miercuri, 24 august 2016

ROMÂNII INTERVIN ASTĂZI ,ȘI ESTE O MISIUNE GREA !

                                                           24 August 2016,ora 6,05 !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineață ,m-a trezit un glas care spunea ceva despre români.
Glasul spunea asa dragilor:

            ” Românii !
            Românii intervin astăzi ,și este o misiune foarte grea !”
Dragii mei, aici glasul a disparut, iar eu stau si mă gândesc:oare  când va veni ziua în care românii vor interveni,si mai ales ,in ce împrejurare vor interveni?
Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa fim ocrotiti ca și până acum, si să multumim pentru fiecare zi de viață a noastră,precum si pentru familia pe care ne-a dăruit-o.
                                   Cu dragoste,Maria. 

44 de comentarii:

  1. incercarile grele intaresc solidaritatea pe care comunismul a sabotat-o timp de 68 de ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. nu comunismul a sabotat solidaritatea , ci capitalismul de cumetrie si de japca, gestionat de hoti;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect 13:12,na,craciun asa e el tot invers!!!de la palton i se trage,hi,hi,hi

      Ștergere
    2. Sa mai si glumim sibianule!

      Ștergere
    3. securitatea si informatorii nu reprezentau solidaritate ,in vremea comunismului ,sau a-ti uitat-craciunel

      Ștergere
  3. Sarut mana ♡ ! Doamna Maria din pacate ieri sa mai adeverit o previziune !
    Citeam in editia de ieri a ziarului " Click " ca undeva in Romania intr-un sat a ars o bisericuta lovita de fulger... :( Fix dupa ce am citit mam gandit la dumneavoastra ...cum ati avut din nou dreptate...Cautati articolul scris de dumneavoastra aici pe blog acum cateva zile bune poate maxim o saptamana ...Acela cu pasarea care semana cu o vrabiuta si statea parca deasupra usii bisericii si biserica era arsa....Va apreciez sincer Carmen

    RăspundețiȘtergere
  4. Romanii tre sa fie primul popor care sa creada in Creatorul Terra.va mai spun doar atat CREDETI si CERCETATI.

    RăspundețiȘtergere
  5. 'capitalismul de cumetrie'termen inventat si creat de bolsevicul iliescu este parte a comunismului sau cu fata umana,deci tot comunism ,dupa parerea mea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde mai pot interveni romanii ? Ce forta mai are Romania ca sa poata interveni undeva ? Nimic,suntem un zero barat,am pierdut tot ce am avut.Otilia Bacau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania din prezent nu are, dar romanii daca s-ar schimba la nivel de constiinta ar putea aseza Romania acolo unde ar fi trebuit sa fie!Toate bune!:)

      Ștergere
  7. Otilia ! ATENTIE la ce vorbesti !!! cuvintele sunt FORTA intelegi tu ce inseamna sa folosesti cuvinte urate la adresa cuiva? dar a unui popor intreg? este ca si cum l-ai afurisi. Gandirea si vorbirea pozitiva trebuie sa fie pe buzele noastre astfel sa ne fie bine noua si celor dragi noua. Cuvantul este FORTA !
    Doamne ajuta-ne si da-ne minte si intelepciune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu femeie,Maia,mai las-o pe Otilia asta in pace,fiecare isi spune opinia,klar au ba?sunteti pusi numai pe raca,unii !!!terminati odata pt.totdeauna.

      Ștergere
  8. Guvernul roman sa initieze o campanie de ajutorare a poporului italian din acea regiune . Sa trimitem elicoptere Smurd in ajutorul lor , sa le fim alaturi cu ce putem : medicamente, imbracaminte , materiale de constructii . Acei oameni au nevoie de tot , dorm sub cerul liber .
    Cei care sunteti in Italia creati o pagina facebook , un voluntariat pentru cei loviti de cutremur .
    Orice mic fond ce se va strange , va contribui la reconstructia oraselor .

    RăspundețiȘtergere
  9. detasamente ale armatei romane sunt dislocate in cadrul corpurilor multinationale. or. se fac antrenamente cu forte multinationale unde fiecare tara are un segment anumit de responsabilitate in cadrul exercitiului militar. or. sper ca acum am dreptate, romanii trebuie sa se roage, intr-un suflet, cu totii, pentru ceva care tine de ceilalti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tre sa ne pregatim pt ce e mai rau...RAZBOI!!! VAI DE NOI, in cazul asta

      Ștergere
  10. Romanii intervin in Italia, ajuta la scoaterea victimelor si la indepartarea molozului ...si draga mea Otilia sa stii ca Romania va renaste ca pasarea PHOENIX din cenusa. Dumnezeu iubeste Romania .

    RăspundețiȘtergere
  11. Astazi pe la prinz venea fiica mea de la cumparaturi,si aproape de casa s-a uitat spre cer si a vazut ceva foarte ciudat.Era un avion care trasa acea dira ce se numeste,,DIRA MORTII,,.Dar ce era ciudat e ca a vazut inaintea avionului ceva ca un nor negru de grosimea direi de chimicale ce era data in atmosfera,iar negrul acela se aseza pe dira alba de la avion.Si-a sters ochii crezind ca are vedenii cind s-a uitat in sus negrul acela nu mai era in jurul avionului. Va rog poate cineva sa explice acest fenomen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste dare cu chamtrails sunt provocate de avioane cu asa zisele substante "darele mortii" aproape in fiecare zi,nici nu stiti ca in zona Ilfov,aceste avioane sunt active pe cer si zi si noapte.Dar nu va speriati ca nu au nici un efect nociv asupra oamenilor ci doar de influentare a vremii.

      Ștergere
    2. Peste tot sunt prezente, de foarte multa vreme... vorbim de o gramada de ani de cand isi fac de cap si ne tot spray-aza... ii observ zilnic. Niste mizerabili.

      Ștergere
    3. Pentru cei care nu au citit:

      http://www.dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html

      Ștergere
  12. Maya ! Anonim 16:14, a spus cu totul altceva! Citeste cu atentie, ce-a vrut sa transmită ! Si are dreptate ! Ca tara, am ajuns o colonie ! Numai avem nimic ! Numai avem valori, numai avem respect pentru nimic ! Si daca, se face ceva bine , in tara asta, noi, avem grija sa stricăm tot ! Construim ceva, si au ,,unii" grija sa strice tot ! Daca noi nu ne unim, nu avem cum sa stricam si noi planurile oribile, a celor, care ne dirijează viata ! E oribil ce se intampla , in tara asta ! E f.rau ! Trebuie sa punem punct o data, pentru totdeauna ! Trebuie sa fie bine, si pentru noi ! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ferească de rele ! Sa ocrotească Romania , o tara asa frumoasa, cu oameni frumosi ! Condoleante celor pierduti , in cutremurul din Italia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand puii mei vor iesi "asa zisi romani" sa apere, sa demonstreze ca suntem o forta??? cand toti sunt cuplati pe bla-bla??? Oare nu e las poporul asta???? (cand nu trebuie?)

      Ștergere
    2. Iesi tu si lasă poporul în pace.
      În afară de politicieni, poporul sunt bunicii si copiii nostri. Părinții sunt la muncă în strainatate.

      Ștergere
    3. Cu toti vreti sa va fie bine material, dpdv capitalist.
      Viata pe acest Pamant nu este ca sa o duci bine material, sa fii bine imbracat, sa mananci numai la restaurant, sa ai o vila frumoasa, sa iti permiti vacante peste tit la hoteluri de 4_5 stele.

      O astfel de viata, fara griji si probleme, desi plina de intamplari interesante, este totusi sterila dpdv spiritual.

      Doar suferinta te curata si te pune pe un drum catre Dumnezeu. O viata comoda, incet incet te departeaza de Dumnezeu.

      Multumitii lui Dumnezeu ca va da ocazia sa fiti marriri.

      Ștergere
    4. Ce prostie!! ! De ce, Doamne iarta-ma doar suferinta? E adevarat ca nu trebuie sa conteze doar materialul. Drumul catre Dumnezeu inseamna IUBIRE. Crezi ca daca suferi dar in acelasi timp esti invidios, rau, cu ganduri meschine, mincinos, ranchiunos....te afli pe drumul cel bun? Emilia

      Ștergere
  13. Misiunea romanilor cred eu este sa opreasca ecumenismul ce s-a pus la cale in Creta, iar patriarhul nostru cu 24 de ierarhi au semnat nenorocirea ortodoxiei.Pe 30 august se face miting pe dealul mitropoliei,si sunt si avertizari de arestari pt ca acest miting nu a fost autorizat de primaria Bucurestiului.Cred ca a sosit vremea martiriului de pe urma, in biserici preotii nu sufla un cuvint despre mizeria ce ni s-a facut in Creta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este din pacate ..Vedem ce va fii.

      Ștergere
    2. Despre ce mizerie vorbesti? Ce s-a semnat atat de hidos in Creta de ameninta ortodoxia?!

      Ștergere
    3. Citeste aici , Manuel !:


      http://www.apologeticum.ro/2016/07/laicatul-ortodox-din-romania-cere-explicatie-ierarhilor-romani-care-au-semnat-creta-maine-la-sf-liturghie-boicotati-acesti-ierarhi-strigandu-le-nevrednic-este-anaxios/


      http://www.aktual24.ro/scandal-urias-in-cadrul-bor-miroase-a-schisma-mii-de-preoti-protesteaza-biserica-romaneasca-se-indreapta-spre-cadere/


      PM Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu: Singurul neinvitat în Creta a fost DUHUL SFÂNT !

      http://www.glasulstramosesc.ro/blog/pr_dr_ciprian_ioan_staicu_singurul_neinvitat_in_creta_a_fost_duhul_sfant/2016-07-29-125

      Fragment:

      ,, De ce sărbătoresc atât de mult ereticii, mai ales papistașii, faptul că a avut loc Marele Sinod din Creta? Răspunsul autorului grec: ori au devenit papistașii ortodocși (ceea ce nu s-a petrecut), ori acest sinod nu a funcționat ortodox!
      El a fost, de fapt, o paradă a influenței și a puterii ereticilor asupra ortodocșilor și abolire a învățăturii despre Biserică a Sinoadelor Ecumenice.

      Lupta de-abia a început și chiar dacă lucrătorii viei sunt puțini, biruința este și va fi a lui Hristos.
      Mulți români – mai ales mireni – așteaptă să vadă că în spatele sutanelor noastre de clerici avem nu inimi împietrite de dragostea acestei lumi sau paralizate de amenințările ierarhilor ecumeniști, ci inimi de mărturisitori.

      Nu pentru că am vrea noi să ne dăm mari, ci pentru că datoria noastră sfântă este a-L sluji pe Iisus Hristos, nu pe noii Lui răstignitori.

      Să nu lăsăm tăcerea să se aștearnă peste țară, căci astfel o vom transforma din Grădina Maicii Donmului, cum ne place să o numim, într-un Babilon lipsit de har.

      Astăzi se vrea impunerea cu forța a tăcerii de mormânt, iar cei care vor tăcea vor fi oricum sacrificați de trădătorii ecumeniști în final, tocmai pentru a-și acoperi urmele fărădelegii lor.

      Să credem în ceea ce au crezut strămoșii noștri. România este atacată azi nu de strigătul care se aude în Occident: Mare este Allah, urmat de crime și de explozii, ci de șoapta șerpească: Ecumenismul este adevăr, urmat de amăgirea poporului ortodox.

      Sfântul Pantelimon și Sfânta Paraschevi să ne dea curaj, respectiv să ne lumineze ochii duhovnicești, trezindu-ne la adevărata mărturisire a lui Hristos.
      Doamne ajută ! ''

      Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu
      Sf. Gheorghe, 28 iulie 2016
      ciprioan@yahoo.com

      Ștergere
  14. direle dupa avioane sint fenomene naturale datorate condensului de la motoare sau aripi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Ora 12, 24aug2016.avion de armata de cul vrrde de dim medie a zburat foarte aproape deasupra (maax 2m deasupra)turnului cu ceas al Palatului Culturii Iasi, l-a vazut si sotul...deci nu e fabulaatie

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 01.22 aceste dire de la motoare dispar imediat in urma avionului, pe cind cele chimice ramin ore intregi iar curentii atmosferici ai imprastie.Dupa asta au forma de nori,dar sunt total diferiti de norii obisnuiti.Cind sunt complet imprastiati totul se transforma intr-o ceata alburie.Totusi chiar ciudat este acel negru ce ,,mergea,, inaintea avionului si se aseza pe dira alba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic altceva decat condens pt.ploaie,nu va mai agitati fara rost daca nu cunoastei,inca in RO nu se da atat de mult,in D.mereu,dar si ploua!!!

      Ștergere
  17. MANIFEST


    În contextul intern şi internaţional, în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) sunt condamnate la dispariţie, singura soluţie a fost şi va rămâne revenirea de la mocirla păgânismului în care trăim în prezent la CREŞTINISMUL ORTODOX. Unde DUMNEZEU nu e nimic nu e.
    Probabil că foarte mulţi vor afirma că este un drum lung şi de durată. Timpul poate fi foarte scurt, şi anume prin alegerea unor conducători creştini. În acest sens avem cel mai bun exemplu, respectiv al Sfinţilor Constantin şi Elena care au impus CREŞTINISMUL într-un imperiu.
    Mai mult decât atât, timpul în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) îşi va reveni, ar fi foarte scurt, dacă tot mai mulţi dintre noi vom reveni la CREŞTINISMUL ORTODOX, astfel încât să devenim sau să redevenim creştini practicanţi, să ne împărtăşim cu SFINTELE TAINE, în care familia să redevină celula de bază a societăţii.
    Puternic spiritualizaţi vom deveni un adevărat magnet. Cei care sunt creştini practicanţi cunosc acest fapt în mod direct. Teritoriile pierdute de România şi majoritatea românilor plecaţi în pribegie vor fi atraşi de acest magnet ..
    SĂ DĂM ŢĂRII ŞI LUMII O NOUĂ ORÂNDUIRE SOCIALĂ, DE INSPIRAŢIE CREŞTINĂ !
    Să reformăm din temelii statul, aşa cum îl cunoaştem, din toate punctele de vedere (organizare, economie, etc.).
    CU DUMNEZEU ÎN SUFLET AVEM CAPACITATEA !
    „Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
    Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri.
    Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
    Prin intrigă și silă, viclene uneltiri.
    Preoți, cu crucea-n frunte căci oastea e creștină,
    Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
    Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost'pământ.” (poezia „Un rasunet”- Andrei Mureşanu)

    SĂ NE ADUCEM AMINTE DE ÎNAINTAŞII NOŞTRI (EROI şi SFINŢI) ! NOI SUNTEM URMAŞII LOR !
    POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) SUNT NEMURITOARE !

    DUMNEZEU SĂ OCROTEASCĂ ROMÂNIA (DACIA)
    ŞI POPORUL ROMÂN !

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumos spus .....acest manifest....felicitari!!
    Haideti sa ne unim, sa fim mai buni unii cu altii....
    Intr-un cuvant sa fim placuti lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  19. MANIFEST--- U r a ! U r a ! U r a !

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa a si fost:In 24 august 2016 ora 2:11 aviz de cutremur,iar la ora 6:05 romanii au intervenit (astazi),Ambasada Romaniei din Italia,MAE al Romaniei,alti romani,exact asa cum s-a zis.Iti multumim Maria.

    RăspundețiȘtergere
  21. Oamenii cred ca sunt singuri pe Pamant.Ei nu stiu ca sunt legati intre ei.Orice manifestare a omului afecteaza toata umanitatea.
    De fapt suntem noua miliarde de aspecte ale aceleeasi Fiinte

    Vad, cum oamenii intreaba disperati, unde se vor manifesta aceste tragedii "profetite",fara a constientiza ca de fapt indiferent de locatie oamenii vor suferii in esenta lor cu totii ,fiindca simtim tot ce simt ceilalti.
    Refuz sa cred, ca este cineva care nu simte compasiune pentru cei afectati de cutremurul din Italia sau de oriunde ar fi!

    Viata pe aceasta planeta se va schimba doar cand constiinta oamenilor va deveni constienta,si nu se vor mai vedea separati de toti "nenorocitii"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. D, te citez: De fapt suntem noua miliarde de aspecte ale aceleasi Fiinte.
    Lumineaza-ne si pe noi . Dezvolta !

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Anonim, am tot explicat aici,cum toti oamenii sunt scantei divine(aspecte),rupte din Divinitate.
    Noi toti (nu doar oamenii) formam Divivitatea.
    Creatorul s-a individualizat pentru a se experimenta pe Sine.
    El se cunoaste pe Sine, dar trairile experimentarilor le simte prin Creatia Sa.
    Creatorul se autocreeaza in fiecare moment prin fiecare Fiinta pe care a creat-o.
    Noi suntem in Dumnezeu si Dumnezeu este in noi.Niciodata nu am fost separati de Divinitatea noastra,doar mintea noastra a crezut aceasta.
    Cine nu a descoperit inca Dumnezeul interior,traieste inca in separare si nu in unitate cu TOT CEEA CE ESTE.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, asa este si mai este si "dincolo de", deci nu numai "imanentul", ci si "transcendentul". Sper ca nu ai impresia ca Dumnezeu e compus doar din atatea suflete cate trupuri face, ca si cum ar fi "un zeu sarac si neputincios"! Asta este in "conceptia teozofica", care-i "panteista", adica Dumnezeu este toata materia si natura inconjuratoare si in toata materia si natura insufletita. Deci nu este transcendent(in opinia acestora), ci doar imanent. Iata o conceptie transmisa subliminal, destul de subtil si care duce omenirea "la alt film".

      Atentie la neatentie!

      Ștergere
    2. Nu stiu, draga Madus. Pot sa spun doar ca nici la al meu film. :))

      Ștergere
  24. http://www.gazetaromaneasca.com/observator/observator/comunitate/actiune-umanitara-a-asociatiei-romanilor-din-italia-la-amatrice-sprijin-concret-pentru-cei-afectati-de-cutremur.html

    RăspundețiȘtergere