duminică, 28 august 2016

SFÂRSITUL LUMII APARE LA UȘĂ !


                                          Noapte de 27 -28 August ,ora 1,45 !

                                                Dragii mei, 

 Tot in aceasta noapte dragilor, tot in fața monitorului fiind, aud o conversatie intre două glasuri.
Citez:
                ”Zici că vine sfârsitul?
  La care un alt glas, spune cu gravitate asa :
                Sfârsitul Lumii,apare la ușă!”
Dragii mei, in ce fel va apărea la ușa noastra Sfarsitul Lumii acesteia, fireste că vom afla împeună.
Nu trebuie sa ne gandim fratilor, la sfarsitul Lumii acesteia, ca la un sfârsit al vietii de pe Pământ.
Sfârsitul Lumii, va culmina dragii mei, cu venirea Mântuitorului nostru al tuturor ,pe Pământul românesc.
Acesta este sfârsitul Lumii!  VENIREA  LUI IISUS HRISTOS, pe norii CERULUI ,insotit de SFINTII SĂI ÎNGERI. 
               Image result for iisus
Dragii mei,când vom auzi vorbindu-se de SFÂRSITUL LUMII,noi sa ne bucuram nespus de mult;pentru că, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS pe PĂMÂNT, în ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM, este chiar lângă noi, lângă cămara sufletului nostru.
Acesta este SFARSITUL LUMII,în adevăratul sens al Cuvantului
Lui Dumnezeu, si nu cel al gandirii oamenilor fără Credință sau cu puțină (căldicică)Credință,sau chiar deloc.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va fie vouă dragilor,lumina vie în care sa umblati ,si care lumină, să va limineze Calea spre mântuire. Amin!
                                           Cu dragoste,Maria.

 


    

19 comentarii:

  1. sfirsitul apare cu un razboi grav si multa dezordine.care sa duca la o situatie noua total schimbata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cu Noua Ordine mondială cum ramane daca vine sfarsitul lumii? Eu cred ca toata aceasta poveste care circula de ani buni este inventată.După razboi va fii revenirea Mântuitorului,nu va mai lăsați manipulați cu Noua Ordine mondială.Noua ordine a inceput demult si guvernul lui Anticrist lucreaza si este in lume acum la putere .Faza finala este pecetea 666 care va începe din ianuarie 2017 si va culmina cu începerea războiului mondial.Si apoi va veni sfarsitul începe cu razboi si se va termina cu inundații de ape pe toata suprafata pământului,si nici Romania nu face excepție de la acest dezastru planetar.Iar la scurt timp,după toate acestea Noul Ierusalim se va cobora din cer cu toții sfinții si ingerii si se vor pogora pe deasupra pământului unde toti vor fii ridicați la cer si dusi in cetatea cea mare Ierusalim pentru începerea nunții Mielului.Si mireasa va fii ridicata cu toti cei rămasi aici si dusi in veselia cerului unde toate s-au pregătit inainte pentru toti cei ce si-au albit hainele si le-au spălat in sângele Mielului.Anticristul este aici si poarta razboi cu cei ce nu se leapădă de credinta,sunt omorați prin diferite feluri si prin decapitare iar cine citeste Apocalipsa intelege mai bine.Anticristul nu este un om asa cum au inteles mulți ci este o națiune si o putere militară care va face razboi cu Israelul si il va distruge.Este una dintre marile puteri ale lumii si cu cea mai puternica armata din lume.Acesta este AntiHrist=Impotriva lui Hristos.Cel care lupta impotriva legilor Sfinte data de Creator pe pamant ca oamenii sa le respecte cu Sfintenie.Guvernul lui AntiHrist face aceste legi necurate.Ex.Legiferarea in lume a homosexialitatii si a tot ce e necurat El le aproba printre oameni.Armata care se va lupta cu el la sfarsitul războiului Isra-El este aceeasi armata care la omorât pe Mântuitorul.Acelasi neam de criminali care au schimbat legile sfinte si vremurile.AntiHrist este pe pamant si este conducător de aproape 1500 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo cu coborirea Noului Ierusalim pe pamint, cititi care aveti cartea sau o mai gasiti PROGRAMUL TERRA sau Un atentat extraterestru la civilizatia paminteana scrisa de un doctor anestezist Toni Ovidiu Moldoveanuin care face o decodare a bibliei, pt ca foarte multi cercetatori inclusiv clerici, sustin ca biblia este codata si cind vom putea sa o decodam vom afla multe. Legat de aceasta Noul Ierusalim ar fii o statie interplanetara de dimensiuni uriase, 2000 km. pe 2oookm asemanatoare cu vechiul templu din Ierusalim salasul dzeului biblic creatorul omenirii. Poate ati citit de acel satelit negru de pe orbita pamintului, care nu se stie a cui este, s a incercat distrugerea lui de catre rusi si americani fara succes. In carte se mentioneaza ca este lasat de aceasta supercivilizatie pt monitorizarea pamintului. In cazul unui razboi nuclear de proportii globale va trimite o raza laser pt aceasta statie ca pe pamint este dezastru aproape total, de abea atunci va venii noul ierusalim sa mai salveze cele 144.ooo de suflete alese nu stiu exact nr. lor dupa care din nou totul de la inceput, in pesteri evolutie s.a.m.d.De remarcat dupa cele doua explozii atomice din Japonia s a intensificat activitatea OZN pe pamint la cote maxime, practic unde nici nu se vorbra de OZN decit pe ici colo, acum ne am facut prezenti ca sintem prezenti si ce ne poate duce mintea sa facem , de fapt au mai facut o si altii inaintea noastra . Sint foarte multe de spus dar despre noul ierusalim c am asta este!

      Ștergere
    2. extraterestri sunt demonii care locuiesc pe pamant de la Facerea lumii !Dumnezeu conduce tot Universului, LUI sa ne rugam.cititi cartea lui Enoh si veti intelege !Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Noul IERUSALIM,nu este un OZN,ci este o cetate a Raiului unde locuieste Dumnezeu cu sfintii sai..Si aceasta cetate va locui pe muntele sfant al Sionului care va fii casa Domnului.Si Romania va face parte din Noul Ierusalim impreuna cu cetatea cereasca Noul Ierusalim ,acestea doua vor fii unite pe pamant prin Iisus Hristos care va fii rege si peste Romania dar si peste ISRAEL-Ierusalim.
      Nu o spun de la mine ci Biblia afirma acest lucru.
      Cetatea sfintilor si cortul lui Dumnezeu care o descrie Apocalipsa este ROMANIA si Noul Ierusalim Israel.
      Biserica Mama ISRAEL nu este despartita de Mireasa Noul Ierusalim Romania. Amandoua sunt unite printr-un singur Rege ,Mire si Mantuitor Iisus Hristos.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    4. Draga anonim o7:48 unde pot gasii Cartea lui Enoh,de foarte mult timp doresc s-o citesc,astept raspuns,cu multe multumiri Silvia.

      Ștergere
  3. După toate evenimentele care au loc peste tot în lume , pot spune că am o mare frică . Încerc să mă rog mai mult si să las deoparte toate răutățile si fățărniciile. Am multe pacate , cred că este timpul să devin mai buna .Toti oamenii au păcate , să nu credeți că eu sunt un pericol social , dar cu vorba urâtă nu te poți numi om bun . Aici este unul din păcatele mele . Sa.mi ajute Dumnezeu și Maica Domnului , si sa ne apere România de toate relele posibile . Amin ! Kiwi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e fără de păcat?ne naștem în păcat și murim la fel.roagate la Dumnezeu din toată inima și el îți va ierta păcatele

      Ștergere
  4. Precum războiul este la usa asa si sfarsitul lumii va apare la usa.Asta inseamna ca este aproape la fel cum este si războiul Israel,Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oameni buni nu mai cuibariti frica in voi,credeti cu putere in DUMNEZEU si lasati-va in voia LUI. Veti constata la un momendat ca nu mai aveti frica,si veti deveni luptatori ai credintei.Am citit aici multe postari ca la ora 2 sau 3 noaptea se trezesc si nu mai pot dormi pina spre dimineata. Mai toti spun ca o sa fie ceva rau, dragii mei dar daca noi suntem treziti atunci pt rugaciune? Stiti multi ca la sfntul munte Athos la ora 3 se fac slujbe foarte puternice, de ce sa pierdem timpul cu ochii beleojiti in tavan cind am putea sa plecam genunchii la rugaciune.Daca asta nu e un semn pentru noi de la DOMNUL SA INMULTIM SI NOI RUGACIUNEA CALUGARILOR DE LA ATHOS? Si eu am aceasta problema si astazi am reflectat mai bine la acest lucru, la noapte pun in aplicare rugaciunea. DUMNEZEU fie cu noi copiii LUI (obraznici)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apare la usa dar...nu intra si'in casa".

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai mare pacat al oamenilor e frica, spaima de-a privi in fata si a recunoaste adevarul. El e crud, acest adevar, dar numai el foloseste. Mihai Eminescu

    RăspundețiȘtergere
  8. Frica asta e strecurata in sufletul romanilor sistemaic de mult timp.precum mercurul in corpul lui Eminescu pe care tot astia ,cozile de topor l-au omorit.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai crede tot ce ti s-a inoculat pentru manipularea mintii tale!Cerceteaza!Astfel vei afla cum ai fost si esti manupulat sa crezi ceea ce trebuie ca sa stai docil in patratica ta!

    666 nu este anticristul! Este izotopul de carbon care dupa oxigen este al doilea element prezent in toata materia fizica de pe Pamant.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo,D.corect,de aceea scrie in apocalipsa ca este numar de om si cine are pricepere si intelepciune il poate calcula-socotii.

      Ștergere
    2. Sfarsitul a ceea ce suntem acum,bate la usa inimii noastre si, constientizand ca asa nu se mai poate, ne vom schimba.

      Ștergere
    3. Itentificate complect; Tu esti D6, si eu am fost, dar am ajuns in E7 [...]

      Ștergere
  10. Bate la usa si striga inrolarea??

    RăspundețiȘtergere