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală, cât şi din întreaga lume.

    Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara . Aflat în vizită în Bucovina „trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.

    Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

    „Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

    RăspundețiȘtergere
  18. Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

    „Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. (Nota mea: vezi aici ştirile din România care anticipează aceasta: „România se pregăteşte de război”, „Băsescu, ‘loial’ Israelului!”, „Este târâtă România în războiul altora, fără ştirea poporului?”)

    Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

    Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

    „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a „evoluat”de la rău la foarte rău.

    Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

    Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.

    Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

    RăspundețiȘtergere
  19. Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

    „Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

    România – pilonul noii orânduiri internaţionale

    „Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

    Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma căruia vor dispărea.”

    RăspundețiȘtergere
  20. Papa un sfânt-mason care a binecuvântat Facebookul, Twiterul şi YouTube-ul


    http://bybexy.blogspot.com/2011/01/papa-un-sfant-care-binecuvantat.html

    RăspundețiȘtergere