miercuri, 27 iunie 2018

PASAGERII UNUI AVION , ERAU PĂZITI DE SOLDATI CU ARMA ÎN MÂNĂ !


                                         27 Iunie 2018,ora 5,15 dimineata !

                                          Dragii mei, 

Tot astazi dimineata, vedeam stand cu ochii inchisi, un Avion plin cu pasageri si care Avion, tocmai aterizase pe Aeroport.
Am vazut cum scara Avionului s-a intins in jos spre Pămant,iar la usa Avionului de unde se lăsase scara,erau doi soldati de-o parte si de alta cu pustile in mână si cu degetul pe tragaci. 
Oamenii coborau (cred eu )in siguranta, iar in faţa lor mai era un soldat cu pusca in mâna care îi conducea într-un anume loc.
Dragii mei, nu stiu ce sa spun despre Pasagerii acestui Avion. 
Dar faptul ca,soldatii erau adevarati si earu cu armele in mâini,cred ca erau in siguranta toti pasagerii.



                           Image result for PASAGERI CARE COBOARA DIN AVION.

Pasagerii nu păreau a fi panicati de ceva sau de cineva. 
Dragii mei,vom auzi de un astfel de Avion in care,va fi necesara interventia soldatilor pentru ca pasagerii sa nu aiba de suferit.
Doamne ajuta sa fie totul bine si toti pasagerii sa ajunga cu bine la destinatie.
                                    Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Or venii la patriile muma romii pe care guvernul de dreapta neofascist Italian promite sa-i expulzeze cu forta.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am auzit ca nu avem loc in avion.astea sunt cuvintele.mai bine Dumnezeu trebuie sa inteleaga ca zeii merg pe nori una la mana chiar daca sunt si oameni.intr-o misiune ca a mea eeste nevoie de sacrificii din partea Lui Dumnezeu.acum fiecare dupa intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti dus cu pluta 23:23.

      Ștergere
    2. eu nu.tu 23:46 esti un distrus.un bagator de seama care nu ai respect orice ar face Dumnezeu sau Isus sa-ti spuna sa nu mai faci nebun aproapele ca ajungi in gheena cred ca invidia si ceea ce nu poti intelege te roade pe dinauntru.

      Ștergere
  3. 23:23Tu cred ca o sa mergi in....Iad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ar fi dupa tine...cine stie poate ne intalnim noi odata la judecata dar sa nu ai surpriza s-ar putea sa fiu cel care te va trimite in iad si crede-ma din trup nu cu sufletul adica inger.s- ar putea sa fiu ala care mintea nu poate sa-l conceapa ca fiind Judecatorul Drept.eu iti uraz bafta roaga-te in fiecare seara la Dumnezeu sa ma arunce in iad fiindca asa crezi tu ca merit.ce sfat sa-ti dau.eu o sa ma rog pentru sufletul tau ca sfintii si Dumnezeu sa aiba un pic de mila de tine.

      Ștergere