vineri, 4 mai 2018

EUROPA ! ATACURI SÂNGEROASE ÎN EUROPA ! ORGII , LUCRURI DEVASTATOARE SI EUROPA SUB APĂ !                                                3  Mai  2018 ora 18,44 !

                                           Dragii mei,

În aceasta seara, in tren fiind,ma intorceam de la IASI de la SFANTA CUVIOASA  PARASCHEVA, aud glas care intreaba asa :

                  "Te mai temi ?

Iar un alt glas continua asa:

                   Europa?
             Atacuri  sângeroase.
             Europa  însângerata !
           Orgii si Lucruri devastataore .
            Europa va fi sub apa !"

Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi despre toate aceste Tragedii care vor avea loc in toata Europa .
Trebuie sa ramanem tari in Credinţă, sa avem nadejde si dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si fara nicio indoaială ca vom fi ocrotiti de toate necazurile si de toata suferinţa. Sa dam dovada de iubire faţă de Aproapele nostru ,faţa de tot Lucrul Mainilor Lui Dumnezeu.
Credinţa sa ne fie fierbinte si statornica fratilor,si numai asa vom putea descoperi Calea care duce spre mantuirea sufletului.

                              Cu dragoste,Maria.

P.S.

                        MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


              


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

 

CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !


                     .

        Cu dragoste si cu pretuire,
                                   Maria Ghiorghiu.

     

23 de comentarii:

 1. A murit DOINA CORNEA,cel mai mare opozant al regimului comunist ceausist.Dumnezeu sa o Odihneasca in pace.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa apere si sa ocroteasca aceasta tara si pe toti semeni nostri de pretutindeni.
  Cu drag doamna Maria

  RăspundețiȘtergere
 3. Piesele sunt in pozitie. Am mai avertizat anterior ce urmeaza si m-ati luat in ras cand v-am avertizat ce urmeaza in Romania. Europa de vest si de nord vor fi judecate pentru pacatele lor. Rugati-va ca nu cumva acelasi nimicitor sa nu treaca si prin sudul Romaniei, ca Ardealul si Moldova sunt deja in plan

  RăspundețiȘtergere
 4. De unde știți că nordul Moldovei e in plan ? Aici sunt toate mănăstirile și leagănul credinței romanesti ! Numai prostii debitați !

  RăspundețiȘtergere
 5. 00,47 nu mai speria lumea ,e vorba de Europa si nu de Romania,mai degraba atacuri teroriste si inundatii.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 6. 00.47 De ce nu ne spui cine esti si de unde stii asa ceva? Cum sa te ia cineva in serios daca n-ai nicio identitate si nicio explicatie pentru ce afirmi?

  RăspundețiȘtergere
 7. ORGII?Lumea va face ORGII?Pana aici ne-a fost.Nu ne mai iarta Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cristian,pentru ''linistea'' ta,sa stii ca orgii s-au facut in toate epocile omenirii...oamenii nu au fost niciodata prea virtuosi ( decat la nivel declarativ ).Oamenii actuali nu fac exceptie,dezvoltarea tehnologica a zilelor noastre nu e urmata si de o dezvoltare spirituala pe masura,oamenii sunt la fel,doar epoca difera...

   Ștergere
  2. 16:26, bine-ai zis aci.

   Ștergere
 8. Cred că ați transcris greșit. Probabil era vorba de URGII. Orgiile sunt o altă denumire pentru sexul în grup.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ! Corect ,asa cum am auzit - ORGII ! Stiam ce inseamna ORGII, dar trebuie sa scriu asa cum mi se graieste. Ne putem astepta so la astfel de fenomene.

   Ștergere
 9. Au fost deja inundatii in Ankara.

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu va faceti iluzii..Avem de platit cateva milioane de avorturi. Chestia asta de obicei se lasa cu cucerire, chin din partea altui neam..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 11:30, interesant ceea ce zici aci..., dar oare nu exista si alta solutie?!

   Ștergere
 11. Statul Ungar a facut granite pe o harta in interiorul Romaniei , harta cu antetul unui minister de la Budapeste,prezentata pe Antena 3 la o emisiune unde vorbea si Cumpanasu despre refuzul secuilor pentru investitii economice in HAR-COV dind imagini filmate cu discursul in acest sens al primarului din Sfintu Gheorghe si cu un maghiar membru intr-o comisie ruso-maghiara care justifica interventia Rusiei in secuime ca si in Catalonia[si as adauga eu ca si la Brexit,pentru slabirea UE]-craciun

  RăspundețiȘtergere
 12. Revin cu un raspuns la adresa celor care se mira de ceea ce spun (sunt Anonim 00:47). Doar nu credeti ca credinta se masoara in cate manastiri ridicati, la care alergati din cand in cand, in rest savarsind toate rautatile? Situatia e ca in Ieremia. Spre stirea voastra, cele mai vechi manastiri ortodoxe sunt in sud, in Oltenia. Dumnezeu nu se uita la fata omului, ci la inima lui. Dupa cum spuneam, nimicitorul va trece prin Moldova si Ardeal in drum spre vest. Ramane doar sa va rugati. De cunoscut, ma veti cunoaste cand va sosi vremea

  RăspundețiȘtergere
 13. 21,43 macar spune de unde vin aceste previziuni-craciun

  RăspundețiȘtergere
 14. O eventuala invazie rusa ar putea usor incepe prin Bulgaria care e filo-rusa si unde rusii au geja 400 ooo case cumparate,ar continua prin Serbia care ateapta revansa dupa razboiul di anii 90,dar traseul are dezavantajul ca este mai lung.Ori in Ardealul de Nord ar fi mai scurt si ar beneficia si de filo-rusii din Basarabia,Transilvania si UNGARIA,sau prin Cernauti drumul ar fi si mai rapid-craciun

  RăspundețiȘtergere
 15. Sa spunem ca viitorului senator de Suceava nu ii va conveni, dar nu el hotaraste....vine un nimicitor de mult timp tocmit. Vor scapa doar cei ce sunt ai lui Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 16. 22,09 asta inseamna ca vor mai fii pina atunci cel putin 4 ani,dupa viitoarele alegeri parlamentare,pina atunci Rusia se va ocupa de Ucraina.

  RăspundețiȘtergere
 17. Senatorul de Suceava exista, este deja in Romania, multi stiti despre cine vorbesc. Dar stie foarte bine ca momentan parerea lui nu conteaza.

  RăspundețiȘtergere