joi, 10 mai 2018

NEAMŢ AŢI VRUT ,NEAMŢ AVETI ! BOCITI-VA COPIII SI TINERII !

                                                         Dragii mei,

Deoarece s-au intamplat lucruri care aduc lumina in acest articol, am readus aici noutatile.
Cu siguranta ,aceasta este cea mai mare lovitura pentru DNA dar si pentru PRESEDINTELE  IOHANNIS ! 
Concluziile va apartin!

BREAKING NEWS. Victor PONTA, ACHITAT de Instanța Supremă în ...

evz.ro/zi-istorica-ponta-sova-iccj.html

Translate this page
9 hours ago - ÎCCJ i-a achitat pe fostul premier Victor Ponta și pe fostul ministru Dan Șova în dosarul „Rovinari - Turceni”, în care au fost acuzați de fals în ...

Victor Ponta și Dan Șova, achitați în dosarul Rovinari - Turceni

https://www.antena3.ro/.../victor-ponta-si-dan-sova-achitati-in-dosa...

Translate this page
34 mins ago - Victor Ponta a fost achitat, în primă instanţă, în dosarul Rovinari – Turceni. Fostul premier Victor Ponta este judecat pentru săvârşirea ...

Victor Ponta a fost achitat în dosarul "Turceni-Rovinari" - Libertatea

https://www.libertatea.ro › Ştiri › Ştiri interne

Translate this page
26 mins ago - Victor Ponta a fost achitat în dosarul "Turceni-Rovinari" Dan Șova a fost și el achitat, în timp ce fostul director de la Turceni a fost condamnat la ...

                             29 Septembrie 2016,ora 17,05 !

                                             Dragii mei,  

Când eu am scris că din două situatii rele, sa alegem pe cea mai puțin rea,nu m-ati crezut.
Cand a fost cu alegerile Prezidentiale, am scris ca va iesi Victor Ponta Presedinte,pentru ca asa am primit Mesajul Divin.
Dar când omul forteaza alegerea divinitatii, atunci isi semneza singur viitorul vietii,sau mai popular ,soarta !
DUMNEZEU ne dă,dar nu ne pune si-n sac!
DUMNEZEU ne-a lasat cele 10 PORUNCI prin MOISE Proorocul. Dar câti dintre oamenii de pe Pământ, le implinesc cu sfintenie?
DUMNEZEU ne spune ce e bine si ce e rău! Dar câti dintre noi nu-si forteaza norocul si schimba lucrurile după gandirea sa de moment?
Asa a fost si cu PRESEDINTELE iesit câstigator (fara voia DUHULUI SFANT ),mi-a spus chiar acum un glas in dreapta mea, adica ,este vorba de KLAUS  IOHANNIS! 
VICTOR PONTA ne era proorocit de Sus! 
S-a facut ce s-a facut,(nu vreau sa intru in detaliile total neplacute )si - a ajuns în fruntea Țării,un om cu inima de gheață, un om cu sufletul de piatra,adică ,KLAUS IOHANNIS.  
Iată ce spunea un glas,astazi după amiază.
Citez:
                ” Neamț ați vrut? Neamț aveți !!!
          Bociți-vă copiii și tinerii !”
După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS  IOHANNIS.
            Citez:
                       ”Heinsberg !”
După ce glasul lui KLAUS IOHANNIS  a disparut , l-am vazut chiar pe Presedinte, cum zâmbea forțat si privea la cineva nevazut de mine. 
Dragii mei, după ce imi notasem toate câte am auzit,am căutat pe net cuvântul :HEINSBERG. Si când am gasit localitatea pronunțata ferm de Presedintele IOHANNIS,am ramas uimită la propriu. 
Iata si unde se afla comuna HEINSBERG: 
               Heinsberg !


—  comună[*]  —
Heinsberg
Heinsberg
Stemă
Stemă
Heinsberg is located in Germania
Heinsberg
Heinsberg
Heinsberg (Germania)
Poziția geografică
Coordonate: Coordonate51°03′N 06°05′E51.
Dragii mei, ce legatură are IOHANNIS cu HEINSBERG,
eu nu stiu.
Ce-ar fi sa fie ,chiar o localitate bine cunoscuta lui IOHANNIS?
Cu acest PRESEDINTE dragilor, viitorul ROMÂNIEI sună 
foarte sumbru!
 Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la 
MĂICUȚA DOMNULUI,
ca sa ne ierte pentru neascultarea noastra, si sa ne apere 
copiii si tinerii.
Să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, 
de ,Deciziile luate de acest om cu inima si sufletul de gheață , 
si de un eventual Război marca IOHANNIS !
                                     Cu dragoste,Maria.

P.S.

Victor Ponta și Dan Șova, achitați în dosarul Rovinari - Turceni


DE S.T.   •   10 MAI 2018   •   15:40
Victor Ponta și Dan Șova, achitați în dosarul Rovinari - Turceni 534
Fostul premier Victor Ponta şi Dan Şova, avocat coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi ''Şova şi Asociaţii'', au fost achitaţi joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Rovinari - Turceni".

În acelaşi dosar, Dumitru Cristea, fost director general al Complexului Energetic Turceni, a primit patru ani cu executare pentru abuz în serviciu, iar Octavian Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni, şi Laurenţiu Ciurel, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, au fost achitaţi.

Decizia nu este definitivă.

Procurorii susţin că, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, Victor Ponta, prin cabinetul individual de avocatură, a obţinut de la SCA ''Şova şi Asociaţii'' peste 181.000 lei, pentru presupuse activităţi efectuate în conlucrare, dar care, în realitate, nu s-au efectuat.

"Astfel, la 30 august 2007, între SCA 'Şova şi Asociaţii', reprezentată de Şova, şi Cabinetul Individual de Avocat 'Ponta Victor-Viorel', reprezentat de Ponta, s-a încheiat o convenţie de conlucrare profesională, având ca obiect conlucrarea celor două părţi în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum şi în alte cauze în care se va ivi necesitatea. Convenţia s-a încheiat pe o perioadă nedeterminată. În convenţie s-a prevăzut ca pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare onorariile să fie încasate de societatea de avocaţi, iar avocatul Ponta să primească o sumă fixă de 2.000 de euro pentru care va emite o factură lunară. Prin procesul-verbal din 29 octombrie 2007, inculpaţii au hotărât suplimentarea cu 1.000 euro a onorariului cuvenit inculpatului Ponta pentru octombrie 2007 (lună în care Şova s-a înţeles cu Cristea Dumitru să încheie un contract de asistenţă juridică prevăzut cu comision de succes)", susţinea DNA.

Anchetatorii au reţinut că, în 27 martie 2008, inculpaţii au încheiat un act adiţional la convenţia de conlucrare profesională, în sensul că s-a modificat onorariul cuvenit lui Ponta la suma de 3.000 euro (cu o lună înainte, cele două complexuri energetice încheiaseră cu SCA ''Şova şi Asociaţii'' alte contracte de asistenţă juridică prevăzute cu comision de succes).

"Convenţia de conlucrare s-a încheiat în decembrie 2008, moment în care Ponta a devenit ministru. Pentru presupusele activităţi efectuate în conlucrare, avocatul Ponta a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei. Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societăţii de avocaţi SCA 'Şova şi Asociaţii', care a efectuat plata contravalorii lor, după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operaţiuni reale, având în vedere că, în realitate, Victor Ponta nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare. Dan Şova a fost singura persoană cu drept de dispoziţie în privinţa oricăror acţiuni de orice natură care implicau societatea de avocaţi", menţiona DNA.

Sursa citată preciza că, din probe, a rezultat că, prin încheierea contractului de conlucrare, s-a urmărit bonificarea lui Victor Ponta pentru contractele încheiate de SCA ''Şova şi Asociaţii'' cu complexurile energetice. Procurorii consideră că aceste contracte nu s-ar fi încheiat dacă la nivelul companiilor de stat nu ar fi existat percepţia că Şova beneficiază de susţinerea lui Ponta.
Știrea inițială:
Victor Ponta ar putea afla sentinţa în dosarul Rovinari - Turceni.
În acest dosar fostul premier este acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la evaziune fiscală alaturi de Dan Şova.
Este a şasea oară când magistraţii trebuie să se pronunţe, după cinci amânări.

La ultimul termen de judecată, din 27 februarie, un procuror de la DNA a cerut condamnarea lui Victor Ponta la închisoare cu executare, iar ca pedeapsa aplicată să fie orientată spre mediu pentru infracţiunile săvârşite.

Tot atunci, procurorul a solicitat condamnarea fostului senator Dan Şova la închisoare cu executare pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.
Procurorii susţin că, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, Victor Ponta, prin cabinetul său de avocatură, a obţinut de la firma „Şova şi Asociaţii” peste 181.000 lei, pentru activităţi fictive.

183 de comentarii:

  1. Pe cine nu lasi sa moara nu telasa sa traesti.Neamtul trebue suspendat,dar ne santajaza cu mama Merkal cum i-a santajat si pe sibieni ca i-si retrag fabricile cumparate pe preturi simboloce daca nu v-a fi reales Sasul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ...Ponta il critica pe Dragnea ca a vandut tara evreilor, ca TelDrum este al lui Dragnea ,ca toata lumea stie cat de corupti sunt cei din conducerea PSD !
      Deci si Ponta si Dragnea pe care îi aperi sunt niste escroci farisei ,pe care îi aperi impotriva vointei Domnului ! Stii bine ca asa este Maria ,dar nu vrei sa recunosti ....Amin.

      Ștergere
    2. Corect ...A, 10:24

      Ștergere
    3. 10.24 nu ai cui spune. Doar ce crede ea e bine.

      Ștergere
    4. 10:24, escroci sunt cei pe care ii aperi tu, nu altii. Cauta-i caci sunt foarte usor de identificat.

      Ștergere
    5. Oare ce are Dumnezeu cu nemții. Nu sunt toți ai lui? Vai mama noastra

      Ștergere
  2. Poate acolo si-a dus banii furati din Romania si ii vor face austrieci cu padurile ,pentru care a intervenit in lege,sa-i mai faca un rind de case.O fi averea Diavolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un comentariu profund incorect, tinand cont ca Ponta a sters datoria de la Petromidia -KazMunai in valoare de 600 milioane USD, pt. un comision gras ...Terenul din Bucuresti pt. moscheea lui Erdogan ati uitat-o ???! Si multe alte potlogarii facute cat a fost la guvernare.

      Ștergere
    2. Cauta mai bine banii furati in Brazilia, in Madagascar, in Costa Rica... nu in satul acela nu stiu de ce inventat de nastrusnica noastra prezicatoare..
      Nu te lua dupa d-na Maria, pe ea o inspira Antena3, nu Duhul Sfant....
      Auzi! Ci-ca Duhul Sfant a indus-o in eroare si de aceea nu a ghicit ca va castiga Iohannis! Mare tupeu sa pretinzi ca Duhul Sfant a gresit, nu ca umbla cu smecherii si ca Ponta conducea in sondaje, doar fiindca opozitia era impartita si ca s-a mobilizat in final.
      Urias tupeu!

      Ștergere
    3. 13:32 Tu ai tupeu sa scrii neadevaruri. Pe tine te inspira postul Realitatea si Necuratul. Caci numai minciuni ai scris si mizerii dupa cum iti cere acela pe care il slujesti.

      Ștergere
    4. 17:06, adica..tu crezi fiecare cuvintel spus de A3 si Romtv?!?! Tu chia nu stii sa deosebesti devarul de minciuna?!?! Ai mintea unui copil de 4ani care se bucura ca a scapat de ea.

      Ștergere
    5. 06:28, tu ai mintea unui sugar care nu poate gandi de unul singur. Manipulatule. Nu vezi cat de inconstient esti?

      Ștergere
  3. Sentinta nu e definitiva !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic sa va lasati de chestiuni politice ca nu e de bine!! Politica e o cocina de porci si toti sunt mânjiti intr-un fel sau altul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate cu aceasta opinie despre politica din Romania. Eu denumesc politica ca fiind o mocirla in care daca intri nu mai ai cum sa iesi curat din ea.

      Ștergere
    2. Din pacate aceasta cocina de porci are puterea de a hotari si dispune prin guvernare, prin legi si alte acte normative cu privire la toata viata sociala si economica a tarii noastre. De aceea ar trebui sa fim implicati, constienti si atenti la ce sunt capabili cei de pe listele de partid (care in Romania se fac pe bani).

      Ștergere
  5. Dragi prieteni ai blogului, va povestesc ce mi s-a intamplat cu iohanis: era in perioada campaniei lui electorale iar dupa ce am vazut la tv implicatia lui in comertul cu copii, dupa ce am auzit-o pe bunica celor 3 copii orfani pe care iohanis i-a plasat in canada si care n-au mai dat nici un semn de viata, sincer ca mama m-am cutremurat. Si tot facand treaba prin casa eram asa furiasa pe sasoi ca vociferam mereu la adresa lui. La un momentdat imi arunc privirea pe monitor unde vad scris: "Nu te baga in politica lasa-l in pace ca ce-i a lui va primi" cam asta era intelesul cuvintelor vazute. Mi-am intors privirea la o alta treaba iar cand m-am desmeticit m-am intors sa mai recitesc cele scrise care disparusera total de pe monitor. Ce forta nevazuta mi le-a pus sub ochi sa le citesc? In concluzie se pare ca tot ce vine, vine de sus. Situatia in RO si pe plan mondial doar bunul si induratul Dumnezeu o poate descalci. Noi sa ne rugam, sa ne iubim unii pe altii, sa iubim fiecare fiinta pentruca in fiecare exista pusa lumina lui Dumnezeu. Este adevarat ca nu-l pot iubi pe iohanis si pe jidani dar imortant pentru mine este ca nici ura nu am pentru ei. Iti multumesc Doamne ca ma ajuti in acest mod.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost scris pe ecran asa cum si doamnei Maria i se arata scris in mesaje. E lupta intre bine si rau, intre Dumnezeu si diavoli si toate sunt cu ingaduinta lui Dumnezeu. Astfel, suntem incercati si ni se arata totodata cat suntem de slabi in credinta, iubire si speranta in Dumnezeu. La El sunt toate.

      Ștergere
    2. Oameni drepti si corecti nu sunt acceptati in politica romaneasca. Sunt acceptati doar cei ce sunt docili, santajabili, incapabili si neiubitori de tara si popor.

      Ștergere
    3. 17:00 esti posedata si obsedata.

      Ștergere
    4. Anonim de la ora 07:32, 11 mai:
      Nu e nici posedata, nici obsedata. E o alta escroaca.

      Ștergere
    5. DUMNEZEU sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU,si sa-ti dea toate după inima si sufletul tau,după gandirea si faptele tale.

      Ștergere
    6. 14.09 mai intai sa-ti arate tie adevarul ca esti inselata si inseli si pe altii.

      Ștergere
    7. Foarte bine le-ai spus Maria! Perfect!
      Sa le dea Dumnezeu toate dupa inima, sufletul, gandul si faptele lor. Amin!

      Ștergere
  6. Pai si cei care nu l-au vrut ..ce vina au ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o singura vina, respectiv, ca au fost minoritari, adica mai putini decat cei ce l-au vrut. Eu consider ca alegerile au fost manipulate fiindca Iohannis a avut o echipa puternica de IT-isti care au manipulat cetatenii (in special pe cei tineri) in campania electorala dinaintea alegerilor. Apoi, Dragnea l-a tradat pe Ponta si nu s-a implicat in sustinerea lui.

      Ștergere
  7. In acest caz procurorul ori a fost incapabil sa administreze probe la dosar, ori a primit (si a acceptat) dispozitii de a-l anihila politic pe Ponta. Sova a fost victima colaterala. In acest caz (dupa cum spune Maria), cei de jos (pamantenii) au fost mai tari ca cei de sus (cei din cer care au comunicat mesajul ca Ponta va fi presedinte).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ca atunci cand DUMNEZEU ne spune : "RESPECTA CELE 10 PORUNCI si te vei mantui!"
      Dar nu toata lumea le respecta,si-atunci isi construiesc o alta soarta,după voia si placerile lor, după interesele lor.Asa s-a intamplat si cu alegerile! De aici si MESAJUL la imperativ : NEAMŢ ATI VRUT,NEAMT AVETI ! BOCITI-VA COPIII SI NEPOTII ! Cu alte cuvinte: EU V-AM PREGATIT ALTCEVA ,PENTRU CA VOI S-O DUCETI MAI BINE,DAR DACA NU ATI RESPECTAT LEGILE VOASTRE LUMESTI, ATUNCI SUPORTATI CONESECINTELE. Eu stiu ca sunt multi romani infocati si care tin cu PNL si conducerea lui, dar asta nu le da dreptul ca sa-i jigneasca pe ceilalti care au o alta optiune. Trebuie sa ne comportam civilizat si sa nu aruncam cu bolovani ! Asa cum am mai spus, nu conteaza PARTIDUL sau numele persoanei in fruntea TARII. Conteaza sa faca ceva bun,pentru poporul roman. Conteaza sa faca ceva bun ,pentru copiii si nepotii nostri ca sa se intoarca in TARA la cei dragi si la familie.Asta e tot ce conteaza !!!

      Ștergere
    2. Probabil ca Ponta a trecut in tabara corecta si a fost "salvat" pentru utilizari ulterioare. L-au bagat pe Nastase pentru niste termopane si crezi i-a apucat la Ponta litera legii sa fim seriosi.

      Ștergere
    3. Da doamna Maria, ne-am ales un alt destin de cand ne-am indepartat de Dumnezeu. Romanii au fugit in strainatate pentru mai bine material nu pentru mai bine spiritual. Cand am devenit liberi la credinta, am uitat de Dumnezeu, iar banii si dorinta de inavutire (pe orice cale) a intunecat sufletul romanilor. Insasi economia Romaniei a fost distrusa de catre conducatori tot pentru inavutire si au lasat un popor fara locuri de munca. Dumnezeu a creat pamantul ca sa poata trai toti oamenii, dar unii sunt hrapareti si iau de la ceilalti ca ei sa aiba mai mult decat le e necesar si se mandresc cu aceasta.

      Ștergere
    4. Maria de ce unele din ce spui se adeveresc dupa 1-2zile iar altele dupa ani sau deloc?daca ai acces cum spui intreaba mai clar ca altfel multe nenorociri se intimpla zilnic !

      Ștergere
    5. Maria si ce crezi ca au facut bun cei de la psd de ii lauzi atat de mult?fiecare a facut doar pt.ei si fam.lor de aproape 30 de ani.Poporul Roman tot de la Bunul Dumnezeu asteapta ajutorul si de la Maicuta Domnului.

      Ștergere
    6. De cand asteptam explicatiile doamnei Ghiorghiu de la 18:50.
      Mesajele acestea sunt incomplete si inteligibile, pana cand nu ne dati detalii.

      Ștergere
    7. Gresesti 08:24. Intrebarea trebuie sa i-o pui lui Iohannis care nu a facut nimic pentru Romania, dar absolut nimic. Analizeaza atent si vei vedea ca a facut zero activitate care sa aduca un plus acestei tari, Nimic, nici o contributie nu si-a adus doar sta cocotzat aiurea pe fotoliu si asculta de comenzi din afara tarii.

      Ștergere
    8. 18.50 denaturezi mereu adevarul. Daca nu accept un partid ca psd care a distrus si va distruge economia tarii pentru ca minte si jefuieste fara scrupule nu inseamna ca automat simpatizez pnl. Nici vorba, vad foarte bine ca toti sunt o apa si un pamant, dar tu esti cu afevarat psdista. Cum pot crede ce spui cand cei pe care ii iubesti si le faci propaganda desantata sunt cei care fac tara de ras. Cum poti sa sustii ca Duhul Sfant l-a vrut pe Ponta presedinte si lumea a ales altceva? Iti bati joc de inteligenta noastra? Esti un fel de Viorica Dancila dar mult mai periculoasa pentru ca manipulezi prin distorsiuni grave ale realitatii lumea credula. Asta nu e decat o gaselnita ca sa-ti justifici escurile mesajelor neimplinite. Numai fraierii te mai cred.

      Ștergere
    9. Maria te dai singura de gol blestemand lumea care te critica. Chiar daca cineva iti greseste iar tu esti crestina adevarata asa cum te lauzi, ar fi trebuit sa spui asemeni Domnului Isus: iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac, dar nu sa blestemi prin cuvinte bisericesti. De aici se vede ce ai in inima, rautate,orgoliu si mandrie nesabuita. Ca despre iubire de semeni nu poate fi vorba daca vorbesti atat de urat despre cei care te critica si despre presedintele tarii care a fost ales de mult mai multi oameni decat a fost ales PSD -ul tau iubit.

      Ștergere
    10. 21:12, despre ce besteme tot vorbesti? Daca cineva iti spune sa-ti dea Dumnezeu dupa inima ta, ar trebui sa te bucuri caci este o urare de bine! Ma gandesc ca ai inima buna... sau nu si ti-e frica?! Care-i adevarul despre inima ta, intreaba-te dar sincer.

      Ștergere
  8. Cand vor fi alegeri din nou imi zisesem sa nu mai votez dar m - am razgandit.
    Am sa votez si am sa pun stampila pe mai multi.Asa ar trebui sa faca toata lumea ca sa vada si ei ca poporul nu e prost ci ei nu sunt seriosi si nici corecti dupa legea divina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ajuta la nimic un asemenea comportament fiindca au ei grija sa iasa voturile asa cum vor ei.

      Ștergere
  9. Nu mai voteaza demult poporul PE BUNE, ADICA VOT CORECT , ADEVARAT, dragi romani !

    Jocurile sunt facute din afara . Stati calmi , si judecati . Acolo unde sunt americanii pe teritoriul unei tari , unde isi dau cu parerea ambasadori asupra justitiei acelei tari , e clar ca autohtonii trebuie doar sa asculte . In toate tarile unde au fost dictatori si sunt acum americani , nu se poate vorbi despre democratie , ci despre un guvern de aparenta care face jocurile celorlalti .
    Udrea, Mazare, Ghita au oferit tarilor ce le asigura protectie informatii de pret in legatura cu servicile secrete straine de la noi . De aceea teama lor de a nu fi otraviti pe acolo .
    Spionul cand nu mai are informatii, e anihilat.
    Toti sunt credibili pentru ca au fost pioni principali . Pe Vanghelie nu l-ar fi luat nimeni in seama si nici pe Becali .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne aducem aminte cand Ponta s-a exprimat la televizor cu espresia "ei au furat mai mult ca noi". Era atunci cand Videanu a spus public ca ei au castigat cu voturile din strainatate cand a iesit la verificarea documentelor ca au votat 6 oameni intr-un minut. Oare cat o sa-i rabde Dumnezeu pe nemernicii care au distrus tara aceasta tara si au dat-o strainilor pentru un pumn de arginti.

      Ștergere
    2. 20.22

      Nu mai avem pe cine vota . In 30 de ani toti hotii s-au schimbatsi tot perindat in partide , si-au luat locuri de munca grase , si-au bagat rudele si copiii, au devalizat tara , au facut legi pentru ei si gasca lor analfabeta , au instalat la domiciuliu puscaria .
      Degeaba , romanii , doar sub jug pot sta , noi ne-am furat pe noi , ne-am gonit oamenii din tara , ne-am distrus sanatatea, invatamantul , si am creat salarii si pensii speciale .
      Vorba d-nei Maria : doar extraterestrii ne mai pot scapa sau conduce . Primii care isi vor lua talpasita in caz de razboi si criza economica, vor fi imbuibatii , vor ramane copiii si batranii . Siria scrie pe noi .

      Ștergere
  10. Nu mai stie omul ce sa voteze,in cine sa aibe incredere,daca ar stii dinainte ce se va intimpla,altcumva ar face ;n-avem de unde stii,cum se vor manifesta cei pe care ii alegem!Era de stiut,si cu astia doi,ca scapa,se tergiverseaza ani de zile dosarele, apoi gata,cu suspendare, achitare...Vino Doamne si fa ordine pe pamintul acesta!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum Udrea in direct pe skype pe antena3 acuza implicarea politica a lui Coldea si Maior,participa si Cristoiu

    RăspundețiȘtergere
  12. Asist la hora idioților !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. fie neamt fie roman=hoti, ipocriti fara DUMNEZEU-putem sa ne ducem la vot dar e in zadar- sunt diversiuni-mi-e sila de toti-SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI ETC.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 16:22 ce prostii vorbesti! Pe mine nu m- a santajat nimeni sa il votez si zau ca l-as mai vota!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu siguranță era mai bun Ponta. Fura mai cu spor. Facea ce fac și cei de acum doar tot din aceași breaslă fac parte.Nu că țin cu Iohannis dar sa fim sinceri și să recunoaștem că nu el conduce țara acum. Din păcate cei din parlament ne conduc spre dezastru și el e neputincios fiind în minoritate. Atunci vă întreb d-na cine credeți că ne duc de râpă.As dori sa fie ultima intervenție a mea cu tema politica, sa lăsăm politica pentru cei care știu sa ne fure sub sloganul că ne fac mult bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. ”Neamț ați vrut? Neamț aveți !!! Bociți-vă copiii și tinerii !”. Trist este ca romanii dinaintea neamtului au distrus tara, iar acest om cu inima de ghiata si fara copii, nu are niciun motiv sa tina la Romania mai mult decat romanii dinaintea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05.41 ce daca nu are copii? E traba ta? Sa-ti fie rusune ca ai ajuns sa condamni un om pentru ca nu are copii. Vorbesti cu vorbele de campanie electorala ale Gabrielei Pandele Firea. Cand o sa gandesti cu capul tau?

      Ștergere
  17. Ce faci psdista, manipulezi populatia cu minciuni? Tare bine trebuie sa fii platita sa faci asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca ti-ai dori castigul ei. Cu siguranta nu.

      Ștergere
    2. 06:54, nu ti-e rusine? Tu esti cel platit pnl-istule, daca pui asa problema.

      Ștergere
    3. Isi va primi plata de la Dumnezeu ...

      Ștergere
  18. Numai destepti pe blogul asta in frunte cu "gazda", care da tonul la "inteligenta"... artificiala?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut, sa fii si tu mandru ca ai intrat pe acest blog!.

      Ștergere
    2. Ia mai taci sorosistule satanist!!!

      Ștergere
  19. Femeie falsa ce esti, de ce nu publici mesajele care te critica? De aici se vede ca sursa ta e Satana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNNEZEU si MAICUTA DOMNULUI iti va arata ADEVARUL SĂU,dar te va durea atunci cand ti-l va da !

      Ștergere
    2. Acesta este un blestem mascat!cata smerenia ai Maria ca da pe dinafara!

      Ștergere
    3. Nu ai dreptate ! Nu este niciun blestem ! DUMNEZEU ne rasplateste fiecaruia după faptele si vorbele noastre. Mie sa-mi dea DUMNEZEU după faptele si gandurile mele,după faptele mele. Nu se mai poate ! Astfel de oameni, trebuiesc scuturati un pic mai mult de divinitate, pentru ca sa nu-si piarda sufletul.

      Ștergere
    4. Mărioarooo !!! ... Ce faci ???
      Te-ai măritat cu Sarsailă !!!

      :)))))))

      Ștergere
    5. Doamna Maria dati-le socuri puternice.Nu va fie teama de ei LE VA ARATA DUMNEZEU PUTEREA SA când vor vedea pe cine au denigrat..V-am spus aveti toata puterea si autoritatea de a lovi pe oricine doriti.Sunteți manifestarea lui Dumnezeu pe pământ ,va rog nu va lasati călcată in picioare dvs sunteti apostolul neamului romanesc si dețineți puterea luminii nu ei.demonii decat ataca..si stiti ca lumina biruieste întunericul prin luptă ..vor regreta ei după aia..cu plans si jale si iertarea păcatelor..
      Ps.Pentru cei care va indoiti de puterea lui Dumnezeu ve-ti vedea lucruri mari anul acesta care numai la Dumnezeu este posibil si la oameni imposibil de înțeles si apoi nu va mai fi nevoie sa va indoiti ca Dumnezeu exista când el va da lucrurile pe fata,adevarul va fi revelat.Obligatoriu va trebui sa va lepadati de lucrurile diavolului si sa va alaturati lui Dumnezeu făcând numai voile sale in predare totala si supunere fata de el.Ve-ti avea singura oportunitate sa alegeți răul sau binele, diavolul sau Dumnezeu..de voi depinde unde ve-ti merge in vesnicie.

      Ștergere
    6. Acesti oameni au nevoie de socuri.Socuri puternice.Băgați lumina in ei sa-i agite putin si scuturati-i bine.

      Ștergere
    7. Maria, s-au declansat satanisti care-l apara PE iohanis, or FI ei platiti pentru asta ca doar n-or face PE gratis

      Ștergere
    8. 11.03 vezi sa nu te scuture pe tine divinitatea ca te folosesti de Ea ca sa induci lumea in eroare. Cat de superioara te crezi!

      Ștergere
    9. 14:34, socuri?! Tu astea ai primit? Saraca de tine. Unde Dumnezeu ai trait de ai avut partea de atata "iubire"?

      Ștergere
    10. 11:03, din pacate esti posedata. Dumnezeu sa aibe mila de tine, ca tare rea esti la suflet.

      Ștergere
    11. 21:26, posedat esti tu pentru ca ai inima grea de pacate si rautati si ti-e frica de judecata dumnezeiasca.
      21:17, ce nu prea sti tu este ca Dumnezeu e drept si da fiecaruia dupa inima si sufletul sau. Asa sa-ti ajute Dumnezeu dupa bunatatea din tine, sper ca o ai caci asa ar fi frumos... insa teme-te de mania lui Dumnezeu daca esti incorect si batjocoresti pe altul.

      Ștergere
  20. De ce nu il iei acasa la tine pe Ponta, Maria, daca iti este asa drag? Mincinos la mincinos trage!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu la ce tragi?. Tragi cumva pe nas?.

      Ștergere
    2. Multumesc ! Vei primi si tu ADEVARUL DUHULUI SFANT si rasplata cuvintelor tale nedrepte.

      Ștergere
    3. Dece nu-l lei tu a casa PE iohanis

      Ștergere
    4. 10.39 te-as trage pe tine de par ca sa-ti vina mintea la cap!

      Ștergere
    5. 11.09 dar cuvintele tale nu su t nedrepte cand etichetezi oameni influientsnd si pe altii sa-i urasca?

      Ștergere
    6. Ia-l acasa an. 11:09! Il meriti!!

      Ștergere
  21. Victor Ponta "alesul lui Dumnezeu"!
    Pe bune?
    Nu cumva si Dragnea este trimisul lui Dumnezeu? Asta oricum s-a ales singur la ultimul congres PSD.
    Poate ne dati o lista cu nevinovatii "hartuiti" de DNA care sufera pentru credinta lor si pentru binele pe care il fac romanilor.
    Poate va rugati sa va dea Dumnezeu si putina minte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are Bunul Dumnezeu cu o slehta de hoti,mincinosi,manipulatori...? Ce legatura are Dumnezeu cu dezastrul pe care il fac hotii astia care au furat tara si neamul romanesc, care au insule ,hoteliri si banci de nu mai stiu de ele? Scuzati-ma dar cred ca in momentul in care ajungem la politica totul devine o mare porcarie.Imi cer scuze doamna dar cred ca nu ati sesizat aspectul :Ponta =PSD, guvernul actual=PSD De cand astia fac ceva bun pentru noi?

      Ștergere
    2. 10:35, nu te lega de PSD, caci astia au facut lucruri bune pentru tara, fata de restul. In schimb, PNL-PDL au facut cele mai mari hotii in guvernarea lor, ei au adus tara pe butuci. Sa nu punem in carca altui partid dezastrele guvernarilor PNL-PDL+ guvernul tehnocratilor numit "guvernul meu" de catre Iohannis.

      Ștergere
    3. An.9.36 pic de respect ar trebui sa ai. Nu-i mai apara PE hoti din politica, si PE sasalau

      Ștergere
    4. 13.05 ba ma leg eu de Psd-ul tau, sa se aleaga praful de acest partid de hoti ca a jefuit si jefuiesc si ptostec lumea in continuare.

      Ștergere
    5. 09:36, astia stau mereu cu mana intinsa. Merge cu o galeata, un mic, o bere etc. Tot ce e gratis e binevenit. Pomana. Mama lor de trantori!

      Ștergere
    6. Lucruri bune, zici an.13:05? Cand au facut aceste "lucruri bune"? Din "89 -prezent", pe buneee???

      Ștergere
    7. 19:34, cine a jefuit tara sunt cei din partidul din care faci tu parte nu psd. Crezi ca am uitat ce au facut romanilor si acestei tari? Hoti mai mari ca cei din pdl (mai nou absorbiti in pnl) nu au fost in aceasta tara. Nu avem nevoie de asa hotzomani, care au facut cel mai mare prapad in aceasta tara, au adus-o efectiv pe butuci. Nu psd au facut asta ci cei din culoarea ta politica, asa ca nu mai tot balari pe aici caci balaresti degeaba. Stim cine sunteti, ati dovedit-o suficient cand ati dat tunuri destule, faptele voastre ne-au aratat adevarul despre voi.

      Ștergere
    8. 23:42 cand cineva sufera de autism cum esti tu, nu ai ce sa-i mai explici. Ramai cu psdul tau de gat. Dar lasa tara asta in pace, are dreptul la o pauza de la atata prostie, toparlanie si impostura. Nu mai vorbesc de analfabetism si incompetenta promovate de PSD.

      Ștergere
    9. 13:20, Dumnezeu sa te judece pentru cuvintele tale mincinoase si pline de batjocura. Nu te vezi in ce hal esti?

      Ștergere
  22. Maria si dracul, sunteti buni frati. Tu ai mintit si cu alegerile in America, zicand c-o sa castige Clinton. Acum nu-ti place neamtul pt ca nu face parte din partidul tau, care cum se poate vedea face doar dezastre! Eu,nu votez nici-un partid dar aver nevoie de multi ca Iohanis. Decat copii saraci si fara educatie in tara lor mai bine in Canada. Omul se cunoaste dupa fapte. Are aceeasi nevasta chiar daca nu au copii, merg la biserica, fac o viata normala si incearca sa faca ceva si pt tara doar ca persoane ca si tine... in pensie de tinere sau cu ajutoare sociale adica comunisti convinsi pe care Dumnezeu nu-i iubeste incearca sa sustina coruptia, ilegalitatea, pe cei ce au 2-3neveste, etc. Si te tii tare ca tu esti duhul sfant! Ha! Ha! Ha! La sfarsitul lumii multi Hristosi falsi se vor arata, care vor face chiar minuni dar sa nu-i credeti! Si tu esti unul dintre ei Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin gura ta a vorbit diavolul 09:39.

      Ștergere

    2. Anonim11 mai 2018, 09:39

      Ai dreptate ! Ne vedem la Sfarsitul Lumii ! Vedem atunci de care parte suntem ! Toti cei care injurati si ma injurati in fel si chip, va adanciti in iad cu fiecare cuvant scos din gura.Asa că,inainte ca sa deschideti gura cu mizerii,ganditi-va daca merita sa mai faceti inca un pas spre IAD?

      Ștergere
    3. Dumnezeu a instaurat comunismul deoarece capitalistii au luat painea lucratorilor de la gura copiilor lor, doar ca sa aiba ei mai mult si apoi sa se creada dumnezei.

      Ștergere
    4. Nici capitalismul si nici comunismul nu sunt iubite de Dumnezeu. Dumnezeu a creat omul liber, dar ca sa munceasca, nu sa traiasca din ajutor social Sa fie corect, si cu bun simt, sa-si iubeasca aproapele ca pe el insusi. Doar asa putem avea o societate sanatoasa. Din pacate asta nu se intampla pt ca omul vrea sa traiasca "mai pe usor", furand, mintind,etc. Asa ca si tu Maria faci parte din aceasta societate si esti "bolnava ca si ea. Isus si apostoli, sfintii ,n-au facut politica. Tu faci politica si mu voi a lui Dumnezeu. Dar intr-o zi vei fi descoperita.

      Ștergere
    5. Da nu mai spine an.13.29!!! Ti-e ciuda ca este demas at sasu?

      Ștergere
    6. Decat copii saraci si fara educative din cauza cui? a unor politicieni corupti si a unui presedinte precum sasu iohanis? atunci mai bine in Canada cu ei la trafic de orfane sau cine mai STIE ce FAC cu ei in linea ast

      Ștergere
    7. 09:39, adevarat ai grait! ADEVARAT!!! Dumnezeu sa nu lase nepedepsita. Dar pana la Dumnezeu sa o "manance sfintii"

      Ștergere
    8. 21:12, roaga-te lui Dumnezeu sa cunosti adevarul si sa-ti ia zabrelele de pe ochi. Gresesti amarnic judecand si condamnand pe nedrept pe Maria.
      09:39, nu te lua dupa ce izbeste ochiul si nici dupa aparente... sti ca aparentele inseala de multe ori. Iti doresc sa ti se arate adevarul dumnezeiesc si atunci nu vei mai fi atat de pornit caci vei intelege lucrurile cu adevarat, abia atunci vei cunoaste cat de mult gresesti acum.

      Ștergere
  23. Anonim11 mai 2018, 06:54
    Ce faci psdista, manipulezi populatia cu minciuni? Tare bine trebuie sa fii platita sa faci asta.

    Din toata inima il rog pe DUMNEZEU ca sa ti-l dea tie,pentru toata viata ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Pe Dragnea? 😂😂😂😂

      Il ai tu prima, Maria, pe viata.

      Ștergere
    3. Iarta-i Maria caci ei nu stiu ce fac.

      Ștergere
  24. 09,39 Iohanis cind era profesor si inspector facea trafic cu copii,cind era primar devaliza fondul imobiliar furindu-le casele pensionarilor,acum ca 'priete-'ne' al muntilor a facut sa modifice legea padurilor pentru cei ce se imbogatesc ca si el.Mie mi se par DIAVOLUL PERSONIFICAT.Pentru ce va face in viitor sint vinovati cei ca tine care nu vad sau nu vor sa vada pentru ca nu le pasa si nu-i intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mentioneaza inca o data prostia cu "trafic cu copii" si te dau in judecata!

      Ștergere
    2. Este un om, cu bune cu rele dar care acum este in fruntea statului. Inseamna ca mai bun candidat si mai convingator nu am avut la acel moment al alegerilor.

      Ștergere
    3. Au vorbit televiziunile si bunica copiilor despre ce a facut iohanis noi astia stim de la televiziune. Cum de nu i-a dat iohanis in judecata pentru asta? ce vi tu acuma sa dai in judecata pe cei care isi amintesc acele momente de atunci?????

      Ștergere
    4. 22:18, incorect. A fost instalat de Bruxelles nu ales de popor.

      Ștergere
    5. http://www.justitiarul.ro/plangere-penala-la-dna-impotriva-sotilor-iohannis-beneficiari-ai-unor-foloase-necuvenite/

      Ștergere
    6. 23.43 serios? Bruxelul din capulș tau redus poate! Minciunile psd sunt bine infipte acolo, du-te si te opereaza de prostie ca altfel nu ai sanse sa scapi.

      Ștergere
    7. 13:22, adevarul te doare, insa nu poate fi inchis in intuneric. Chiar daca te doare bine este sa te cureti de manipularea care este prezenta in mintea ta, pentru ca nu poti sa recunosti corectitudinea si adevarul de minciuna pnlist-bruxelleza careia i te inchini cu atata zel. Dar sa sti ca aceasta minciuna pe care o pastrezi in suflet te va macina pas cu pas.

      Ștergere
    8. http://infopuls.ro/2016/07/21/regele-lemnului-austriacul-gerald-schweighofer-termita-ce-devoreaza-padurile-romaniei-ce-legatura-este-intre-schweighofer-si-klaus-iohannis/

      http://www.justitiarul.ro/iata-dovada-ca-iohannis-nu-se-va-opune-taierilor-padurilor-si-ca-serveste-intereselor-austrice/

      Ștergere
  25. 1- decizia nu este definitiva, mai vedem. 2-Iar te-a pus antena 3 sa certi alegatorii Presedintelui. Doamna psd-ista urat din partea ta ca aperi -penalii- si hotii. (condamnati). Iti pierzi credibilitatea (si asa in cadere libera). Urat f.urat sa asculti ordinele a3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sasalau nu-i penale ???

      Ștergere
    2. 11:46, urat din partea ei! Foarte urat! Are un interes mascat in "aleasa"!

      Ștergere
    3. 17.56 cine te-a invatat sa te exprimi asa,Gadea sau Badea?

      Ștergere
  26. Gata...M.am convins cine esti ! Dumnezeu nu vrea politica , dezbinare , intrigi si mizerii ... Tu le vrei !

    RăspundețiȘtergere
  27. Canadienii cu care Iohanis a facut trafic de copii dint trecuti pe o lista internationala de traficanti de organe,asa se explica de ce cei trei copii ai bunicii din Rasinari nu au dat nici un semn de viata desi erau mari cind au plecat cel mare ar fii trebuit sa aiba acum 35 de ani,daca ar mai fi trait.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:56 nu ai pic de rușine Doi din ei au fost la TV., chiar la antena 3 cretinule, !!!

      Ștergere
    2. Cine i-a vazut la antena 3 pe acesti copii? eu acolo ma uit si nu i-am vazut vorbesti sa te afli in vorba

      Ștergere
    3. 11.56 propagator de minciuni psdisto-anteniste, meriti sa fii dat in judecata pentru raspandire de stiri false si defaimare ca tot va face DADY legea defaimarii.

      Ștergere
    4. 00:03 dumneata esti un propagator de minciuni pnl-pdl-iste, cu iz de bruxelles unde stau calaii si distrugatorii de neam si tara.

      Ștergere
    5. http://www.sursazilei.ro/ziare-com-2009-iohannis-si-kovesi-au-avut-o-relatie-de-dragoste-gratie-careia-presedintele-scapat-de-dosarul-pentru-trafic-de-copii/

      Ștergere
  28. Gata...M.am convins cine esti ! Dumnezeu nu vrea politica , dezbinare , intrigi si mizerii ... Tu le vrei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, an.12:10!!! Incet-incet se vor convinge tot mai multi.

      Semnat: inca o persoana care s-a convins.

      Ștergere
  29. 9,34 si ti-am scris eu la 11,24 care nu am votat PSD-ul si care il cunosc pe neamt dinainte de a fi primar.

    RăspundețiȘtergere
  30. 11,49 nu e vorba de politica viziunile arata problemele acolo unde se mai poate schimba MACAZUL directiei altfel viitorul va face BUUM, in PRAPASTIE,daca poti intelege asa ceva.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Iohanis a spus ca nu-l priveste pe el problemele din justitie cu nerespectarea drepturilor omului generate in timpul presedentiei anterioare,el a dovedit ca-l intereseaza doar taierea padurilor pentru nemtii lui.
    Ce bine ca nu l-a pus Basescu atunci priministru la propunerea PSD-ului acum vreo 8 ani.
    Apropo eminentul muzeograf de la ASTRA Sibiu BUCUR a scris o carte'AFACEREA AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU in care demasca 'lucratura' nemteasca de acolo,critica pentru care a fost lucrat si directorul BUCUR si dat afara de Forumul German condus de Iohanis,de la conducerea muzeului Astra unde a stat ani in sir si statuia lui AVRAM IANCU facuta din donatiile sibienilor si aflata acum in custodia Primariei Sibiu care o tine de multi ani ascunsa in Pivnitile sale si nemontata de 6 ani in locul destinat ei din parcul ASTRA din centrul Sibiului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Iohanis a spus ca nu-l priveste pe el problemele din justitie cu nerespectarea drepturilor omului generate in timpul presedentiei anterioare,el a dovedit ca-l intereseaza doar taierea padurilor pentru nemtii lui.
    Ce bine ca nu l-a pus Basescu atunci priministru la propunerea PSD-ului acum vreo 8 ani.
    Apropo eminentul muzeograf de la ASTRA Sibiu BUCUR a scris o carte'AFACEREA AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU in care demasca 'lucratura' nemteasca de acolo,critica pentru care a fost lucrat si directorul BUCUR si dat afara de Forumul German condus de Iohanis,de la conducerea muzeului Astra unde a stat ani in sir si statuia lui AVRAM IANCU facuta din donatiile sibienilor si aflata acum in custodia Primariei Sibiu care o tine de multi ani ascunsa in Pivnitile sale si nemontata de 6 ani in locul destinat ei din parcul ASTRA din centrul Sibiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.21 austriecii sunt nemti?

      Ștergere
    2. 00.05 in capul tau poate. Asa vezi tu lucrurile, deformate. N-ar trebui sa ai drept de vot.

      Ștergere
  33. ,, Neamțul,, este Român vezi că te apropii de un proces pentru discriminare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, an.13:50!

      Ștergere
    2. 13:50, ce tot ameninti lumea pe aici? In Romania traiesc si etnici. Si ce-i cu asta? Unii sunt de etnie maghiara, altii de etnie germana, etc. Nu este o rusine sa apartii unei etnii. Care-i problema ta?

      Ștergere
  34. Mai faceți din gura Neamțu nu-i român și asta pt.a face deosebirea dintre un român și un alt om de alta origine și nu pt.discriminare.Daca era român îl chema Gheorghe ,Andrei ,Mihai etc.nteles?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe musulmana (româncă) care vroia Dragnea sa o pună prim-ministru cum o cheamă???

      Ștergere
    2. Serios, an.14:54??? Adica eu, cetatean roman de etnie roma, mai pe intelesul tau, tigan, NU SUNT ROMAN??? Apropo', nu ma cheama Gheorghe, Mihai etc. La noi in etnie nu se pun astfel de nume. Ce face tanti asta este discriminare. Sigur autoritatile se vor sesiza. Daca nu o fac, o voi face eu. Simt discriminarea pana in maduva oaselor!!!

      Ștergere
    3. Ma faci sa rad an20.54 eu te vad cine esti...hi hi hi

      Ștergere
    4. Esti paralel cu universul 23:21!






















      Psdista nu publica dreptul la replica. Tu vezi cu ochiul maro.

      Ștergere
    5. 07:07, ogoieste-te cu jignirile si amenintarile. Nu ti-e rusine?

      Ștergere
    6. Ba da. Mi s.ai inrosit pantofii.an.11:52 din 14 mai!

      Ștergere
    7. 19:48, inca nu ai reusit sa te ogoiesti? Esti obraznic, ironicule.

      Ștergere
  35. PT.ZIUA de 13 Mai la ora 15 suntem rugați să ne rugăm Sf.RozAR Sf.Fecioare Maria pt.mijlocirea noastră înaintea lui Dzeu.Toti locuitorii planetei suntem așteptați la rugăciune.Mai multe găsiți pe GRADINA MAICII DOMNULUI.Distribuiti mai departe tuturor celor cunoscuți vouă.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cel mai bine s-a exprimat Banciu acum vreo 3 zile pe B1 TV si care a venit la Bucuresti din Sibiu,el spunea cam asa; Iohanis nu a facut nimic pentru Romania,el numai a profitat de Romania

    RăspundețiȘtergere
  37. Cine face deosebire intre oameni ala nu e om, ca Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  38. GREBLA;'nu inteleg de ce Iohanis nu are reactie',referindu-se la Coldea si Kovesi.'Presedintele nu vrea sa vada toate lucrurile rele'Se pare ca judecatorii i-au dat dreptate azi lui Grebla dar nu e hotarire definitiva ,achitarea lui azi la Curtea Suprema de Justitie.Iohanis tace ca MUTU

    RăspundețiȘtergere
  39. Ministrul justitiei, Todore catre ziaristi;'Intrebati la Cotroceni despre achitari'

    RăspundețiȘtergere
  40. Iohanis nu are nici o reactie nici despre plingerea de 120 de Pagini depusa de 2 zilela DNA pentru sumele sale obtinute din casele luate prin fals,uz de fals..etc

    RăspundețiȘtergere
  41. Multi tradatori si pui de vipera a crescut acest minunat pamant.

    RăspundețiȘtergere
  42. Iar au inceput mucarii (pocaitii) si aservitii politic sa spurce acest blog cu comentariile lor belicoase. Avem conducatorii pe care-i meritam. Daca eram oameni integri ne-ar fi dat si Dumnezeu conducatori integri. Oare nu societatea romaneasca i-a produs si promovat pe acesti asa zisi conducatori?. Au venit ei cumva din alte tari?. Nu sunt ei frati, rudenii, vecini, colegi, etc, de-ai nostri?. Noi romanii ne-am distrus tara prin cei pe care i-am votat, n-am avut nicio reactie la faptele lor si acum ne plangem ca "uite ce am ajuns si in ce tara traim".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:33, "hotul striga hotii! Ti se pare normal ce faci, mai "mucar si aservit politic" ?? Femeie fara ....!

      Ștergere
    2. Pocaitii neoprotestanti sunt slujitorii lui Iohannis, care actioneaza la comanda americana. Nu le pasa de Romania numai la America se gandesc.

      Ștergere
  43. Dna Maria câți tineri au mașină de sute de euro cum are băiatul luiDragnea? Cine mai are un hotel cum are fosta soție a lui Dragnea? Câți români au averea imensă care o are Dragnea?

    RăspundețiȘtergere
  44. Oamenii astia care citesc (o parte din ei, nu inteleg un singur lucru : dumneavoastra transmiteti si atat . De unde , de la cine , in ce fel , se va vedea in timp . Nu a studiat-o nimeni pe doamna Maria , nu va mai porniti impotriva dansei , e pacat , nu va face cinste . sunt ani de zile de cand scrie, se dedica celorlalti , de ce va suparati , de ce o suparati ? Este un om care merita macar respect , nicidecum injuraturi obscene . E meritul dansei harul pe care-l are . Sunteti la fel de porniti asa cum era Ceausescu pe sfintii din inchisori , pe Arsenie Boca cand i-a spus franc ca va muri la o zi mare. Sa luam fiecare ce si cum crede din cele spuse , TIMPUL e singurul justitiar . De ce nu va scandalizati ca preotii de azi nu mai vindeca , nu va ajuta sa va indepliniti cererile de pe acatiste , nu primiti ceea ce cautati ???
    De obicei nu contemporanii ii pretuiesc pe cei inca in viata , ci dupa jumatate de secol , un secol sau cine stie cat. Asa a fost si cu Eminescu si cu multi artisti, erau ,,nebuni, alcoolici , afemeiati '', dar ei au fost apreciati abia de generatiile viitoare . Eu sunt mandra ca sunt contemporana cu aceasta doamna , ca e romanca , ca e curajoasa , restul nu e treaba mea sa o denigrez . Un lucru e clar , un procent considerabil din ceea ce spune, este incredibil . Daca ar lucra intr-o structura adecvata cu alte persoane dotate ca dansa , nu ar mai scrie pe blog , nu ar mai vorbi cu noi , nu ati mai putea s-o descalificati ca om . Imi cer eu iertare pentru cei care, din lipsa de educatie, isi permit toate cuvintele neadecvate la adresa dansei . Va multumesc , d-na ca existati ! Abia astept sa veniti la Bucuresti .
    Dumnezeu este cu noi si nimeni impotriva ! Sa fiti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.46 esti intr-o grava eroare. Maria nu se limiteaza sa scrie mesaje ci le si interpreteaza cum ii place ei si instiga la ura impotriva presedintelui si a celor care au iesit in strada. Pricepusi? Lumea a simtit ca e falsa si incearca sa manipuleze pe cei creduli, de aceea primeste multe critici pentru ca se baga in politica. Cica are dreptul la opinie dar cenzureaza mesaje care o critica pentru ca acestea ar deschide ochii si altora. De asta se teme ea plus ca nu poate suporta critica doar laude.

      Ștergere
    2. Acum vedeti cate mesaje sunt nepublicate? Sunt o gramada de critici. De aia erau asa putine comentarii!Le cenzura aproape pe toate.

      Ștergere
    3. 23.25 Este blogul dumneaei , va veni vremea cand va inchide toate comentariile , va ramane doar ceea ce scrie ca porunca primita . Atunci sa va vad .

      Ștergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cristian cristiano ce mai cauti pe aici, atunci? Cauta un blog potrivit tie. Noua ne place blogul Mariei si avem incredere in toate mesajele primite de dumneaei.

      Ștergere
  46. 10:40, sa primesti de la Dumnezeu cu varf si indesat! Amin! Rautatea ti se vede pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu cred ca e ceva patologic cu viziunile astea. Nu are ce cauta politica in credinta si religie. Asta e clar, numai orbii nu vad limpede.

    RăspundețiȘtergere
  48. 23.27 Nu e nimic patologic , este doar incredibil de adevarat . Si Vanga - o femeie oarba si cu putina carte - spunea multe despre Putin si URSS.

    RăspundețiȘtergere
  49. PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

    Baba Vanga, celebra prezicatoare oarba din Bulgaria, a facut o previziune despre viitorul Europei. Potrivit acesteia, musulmanii vor conduce batranul continent!

    Alaturi de alti profeti cunoscuti, Baba Vanga a facut cateva previzionari despre cum va arata lumea in viitor. Anul 2016 va fi unul incarcat de conflicte militare, saracia se va accentua, iar Europa va sta sub un mare semn de intrebare.

    Clarvazatoarea bulgaroaica oarba Baba Vanga a prezis o serie de evenimente, iar majoritatea dintre acestea s-au si implinit. Printre lucrurile pe care le-a vazut inainte sa se intample se numara caderea URSS, tragedia din 11 septembrie 2001, moartea printesei Diana sau dezastrul de la Cernobil.

    Vangelia Pandeva Dimitrova s-a nascut in anul 1911 si a decedat pe 11 august 1966. A devenit cunoscuta dupa ce peste 70% dintre previzionarile sale aveau sa se implineasca, rand pe rand. Baba Vanga a putut vedea de mica ce se va intampla in viitor. A ramas fara vedere la varsta de 12 ani, moment din care a observat ca Dumnezeu a inzestrat-o cu un har foarte rar.



    Printre marile evenimente prezise de Vanga s-au numarat si declansarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial precum si moartea lui Stalin si, totodata, caderea comunismului. Aceasta a mai prezis o serie de revolutii sangeroase precum si folosirea armelor chimice in diferite razboaie.



    Vanga a avertizat lumea ca plantele si animalele din Emisfera Nordica vor fi pe cale de disparitie din cauza impactului muncii omului asupra mediului. Aceasta a mai spus ca boala de care vor suferi cei mai multi oameni va fi cancerul, lucru care se confirma treptat prin statistici profesioniste la cel mai inalt nivel.

    Vanga a vorbit si despre situatia geopolitica si economica de la nivel global, prezicand printre altele situatia tensionata dintre Ucraina si Rusia precum si faptul ca statul chinez va fi cel mai puternic din punct de vedere economic, surclasand Statele Unite ale Americii.

    Pentru anul 2016, Baba Vanga a facut o predictie cutremuratoare. Aceasta a vorbit despre o Europa care va ramane in mare parte „nepopulata”. Se va varsa sange in masa, iar conflictele de acum sunt abia inceputul dezastrului care va urma.

    Vanga a prezis ca Europa va fi cotropita de musulmani. Acestia vor conduce Europa in anul 2046, iar economia va fi infloritoare. Americanii vor ataca Roma Islamica folosind arme meteorologice. Din anul 2076, comunismul se va reinstala pe planeta.

    Baba Vanga a prezis si anul in care va avea loc sfarsitul lumii: anul 5079. Predictiile Babei Vanga au fost confirmate si de Web Bot, un soft de pe Internet creat pentru monitorizarea bursei, folosit in clipa de fata pentru prezicerea viitorului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Baba Vanga și profeția despre Putin: Va fi stăpânul planetei!


    Baba Vanga, cunoscută drept cea mai mare clarvăzătoare din Europa, a realizat o profeție despre cel care va fi cel mai puternic om de pe planetă. Profeția susținea că acesta va fi Vladimir Putin și va conduce lumea în momentul în care Europa va deveni un continent dominat de ”pustietate”.

    VLADIMIR PUTIN, CEL MAI PUTERNIC OM?


    De-a lungul vieții sale, Baba Vanga a realizat mai multe profeții. Una dintre acestea se referă la cel mai puternic om de pe Terra. Profeția a fost realizată în 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov. În timpul întrevederii, Vanga a fost întrebată de scriitorul rus despre soarta omenirii. Aceasta i-a oferit o replică spumoasă, care ascunde o profeție uimitoare.

    ”În timp ce toți se vor topi ca gheața, un singur om va rămâne neatins – Vladimir și gloria sa, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Totul va fi eliminat din calea ei și nu numai că va rămâne așa, dar el va deveni și liderul lumii”.

    Trebuie menționat faptul că Vladimir Putin a ajuns la conducerea Rusiei în anul 2000, iar această profeție a fost realizată cu 21 de ani în urmă. Este incredibil faptul cum Baba Vanga putea să vadă ceea ce se va petrece în viitor și cât de lejer a putut să vorbească despre un Vladimir Putin, despre care nimeni nu știa nimic.

    Un alt aspect interesant, menționat de Baba Vanga este termenul de ”pustietate”. Acesta i-a fost atribuit Europei și nu se referă că bătrânul continent este nepopulat, ci la faptul că drumul ales pentru dezvoltare este unul greșit. De asemenea, acest termen poate caracteriza și atitudinea delăsătoare față de normele morale și etice ale vieții, dar și la faptul că natura este subjugată intereselor unor companii extrem de avare.

    RăspundețiȘtergere
  51. Majoritatea predicţiilor sale s-au referit la vieţile private ale oamenilor care o căutau, dar a făcut şi multe preziceri referitoare la viaţa politică internaţională; toate acestea s-au adeverit.
    Cercetările statistice au arătat că, de-a lungul timpului, peste un milion de oameni i-au solicitat ajutorul.

    Susţinea că extraordinarele sale capacităţi paranormale erau în legătură cu prezenţa unor fiinţe invizibile a căror origine nu s-a priceput prea bine să o explice.
    Aceste fiinţe îi puteau oferi orice informaţii despre oameni, timpul şi spaţiul nefiind o problemă pentru aceştia.
    Pentru Vanga, viaţa fiecăruia îi apărea ca un film în faţa ochilor, de la naştere până la moarte.
    Doar că nu era în puterea ei să modifice nimic; putea numai să spună ce vede.

    RăspundețiȘtergere
  52. În ianuarie 1941, Vanga a fost vizitată de un spirit: un bărbat înalt, blond şi dumnezeiesc de frumos, călărind un cal alb, îmbrăcat într-o armură strălucitoare, ca un războinic din antichitate.
    Acesta a anunţat-o despre cel de-al Doilea Război Mondial: „Lumea a devenit tărâmul dezastrului.
    Milioane de oameni vor muri. Tu însă vei rămâne aici şi vei profeţi. Nu te teme, îţi voi spune eu ce să zici!”.

    La 6 aprilie 1941, aşa cum prezisese Vanga, trupele germane au traversat graniţa iugoslavă. Ea a început să se manifeste ca un adevărat canal pentru această fiinţă şi a început să facă preziceri exacte despre locuri, evenimente, oameni implicaţi în război.
    Faima sa de prezicătoare s-a răspândit şi numărul celor care o căutau a crescut. La 8 aprilie 1942 a vizitat-o chiar regele Bulgariei, Boris al III-lea.

    Între anii 1940-1950 a fost persecutată de comunişti, o perioadă a fost chiar în închisoare pentru că prezisese moartea lui Stalin.
    Capacităţile ei inspirau totuşi teamă, iar valul de persecuţii a luat sfârşit după ce a trimis acasă un poliţist venit să o ancheteze, îndemnându-l să-şi salveze copiii căzuţi într-o groapă cu var.

    Din 1967, pentru că afluxul de oameni care o căutau era din ce în ce mai mare, a cerut ajutorul statului.
    Au fost desemnaţi oameni care să păstreze ordinea în faţa uşii sale, iar la primărie a fost înfiinţat un serviciu care înregistra datele tuturor solicitanţilor. În cele din urmă Vanga a fost recunoscută oficial.
    Se ştie că de-a lungul timpului ea a fost vizitată şi de importanţi şefi de state, care i-au cerut sfaturi. Printre aceştia se numără şi fostul cuplu dictatorial din România.

    RăspundețiȘtergere
  53. Uneori, Vanga rămânea tăcută şi nemişcată, cu un aer absent. În aceste momente, în care era desprinsă de realitate avea viziuni, ori vorbea cu fiinţe din alte planuri ale manifestării, aşa cum i-a spus o dată surorii ei mai mici Liubka, împreună cu care era la fântână după apă: „Am vorbit cu un om, un călăreţ care a venit la fântână să-şi adape calul. Eu i-am spus să nu se supere că nu-i faci loc, deoarece tu nu-l vezi. Călăreţul mi-a spus: Vezi iarba aceea cu flori albe, mici, care creşte lângă fântână? Este «iarba-stelelor» şi ajută la vindecarea mai multor boli.”

    După cum mărturisea ea însăşi, tot ce ne înconjoară e viu. Nu există ,,natură moartă”. Totul este coordonat de materia superioară, adică de raţiune. Medicii erau uimiţi de rezultatele ei. „Farmacia Vangăi” cuprindea plante, flori, precum şi alte substanţe obţinute pe cale naturală şi înzestrate, parcă special pentru om, cu miraculoase puteri de vindecare.

    RăspundețiȘtergere

  54. Vanga a fost o femeie misterioasă şi plină de calităţi

    Vanga spunea că se roagă în permanenţă la Dumnezeu. Mai spunea că toate capacităţile sale paranormale nu sunt altceva decât un dar natural pe care ea n-a făcut altceva decât să-l folosească spre binele celorlalţi. De mică s-a obişnuit să aibă grijă de ceilalţi, fără să ceară nimic pentru sine. Cu o modestie rar întâlnită, Vanga spunea că totul vine din afara ei, că ea nu face altceva decât să „transmită”, să „traducă” cele spuse de entităţile cu care comunica.

    Trăia într-o stare de idealizare a omului şi a tot ce este omenesc. Nu tolera minciuna, mişelia, invidia. Ea nu permitea nimănui să se răzbune, afirmând că omul este creat pentru fapte cuviincioase, iar perfidia şi intriga sunt nedemne de el. Era destul de dură cu cei pe care îi considera răi sau păcătoşi. Aceştia erau mai întâi demascaţi în public, apoi daţi afară din casă.

    RăspundețiȘtergere
  55. Îi simţea pe cei care veneau la ea cu gândul ascuns de a-i verifica puterile ori de a face înregistrări pe care ea nu le permitea. Odată, un grup de savanţi a hotărât să realizeze un film despre Vanga şi, pentru aceasta, au făcut o gaură specială în peretele din odaia vecină şi au instalat acolo o cameră de luat vederi. Vanga i-a suportat trei zile, apoi a spus: „Credeţi că, dacă sunt oarbă, eu nu văd ce se petrece?” S-a constatat atunci că întreaga peliculă era curată.

    Vanga era meticuloasă şi foarte atentă la ceea ce spunea. Înainte de a rosti o frază, medita asupra ei. Ea a fost nu doar o prezicătoare, ci şi o sfătuitoare a celor care o căutau pentru cele mai diverse probleme. Unul dintre cei care au vizitat-o, spunea: „Chiar dacă nu-ţi prezice nimic, este pur şi simplu suficient să mergi la Vanga pentru un sfat, deoarece ea citeşte din cartea vieţii.”

    La moartea soţului său, în 1962, Vanga a intrat într-un somn profund din momentul în care acesta a fost adus acasă de la spital până în clipa înmormântării. Apoi a explicat cu simplitate: „L-am condus până la locul care i-a fost hotărât”.

    RăspundețiȘtergere
  56. Vanga era o femeie simplă, extrem de ordonată şi iubitoare de curăţenie. Nu-i plăcea să lenevească şi nici la alţii nu tolera lenea. Ea „simţea” culorile şi îşi împodobea casa cu lucruri croşetate de mâna ei în culori vesele. În casă, cu toate că trona o mare sărăcie, era curat şi plăcut. Iată ce spunea Vanga unei vizitatoare: „Cum o să înaintezi spre lucrurile mari, când nu le cunoşti pe cele mici?”


    Ridicată la rang de cult, dragostea sa pentru curăţenie a fost explicată chiar de ea: „În fiecare zi vin la mine mulţi oameni. Ei pleacă de aici curaţi, dar la mine rămân bolile lor, grijile lor, proasta lor dispoziţie, amintirile triste şi toate celelalte probleme. Pe umerii mei apasă greu toate acestea şi de aceea fac curăţenie, pentru că aşa mă simt uşurată.”

    Previziuni pentru viitorul omenirii

    Vanga a prezis de-a lungul timpului evenimente marcante pentru omenire cum ar fi cele de la Praga din 1968, din Liban din 1982, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS, scufundarea submarinului Kursk (previziune făcută cu 20 de ani înainte de producerea catastrofei) sau distrugerea turnurilor gemene din New York.

    Ea spunea că „Lumea va suferi o mulţime de cataclisme şi necazuri mari se vor abate. Se va schimba însăşi conştiinţa oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor împărţi după credinţa lor.” „Suntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta şi destinul omenirii.”


    Pentru viitorul ceva mai îndepărtat a prevestit că „În cosmos se va descoperi viaţa şi deodată va deveni limpede cum a apărut viaţa pe Pământ.” Iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.

    RăspundețiȘtergere
  57. Multi oameni vad ,dar putini au si minte ca sa priceapa, ca tine 23,27

    RăspundețiȘtergere
  58. In America crestinii din America nu amesteca religia cu politica niciodata,toti sunt interesati si insetati dupa cuvantul lui Dumnezeu ,toti se ajuta unul pe altul in ceea ce priveste mantuirea,pocainta, se roaga unu pentru altul,si toti isi impartasesc visele,viziunile cu IiSUS la vedere fara sa se bajocoreasca vreunul,nu exista asa ceva la ei. si sunt foarte civilizati,Romania este depasita din pacate la acest capitol..numai intrati pe paginile americane si va ve-ti convinge,ca ceea ce se intampla pe acest blog este un Babilon. Maria a amestecat credinta cu politica ceeea ce nu este permis asa ceva in America.Nu exista intelegeti?

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu nu as fi acceptat ca pe acest blog sa se scrie despre politica,,ci numai despre vise si viziuni,,eu as fi transformat blogul intr-o comunitate de crestini adevarati indiferent de cult sau religie intr-o mica bisericuta unde ne impartaseam fiecare supararile,necazurile si la nevoi ne rugam unii pentru altii,,astfel ne puteam ajuta la propriile noastre mantuiri cu rugaciuni si fapte..si impartasire din cuvantul Domnului. Asta e parerea mea si asta as fi facut..dar fiecare decide ceea ce e de facut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia te uita,ce oameni corecti americanii astia,atunci de ce se baga in treburile interne ale tarii noastre si de ce ne iau banii pe autostrazi nefacute,acesti ingeri pe pamant si aceste modele pentru omenire.

      Ștergere
  60. Doamna, Mesajul lui Dumnezeu este intru inima LUI Iisus Hristos, numai ascultând pe el oamenii vor ajunge la Dumnezeu și numai prin El, căci a trăit experiența omeneasca și este sacrificiul viu pentru păcatele noastre sa ne întoarcem la El și sa ii luam exemplu. El nu era doar un predicator. El era Învățătorul Învățătorilor, Filosoful filosofilor, Arhitectul arhitecților, tot ce este in ceruri, pe pământ și sub el, apa și aerul, fierea și neghina, dar și spice de grâu, El este Binele și Răul, Copacul Vieții veșnice. El este Calea, Adevarul și Viața! Urmează-l pe Iisus in Calea Sa, cu inima, duhul, dar și Învățăturile Sale pline de talc, nu trebuie sa te urci tu pe cruce in locul Lui căci El este sacrifiu Viu ca noi sa nu murim neaparat exact, dar sa ne ținem cu el cât putem și ne recunoaștem neputința, slăbiciunile, păcatele in fata lui Dumnezeu și sa fim Salvați prin El căci este Sacrificiul Viu, adică trăiește cu noi și in Noi și prin Noi in alegerea Caii Sale pe care o urmam. El prin moartea Sa pe cruce a transmis ca nimeni nu este perfect, nici El Iisus Dumnezeu .Prin alegerea Adevărului Iisus nu a vrut sa spună doar Știință despre El in Scripturi și univers ci și restul științei care trebuie sa se apropie de concepția divina și anumite lucruri pe care nu o sa le vedem pur și simplu prin Știinta actuala, dar ultimul lucru, dar și cel mai important este poate cel mai important și anume Viața. In ea sunt multe lucruri incluse, și tot la fel ca celelalte idei sunt concepte superioare fiind cu majuscule special pentru a arată asta. Viața se referă la Iisus ca fiind El Copacul Vieții veșnice, dar și ca nu exclude viața pământească, fiind doar o etapa pregătitoare, deci avem Viața și viața in care nu sunt exclusive Iubirea și iubirea (una divina prin Iisus dedicată prin învatura lui Iisus de a include și femeia ca iubire pământească deci o Iubire unitara absoluta inclusiva in Viața după principiile și Învățăturile Lui Iisus Hristos!) Deci ca ultimatum va aduc la cunoștinta Unitatea principiilor vieții prin Iisus ca unul singur cu Dumnezeu, deci și El unitar, dar despărțit in Dualitate prin venirea lui, revenit in Unitate prin urcare...Deci dacă sesizați imperfecțiunea e bine și nu deveniți voi judecători căci nimeni nu-i perfect și oricând poate fi judecat in orice pricina strâmb sau just, deci toată lumea sunteți imperfecți, dar nu fiți zeloti, și nici nu va bateți joc de oameni căci va așteaptă și pe voi același lucru. Unul singur e Judecător! Citiți Cartea Vieții!

    RăspundețiȘtergere
  61. Foarte interesant despre Vanga . Multumim. Dupa cum ar spune unii , si ea ,,facea politica '' vremii . Urmasii nostrii vor scrie despre Maria .

    ,,Majoritatea predicţiilor sale s-au referit la vieţile private ale oamenilor care o căutau, dar a făcut şi multe preziceri referitoare la viaţa politică internaţională; toate acestea s-au adeverit. ''(8.49)

    Bulgarii au avut-o pe Vanga , noi pe Maria de Romania .

    RăspundețiȘtergere
  62. Doamna draga nu mai tine cu hotii . Ca il cheama ponta dragnea iohanis sau basescu . Incearca sa fii impartiala . Poate reusesti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:24, revizuieste-ti atitudinea. Nu atribui "calificative" dupa mintea ta, caci gresesti.

      Ștergere
  63. Postacii au muncit din greu la subiectul asta,big time,o fi si banul gros...

    RăspundețiȘtergere
  64. Am citit toate postarile la acest subiect...si m-am intristat profund...Va rog faceti un exercitiu de imaginatie : sa spunem ca in fata dvs.se afla persoana cu a carei postare nu sunteti de acord.Acum imaginati-va ca acel om are suflet,la fel ca voi,doar ca are alte experiente de viata...Priviti adanc,in tacere,in ochii lui ( ei ),mai puteti sa-l ( s-o )jigniti ? E un suflet suferind ( poate ca si voi ! )...Cand oare vom scapa de blestemul dezbinarii ?...Poate cand ne vom regasi puterea de a ne ridica din genunchi...si a ne recapata darul pretios al empatiei.Stiu,poate unii vor spune ca sunt o idealista paguboasa,ca viata nu e chiar asa,dar fara cultivarea empatiei nu ne vom rezolva problemele,ele vor escalada mai rau...Nu stiu ce se mai poate face,e o fractura profunda in societatea noastra...dar mai am o speranta,una tot mai firava...Semnat : o femeie empatica...Simt,ma doare,dar mai sper...Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti,aveti nevoie...si eu impreuna cu voi...pana la capat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e natia romana . .. inca in copac . Sus .

      Ștergere
  65. Acum la TV arata propunerea unui nazist din timpul celui de al doilea razboi mondial de constituirea celui de al patrulea Reich dupa razboi ca uniune economica in jurul Germaniei implinita in 1958 prin constituirea CEE devenita ulterior UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  66. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

    RăspundețiȘtergere