marți, 23 august 2016

GRAIUL LUI DUMNEZEU, ÎN CARTEA ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT !

                                                    22 August 2016,ora 17 ,34 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiază ,în timp ce raspundeam aici pe blog la Comentariile referitoare la copertile Cărtii ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, mă întrebam în sinea mea, daca au dreptate acei cititori care le contestă.


.
Când, deodată aud glas care spune asa : 
                 ” Da ! Asa este ! 
               În această Carte,este Graiul Lui Dumnezeu.
                Graiul Lui Dumnezeu !”  
Și aveam in fața mea, exact aceste Coperti ale Cărtii DUHULUI SFÂNT.
Tocmai primisem confirmarea,  dragii mei . Ce nevoie mai aveam de alte confirmări?
GRAIUL LUI  DUMNEZEU curat si neîntinat,se afla în aceasta Carte a Duhului Sfânt. 
Sa nu vă îndoiti de acest minunat Lucru,niciodată !
Si să multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, că S-a milostivit de noi, de poporul român,dându-ne o nouă șansă ca sa ne apropiem de Împărătia Cereasca, prin ceea ce mi se arată si mi se graieste ,numai din Graiul Duhului Sfant.
                                              Cu dragoste, Maria. 

31 de comentarii:

  1. Mulțumim doamna Maria Gheorghiu ca graiul shului sfint ne transmite prin dumneavoastră.noua românilor mesaje divine.rugativa pentru voi .Mulțumim tatălui,si fiului și duhului sfint si sfintei fecioarei Maria .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa aveti confirmari din partea cititorilor atata timp cat creatorul a inlesnit aparitia acestei carti si sant convinsa ca vor mai venii si altele , ai un dar divin si trebuie sa il oferi omenirii neconditionat , va pup si va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Glasul ti-a spus de continut, nu de coperta. Si cum am dreptul la libera exprimare, iti pot spune ca, din punctul meu de vedere, e urata. Dai dovada de mania grandorii prin faptul ca ti-ai pus poza pe prima coperta. Si e mult, mult prea incarcata. Tu, porumbelul, textul si fondul incarcat. Vizual, nu da bine. Dar...asta-i doar parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 august 2016, 08:56
      Daca priveai mai bine, vedeai ca poza mea si acele rânduri scrise,sunt de fapt spatele cartii. Dar din dorinta ta de a critica si de a jugni, nu te-ai mai gandit ca titlul unei CARTI,este pe coperta față.
      Iar faptul ca nu-ti place coperta,este problema ta. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Mie îmi place chiar foarte mult coperta.mai ales culoarea și porumbelul

      Ștergere
    3. Imi cer scuze. Chiar nu am realizat ca sunt ambele coperti. Am gresit. Iar faptul ca nu-mi place chiar este problema mea. De criticat am criticat dar nu te-am jignit. Inca o data imi cer scuze.

      Ștergere
    4. Coperta e foarte frumoasă.

      Ștergere
    5. Anonim 08.56, dupa comentariul tau se trage concluzia ca n-ai citit carti niciodata. Daca ai fi facut-o ti-ai fi dat seama usor ca d-na Maria a postat coperta, fata si verso, deci prima jumatate a imaginii este fata si cuprinde titlul si cea de-a doua este spatele pe care de obicei se pune imaginea autorului si un mic comentariu. http://espace.ucoz.ro/_ld/0/5_Structura_unei_.pdf

      Ștergere
    6. Hm...adevarul e ca m-am facut de ras. Merit criticile tale. Am citit o multime de carti dar am fost "orbita" de ceva. Nu are sens sa dezvolt. Daca ajuta la ceva, imi mai cer iar scuze.

      Ștergere
    7. Anonim23 august 2016, 18:57
      Ti-am acceptat scuzele din prima. Nu sunt supărata deloc,stai linistit.
      Este minunat faptul căm ti-ai dat seama ca ai gresit.
      DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    8. Ma bucur ca ai citit o multime de carti si imi pare rau daca criticile mele te-au ranit. „Până acum, oamenii n-au găsit un alt drum spre adevăr decât greșeala.” — Nicolae Iorga

      Ștergere
    9. Criticile si laudele sunt deopotriva constructive!! De ce trebuie sa criticam si sa laudam??? Asta e coperta si GATA. Daca se facea un sondaj despre cum sa arate e altceva, in rest parerile sunt doar pt a intarata oamenii. SUNTETI CHIAR ATAT DE PLICTISITI? Chiar nu aveti alta treaba decat sa jigniti si etc??? E treaba Mariei de ce e asa coperta. "IN VIATA TOTUL SE INTAMPLA CU UN MOTIV" Chiar trebuie despicat firul ala nenorocit in "opt" tot timpul??? Alta treaba nu aveti pe lumea asta??? Continutul e important!!! Criticii asa va comportati ca si cu marul putred in interior. DAR ASTA E BOALA CURATA IN TARA ASTA

      Ștergere
    10. Nu, nu m-ai ranit. Chiar meritam asta. Anonim 00.19 nu prea am inteles un lucru; daca criticile si laudele sunt constructive atunci de ce te revolti? Uite, eu nu inteleg un lucru. De ce lumea sare sa spuna ca e critica si nu se gandeste ca e doar libera exprimare? Eu, in general, nu critic dar asta nu inseamna ca nu am dreptul sa imi exprim parerea cu privire la un ceva. Bine, se mai intampla sa imi dau cu parerea atunci cand nimeni nu o cere, lucru care deranjeaza si mai mult.

      Ștergere
    11. Scuze, dar din ultimele cuvinte reiese ca nu ai personalitate sau esti umila. Deci se publica o carte, laso-n fras e super ok ca se publica. Tre s-o intoarcem pe toate partile inainte sa o citim?? E ca si doctoratul lui Ponta! Toti fac plagiat la doctorat, ca asa e tara din 1960, dar numai unii copiaza. Hai sa fim seriosi. Ce puii mei e in neregula la coperta? (fata/spate?) E simplista si fara sens, comuna. Chiar merita atat efort comentariile astea??? CONTINUTUL E IMPORTANT. (dar desigur asta nu va intereseaza) coperta e tot. Sincer, oameni de rahat in cazul asta, fara cap si coada. Si sa va dati "ochelarii de cal" jos de pe ochi, pls

      Ștergere
  4. Maria, eu inteleg ca trebuie sa-ti faci publicitate dar multi oameni de pe blog, cred, sunt interesati de mesajele primite de tine, nu de carte. Imi doresc sa ti se publice mai repede, sa o lansezi, ca sa scapam mai repede de acest subiect care devine agasant. Si, cei care te urmaresc constant si au donat pentru carte, au inteles din prima ca o primesc gratuit. Nu trebuie sa repeti mereu acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru tot dna Maria. Va rog mai dati ne inca o data adresa de email pentru ca spre rusinea mea nu am notat o cand a trebuit si acum nu mai stiu unde sa o gasesc. Cu drag Daniela

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim doamna Maria cu inchinaciune si plecaciune in fata bunului D-zeu si a d-voastra ca santeti aleasa lui D-zeu pt a propovadui cuvantul Tatalui Ceresc in timpurile noastre apocaliptice.Oricare dintre noi ne am dori sa ne nastem cu harul d-voastra si poate de aceea acolo unde este critica este invidie si rautate .Tot ce faceti este sfant si va multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea sufleteasca pentru voi toti ,Prieteni si mai putini Prieteni sau deloc.
      Din partea mea ,de la DUHUL CEL PREA SFÂNT pentru voi toti.

      Ștergere
  7. Guvernul PNL-PSD-Cioloș e ca și făcut. Cine, ce ministere ia :


    http://www.stiripesurse.ro/guvernul-pnl-psd-ciolos-e-ca-i-facut-cine-ce-ministere-ia_1148259.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vedem cu asta... nu prea cred...

      Ștergere
    2. Ciolos tre sa dispara, RAPID, ca de nu, VAI DE NOI. HABAR NU AVETI CE VI SE PREGATESTE

      Ștergere
  8. Mulțumesc doamna Maria pt.toate câte faceți pt.noi.Sa va dea bunul D.zeu sănătate și forța de a merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări doamna Maria pentru carte,acuma coperta e asa cum e,pentru mine e frumoasă,nu asta conteaza cum e coperta,ci cea ce contine cartea,si de abia astept s-o citesc,sa ne spuneti dupa ce apare,de unde si cum se poate cumpăra!Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Guru nu se lasa. Vrea afara. Se consideră victimă. Până când îl va mai răbda Dumnezeu pe acest iubitor de plăceri interzise si înșelător si vânzător de iluzii? Rușine celor care îl susțin stiind prea bine ca este vinovat, iar pedeapsa este prea mică pentru cât rău a făcut!

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce atitea discutii... este o coperta deosebita... este simbolul SFINTULUI DUH, este acest PORUMBEL stilizat gincas si curat, aidoma PREASFINTULUI DUH, care ne daruieste LUMINA... eu sunt fericita sa vad o asemenea imagine... Va multumesc D-NA MARIA ca existati si ca TATAL CERES ne trasmite prin DVS. atitea invataturi ... va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  12. esecul donatiilor cerute de autoritati pentru statuia Cumintenia pamintului a lui Constantin Brincusi denota prapastia dintre popor si clasa politica bolnava,patologic.Succesul aparitiei cartii doamnei Maria arata ca romanii stiu sa aprecieze onestitatea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai devreme spuneau la TV ca statul nu ar avea nevoie de banii din donatii pt Cumintenia pamantului. Scuze, dar nu am fost atenta la stire.

      Ștergere
    2. Cumintenia Creatorului Terra a ajuns la capat.

      Ștergere
  13. se spune ca va avea loc un teledon pentru statuie organizat de guvern in 11 septembrie-craciun

    RăspundețiȘtergere