vineri, 5 august 2016

MAICA LUI DUMNEZEU MI -A GRAIT : TE IUBESC MARIA DRAGĂ !

                            Noapte de 2 -3 August 2016 ,ora 3,30 !

                                             Dragii mei, 

                           
În aceasta noapte, chiar daca este atât de târziu, eu mă rog cu inima si cu sufletul, la Prea Curata Fecioara MARIA. 

                                     Image result for maica domnului
Cu dragoste infinita si cu lacrimi în ochi, O imploram pe Măicuța Lui Dumnezeu, ca sa ma ajute intru toate,ca nu cumva sa gresesc cu voie sau fara voie,ceva ce L-ar mânia pe Bunul Dumnezeu.
O imploram pe MAICA  LUI DUMNEZEU ,ca sa ne daruiasca nouă fiilor Săi, sănătate si sa ne arate Calea ce duce către Fiul Ei mult prea iubit,pentru mântuirea sufletului nostru.
Iar in timpul Rugaciunii mele, aud glasul MAICII LUI DUMNEZEU care imi graieste asa:

                 ”Maria !
              Te iubesc, Maria  dragă !”

De o asa bucurie, mi-au dat lacrimile si I-am spus si eu Măicuței Domnului: 

         Si eu Te iubesc MAICA mea , Împărăteasa mea si a lumii întregi. 
                                        Image result for maica domnului
Sufletul si inima îmi tresaltau de atâta bucurie, si am căpătat atât de multa putere sufleteasca, încât nimeni si nimic nu-mi poate sta in calea propovăduirii CUVÂNTULUI  LUI DUMNEZEU. 
Cu adevărat ,CRESTINISMUL va trece prin mari si grele încercari,prin mari transformari impuse de musulmani si nu numai.
Dar cine va răbda până la urmă,acela ucenic al LUI HRISTOS se va numi, si se va mântui petrecând in vesnicie în Împărătia Lui Dumnezeu.
Dragii mei, să ne rugam cu totii MAICII LUI DUMNEZEU care ne este grabnic ajutătoare la Fiul Ei si Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea ,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria. 

 

27 de comentarii:

  1. Maria am avut si eu citeva intimplari in viata mea dar cind am povestit apropiatilor m-au crezut nebuna dar eu cred tot ce spui roagate si pentru familia mea Maicuta Domnului ne cunoaste IKA multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu -i lua in seama! Lasa orbii in orbirea lor, si tu urmeaza-ti drumul divin. Te pup.

      Ștergere
    2. Cat de frumos! Ika si Maria, va iubesc!

      Ștergere
    3. Magnific,minuni mai frumoase nu-si mai poate dori nimeni ca cele pe care le traiti si ni le marturisiti stimata Doamna Maria,va stimez Minerva P.

      Ștergere
  2. Ce frumos!Cat de fericita esti tu,Maria noastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are cum sa nu fie fericita,atata vreme cit Maria e trimisa lui Dumnezeu pe pamint sa ne prevesteasca nou ce urmeaza sa se intimple,dar si sa ne arate calea spre rugaciune si lumina. Daca cei care îi citesc blogul sau o asculta cind intra intr-o emisiune,ar constientiza ca trebuie sa ne intoarcem urgent la credinta,nu s-ar mai inimpla atitea lucruri rele.Lumea se adună la concerte oribile cu muzică agresivă,cu oameni dubioși plini de tatuaje,care nu sint pe placul lui Dumnezeu si apoi ne miram de ce se întîmplă nenorociri pe toata PLANETA.Păi dragilor aici e cheia culegem ce semanăm,de aceea si vestile primite de la Maria sint atît de sumbre.Uneori oamenii o acuza ca aduce numai vești triste,dar oare noi facem ceva să ne schimbam si să urmăm calea cea dreaptă,pentru a primi si vești bune.

      Ștergere
    2. Multumesc PRIETENI dragi ! Sunt fericita foarte, si nu am nevoie de bogatiile lumesti.
      Toate sunt minunate acolo sus in Ceruri.
      Va imbratisez pe toti cu mare drag si va multumesc pentru sustinere.Cu multa dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Dar si pe noi ne faceti fericiti scumpa Doamna Maria cu toate postarile,pe care eu zilnic le parcurg,va multumesc ca existati,cu deosebit repect aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  3. Te iubesc si eu Maria , sunt comvinsa ca majoritatea celor ce urmaresc blogul tau te iubesc...tu esti Maria noastra de Jos ,nu intimplator te afli in Romania ,ar trebui sa multumim B lui D zeu ca existi ,multi oameni rataciti ai adus pe calea cea buna...astept cu nerabdare cartile pe care le vei publica...felicia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sirieni ameninta ca vor arunca Romania in aer, o vor rade de pe suprafata pamantului..este la fel ca si mesajele dvs anterioare credeti ca despre asta era vorba?
    http://www.alternativenews.ro/2016/08/vom-arunca-romania-in-aer-o-vom-rade-de-pe-fata-pamantului.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-am indoit niciodata si am crezut de la inceput ca tu esti persoana pe care Bunul Dumnezeu a trimis-o sa ne ajute ca sa ne apropiem la mult de EL. Draga Maria, i-ti multumesc mult, mult de tot! Cu iubire divina Jeni din Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Dragilor sa nu va fie frica,sa ne unim cu toții in credință si numai așa putem tine dusmanii,la granitele tarii.Sa-i iubim pe toți sfinții si sa le cerem ajutorul,si să-l iubim pe IISUS HRISTOS,MAICA DOMNULUI si sa o iubim si pe Maria de jos,si sa credem in tot ce scrie de la Duhul Sfânt.Sa ne bucuram cu toții ca IISUS va venit in Noul Ierusalim Rominia.
    Va doresc un post cu multa rugăciune pentru tara noastră.Va indemn inca o data la credință,numai uniti cu toți il putem aștepta pe MANTUITORUL,pe pământul Romanesc.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spuneați că o să scrieți un mesaj cu extratereștrii

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga doamna Maria am avut si ieu citeva revelația cu scumpa noastră mama din cer Maica domnului sfonta Fecioara Maria ,si de aceia cred tut ce ti se transmite prin duhul sfint.roagate te rog si pentru noi.mulțumim.doamna Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim, pentru legatura stransa cu DIVINITATEA pe care o aveti!nu-i mai ascultati pe cei ce va hulesc, ar trebui sa faaca rugaciuni daca vor saa dea dovada de normalitate si sanatate nu sa va vorbeasca urat!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sarutmana. L-ati vazut pe Iisus Hristos cum este prezentat in acest articol
    http://a1.ro/news/inedit/cel-mai-mare-secret-al-omenirii-a-fost-scos-la-iveala-specialistii-au-stabilit-cum-arata-iisus-in-realitate-id510956.html

    sau infatisarea Lui este cea pe care o stim din icoane

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ca esti Mariana din banat si nu est, Cristi din banat!!!!!!-craciun. Vedeti eu scriu , scriu apol nu recumosc ca sunt eu .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pt tot ce postati pe blog doamna maria

    RăspundețiȘtergere
  13. In ziua cand tii post, dimineata poti bea o cafea?si apoi sa nu mananci pana la ora 15-18-21.Va rog daca cineva poate sa-mi raspunda.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. normal 1,26 ca nu recunosti,doar tu esti impostorul de la servicii cu serviciu de noapte la servarul de urmarire a internetului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci sint purtatorii de palton ai baronului Mult hausen sapte case.

    RăspundețiȘtergere
  16. Astia de la servicii se ocupa de diversiuni in loc sa vada de gazdele rusilor care vor veni in curind peste noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aparatorii baronului bugetar cleptocrat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lasa-i ca o sa vada ei daca or mai venii rusii,ei o sa o incurce primii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am vazut ca bugetarul fara mila a plecat sa-si verifice casele in zona lui de aceia sint astia mai liberi si au timp de postari idioate pe internet.

    RăspundețiȘtergere