joi, 18 august 2016

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE! TRENUL CU MULTE VAGOANE A DERAIAT.

                                                        Dragii mei, 

Scriam in urma cu doar cateva zile, despre un tren cu multe vagoane albastre,care va avea probleme, si din care iesea mult fum.
Din păcate dragilor, TRENUL s-a rasturnat in Franța, iar zeci de oameni au avut de suferit.
Iata articolul meu:

                                               15 August 2016 ,ora  23,12 !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, vad dragii mei, vad inspre Est o cale ferata pe care circula un tren, cu mai multe vagoane albastre la culoare.

 Image result for tren in flacari.
Numai că , din cateva vagoane iesea un fum negru dens si inalt de 2 metri.
Trenul părea ca era pus in circulatie pe șine,deoarece se afla ca intr-un câmp.
Dragii mei, din păcate,vom auzi de un tren cu mai multe vagoane care vor arde in mers,sau stationând.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,ca sa nu fie si victime omenesti.
                              Cu dragoste,Maria. 

Accident feroviar în Franţa. Zeci de răniţi în urma evenimentului ...

www.voceatransilvaniei.ro/accident-feroviar-franta/
Aproximativ 60 de persoane au fost rănite, zece fiind în stare gravă, după un accident feroviar. Un tren de pasageri a lovit un arbore căzut pe calea ferată, ...


GRAV ACCIDENT feroviar în Franţa soldat cu zeci de victime

Încă nu se cunoaşte numărul exact al răniţilor sau al persoanelor decedate



Grav accident feroviar în Franţa
Un grav accident feroviar s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri în Franţa. Evenimentul a avut loc în zona Saint-Aunès, la est de Montpellier. Primele informaţii arată că este vorba despre un #tren de mare viteză care a lovit un copac căzut pe calea ferată în timpul furtunii puternice care s-a abătut asupra zonei. Trenul pelcase din Nimes şi se îndrepta către Montpellier
Mai multe surse franceze dau cifre diferite atunci când vine vorba despre persoanele care au fost rănite în acest accident. Se pare că cel puţin 10 persoane au fost grav rănite, două dintre acestea aflându-se în stare critică. Se pare că una dintre victime a fost proiectată afară din tren în momentul impactului. Salavatorii au precizat că răniţii se află în "stare de urgenţă relativă sau absolută".
Pompierii şi echipajele medicale şi de salvare se află la faţa locului pentru a acorda primul ajutor celor ce au nevoie. Traficul pe calea ferată a fost oprit. Oficiali din cadrul Căilor Ferate Franceze au spus că intervenţia se desfăşoară cu mare greutate din cauza vremii nefavorabile. Se pare că în momentul producerii impactului, trenul circula cu aproximativ 140 de kilometri pe oră, potrivit aceloraşi surse. #Franta #Acciden

7 comentarii:

  1. Faptul ca previziunile acestea se adeveresc nu fac altceva decat sa ne intristeze, nu ajuta cu nimic. Ideal ar fi ca ele sa poata fi prevenite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint bagate in calculatorul pamintului, nu se poate intervenii, cine ar putea sa intervina nu are nici un interes, sau are interzis a se amesteca in viata noastra. NUMAI noi pamintenii putem schimba cit de cit derularea evenimentelor, dar la cit sintem de rai si orgoliosi, slabe sperante. Se pregateste sfirsitul acestei lumi o civilizatie rezista 10-12 mii ani. Dela sfirsitul ultimei lumi au trecut cca 12 mii ani, deci sintem pe aproape ?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca ceva s-a atenuat, pentru ca fumul nu s-a produs sau foc asa ca in previziune

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu va garantez că dăcă D-na Maria ar spune data si ora exactă cind s-ar produce o catastrofă,oamenii tot nu ar face nimic pentru că majoritatea trăiesc in ignorantă si nepăsare.Oamenii tot merg in cluburi insalubre,se adună la concerte in aer liber,unde pericolul e foarte mare.Aduceti-vă aminte după tragedia de la #Colectiv# la nici o săptămină cluburile si maghernițele din Centrul Istoric erau din nou pline.Măcar in memoria celor care au murit acolo,nu ar fi trebuit să mai meargă nimeni in cluburi de acest gen și să bage bani in buzunarele patronilor inconstienti,care nu au creeat conditii optime.Cred că trebuie să ne vindecăm de nepăsare,Dumnezeu ne-a dat timp suficient de gindire si de redresare,dar noi nu am făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. A-ti vazut la concertul de la Cluj platit de primaria lui Boc cum o formatie din Ungaria facea spoturi laser si solicita un Cluj al maghiarilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://stirileprotv.ro/stiri/international/grav-accident-de-tren-in-algeria-unul-dintre-conductori-este-mort-si-circa-90-de-pasageri-au-fost-raniti-video.html

    RăspundețiȘtergere