sâmbătă, 27 august 2016

ȘI S - A ADEVERIT ! KLAUS IOHANNIS CĂLĂTOR, ÎN TIMP CE ROMÂNII FAC GREVA FOAMEI !

                                                      Dragii mei, 

Scriam un articol în 18 aprile 2016, in care un glas mi-a spus că,PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS este călător.
Iata:

                                18 Aprilie 2016,ora 21,32 !
                                                Dragii mei, 

În aceasta seara, in timp ce scriam aici la calculator, aud dragilor un glas care spune ceva despre PRESEDINTELE nostru ”prea iubit”,KLAUS  IOHANNIS.
Glasul spunea așa :

                           ”Klaus  Iohannis, călător !”

Dragii mei, voi ce spuneti? Are dreptate glasul? Este Iohannis călător?
Eu cred ca este prea călător,pe banii nostri.
Ce se plimba Ceausescu cu Ceauseasca,dar ce se plimba acum ,familia Iohannis pe banii Statului Român.
De curand i s-a luat si cea de-a doua casă obtinuta fraudulos, dar nimeni nu se intreaba:
de ce nu este pedepsit pentru fals si uz de fals???
Daca am fi fost oricare dintre noi în situtia sa, de mult eram la racoare.
De ce nu-si dă Demisia acest domn ,care a facut falsuri de a cumpărat 7 case??? 
Iata, PRESEDINTELE a spus ca pleaca in GERMANIA la părinti, si de fapt el se distreaza la Palma de Mallorca.
Frumos! Țara arde si pe IOHANNIS îl doare în ”cot”.
Ce , stie el că pensionarii nu au bani de medicamnete si de pâine, că oamenii au salarii mizere?
Lui si ”primei doamne” sa le fie bine!  
 content-image.
De ce era nevoie de minciuna,ca sa plece la PALMA de MAIIORCA?
Apoim imbrăcamintea ”primei doamne” ,si toate accesoriile ,sunt  extrem de costisitoare in comparatie cu traiul poporului român.
Trist si extrem de dureros, pentru cei care nu au 1 leu de-o pâine. 
 

ACTUALIZARE: Klaus Iohannis, de acord să restituie chiria încasată pentru casa din centrul Sibiului
Laura BUCIU
ACTUALIZARE: Klaus Iohannis, de acord să restituie chiria încasată pentru casa din centrul Sibiului

Klaus Iohannis va înapoia banii obţinuţi din contractul de închiriere a casei din centrul Sibiului, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov, arată Administraţia Prezidenţială.
  • "Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. Domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna imediat sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov", a precizat Preşdinţia, pentru Mediafax.

FOTO Klaus Iohannis a anunțat vizită privată în Germania. Unde a fost totuși surprins președintele

Klaus Iohannis aeroport
Klaus Iohannis a fost contrazis de jurnaliștii de la Antena 3 care au prezentat o fotografie cu președintele României în aeroportul din...Palma de Mallorca.
Deşi anunţa că va merge în concediu la părinţi, În Germania, şeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru plajele ei exotice. Telespectatorul l-a surprins pe Iohannis citind o carte înainte de a se îmbarca într-un avion.
Citește și: Cum va fi vremea în următoarele trei zile: Anunțul de ultimă oră al meteorologilor
Vezi și: SCANDAL monstru în Italia după cutremur. Datele privind intensitatea ar fi fost falsificate/ VIDEO
Klaus Iohannis a revenit în ţară vineri, acolo unde a avut prima zi de lucru după vacanţă.
content-image
content-image

21 de comentarii:

  1. Asa a facut Io-ha-ha-nis bani sa-si cumpere case cu vacante multe si lux,doar n-o sa-si schimbe obiceiurile acum.Cum s-ar zice naravul din fire nu are lecuire,devine o obijnuinta.Cum sa-i pese lui de ce ramine dupa el,aplica lozinca Dupa el potopul

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare nesimtit,putin spus,as spune-o mai direct dar ar parea cam suburban cum de fapt este baronul plecat de la 2 camere si ajuns in virful capului,stiti voi ce este ala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu stie,cit va mai fii nedreptatile acestea,nu ati văzut,au fost multi cu probleme,dupa aceea li s-au dat drumul,n-au fost pedepsiți,dar acei oameni nu stiu,ca de pedeapsa din ziua judecătii,care va veni mai devreme sau mai tirziu,nu scapă nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti cei ce au fost judecati sau vor fi atita timp cit nu li se confisca averile ilicite, nu se poate spune ca au fost condamnati.Asta e prosteala pt noi ca popor toti sunt protejati de judecatori.Fac citiva ani de puscarie dar averea e asigurata,vorba ceea ,,corb la corb nusi scoate ochii,,.

    RăspundețiȘtergere
  5. legislatia alegerilor locale croita intentionat pentru a mentine la putere aceiasi profitori cu 10 la 20 la suta din votanti care reprezinta 30 la suta din populatie deci autoalesi cu sub 10 la suta si aia cumparati cu vreun favor usor ca pensionari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand vom scapa vreodata , doamna Maria de guvernul Ciolos si de Marele Mut ? Demisiile nu si le dau , isi fac planuri sa ramana la putere ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-si dea demisia, cat mai urgent.

      Ștergere
    2. Demisia nu si-o dă cind vrea el sau poporul si-o va da atunci cind primeste ordine de sus.DS

      Ștergere
  7. cel mai rau presedinte al nostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu l-au votat tinerii frumoși si liberi din generatia facebook?

      Ștergere
  8. Dupa 1990 visul tuturor ciocoilor era sa fie ca Iliescu ,acum bugetarii cleptocrati au un alt vis a la IO-ha-ha-nis, sa aiba si ei sapte case.

    RăspundețiȘtergere
  9. se vede ca e rentabil traficul de copii,atentie la copii ca se va intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a intors Turistul Ratacit,ne-am bucurat degeaba ca nu se va mai intoarce,pacat am avut o sansa.,poate data viitoare nu se mai intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  11. O fi pus el ochii pe ceva case din Bucuresti,de s-a intors.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu.i mai judecati, ca nu lasa Dumnezeu un pai sa iasa, sa intre, sa plece sau sa vina in tara asta daca nu meritam! Avem ceea ce meritam. Ca femeile alea care au plecat in grup la mormantul parintelui Arsenie si s.au apucat in timp ce urcau poteca sa.l judece pe patriarhul Daniel..ca.i mason, etc. Si la mormant, in timp ce se rugau, toate au auzit vocea parintelui care le.a dojenit: Maaa, nu.l mai judecati voi pe actualul patriarh ca are cine, mai bine rugati.va pentru el ca grea misiune are! Ei de fapt, ne ajuta la mantuire..exact asa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, Diana V., mai bine sa ne rugam pentru ei sa le lumnineze mintea decat sa judecam. E simplu sa judeci dar cu asta ne ducem in jos,ne incarcam si noi de pacate, pe cand o rugaciune din suflet ne inalta si poate ii ajuta si pe ei sa vada adevarul.Nu degeaba se spun rugaciuni in biserica pentru conducatorii tarii si pentru patriarh.Are si cine sa-i judece cand va veni vremea...

      Ștergere
    2. Dragă Diana V atunci să stăm cu mîinile in sân si să nu mai judecăm pe nimeni că ei sint curati si fără de păcat,iar noi să asistăm neputincioși la nenorocirile făcute in țara asta. Ți se pare că Patriarhul Daniel este un om fără de pacat din moment ce i-a crăpat capul cu cîrja părintelui Făgețeanu, cind slujea la Biserica Antim din Bucuresti?Stiu că nu o să mă crezi dar ai filmarea pe Youtube povestită chiar de părinte cu ultimile puteri,pentru că a rămas cu sechele de atunci.Filmuletul se numeste Preotul Adrian Făgeteanu despre Patriarhul Daniel.In viziunea ta nu avem voie sa-l judecăm nici pe Iohannis că se plimbă prin toată lumea pe banii țării,iar oamenii suferă si trăiesc in sărăcie.Stiu că Dumnezeu îi va judeca pe toti,dar pină atunci nu putem să stăm si să privim la atîta nedreptate si nepăsare.Spui că ei au o misiune grea si ne ajută la mîntuire,nimic mai fals draga mea,misiunea lor este să-si umple buzunarele si să răspundă la comenzile celor de afară.Răul acestei țări este făcut cu oamenii din interiorul ei si aceștia sint in capul listei,iar masoneria nu le e străină niciunuia dintre ei.DS

      Ștergere
  13. Presedintele si Guvernul reprezinta Constiinta Romaneasca,asa ca nu mai judecati!
    Cine judeca de judecata va avea parte,indiferent cat de mult "bine" a facut.Lumea nu se schimba judecand-o ci iubind-o! Daca ai iubire in suflet trimite neincetat catre cei care traiesc in frica, caci frica ii face sa se comporte astfel.Judcata se naste din neputinta si ignoranta definindu-se ca AUTISM!
    Avem ceea ce cerem;judecata ,cercetare, pedeapsa.Tara cercetatilor,nelegiuitilor,furaciosilor,etc.

    Avem si noi un cuvant de lauda la adresa cuiva? Nici macar sa ne laudam copii nostri, olimpici! Mass-media nu prezinta decat negativitati,ca si previziunile de altfel!

    Vreti "bine", atunci creati binele!Vreti laude,laudati! Vreti iubire atunci daruiti-o! Nu poti avea ceea ce nu ai daruit! Asa functioneaza Dumnezeu. Interiorul reflecta exteriorul!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici o pozitie fata de declaratia ambasadorului SUA despre r Moldova. PIERDUT presedinte,il declar NUL,

    RăspundețiȘtergere
  15. PUSCALAU[Madalina ,prezentatoarea tv la b1]casatorita cu pilotul sibian al presedintelui Dobrovoschi,a devenit purtatoarea de cuvint a presedentiei.Todeauna am spus ca acest prim nume pare a avea o predestinare,ce fel se va vedea in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 1sept 08:06 ce legătură are Mădălina Pușcalău cu previziunea de aici?Se stie clar că cei de la B1 sint Pro Băsescu.Aici era vorba de vacanțele lui Iohannis,care se plimbă pe banii proștilor.DS

    RăspundețiȘtergere