marți, 2 august 2016

INUNDATIILE GRAVE, S - AU ADEVERIT DIN NEFERICIRE !


                                                    Dragii mei,

În timp ce Meteorologii anunțau  caniculă nesfârsită , eu va spuneam dragii mei, că vor urma ploi torentiale grave.
Si iată dragilor, ce s-a intamplat azi la Timisoara si nu numai:


Inundatii Timisoara 2 august 2016 - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=_s8T3E23cVc
10 hours ago - Uploaded by Stiri Radio Timisoara
Inundatii Timisoara 2 august 2016. Stiri Radio Timisoara ... Inundatie la pasajul Popa Sapca din ...

[VIDEO] Timişul este afectat din nou de inundaţii. În Timişoara a fost ...

radioresita.ro › ActualitateTranslate this page
10 hours ago - Municipiul Timişoara s-a aflat sub ape, în această dimineaţă. Mai multe curți și subsoluri au fost inundate în urma unei ploi torențiale.

Iata si articolul meu:
                                   27 -28 Iulie 2016,ora 0,52 !
                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, văd in spatele meu ca si cum as fi avut un ochi la ceafa,vad spre Sud -Vest,cum din Cer ploaia cade, precum o cascada de pe un munte foarte inalt.
De pe ulucele caselor, ploaia dădea pe dinafară, deoarece, nu reusea sa se strecoare pe uluc,atât de puternică era.
 Image result for ploaie torentiala.
Dragii mei, chiar dacă in multe locuri din România ,seceta este la ea acasa, din nefericire,in alte locuri, ploaia va distruge casele si ogoarele oamenilor.
Dar tot la fel de bine, poate sa se intample si intr-o alta Țara. 
Doamne  Ajuta ca sa avem parte ,de un adevarat echilibru in toate câte ne ies in cale, in aceasta viață. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

Iata si Informatia mai pe larg: 

Inundatii in Timisoara. Circulatia este aproape complet blocata

De Bogdan Marta
Reactualizat la:
Inundatii in Timisoara. Circulatia este aproape complet blocata © Tion: Inundatii in Timisoara. Circulatia este aproape complet blocata
Inundații, marți dimineața, din cauza unei ploi torențiale. Se circulă greu pe aproape toate arterele din oraș, iar mai multe mașini au rămas chiar blocate sub pasajele feroviare. Județul Timiș este sub cod portocaliu de ploi.

Trafic infernal, marți dimineața, în Timișoara. Mai multe curți și subsoluri au fost inundate în urma unei ploi torențiale care a început noaptea și nu dă semne că s-ar opri prea curând. Toate pasajele feroviare din oraș sunt pline de apă, iar mai multe mașini au rămas chiar blocate, inclusiv în zona centrală.
Potrivit ISU Banat, au fost semnalate inundații în curți și subsoluri pe străzile Emil Zola, Martir Ioan Ciordaș, pe malul Begăi, în zona Iosefin, pe strada Tigrului și în pasajul din spatele Catedralei Mitropolitane.
Pompierii acționează cu toate motopompele din dotare pentru evacuarea apei, însă circulația este aproape complet blocată. Din nou, sistemul de canalizare municipal nu a făcut față ploilor torențiale.
Județul Timiș se află sub avertizare cod portocaliu de ploi, meteorologii estimând că vor cădea averse de ploaie ce, pe alocuri, vor depăși 40-50 de litri pe metru pătrat.
Dezastrul din Timișoara a fost văzut și de cititorii tion.ro, care ne-au trimis numeroase poze pe Facebook și pe adresa redactie@tion.ro Dacă și tu ai surprins imagini cu haosul din Timișoara, le poți trimite și le vom publica.
UPDATE: Spitale și instituții din Timișoara inundate. Pompieri chemați din timpul liber pentru a da o mână de ajutor
Dezastru în Timișoara după ploaia torențială. Pompierii acționează cu toate forțele disponibile, însă apa a pătruns până și în spitale. Sistemul de canalizare nu a făcut față ploilor torențiale și apa a inundat Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul CFR și Spitalul Municipal.
De asemenea, pompierii au acționat și la Casa Tineretului, Inspectoratul Școlar, dar și în zona pasajelor din centrul Timișoarei – Piața 700 și Gheorghe Lazăr – acolo unde mai multe mașini au rămas blocate în apă.
La Inspectoratul Școlar Județean Timiș subsolul a fost inundat, din nou. Apa este scoasă din subsol, dar sediul central al profesorilor din urbe nu are nici curent.
„Acolo tot timpul e așa. În momentul când plouă abundent apa rămâne în subsol, trebuie scoasă, vin cei de la ISU imediat, au fost și cei de la Aquatim, cu motopompe. Cea mai mare problemă este că nu avem curent, de azi-dimineață”, a spus inspectorul școlar general de Timiș Aura Danielescu.
Apa din subsolul Inspectoratului Școlar Județean Timiș ar putea afecta serverele instituției, dar deocamdată nu există o evaluare a eventualelor pagube produse de inundație.
Și la Spitalul Municipal Timișoara au fost inundații, dar apa a intrat în spațiile tehnice și nu a afectat activitatea medicală.
„Este vorba de spații tehnice, nu de spații medicale. S-a rezolvat problema. Au venit pompierii și au scos apa. Inundațiile nu au afectat activitatea medicală. La Unitatea de Primiri Urgențe este în regulă, nu s-a inundat nimic”, a spus managerul Spitalului Municipal Timișoara Olimpia Oprea.
Un număr de 60 de pompieri au fost chemați din timpul liber pentru a-i ajuta pe colegii aflați pe teren și care fac tot posibilul pentru ca apele să nu producă daune mai mari.
Circa 120 de telefoane au fost date doar din Timișoara, până la ora 11, pe numărul de urgență 112.
UPDATE1. S-a reluat circulația în pasajele din Timișoara
După câteva ore de muncă, pompierii au reușit să evacueze apa de pe străzile din oraș. Restricțiile de circulație au fost ridicate, iar pasajele au devenit din nou accesibile
-

7 comentarii:

  1. A FOST GROAZNIC .......SI VANT SI PLOAIE , A BAGAT PLOAIA PE SUB TIGLA PUR SI SIMPLU ....NOROC CA AM TURNATA PLACA ...STRAZILE PLINE DE APA ... MULTUMESC LUI D-ZEU PTR. TOT CE NE DA !

    RăspundețiȘtergere
  2. VINE, SFARSITUL VEACULUI !!!
    22 MARTIE 2013 !

    Dimineata de 22 martie, 2013, cand in timp ce dormeam, aud GLAS din CERUL SFANT, care m-a infricosat, m-a trezit, de-a binelea si nu am mai putut dormi. GLASUL, striga pur si simplu.
    Mai intai, aud ,multe GLASURI, speriate, care spuneau asa:

    "Sfârşitul Veacului !
    Sfârşitul Veacului !"


    apoi GLAS din CER,striga:

    "Vine Sfârşitul Veacului !
    Încă o dată vă mai spun :
    Vine Sfârşitul !
    Nu al anului, ci al Veacului !"

    Fratilor, nu ma intrebati ce inseamna, caci nu stiu ! Doar BUNUL DUMNEZEU, stie ce inseamna.
    Noi nu putem decat, sa ne rugam, sa ne indreptam in purtarea noastra fata de aproapele ! Sa muncim, ca si cum, nu am muri niciodata, dar sa fim pregatiti, ca si cum, am muri..maine.Cu alte cuvinte, sa fim pregatiti, (cum INSUSI MANTUITORUL a spus)ca nu stim ziua si ceasul...cand vom fi chemati, acolo SUS.
    Fiti buni si milostivi, CREDETI in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, si in toti SFINTII SAI, si nu va veti teme de nimic, si de nimeni. DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, ne sprijina, si ne ocroteste, .
    Cu dragoste,
    Maria.
    P.S.
    Dragii mei,
    Să fie oare acest veac, 2000 - 2100, Veacul cel de pe urmă ?

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2013/03/vine-sfarsitul-veacului.html

    RăspundețiȘtergere
  3. CEASUL APOCALIPSEI este aproape de ora 12 si va bate cu putere atunci va reveni IISUS Hristos pe nori,nu mai e mult doar un pic si gata VINE.

    RăspundețiȘtergere
  4. SFÂRSITUL LUMII NU VINE CÂND VREM NOI ! IISUS HRISTOS VA VENI MAI ÎNTÂI !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/03/sfarsitul-lumii-nu-vine-cand-vrem-noi.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stau in zona fraidorf si nu a fost nici vant nici tunete sau fulgere.a plouat mult vreo 4 ore incontinuu dar doar atata..mai rau a fost acum o luna cand a plouat 24 ore incontinuu vant grindina

    RăspundețiȘtergere
  6. ROMÂNIA VA FI IMPLICATĂ ACTIV , ÎN RAZBOIUL DIN SIRIA !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/romania-va-fi-implicata-activ-in.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria di in India sunt inundatii grave aduse de musoni. Pana astazi au murit sute de persoane si de rinoceri, tigri de bengala si alte animale specii rare sau pe cale de disparitie. Au evacuat cateva orase in masa.
    Aici articolul:
    http://www.lifegate.it/persone/news/india-monsoni-centinaia-persone-morte-rinoceronti

    RăspundețiȘtergere