luni, 14 mai 2018

RĂZBOIUL ESTE APROAPE !


                                                14  Mai 2018,ora 6,10 dimineata !

                                      Dragii mei,

Din păcate,saptamana aceasta incepe tot cu o veste ingrijoratoare.
Un glas m-a trezit de dimineata si - a grait asa:

                      "Războiul ?

Iar un alt glas a raspuns oftand:

                      Războiul  este aproape. "

Clipă în care,vad stand cu ochii inchisi,vad inspre Apus o mare intersectie si un furnicar de masini.
De jur imprejurul marii intersectii dar si pe mijlocul ei,erau numai soldati cu uniforme de un verde inchis.


Image result for RAZBOI IMAGINIImage result for RAZBOI IMAGINI.

Soldatii erau înarmati si opreau toate masinile care treceau prin acea intersectie.
Nu existau pietoni ! Numai masini si soldatii care le opreau pe toate.
Dragii mei, trebuie sa recunoastem ca tensiunea intre marile puteri ale lumii a crescut si continua sa creasca in mod ingrijorator.
Acum,mai mult ca oricand fratilor, este nevoie de multa Rugaciune curata si din inima ruptă.
Sa ne întoarcem la Credinţă fratilor ! Credinta in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ne va mantui sufletul.
Sa ridicam ochii ,mâinile ,inima si sufletul catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului ,ca sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotputernica si Atottiitoare ,si sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa.
Sa ne rugam pentru pacea sufletului nostru, pentru pacea lumii intregi.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !

73 de comentarii:

  1. Mariutzo, am scris un comentariu frumos zilele trecute si nu mi-a aparut. De ce esti rea ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orcum nu .ti.l ia nimeni in seama.
      De jigniri si rautate , e plina lumea

      Ștergere
    2. O chiama MARIA pe proprietra acestui blog sti sa citesti?

      Ștergere
    3. Ah, tu esti dulsul de paza 21:21. Zau asa, chiar in sluga maria ta.

      Ștergere
    4. 21.21 Dar tu stii sa scrii?

      Ștergere
    5. Anonim 14 mai 2018, 21:21

      Ar trebui sa-ti vezi de lungul nasului: gramatica ta e jalnica !!!

      Ștergere
    6. Dece nu va vedeti voi sorosistilor de lungul nasului, sunteti ca niste lupi turbati doar s-o atacati pe Maria , asta va implineste si va face fericiti. Rusine voua!

      Ștergere
  2. Mai multe detalii despre al treilea război mondial,vă rugăm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ati scris si in iulie 2016 mesajul Astăzi dimineață în zori ,m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurător.
    Glasul spunea așa:
    ” Războiul este aproape!
    Iar Israel si Ierusalim ,au contur Gel!” ,
    au trecut de atunci 2 ani si tot nu este inca razboi, asa si in cazul mesajului acestuia de azi dimineata primit ar trebui sa mai asteptam pana va incepe.Si nu inseamna ca e azi ,pe maine, si toate sunt oranduite de Dumnezeu la timpul si anul potrivit. Nu va impacientati romani mai aveti inca un timp ramas de pocainta,Dumnezeu nu nimiceste omenirea peste noapte,ci doar trimite avertismente dinainte ca noi sa ne intoarcem macar in ultimul ceas.El este un indelung rabdator si asteapta pana la ultimul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu are rabdare sa vina la El toti sa nu se piarda niciun suflet.

      Ștergere
    2. Prosti vor razboiul sa vina Iar un destept se roaga Domnului sa ne mai pasuiasca
      DECI DESTEPTI AU FACUT SA FIE INCA PACE SI LINISTE

      Ștergere
  4. Votul incercat in UE, anulat de Romania si alte tari din Est, prin care s-a incercat condamnarea SUA pentru festivitatile de azi de mutare a ambasadei lor in Ierusalim,ar putea genera in SUA o reactie de a da o lectie Uniunii Europene care ar putea lasa UE singura cel putin la inceputul unui razboi in Est.
    Mai ales acum cind SUA este mai mult concentrata pe zona musulmana din Asia Mica iar aroganta franco -germana nu are o acoperire in tehnica si pregatire militara iar Marea Britanie a slabit UE prin BREXIT -craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragnea ;'Presedintele submineaza Romania'.Mie i-mi pare ca bate un vint de SUSPENDARE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca n-ai avea nimic de ascuns ai da drumul la toate comentariile, inclusiv la injuraturi. Dar ai lucruri de ascuns pentru ca umbli cu inselatul celor slabi la minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.12.38 cum iti permiti in casa altuia sa vi sa judeci si sa faci ordine??? fa-ti un blog al tau si fa ce vrei cu si in el , nu ai nici un drept asupra Mariei si a blogului ei!!!

      Ștergere
    2. 16.58 dar ti cu ce drept ma apostrofezi? In primul rand ca blogul nu e nicio "casa" si daca l-a facut trebuie sa isi asume si consecintele ca de aia e pentru public. Doar nu l-a facut numai pentru ea? In al doilea rand, chiar ea spune ca toti avem dreptul la opinie asa ca nu mai bate tu campii.

      Ștergere
    3. 16:58 cum iti permiti sa faci pe seful in casa altuia? fa-ti blogul tau si vom veni sa comentam "intelepciunea ta" care da pe afara. Executarea!

      Ștergere
    4. Din moment ce ai usa casei deschisa, inseamna ca ii primesti pe toti cu bune si rele. Nu esti selectiv, ca asa te lauzi ca-ti iubesti semenii din adancul sufletului. Dumnezeu n a fost selectiv!

      Ștergere
    5. 19:49, cu rele nu, caci bunul simt este prezent. Cei care vin cu rele mai bine sa nu intre aici.

      Ștergere
    6. 18.51 asa ti se adreseaza tie sefii care te pun sa scrii pe blog propaganda? „Executarea” ? Imi dai tu mie ordine, indoctrinatule? Du-te de-ti spala creierul ca e abrutizat!

      Ștergere
    7. 19.46 ai dreptate, tu n-ai ce cauta aici!

      Ștergere
    8. Sunt intru totol de acord cu Anonim 12:38. E ceva putred aici. Eu i-am luat apararea d-nei Maria cand a fost criticata in presa. Acum n-as mai face-o.
      Cenzura nu e admisibila decat in cazul unor vulgaritati, obscenitati.
      Cand faci atata uz de Isus, Duhul Sfant, accepti si ce nu iti convine. Isus Hristos avea puterea sa-si inlature schiungiuitorii, dar nu a facut-o. Doamna Maria e mai cu mot.

      Ștergere
    9. 09:06, cat de neadaptata in societate poti fi. Tu traiesti in padure? Pacat! Poluezi padurea, respiri aerul animalelor. Ce vina au ele?!

      Ștergere
    10. 11:14, pot sa te imbratisez pentru sinceritatea ta? Multumesc!

      Ștergere
    11. Este ceva aici ce ne da de gandit, an 11:14. Nu se poate demonstra ca se va intampla intocmai. Aaa, ca "le potriveste" pana le nimereste e altceva. Consider ca lumea e dusa in eroare intentionat. Sunt cativa slabi in credinta care ii ridica mingea la fileu. Vine ziua in care adevarul va iesi la suprafata. Va avea curajul, dar si ei(crestini slabi in credinta) vor avea curajul, sa spuna: "v-am mintit"?

      Ștergere
  7. Acum la recolta de primavara va incepe Dumnezeu primele semne si minuni prin apostolii sai in Romania ,razboiul vine dupa ce se termina perioada de recolta de suflete de primavara-toamna.Dumnezeu pregateste venirea a doua a lui Iisus pe pamantul Romaniei,care va fi foarte curand. Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cum Monica,se lucreaza ca in agricultura?

      Ștergere
    2. Da,Dumnezeu lucreaza in contrast cu biblia si cu aceeasi procedură ca si in vechiul testament.Chiar daca ne stim in alte vremuri dar El este acelasi si ieri si azi..Se lucreaza pe recolta după roadele fructelor.De data aceasta va fi recolta mare de suflete în urma schimbărilor care le va produce Dumnezeu prin mâinile apostolilor sai sfinți..Roadele pot iesi gustoase si bune de cules si altele bune de aruncat si călcat in picioare,dupa forma lor vezi fructele daca sunt bune de mâncat sau de aruncat.In cazul acesta cine respecta Cuvântul si poruncile date vor scapa cine nu respecta pe Dumnezeu va fi aruncat afară in mânia lui..Daca stii partea cu fecioarele înțelepte si neantelepte.Cele înțelepte au intrat la cina nunții mielului Si celelalte care nu au fost găsite de mire cu uleiul in candela le-au lăsat pe afara in întunericul lumii reprosandu-le ca el le anuntase ca vine dar nu au fost găsite pregătite.Astfel se va intampla la venirea lui.Noi sa ne pregătim cu uleiul in candela (duhul sfant in trup) si sa fim vrednici de a fii gata gatiti in asteptarea Stăpânului si sa nu fim lăsați pe afara ca cele neantelepte..monica meryah.

      Ștergere
    3. Minunile vor fi si in Israel,Ierusalim si America si Australia si Anglia si in Romania si in toata lumea.Va fi o trezire mondială si o ultima recolta finala a lui Dumnezeu,înaintea venirii lui Iisus pe pamant in mod oficial...Este planul lui Dumnezeu si o ultima chemare la mântuire a națiunilor.Astfel sa nu fie motiv ca nu au stiut la venirea lui..toata lumea va primi semnalul,si totul va culmina cu întâmpinarea bisericii la venirea sa ..Lumea vor striga cu mâinile in sus,Vino Doamne Iisuse !

      Ștergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=WTMb3gACAm4

    RăspundețiȘtergere
  9. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/11/un-spital-va-lua-foc.html
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2018/04/05/turcia-incendiu-masiv-la-un-spital-public-din-istanbul--87021

    RăspundețiȘtergere
  10. In questo momento in Israele ci sono scontri al confine con la striscia di Gaza per l'apertura dell'ambasciata americana a Gerusalemme. Anche l'Occidente è spaccato in due e solo quattro Paesi, tra cui la Romania, parteciperanno alla cerimonia.

    În acest moment, în Israel există ciocniri la granița cu Fâșia Gaza pentru deschiderea ambasadei americane la Ierusalim. Chiar și Occidentul este împărțit în două și doar patru țări, inclusiv România, vor participa la ceremonie.

    http://www.ansa.it/sito/notizie/mondo/mediooriente/2018/05/13/gerusalemme-blindata-per-lapertura-dellambasciata-usa_44261760-fdbc-4c6d-97d8-04763fad106b.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună ziua,doamna Maria!Îndemnați oamenii să-și facă provizii de apă și mancare?

    RăspundețiȘtergere
  12. Iudeo-masoneria si khazarii fac tot ce pot pentru a declanșa încă un război mondial!

    RăspundețiȘtergere
  13. Scriati Draga doamna Maria prin 2014 http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/11/un-vapor-se-va-scufunda-brusc.html
    s-ar putea sa fi adeverit tot atunci poate ma insel
    http://www.mediafax.ro/externe/un-feribot-cu-477-de-oameni-la-bord-a-naufragiat-in-largul-coreei-de-sud-doua-persoane-au-murit-si-300-sunt-date-disparute-foto-video-12472132/foto/#title

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe vapoare s-au scufundat de atunci si pina acum ...

      Ștergere
  14. Iisus Hristos" Copiii mei, vă rog să nu vă întoarceți de la mine acum! Timpul este foarte scurt!
    Copiii mei, trebuie să fiți conștienți de întunericul din jurul vostru, dar nu trebuie să vă lăsați să vă depășească. Intrați în cel mai întunecat timp din istoria acestei lumi pentru că plinătatea păcatului trebuie să fie încheiată. Cei mai mulți dintre voi simțiți atacurile mai puternice ale inamicului și greutatea greutății răului din lumea voastră. Nu te-am lăsat fără apărare sau fără speranță. Nu trebuie să lăsați să vă copleșească teama, îndoiala și depresia, dar trebuie să lăsați Duhul Meu să vă copleșească. Trebuie să înălțați o cântare de laudă către Mine chiar din inima ființei voastre și Duhul Meu vă va umple să vă plimbați și întunericul va fi împins de la voi.

    Nu credeți minciunile dușmanului care vă rup, dar credeți ce spun despre voi. Eu zic că sunteți un biruitor și mai mult decât un biruitor prin biruința Mea pe cruce pe care am câștigat-o peste păcat, moarte și iad. Am făcut-o o dată pentru totdeauna și întuneric pentru totdeauna a fost învins. Întunericul nu va depăși niciodată Lumina! Întunericul pe care îl străbateți acum în această lume este un test și este necesar să rezolvăm tot ce am creat. Cei din această lume iubesc întunericul pentru faptele lor sunt rele. Copiii mei iubesc lumina pentru că ei Mă iubesc pe Mine și căile Mele drepte. Copiii mei nu fac obiceiul de a păcătui în mod intenționat și ei mărturisesc și se pocăiesc înaintea Mea, când păcătuiesc. Urăsc întunericul! Cei care iau cuvintele Mele la inimă și acționează asupra lor vor străluci în întuneric și nu vor fi îndurați.Copii mei, cu cât mă căutați mai mult, cu atât mă veți găsi mai mult. Acest lucru vorbesc spiritual. Pregătirea fizică are un beneficiu pentru perioadele viitoare și vă voi conduce în ceea ce ar trebui să cumpărați, să stocați și chiar vă voi da lucruri pe care nu le-ați așteptat niciodată. DAR trebuie sa ma cautati PRIMUL!Atunci toate aceste lucruri vă vor fi adăugate, nu va merge în altă parte! Trebuie să Mă cunoașteți și să comunicați cu Mine în mod constant sau orice lucrare a mâinii voastre va fi în zadar. Da, aurul și argintul sunt ale mele, dar în Ziua Domnului va fi aruncat pe străzi pentru că nu va putea să nimicească pe nimeni de la mânia Mea. Puneți-vă credința în Mine și întrebați-mă cum să vă pregătesc. Sarcina fiecăruia nu este la fel! Unele sunt conduse pentru a stoca mult și unele sunt conduse pentru a stoca nici unul. Tot ce stochează stocuri masive de alimente, apă și provizii, dar nu mă cunoaște, va fi luat totul departe. Copiii mei, care Mă caută mai întâi, vor vedea nevoile lor prevăzute înaintea ochilor lor! Unii nu vor stoca nimic, niciodată niciodată nici foame nici sete. Ascultați vocea Mea și vă voi spune ce să faceți.

    RăspundețiȘtergere
  15. Copiii mei, Te rog, nu te întoarce de la Mine acum! Timpul este foarte scurt! Dacă vă întoarceți de la Mine acum, șansa voastră de a vă întoarce poate fi luată. Nimeni nu știe momentul exact al morții sale sau al celei de-a doua veniri, dar Tatăl Meu face. Ambele se întâmplă mai repede decât o clipire a ochiului! A venit timpul judecății și mânia Mea urmează. Dacă v-ați pocăit și ați fost curățați de sângele Meu și Mă cunoașteți de Duhul Sfânt, sunteți pregătiți să Mă întâlniți. Vei intra în lumina Mea de bucurie și extaz de neclintit și mânia Mea nu ți-a fost dată. Dacă te-ai întors și ți-ai călcat calea și păcatul tău nu va mai fi rămas, marea furie a mâniei Mele va veni peste tine și nu va mai fi nici o scăpare. Vei fi aruncat într-o închisoare arzătoare, groapă de întuneric, depărtare și tortură. Nu vreau niciodată pe cineva pe care l-am creat pentru a merge la acest loc, dar cel mai iubesc păcatul lor mai mult decât Mine.

    Aceasta îmi întrerupe inima!

    VĂ RUGĂȚI RUGĂCIUNI ȘI CĂȘIȚI SPIRITUL MEA și CUNOAȚI-L!

    Nu mai e mult timp ...

    Iisus Hristos

    http://holyspiritwind.net/2018/04/21/my-children-please-do-not-turn-from-me-now-time-is-very-short/

    RăspundețiȘtergere
  16. De către Kina King SUA

    Februarie 11, 2018

    Iisus : " spune-le oamenilor mei că vin!"
    Eu: " nu, Doamne! Încă nu suntem pregătiţi!"
    Iisus : " spune-le oamenilor mei că vin!"
    Eu: " Da, Doamne!"

    RăspundețiȘtergere
  17. Conflict in Gaza cu palestinienii peste 40 morti si 1600 raniti in urma folosirii armelor de evrei,pe tema capitalei la Ierusalim.Scandal si la Bucurest unde Dragnea il face pe Iohanis mafiot iar Melescanu spune ca va mrge la intilnire cu presedintele doar daca acesta o va suna telefonic pe Dancila-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Monica Meriah îți citesc comentariile cu mult interes și dacă nu te superi de unde ai aceste informații le primești de Dzeu sau le citești de pe la Sf.Parinti.Iti mulțumesc aștept un răspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Direct de la sursa divina.Dumnezeu.Ma bucur pentru intrebare.Multumesc.
      monica meryah.

      Ștergere
    2. 01:52,monica meryah, direct de la sursa divina Dumnezeu! Hmm...inseamna ca esti ca si Maria Ghiorghiu ca spuneti acelasi lucru...

      Ștergere
  19. Il capo di al Qaeda invoca il jihad contro Stati Uniti e Israele e invita i musulmani a prendere le armi.
    Mi chiedo quale posizione prenderà l'Arabia Saudita, ora così in accordo con gli Stati Uniti, se dovesse scoppiare un conflitto tra Israele ed Iran. E la Russia con i recenti accordi stipulati con Israele? Eppure non abbandonerà l'Iran. Che pasticcio!

    Șeful al-Qaeda invocă jihadul împotriva Statelor Unite și Israelului și solicită musulmanilor să-și ia brațele.
    Mă întreb ce poziție va lua Arabia Saudită, acum în acord cu Statele Unite, dacă ar izbucni un conflict între Israel și Iran. Și Rusia cu recentele acorduri cu Israelul? Cu toate acestea, el nu va abandona Iranul. Ce mizerie!

    http://www.ansa.it/sito/notizie/mondo/mediooriente/2018/05/14/gerusalemme-al-zawahiri-incita-al-jihad_a0457764-4133-4f32-a436-aaa9f64f4411.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Mda..., apoi il cam asteptam de mult ca sa nu vina si razboiul asta. Ideea e ca singurul Dumnezeu a lungit termenul si inca o mai poate face, chiar anula daca românii nu ar mai trai in minciuna si nu ar mai preacurvi cu trupul ori cu sufletul! Încetati a va mai fura caciula atat voua cat mai ales altora!

    RăspundețiȘtergere
  21. Oare hotii de averi din tara noastra,ma tot gindesc,ce vor face cu casele, vilele, terenurile in caz de razboi,vor fugi cu ele cu tot,unde vad cu ochii!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grosul averilor facute prin furt sint de mult timp puse la loc sigur, in strainatate ...

      Ștergere
    2. Dumnezeu,le va distruge pe toate prin:apa,foc,cutremure,tornade,etc.Dumnezeu,este drept cu noi toti pamantenii.

      Ștergere
    3. 22:52Profetiile spun ca toti care au strans averi le vor pierde si vor mai fi si pedepsiti de Dumnezeu pt lacomia lor.

      Ștergere
    4. 22:52Esti naiv,dar strainatatea nu e biciuita de Dumnezeu?Ce s-a intamplat in California si nu numai?

      Ștergere
    5. Judecățile lui Dumnezeu au inceput cu America..tot ce vedeti intamplandu-se acolo este biciul lui Dumnezeu peste acea națiune.Dar deja judecata sa extins prin mai multe parti ale globului si continua sa se extinda pe tot pământul.Sunt ultimele judecați ale lui Dumnezeu Atotputernic..

      Ștergere
    6. Anonim 14 mai 2018, 22:52

      Cum le stii tu pe toate ! De parca ai fi pesedist ...

      Ștergere
    7. 23:53, trollule iar incepi sa lovesti in psd? Calmeaza-te si revino la realitate, caci mintea ta e plina numai de indoctrinare prosteasca si iluzii nonsens. Daca vrei sa sti unde sunt averile cauta pe cei de la culoarea ta, caci au luat destule de la aceasta tara timp de 10 ani, au batut recordul, nu-i intrece nimeni in smecherii si furtisaguri, iar asta este o chestiune pe care o stie toata lumea, nu trebuie sa ti-o spuna cineva.

      Ștergere
    8. 00.38 crezi in PSD mai mult decat in Dumnezeu? Ti-ai ales sa te inchini la hoti, mincinosi si infractori! Cine seamana, se aduna!

      Ștergere
  22. Doamna Maria ce inseamna aproape?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ceva de genu games over sa nu mai poti purta crucea cai prea grea.

      Ștergere
    2. Inseamna ca de aici si pan'la colt..Războiul este la orizont .se vede deja..

      Ștergere
  23. 22,15 vor fugii la Miami Tenerife Tenerife Costa RICA

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca e razboi "mondial",nu mai ai unde fugi,cu prinde tot pamintul,tot globul!

    RăspundețiȘtergere
  25. Încă nu. Mai așteaptă. E din viitor dar măsură timpului nostru nu este cea a viselor noastre. Pe vremea când nu se pomenea de catedrala mântuirii neamului, am visat-o...Poate în urma cu 10 ani sa fie. Asadar am fost uimita când am văzut Cum va arata în realitate...semăna cu aia din vis. Deci poate fi și războiul anul ăsta dar nu luna ăsta. Eu nu am văzut încă semnele deși tot zic de el din 2008.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai da-ne te rugam detalii despre razboi

      Ștergere
    2. 00.57
      Si ce trebuie sa faca romanii , doamna ? Cu razboiul nu e de glumit , plecam sau ramanem in tara ?

      Ștergere
    3. Interesant ceea ce zici tu aci, Ile 00:57!
      17:29, cred ca trebuie sa ramanem in tara, chiar daca avem posibilitatea de-a ne stabili in alta tara.

      Ștergere
  26. oo,50 Razboi mondial nu inseamna tot globul ci marile puteri si tari de pe mai multe continente.Dar nu toate tarile si nici pe toate continentele.Va fi o noua selectie naturala.Cei blinzi vor mostenii pamintul ,cum se spune in Biblie.Vor murii multi si nevinovati ,dar viata merge inainte.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragă Ile ,foarte interesant ,poți să dai detalii? CE SEMNE AȘTEPȚI ?

    RăspundețiȘtergere
  28. "Va fi război, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta DUMNEZEU va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri . Când va veni anti-HRIST la putere, bolile însă vor dispărea. Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, DUMNEZEU nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, DUMNEZEU şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile."

    http://ortodoxinfo.ro/2017/01/20/20-ianuarie-sfantul-lavrentie-de-cernigov-profetia-sa-despre-antihrist/

    RăspundețiȘtergere
  29. https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/suedia-o-brosura-tiparita-in-48-milioane-de-exemplare-pregateste-populatia-pentru-razboi-933265

    RăspundețiȘtergere
  30. Știe cineva cine a scris Biblia,Vechiul Testament,Noul Testament,si toate cărțile astea? Garantez ca toți o sa spuneți ca da ,dar,va spun ca nu știți,nici voi si absolut nimeni de pe planeta asta,nici macar biserica nu are habar cine e autorul.E pur si simplu o carte pe care o au toate religiile de pe pământ doar ca are alta denumire.Simplul fapt ca unii dintre voi citiți aceste cărți nu va face mai credincioși ca cei ce nu le-au citit.Cuvântul care trebuie sa va conducă in viata e simplu dar voi nu vreți sub nici o forma să-l respectați.Absolut nimeni nu-l respecta.Daca e cineva care are impresia ca e cel care e cu Domnul se înșală amarnic.CUVANTUL E "IUBIRE". Va spun. NIMENI NU A RESPECTAT NICIODATA CUVANTUL ASTA.Așa ca va rog respectuos sa încetați a mai arunca cu cuvinte care nu reprezintă decât ura din voi in stânga si in dreapta.Ma repet:NIMENI NU A RESPECTAT NICIODATA ACEST CUVANT LASAT MOSTENIRE ACUM MII DE ANI DE CINEVA CARE A INCERCAT SA NE ARATE CUM SA DEVENIM LIBERI.CARE DINTRE VOI CREDE CA E BINE VAZUT ACOLO SUS II POT SPUNE CA SE INSALA.TOTI AJUNGEM UNDEVA LA UN MOMENT DAT,NUMAI CA UNDE AJUNGEM NU STIE ABSOLUT NIMENI,TOATA LUMEA VB DE LOCURI CU VERDEATA,DE FOCURI VESNICE,ETC.A VENIT VREUNUL SI V-A ZIS CE A PATIT. NUUUUUU.UN GRAUNTE DE LUMINA PLEACA ACOLO UNDE TREBUIE SA AJUNGA,ASA CUM SE INTAMPLA DE MILIOANE DE ANI SI VA CONTINUA SA EVOLUEZE PANA CAND VA INVATA CUVANTUL " IUBIRE". NU FITI PROSTI NIMENI NU V-A CERUT ASTA,IN SCHIMB "CINEVA" V-A CERUT SA FITI BUNI SI IUBITORI SI DEABIA ATUNCI VETI SCAPA DE SUFERINTE.CRED CA AM VB CAM MULT,MAI BINE IMI VAD DE TREABA CA ORICUM NIMENI NU VA INTELEGE NIMIC DIN CE-AM SCRIS AICI,ASA CUM NIMENI N-A INTELES NIMIC DE MII DE ANI CU TOATE CA AU CITIT "TOATE CELE SFINTE". SA FITI SANATOSI.

    RăspundețiȘtergere