miercuri, 24 august 2016

RĂZBOI??? CONFLICTUL VA ȚINE , CIRCA DOUĂ LUNI SI JUMĂTATE !

                                                             24 August 2016,ora 2,38 !

                                                     Dragii mei, 

Noaptea trecută, as putea spune fără să gresesc, că a plouat cu MESAJE DIVINE. 
În timp ce scriam la calculator ,aud dragilor un glas care dezvaluie o mare taina ascunsa de cei care o dețin, si care au drept de a o ține ascunsa.
Glasul spunea așa:

              ”Conflictul va ține,circa două luni si jumătate!”

Dragii mei, ce putem înțelege de aici, din aceste cuvinte?
Eu m-am gandit la inceperea vreunui conflict major , gen RAZBOI,care va tine doua luni si jumătate.
Voi ce spuneti dragilor?
Orice ar fi,nu va fi bine si vom avea cu totii de suferit. 
Astept cu drag si cu mult interes, Comentariile voastre. 
                                 Cu dragoste,Maria. 

94 de comentarii:

  1. Mai devreme au spus la TV ca azi Turcia a intrat cu tancurile in Siria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi turcia a intrat cu 20 de tancuri in siria...trupe terestre. Este o stire vazuta pe canalele din turcia

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este vorba de SUA sau Turcia.Oana

    RăspundețiȘtergere
  4. Anticipez un conflict între Rusia și Ucraina și probabil implicarea Republicii Moldova și evident Transnistria.Romania va fi pusă într-o situație dificilă dacă Rusia va intra în Basarabia provocând astfel țara noastră.Fiind țară membră Nato nu va putea intervenii dar fiind vorba de romani va fi greu să nu se implice .Să ne ferească Dumnezeu de război .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...cred ca acesta este conflictul unde romanii vor trebui sa intervina!Astfel se adeveresc ambele previziuni :(

      Ștergere
  5. turcii lupta in siria impotriva kurzilor,dar de ce le e frica nu vor scapa pina la urma vor dezmembra turcia,spre bucuria rusilor bulgarilor , grecilor si armenilor,va fi ' marea 'realizare a lui erdogan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi Crăciunel și toți ceilalți precum el! Nu vă bucurați de răul altora și nici nu căutați răzbunare. În Turcia, trăiesc pe 75 de milioane de oameni din care mai mult de jumătate sunt: Kurzi, Ermeni, Azerbaigeni, Ruși, Români, Bulgari și alte minorități. Nu mai este Turcia de acum 500-1000 de ani. Pt a se dezbina Turcia, va trebuii să moară multă lume. Și cu cît o țară este mai mare, cu atît este mai puternică. Voi care vă veți bucura de nenorocirea altora, așa vi se va întîmpla și vouă. Cît despre cei mari închinători la idoli (Grecii) nu i-am iubit nici o dată. Deci nu vă bucurați de dezbinarea Turciei căci pt asta va trebuii să moară mulți oameni și copilași care, nu au nici o vină. Decît să moară milioane de copii, tineri și oameni pt placerea voastră de răzbunare, nu e mai bine să muriți voi care le doriți răul lor? Prin asta vă pot cunoaște inima voastră că sunteți oameni răi. Nu cine zice Doamne, Doamne va intra în înpărăția cerurilor, ci numai aceia care vor face voia Tatălui Ceresc. Războiul și răzbunarea, vin de la Diavol. Nu cădeți în plasa lui.

      Ștergere
    2. Cicerone oamenii au nevoie de cunoastere, ei nu sunt rai doar ca nu cunosc si nu inteleg de cele mai multe ori. Si ... de unde sa cunoasca? Ne lipsesc o gramada de informatii. Sper ca sti despre ce este vorba...

      Ștergere
    3. Cicerone ai dreptate,dar nu trebuie să iei in seamă ce spune Crăciun pt că el nu e crestin-ortodox si nu are cum sa-si iubescă aproapele,asa ca-i vorbesti degeaba de Doamne Doamne. El nu vrea îndreptarea păcătosului si vrea moartea lui.DS

      Ștergere
    4. Ce e scris e scris, ca-ti place sau nu, deci nu e vb sa te bucuri de "nenorocirea" altora! Oare altii cat de nenorociti sunt??? Turcia se va destrama, ca si Romania, de altfel. Asa e scris, ca-ti place sau nu

      Ștergere
    5. "Turcia are coliva pregatita!"profetia Sfantului Parinte Paisie Aghioritulhttp://dezvaluitorul.ro/profetii-terifiante-rusia-va-continua-razboiul/toate imperiile mari au primit o palma de la Dumnezeu din cauza atator crime...

      Ștergere
    6. Dumnezeu sa te binecuvanteze Cicerone Lichi,esti printre primii de pe acest blog care respecta Legea Universului si Legea lui Dumnezeu.Am un respect deosebit pentru tine,si ma rog sa iti fie iertate pacatele si fii primit in imparatia Tatalui.Doamne Ajuta!

      Ștergere
    7. Anonim 25 aug 01.09 Turcia se va destrăma ca Romania,dacă vor pătrunde si la ei in țară ASASINII ECONOMICI,asa cum au intrat la noi după așazisa REVOLUTIE.

      Ștergere
  6. Razboi rece in Germania,de ce au fost sfatuiti oamenii sa-si faca provizii,?!?nu stiu daca e adevarat,eu sunt aici dar nu am auzit nimic de genul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am auzit nimic.

      Ștergere
    2. De 3 zile deja arata la tv la stiri chestia asta.Pe RTL,Sat1, N24... etc

      Ștergere
    3. http://www.lovendal.ro/wp52/mai-intai-germania-dar-acum-si-cehia-autoritatile-cehe-si-ar-fi-avertizat-cetatenii-sa-se-pregateasca-pentru-ce-i-mai-rau-presedintele-cehiei-a-cerut-ca-populatia-sa-aiba-voie-sa-poarte-arme/

      Ștergere
    4. Germania si Cehia se asteapta la un atac cibernetic foarte puternic si toate retele vor fi paralizate. In aceste condii pana la remediere lor oamenii trebuie sa aiba in casa ,alimente,apa si bani chas pentru cel putin 10 zile. Otilia Bacau

      Ștergere
    5. Otilia ma uimesti,mai vreau detalii,multam!Silvia.

      Ștergere
  7. E vorba de campania electorala din SUA sau Romania. Un razboi militar nu are cum sa dureze doar doua luni si jumatate,dureaza mult mai mult. Inainte de incepere a celui de al 3 lea razboi mondial va fi marele cutremur si apoi razboiul. Otilia Bacau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu le ai in ce priveste razboiul,la ce tehnologii si arme sunt acum plus viteza de deplasare a acestora schimba cu totul datele problemei.Ww3 nu va nici de cum un razboi gen Irak sau Afghanistan de uzura ,ci se va petrecere mai repede datorita mairlor puteri care se vor bate intre ele ai care vor pune la dispozitie toate resurele.Va fi prapad in europa dupa ww3,ins nici Usa nu va sta pre bine ,iar in ce priveste rusia stim deznodamantul.

      Ștergere
  8. A fost cutremur in Asia 6,8 grade
    http://www.antena3.ro/externe/cutremur-de-6-8-grade-in-asia-de-sud-est-373793.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Declaraţie îngrijorătoare: zeci de focoase nucleare sunt deja în România
    40 de focoase nucleare se găsesc deja pe teritoriul României! Operațiunea a fost făcută cu succes și în secret de armata SUA și România”, a scris Badiu Ovidiu Ilie.
    Zeci de focoase nucleare americane ar fi fost deja mutate în România. Operațiunea s-ar fi desfășurat în mare taină, susţine şeful asociaţiei bucureştene „F.A.P.T.E”, Badiu Ovidiu Ilie.

    BUCUREŞTI, 24 aug – Sputnik. Conducătorul asociaţiei „F.A.P.T.E”, Badiu Ovidiu Ilie, a anunţat miercuri pe pagina sa de Facebook că pe teritoriul României deja au fost aduse arme nucleare americane.
    „40 de focoase nucleare se găsesc deja pe teritoriul României! Operațiunea a fost făcută cu succes și în secret de armata SUA și România”, a scris Badiu Ovidiu Ilie.

    Potrivit lui, deşi „unii au speculat pe aceasta tema”, în realitate „nimeni absolut nimeni nu a știut când și cum au fost aduse acestea”.

    Anterior autorităţile de la Bucureşti au negat cu vehemenţă informaţiile apărute în presă despre faptul că SUA ar fi mutat o parte a focoaselor nucleare din Turcia la baza militară de la Deveselu.

    http://ro.sputnik.md/society/20160824/8727205.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte grav !! Inseamna ca transportul agabaritic de saptamana trecuta a fost acesta .

      Pe data de 30 august este anuntat iar un alt transport . Asta face guvernul tehnocrat si Marele Mut .

      Cine stie cate mii de azilanti om avea dositi prin satele noastre si noi habar nu avem .


      Mai grav este ca vin cu tupeu sa anunte in televiziune - AI NOSTRI - ca nu-i adevarat , in timp ce armata USA nici nu confirma , nici nu infirma .

      Ștergere
    2. Focoasele nucleare transferate din Turcia se afla intr-o baza militara subterana in Medgidia,jud Constanta.Otilia Bacau

      Ștergere
    3. De unde sti Otilia,multumesc!

      Ștergere
    4. Din surse demne de incredere. Otilia.

      Ștergere
  10. Focoasele nucleare au fost mutate in Romania.
    http://ro.sputnik.md/society/20160824/8727205.html

    RăspundețiȘtergere
  11. In mesajul Mariei este vorba despre al treilea razboi mondial,sau conflictul militar care va incepe.Bine macar ca am aflat ca va dura 2 luni jumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si unde-i binele? La tehnologia de azi, in 2 luni si jumatate astia sunt capabili sa faca zob tot pamantul.

      Ștergere
    2. Conflictul va ține două luni si jumătate asa sună mesajul D-nei Maria,dar e posibil sa inceapă abia după două luni si jumătate de acum in colo.Potrivit unor previziuni se spune că razboiul va începe iarna,intr-o noapte friguroasă si daca începem să calculăm cele două luni si jumătate se cam leagă. Să nu mai punem la socoteală că pe 8 noiembrie in SUA,vor fi alegeri si cine stie ce hotărește cel care va veni la putere că nu degeaba au mutat baza NATO de la Incirlik la Deveselu.Pericolul este la orice pas,dar tot pe 8 noiembrie la noi sint SF.ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, care sint ocrotitori spirituali ai sufletelor celor vii si sper să fim protejati.Nu trebuie decit sa ne rugăm.Doamne ajută.DS

      Ștergere
  12. Unde sunt: Eu sunt D, Emanuel, Sorin T... Imi e dor de postarile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dute pe conturile lor arunci.

      Ștergere
    2. Jumatate de comentatori sunt la Costinesti...
      :p

      Ștergere
    3. De ce vă este dor de ei?
      Ca sa ii jigniți cu grație?
      Acesta este un blog crestin iar ereticii n-au ce căuta.
      De taica crestin ortodox nu va e dor? Ce-i mai ardea cu foc si ce isi mai frecau mâinile de bucurie creștinii cerandu-i sa-i jigneasca mai mult.
      Eu cred ca, din respect pt. D-na Maria, au încetat să scrie.

      Ștergere
    4. Vom reveni, nu va faceti probleme! Toate la timpul lor!

      Ștergere
    5. Anonim 24 august 2016, 21:54, nu este asa. :)

      Ștergere
    6. Oare chiar asa sa fie?

      Ștergere
    7. Haha,va sa zica tu anonim(o) 23:33,nu ai putut merge la Costinesti anul asta?!Aii... :)
      v

      Ștergere
    8. Mai v (mic?) iar ne intersectam? Nu particip la asa ceva. Si nici ceilalti. Pricepusi? Ti-am scris aceste randuri spre clarificarea erorii din mintea ta...Pa!

      Ștergere
    9. https://www.youtube.com/watch?v=9Yq1R_jc2-c

      Ștergere
  13. Aveti un mesaj cu un asteroid 8,24 data de azi..inseamna ceva?
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/un-asteroid-va-cadea-pe-pamant.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uitasem, cica se apropie o planeta de Pamant, MAI MARE

      Ștergere
  14. Despre dvs.la Antena 3.
    O cunoscută clarvăzătoare, despre cutremurul care ar putea devasta România
    O previziune sumbră a fost făcută în această dimineaţă de o clarvăzătoare din România. După cutremurul din Italia, de 6.0 grade, mai urmează unul.

    Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prevăzut acest cutremur şi nu are deloc veşti bune. "Dragilor, eu nu aş putea confirma că va fi vorba de România. Eu mă rog la bunul Dumnezeu ca să nu ne piardă. Indiferent de locul unde se va produce acest cutremur devastator, pe noi tot ne doare inima şi sufletul.", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

    Vă reamintim că în urma cutremurului din Italia 14 persoane au decedat şi altele sunt rănite. Acesta este un bilanţ provizoriu.

    Cea care a prevăzut incendiul din Colectiv, atacul de la Nisa şi multe altele spune că urmează un nou cutremur, mai mare decât cel care a avut loc în Italia, însă nu poate spune care este locul.

    Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare din România.
    http://www.antena3.ro/actualitate/o-cunoscuta-clarvazatoare-despre-cutremurul-care-ar-putea-devasta-romania-373751.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din inima dragilor! Eu plâng de fiecare dată.când astfel de tragedii se adeveresc.
      Va multumesc tuturor pentru ajutorul vostru, si anume; acela de a-mi trimite Informatiile după ce se adeveresc. Eu nu am timp sa stau la TV,asa ca,imi sunteti de mare ajutor. Va imbratisez cu mult drag. Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    2. Cand se adeveresc previziunile , nu tragediile !

      Ștergere
    3. Azi a mai fost un cutremur de 6.8 intr.o tara cu 4 victime...stie locul unde va fi un cutremur mai mare decat cel din Italia dar nu poate spune....eu stiu ca daca Dumnezeu alege ca printr. un om sa iti descopere niste taine de ce oare???sa spuna mai departe,sa descopere la cine trebuie descoperit nu sa tina ascuns.

      Ștergere
  15. O cunoscută clarvăzătoare, despre cutremurul care ar putea devasta România..Maria Ghiorghiu
    http://www.antena3.ro/actualitate/o-cunoscuta-clarvazatoare-despre-cutremurul-care-ar-putea-devasta-romania-373751.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Imagini cutremur in Italia
    https://www.facebook.com/rietilife/videos/1085946018163585/

    RăspundețiȘtergere
  17. Cutremur de 6,8 grade în Asia de Sud-Est
    http://estirea.ro/cutremur-de-68-grade-in-asia-de-sud-est/

    RăspundețiȘtergere
  18. Doar două luni și jumătate, fiindcă extratereștrii vor interveni!

    RăspundețiȘtergere
  19. Imagini cumplite din Italia. „Este ca in INFERNUL lui Dante”. Patru orase, aproape RASE de pe fata pamantului. Peste 150 de oameni sunt inca sub daramaturi
    http://www.aktual24.ro/imagini-cumplite-din-italia-este-ca-in-infernul-lui-dante-patru-orase-aproape-rase-de-pe-fata-pamantului-peste-150-de-oameni-sunt-inca-sub-daramaturi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa ii ajute pe salvatori sa-i scoată vii de sub dărâmături , iar Maicuta Domnului sa ii ocrotească pe cei în mare pericol.
      E o mare tragedie ce s-a intamplat în Italia!

      Ștergere
  20. E vorba de America . Conflictul este intre cei doi candidati - republican si democrat - care scindeaza opinia publica : Trump si Clinton .

    Alegerile prezidențiale din SUA, 2016 vor avea loc la 8 noiembrie 2016.



    Este un an crucial la Casa Alba si au mai ramas cca 2 luni si jumatate pana la alegeri .


    Julian Assange spune : „A alege între Hillary și Trump e ca și cum ai alege între holeră și gonoree” .

    Fondatorul Wikileaks a spus că, personal, nu ar alege niciuna din cele două opțiuni.


    Dr Kevin Dutton de la Universitatea Oxford a explicat că subiecții studiului său prezintă cele opt trăsături de bază ale psihopatului. Primele trei, influenţa socială, curajul şi imunitatea la stres, sunt caracteristici pe baza cărora liderii ajung să aibă succes și pot fi considerate chiar pozivite. Următoarele patru, însă, – egocentrism machiavleic, nonconformism rebel, tendinţa de a-i învinovăţi pe ceilalţi şi indiferenţa – sunt cele distructive.




    Putin este un sustinator din umbra al lui Trump . Va castiga el ?

    Hillary este sustinuta financiar de membrii dinastiei Rothschild . Mai jos aveti un link despre aceasta familie si urmasii ei .


    http://www.capital.ro/sunt-peste-tot-in-lume-membrii-dinastiei-rothschild-160901.html

    RăspundețiȘtergere
  21. ...Da cine esti tu otilia? esti Dumnezeu ca sa sti ce se intampla? mai termina cu prostiile, mai bine zii o rugaciune si cereti iertare lui Dumnezeu pentru toate prostiile pe care le debitezi.Nu esti tu in masura sa faci pronosticuri pentru altii, mai bine fa-le de bine daca tot le faci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maya nu fi trufasa ,iubeste-ti aproapele ca nici tu nu cunosti caile ;Domnului,fiecare cu parerea lui.cicerone

      Ștergere
    2. Maya ,cred ca ai ceva probleme cu capul si vrei sa te bagi in seama. Am scris doar ce cred eu ca va fii si nimic mai mult. Otilia Bacau.

      Ștergere
    3. Otilia este Otilia !Ce-i asa greu de inteles?O sti ea ce-o sti,nu vorbeste aiurea.

      Ștergere
    4. Toti avem dreptul la libera exprimare. Ce aveti cu Otilia?

      Ștergere
    5. Dar Cristinele unde sunt?

      Ștergere
    6. Eu sunt aici,dar sunt puțin afectată de cea ce sa întâmplat în Italia,am rude și prieteni acolo,sper să fie bine toți.
      Multumesc ptr întrebare! Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    7. CRISTINA, SCUMPA MEA SUNT ALATURI DE TINE . SPER SA PRIMESTI NUMAI VESTI BUNE DIN ITALIA. MA ROG PENTRU TINE SI PENTRU TOTI OAMENII AFLATI IN SUFERINTA CARE AU TRECUT PRIN CUMPLITUL SEISM. AM SA MA ROG SI PENTRU RUDELE CELOR DISPARUTI . MARIAH

      Ștergere
    8. Mariah,ce mai faci?Cum te mai simți?Am vrut să mai întreb pe aici de tine,dar mi-era teamă să nu fiu înțeleasă greșit.
      Am aflat că ai mei sunt sănătoși și bine în Italia,sunt într-un alt Oraș.
      Multumesc ptr că te rogi și ptr alții!Ești o ps bună și caldă,meriți tot ce e mai bun în viața ta.Sănătate și Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe cei care-i iubești!

      Ștergere
    9. CRISTINA , DRAGA MEA MA BUCUR CA AI PRIMIT VESTI BUNE DIN ITALIA .EU SUNT LA FEL , NU-I NICIO SCHIMBARE. FAC TRATAMENT
      SI INCERC SA FIU MAI OPTIMISTA. IMI INCREDINTEZ VIATA BUNULUI D-ZEU. CRISTINA ESTI UN OM BUN SI DREPT SI NU TREBUIE SA PUI LA SUFLET RAUTATILE CELORLALTI. RAMAI BUNA SI CU SUFLETUL FRUMOS. MI-AS DORI SA TE CUNOSC INTR-O ZI, ATAT DE DRAGA IMI ESTI. TE IMBRATISEZ, MARIAH

      Ștergere
    10. Mariah m-am rugat ptr tine,am pus două duminici la rând acatiste ptr tine,ptr ai mei și ptr încă două ps după acest blog.Dar pe tine nu sunt sigură cum te chemă.Te numești Monica cumva?Trebuia să pun numele tău de botez pe acatist și în rugăciunile mele trebuia să rostesc numele tău de botez,dar nu eram sigură de numele tău.
      Și mai știi care e coincidența între noi două? Eu mai mă numesc și Monica.Bine dacă te numești la fel și tu.Te îmbrățișez cu drag și aștept răspunsul de la tine.Pe care cont te mai pot găsi? Să vb noi două în particular.
      Dumnezeu să te însănătoșească de grabă draga mea?

      Ștergere
  22. Asa cum sunt fructele intr-un pom de ex lamaile, asa suntem cu totii frati, copii ai aceluiasi Creator, Tatal ceresc. Trebuie sa ne sprijinim reciproc in a ne aduce aminte acest lucru si nu vor mai fi conflicte care nu duc la nimic bun. Pace si impacare!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna seara !!! Voi ati auzit de apelul facut de M.Angela care cere populatiei sa-si faca provizii pentru 10 zile de hrana ,apa si bani lichizi ,cu ce scop oare???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pregatesc de un mare atentat cu teroristii, Maria chiar are un mesaj legat de o evacuare din inima Europei.

      Ștergere
    2. Oare nu sunt chiar ei "teroristii"?

      Ștergere
  24. După ce au cerut populației să-și facă provizii, autoritățile din Germania pregătesc încă o măsură

    La doar câteva zile după ce au solicitat populației să-și pregătească provizii pentru 10 zile, autoritățile germane pregătesc încă o măsură. Guvernul federal german introduce conceptul de serviciu militar obligatoriu într-un document de strategie privind apărarea civilă, la cinci ani după ce a renunţat la acesta, relatează marţi thelocal.de, potrivit Agerpres.....

    http://www.stiripesurse.ro/dupa-ce-a...a_1148255.html

    RăspundețiȘtergere
  25. luare de ostatici intr-o banca din moscova-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Iasi ora 19, 22aug 2016 soarele era apus ,pe cer senin un.obiect stralucitor auriu-galben ca un bec aprins f sus si departe, lasa dara ca la un avion cu reactie, zbura in linie dreapta, e prima data cand vad ceva asa stralucitor 2iua pe cer, asa cum stralucesc stelele noaptea, l-a vazut si sotul din alt unghi la un km departare de mine, il sunasem sa il intreb daca vede ce vad eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avionul reflecta lumina soarelui :)

      Ștergere
    2. Bravo.raspuns corect.soarele fiind la apus se afla la linia orizontului.avionul fiind la o altitudine ridicata reflecta razele solare cu partea inferioara(burta).din pozitia in care erati(la sol sub avion)reflexia luminii parea mai intensa.

      Ștergere
    3. era apus demult...

      Ștergere
  27. http://www.alternativenews.ro/2016/08/declaratie-bomba-zeci-de-focoase-nucleare-sunt-deja-in-romania.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  28. Da Anonim,au adus bombele la noi in tara in mare secret.Asta dupa ce au linistit autoritatile populatia.

    RăspundețiȘtergere
  29. in 27 august se implinesc 25 de ani de la ploclamarea independentei republicii Moldova-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Din informatile pe care le am se pare ca Europa se asteapta la un atac cibernetic foarte puternic,totul va fi paralizat pentru circa doua luni si jumatate,de aceia si indemnul ca populatia din Germania si Cehia,sa faca provizii in alimente si bani chas pentru cel putin 10 zile. Criza va fi foarte dura si greu de tecut, va dura doua luni si jumatate. Informatia vine din surse foarte sigure si demne de incredere. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tara noastra va suferi in vreun fel ? Noi va trebui sa facem ceva ?

      Ștergere
  31. Mary: Te pup si mte imbratisez cu drag. Multumesc frumos ptr incurajari.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am un mesaj pe care l-am primit aseară in starea de veghe/somn.
    Mesajul era:"Romania in negru".
    CEVA rău se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga, Maria, as vrea sa te inspir in urmatorul tau mesaj "PACE, E PACE, CE BINE!!!", spune o voce de copil. Tie ti-ar veni sa crezi, Maria? Daca da - f.bine, daca nu - de ce? Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 august 2016, 19:22
      Eu nu ma inspir de nicăieri !!!
      Eu scriu sub INSUFLAREA DUHULUI SFÂNT!
      Oare nu se vede din MESAJE că toate se adeveresc in timp?
      Crezi tu că ar putea scrie cineva din proprie inspiratie ,si sa se adevereasca asa precum se adeveresc cele scrise de mine si spuse de DUHUL SFANT? Eu nu pot sa ma gandesc la PACE,când MESAJELE vin si spun: RAZBOI.
      E ca si cum ai vedea că iarba este verde, dar tie iti place sa spui ca e rosie. Asadar,in cazul meu nu functioneaza ceea ce mi-ai propus. Eu scriu un ADEVAR din ADEVARUL DUHULUI SFANT. Eu nu spoiesc MESAJELE DIVINE, oricat de grele ar fi.

      Ștergere
  34. "Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni." Psalmul 11 al lui David.
    Pana cand lumea si noi nu vom intelege ca trebuie sa ne conduca oameni priceputi din fiecare domeniu dar carora sa le fie frica de Dumnezeu si nu de oameni.
    Pana cand nu vom pune la baza legilor de organizare a societatii Legea lui Dumnezeu data lui Moise (Deuteronom-Cartea a 5-a) si nu dreptul roman si traditiile nationale.
    Pana cand nu vom intelege ca aceasta viata am primit-o ca sa ne mantuim nu ca sa ne imbogatim si sa ne destrabalam.
    Pana cand nu vom fi egali in fata legii ca si in fata lui Dumnezeu, oameni se vor imparti mereu in bogati si saraci, in stapani si sclavi (pentru ca ce esti daca muncesti cat trei si primesti o leafa cat pentru unu).
    Cat timp vor fi acestea va fi nedreptate, vor fi razboaie, rascoale si revolutii, va fi suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  35. rusii anunta exercitii militare ample in estul ucrainei de la marea neagra pina la oceanul artic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Otilia, de la cine va veni atacul cibernetic si ce „surse sigure” ai?

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu de Dumnezeu trebuie sa-ti fie frica,ci de absenta Lui!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2110:qamenintarea-rusiaq-si-circuitul-banilor-americani-incepind-de-la-surse-

    RăspundețiȘtergere
  39. Acum o săptămână l-am vazut cu mintea pe uratul Baphomet sau Satan,acolo în iadul negru,a venint cumva în fața si s-a preschimbat din ființa aia urata intr-un bărbat galant si impunător îmbrăcat în haine militare ca si de general.Era aratos,atractiv sau mai degrabă magnetic si vesel sadic ca are de lucru cu oamenii,ee bucura enorm ca va avea o activitate interesanta pentru el la suprafata pamantului,ain persoana sa, apoi această vizualizare mentală a incetat. Eu cred ca cât de curând va apare un om cu putere militară,aimpatoc în aparență,dar diavol si satana pe interior si ceea ce e mai nasol ca nu am simțit să i se opună vreo forță de dumnezeiască,ba dimpotrivă pare a fi lăsat o vreme să-și facă de cap.

    RăspundețiȘtergere
  40. militarii romani propun legiferarea pregatirii militare facultative pentru termen de 4 luni,se doreste in 2017 instruirea a 2700 tineri

    RăspundețiȘtergere