vineri, 12 august 2016

TU ESTI BISERICA LUI HRISTOS ,CARE VA TĂMĂDUI LUMEA !

  XX                            fotografia ta de profil Image result for duhul sfant                 

                                             11 August 2016,ora 3,23 zori de zi !

                                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata în zori de zi, ceva minunat de frumos,ma trezeste.
Dragilor, abia daca atipisem, că-mi aud propriul glas care se ruga la BUNUL DUMNEZEU asa:
                
                      ” Te iubesc Dumnezeul meu.
                   Te iubesc Doamne!
 Apoi, glasul sufletului meu, începe sa spună TATAL  NOSTRU.
                       Tatal nostru,
                 Care esti în Ceruri...
Este uimitor sa stai si să asculti glasul sufletului tau ,care te cheama la Rugaciune, care iti vorbeste în interiorul tau.
După care, aud din nou glasul sufletului meu,care ÎL roaga pe DUMNEZEU asa:
                     Mântuieste Doamne, Poporul Tău ! 
Iar glas din CER, s- aude răsunând peste tot:

                       Tu esti Biserica Lui Hristos !
                  Tu esti Biserica Lui Hristos, care va tămădui Lumea !” 

Moment in care ,glasul LUI DUMNEZEU dispare,iar eu rămân mută de uimire la cele auzite.
Dragii mei,aceste CUVINTE DUMNEZEIESTI,mi-au dat din nou putere sufleteasca si mai multa, pentru a călca atât pe spini,cât  si pe pălămidă, si-asa rănită sa merg mai departe, si să spun Lumii întregi că DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI EXISTĂ, si că ne asteaptă cu bratele deschise , ca sa-I cerem iertare pentru ratacirea sufletului nostru.
Aceasta este Misiunea mea,dragii mei Prieteni! 
De -a întoarce la Iisus Hristos si la Măicuța Domnului ,pe Semenii nostri, de a le vindeca ranile sufletului, prin toate câte eu traiesc prin Voia si Puterea Duhului Sfant,  si pe care ,le scriu cu infinită dragoste sufleteasca aici pe Blog.
 Și nu în ultimul rând ,pentru a îndemna pe Semenii nostri ,ca  sa se intoarca la Credință cu toata ființa lor ,iubind BISERICA  LUI IISUS HRISTOS,fara de care nu ne putem mântui.
                                          Cu dragoste,Maria. 
 
                        

45 de comentarii:

  1. IN NAINTEA LUI DUMNEZEU NU CONTEAZA CE RELIGIE AI ... DUMNEZEU NE CUNOASTE PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. DUMNEZEUL MEU ESTE REGELE MEU (OCHIUL CU NUME SAU NUMAR) SLAVA CEL ASCUNS DE OCHII LUMII PE CARE TOATE RELIGIILE AL CAUTA SI NU AL GASESC PE DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. ...DOAR CEI CURATI CU INIMA AL VOR VEDEA PE DUMNEZEU ..RESTUL SUNT DESERTACIUNE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci "restul" tre sa moara, sa dispara, nu este bun de nimic!!! Deloc!!! Si daca unii nu cred pana nu li se expica sau nu vad?! Poate au iubirea si inima mai mare decat "ceilalti" ??! Oare cum e, de fapt???

      Ștergere
    2. Cum poti sa masori sufletul unui om??? Ca sa-l numesti desertaciune, cand el...poate a suferit si nu intelege "multe". Cred ca stau cam prost cu iubirea si judecata. Si nu uita: TU nu ai dreptul sa judeci si sa numesti desertaciune pe cineva, nici macar o musca. Singura "desertaciune" e doar viata dupa lucrurile lumesti, viata ce o traim azi, "TOTUL E DESERTACIUNE..." dupa psalmul

      Ștergere
    3. Vasileionel,poti sa definesti desertaciunea?daca da,te rog sa o definesti!multumesc.

      Ștergere
    4. Nici un suflet nu e desertaciune(fara rost),indiferent de starea lui de credinta. Nu mai bagati in seama logica fara logica. C

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce obicei prost,sa scrii un comentariu dupa care sa-l elimini!Scrii sau NU.Punct.

      Ștergere
  7. Buna dimineața.Cat de multa bucurie,pentru cei care il cauta pe IISUS HRISTOS.Multe persoane suferă pentru IISUS HRISTOS,si se roagă pentru ei si semeni lor.Numai uniti in credinta putem să-l așteptam pe IISUS HRISTOS.Chiar daca noi Romanii nu suntem inca conștienți ca aceasta mare minune a lumii va fi pe pamintul nostru Romanesc,Dumnezeu tot va veni când a hotarit,iar noi sa nu ne îndepărtam de la rugăciune.Al aștepta pe IISUS înseamnă lacrimi si suferință.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,SA NE AJUTE BUNUL NOSTRU DUMNEZEU;Minerva P.

      Ștergere
  8. Da cred ca tu poti fi biserica lui Cristos pentru ca dupa cum se vede pasori (preoti) nu au timp pentru crestini avind alte interese au ramas foarte putini preoti care pot ca sa duca lumea spre mintuire ceilalti spre dezbinare multi dintre crestini plecati din tara care nu au o biserica ortodoxa in apropiere nu sunt lasati ca sa mearga in biserica catolica ca sa se roage spunindule sa nu intrati acolo ca este mare pacat dar ei pot oficia in bisericile catolice care li s-au dat acelea nu sin tot casa lui Cristos si acolo se da Sfinta Euharestie si se tin cele 10 porunci atunci care este diferenta (de cistig a banului) dar mintuirea sufletelo? Din pacate in ultimi ani au iesit ca pe banda rulanta foarte multi preoti care nu au dea face nimic cu religia ci mai de graba cu bogatia preotul si medicul se face din suflet si cu credinta pentru unul pentru mintuire altul pentru sanatate impreuna pentru (salvare) dar astazi din pacate vedem doar dezbinare si ura si atunci Tatal Ceresc incearca pe toate caile de a ne salva MULTUMIM DIN SUFLET SFINTEI TREIMI SI LA MAICUTA DOMNULUI si la toate Puterile ceresti care se lupta pentru salvarea omenirii AMEN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este adevarat ca ortodocsii nu au voie in Bisericile catolice,e falsa afirmarea ta.

      Ștergere
    2. Anonim12 august 2016, 08:47, se referea la cei ortodoxi plecati din tara,care nu au biserica ortodoxa aproape, ca ei nu pot sa participe la slujbele catolice, si nici sa ia Sfanta Euharistie la ei. El isi punea o intrebare simpla si fireasca, daca si ei au sfintele TAINE, de ce nu poti sa ai parte de ele daca nu ai cum ajunge la o biserica ortodoxa?!
      Si este adevarat ca ortodoxii nu au voie sa participe la slujbele catolice, si nici sa aiba parte de Tainele din biserica catolica. Daca se impartasesc se pedepseste cu excomunicarea(excluderea din biserica ortodoxa). De intrat poti intra in orice biserica, dar nu poti lua sfintele taine in biserica catolica. Asta e interdictia bisericii ortodoxe.
      C

      Ștergere
    3. Aha,egoismul,invidia,rautatea si ce intelegi tu prin Sfintele taine?La ctolici nu se da Pasti ca la noi-paine cu vin-si nici impartasanie,se spovedesc si atat,dar si spovedania o fac dupa pacate grele,nu asa,vai m-am certat cu vecina sau ceva de genu.

      Ștergere
    4. Dar nu e mai bine sa numeri pana la 10 in gand si sa nu te certi nici cu vecina?

      Ștergere
    5. Nu se zice Pasti-paine cu vin. Este Sfanta Impartasanie.
      Sfintele Taine sunt cele 7 ale bisericii:

      1. Botezul.
      2. Mirungerea.
      3. Împărtăşania (cuminecătura).
      4. Spovedania (Pocăinţa).
      5. Preoţia (Hirotonia).
      6. Nunta (Căsătoria).
      7. Maslul

      Aceste taine le are si biserica catolica.
      Au si Sfanta Impartasanie catolicii.
      Se impartasesc dupa fiecare liturghie, sub forma de ostie.
      Daca nu stiti cum e, gasiti pe internet detalii.
      Catolicii nu e adevarat ca se spovedesc dupa pacate grele. Se spovedesc de fapt si mai des, caci in fiecare zi la catolici se face sfanta liturghie si sunt preoti prezenti pentru spovedanie. C

      Ștergere
  9. Sa ne rugam cu totii asa.,Doamne cu mare mila Ta,intoarce la bunatate si rugaciune pe toti oamenii!Doamne ajuta si ocroteste pe copiii tai!

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria ce parere ai despre interviul de mai jos?

    https://www.youtube.com/watch?v=G2xXu8_2Exo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fals grosolan!

      Ștergere
    2. Emanuel te credeam mai serios dar nici asa ...Acela este o facatura ce naiba,,dai dovada de naivitate si mai duci in eroare si pe altii..

      Ștergere
    3. Câteodată adevărul este cel mai greu de crezut și mai bizar decât orice minciuna oricât de grosolană ar fi ea. Nu spun ca în cazul de fata ar fi adevăr sau minciuna ci v-am lăsat pe voi sa judecati singuri. :)

      Ștergere
    4. Emanuel,nu te supăra dar eu nu accesez linkuri trimise de cititori.

      Ștergere
    5. De ce nu Maria? Nu la orice se poate da copy/paste aici pe blog.

      Ștergere
    6. facatura, facatura...dar parca are logica, in urma razboaielor nucleare...specia umana se va transforma in ET, mutantii destepti(chiar noi)cu tehnologie vin din viitor...si cred ca oricine se poate teleporta..mi se pare aberant sa te nasti intr-un loc si sa nu poti ajunge in atatea locuri frumoase ...si daca ajung ajung doar unii...cam nedrept zic...ne-am nascut egali sau nu? poate ET VIN DIN VIITOR SA SCHIMBE ISTORIA..SA REPARE CE AU GRESIT ALTII

      Ștergere
    7. pai si daca un link e porno si il postati? cum faceti selectia?

      Ștergere
  11. Doamne,niciodata nu m-am indoit de existenta TA,a TATALUI SFANT si a MAICUTII DOMNULUI,sa ne rugam in continuare pentru iertarea pacatelor,DOAMNE AJUTA-NE;NU NE LASA si ocroteste-ne,cu stima nepretuita pentru Doamna Maria,Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa deznodamantul tragic pe care la avut reporterul se vede clar ca e un fake.adica cum:vine din viitor bla,bla,bla compasiune si bla,bla dar la sfarsit i s-a facut foame.hi,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foame??? A zis ceva de foame???la sfarsit se teleporteza

      Ștergere
  13. Cum pot sa aud glasul sufletului meu? Oare ce mi-ar spune? Ce pot sa fac pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glasul sufletului tau se reflecta in ceea ce te inconjoara.daca glasul tau sufletesc da binete atunci esti inconjurat de binete si viceversa.deci daca vrei sa auzi glasul sufletului tau asculta si vezi ce este in jurul tau

      Ștergere
  14. Biserica lui Hristos, sau ramasita ei cei care tin marturia credintei Lui.Maria este biserica si toti impreuna cu credinciosii..Biserica Mama este Israelul .Apocalipsa 12

    RăspundețiȘtergere
  15. Da dn.anonim este adevarat sint in Italia aproape de casa mea se afla Catedrala numita IMACOLATA adica FECIOARA MARIA biserica catolica adica la Monte Belluna iar biserica ortodoxa se afla la 25 km distanta eu mergeam la aceasta biserica ma spovedeam destul de des iar in postul mare m-am dus la cea ortodoxa urmind ca de Paste sa mergem la sfinti cind m-am spovedit preotul ma intrebat de cit timp nu m-am spovedit ca nu ma vazut eu iam spus ca m-am spovedit cu doua luni in urma la catolici atunci el ma certat pe mine si pe sotul meu si a spus "nu puteti sa mergeti la catolici ca este mare pacat ca sinteti botezati la ortodocsi" la sotul meu nu a vrut ca sa-i dea Sfinta Euharestie a zis sa astepte pina la Craciun iar de atunci sotul meu nu a mai vrut ca sa mearga acolo la biserica sint Maria iar sotu Dumitru acesta este amarul adevar. ISUSE te iubesc mult fa sa fie pace intre biserici si in lume multumesc AMEN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu se uita la inima omului. Nu va suparati pe acel preot ortodox, sau pe biserica ortodoxa. Sunt anumite reguli. Insa nu L-ati suparat pe Dumnezeu ca ati facut asa. Asa cum ati scris: Isuse, te iubesc mult, fa sa fie pace intre biserici si in lume, asta e important. Sa faceti asta asa cum a facut Iisus, cum El s-a rugat ca toti sa fie una, asa cum El cu Tatal una este.
      Apropo, in Italia se zice Amen si la catolici si la ortodoxi,e limba italiana. C

      Ștergere
  16. Dar multumim foarte mult si doamnei Maria (instrumentul) de care se foloseste Cerul pentru a mintui lumea .AMEN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca esti ortodocsa acrie si tu AMIN nu amen

      Ștergere
    2. Ortodocsa???parca se scrie altfel...cu x nu?

      Ștergere
  17. Cind vom merge in fata Lui Isus nu ne va intreba de Amin sau Amen ne va cere socoteala de cum am trait viata pe care ne-a daruito si de faptele noastre TE IUBESC ISUSE FOARTE MULT TU MA CUNOSTI SI STI CIT DE MULT TE IUBESC IKA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Rusine rusine rusine dragi crestini la emisiunea starea natiei de la tv. la intrebarea cine este FECIOARA MARIA raspunsul a fost "nu stiu " oare nu a-ti auzit la Sf.Biserica ca MAICA DOMNULUI a fost si Este Fecioara Maria iartane (iartai) MAICUTA SFINTA .

    RăspundețiȘtergere