marți, 30 august 2016

DUMNEZEU EXISTĂ - MĂRTURII ,ESTE CEL MAI CĂUTAT BLOG , DE PE ACEST PĂMÂNT!


      DUMNEZEU  EXISTĂ - MĂRTURII !

              
                   Image result for duhul sfant

           

                           Dragii mei, 

Astăzi am primit un Mesaj special,care face referire la acest Blog al Lui Dumnezeu.

Eu sunt doar slujitorul dragilor!

Dumnezeu este CEL care mi-a grait, si mi-a arătat tot si toate câte am scris aici până acum, si-n toate acele 250 caiete scrise pe parcursul a 20 de ani ,de când tot traiesc asemenea Minuni.

Iata dragilor,ce spunea acel glas:

                      ”În curând ,o să-i dăruiesc celui mai căutat Blog, de pe Pămâmtul acesta!”  

Dragii mei, după zecile de mii de vizualizari zilnic,cu dragoste si cu bucurie in suflet,va marturisesc ca eu simt în sufletul meu, precum că ,acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII este si va fi cel mai cautat Blog de pe acest Pământ, deoarece ,aici lucreaza Puterea Duhului Sfânt,prin mine roaba Sa.

Cine si ce vrea sa ne dăruiască,va avea Bunul Dumnezeu grijă.

Să nu vă îndepărtați dragilor de acest Blog si de Sfanta Biserică a Lui Hristos.

Aici ,dar si in SFANTA BISERICĂ ,veti gasi CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS care tamaduieste trupul ,dar vindeca si sufletul fiecarui crestin iubitor de Aproapele, si binecredincios în fața Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului. 

Vă multumesc din inimă că sunteti loiali acestui Blog al Lui Dumnezeu, si va asigur că, veti găsi CALEA ce duce spre și în Împărătia Lui Dumnezeu,Amin! 

                                  Cu dragoste,Maria. 

47 de comentarii:

  1. Buna dimineata, aveti dreptate este cel mai vizitat blog cel putin eu il vizitez de cel putin zece ori pe zi, sa va tina dumnezeu sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu si eu,intr-adevar este cel mai vizitat blog si bine ca asa este,nu m-am indoit niciodata de''adevarurile''pe care ni le transmite-ti,sa va tina bunul Dumnezeu in putere Doamna scumpa si sa ne pute-ti tine in pemanent la curent cu marturiile ce le primiti.Cu aceeasi stima Minerva N.DOAMNE ISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII.

      Ștergere
  2. Da adevarat. Dar. si astazi sunt farisei biserici care va sta impotriva.din pacate foarte multi... J gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  3. FIINTA UMANA ESTE INSETATA DE A TRAI IN IUBIRE .EI CAUTA MEREU UNII OGASESC ALTII SUNT IN INCONTINUuA CAUTARE.DRAGI OAMENI DIN LUMEA INTREAGA CAUTATI SURSA SIGURA CARE NU DA GRES NICIODATA.ACEASTA SURSA ESTE DUMNEZEU ABANDONATI-VA TOTAL LUI SI FACETI CE VA STA IN PUTINTA.





    RăspundețiȘtergere
  4. Calea care duce spre Cer si In Imparatia lui Dumnezeu nu este in acest blog ...calea care duce la Cer la Tatal este doar Iisus...noi trebe sa facem voi Lui sa tinem poruncile.....nu daca citim acest blog intram in Imparatia Lui.....si nu cred ca Dumnezeu va vorbit despre acest blog....daca nu faceti voia Lui nu ve.ti vedea Imparatia Lui".in ultima vreme vor veni multi care se vor crede Hristosi si va face minuni dar sa nu ii crede.Ti ca ei nu sunt de la Mine" "un om ca sa intre in Imparatia Lui Dumnezeu trebuie sa se nasca din nou"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna, ai spus "daca nu faceti voia Lui nu ve.ti vedea Imparatia Lui". Cum intelegi tu aceasta?

      Ștergere
    2. Eu inteleg sa fac voia lui Dumnezeu ....tot ce trebuie sa fac este scris in Biblie..de acolo voi invata cum sa ma port ce sa fac ca sa mostenesc Imparatia Lui Dumnezeu..eu asa cred ,cand am zis asta nu m.am referit la cineva anume ....totul scrie in Biblie ...Iisus a zis sa urmam calea Lui...

      Ștergere
    3. Ce este/unde este "Imparatia Lui"?

      Ștergere
    4. Cand vom inchide ochiii viata noastra nu se va sfarsi....sufletul nostru va pleca spre Cer ..cand va veni Iisus pe nori va judeca orice suflet ,viu sau mort..si atunci Dumnezeu va desparti si va trimite la dreapta Lui sau la stanga Lui cum desparte ciobanul oile de capre..si acolo copii Lui cei ce i.au slujit Lui va mosteni Imparatia Lui....Iisus a zis"nimeni nu poate sa vina la Tatal decat prin Mine"

      Ștergere
    5. “KOSMOS-DE LA HAOS LA ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR “ Cristian Ganescu-carte bazata pe dezvaluirile clarvazatorului Eugen Nicolae Gisca. http://edituraalaya.com
      “Noul Paradis terestru, ca efect final al acţiunii Luminii Lumii, lisus Hristos, poartă numele de împărăţia luiDumnezeu sau împărăţia cerurilor impărăţia lui Dumnezeu s-a adăugat structurii globulUj terestru incă din timpul vieţii fizice a lui Iisus Hristos. Ea este deocamdată, invizibilă oamenilor intrupaţi, care nu pot percepe decat aspectul mineral al planului
      cuantic material. De aceea Iisus Hristos spunea incă din timpul existenţei sale fizice de acum aproape 2000 de ani, că impărăţia lui Dumnezeu a şi venit, dar că oamenii incă nu o pot observa, deşi este "aici".
      Cand planul cuantic mineral nu va mai fi alimentat cu Iubire, Lumină şi Viaţă, aşa cum este in prezent datorită jertfei pe cruce, va inceta să mai existe in forma actuală. Ceea ce se va petrece cu planul cuantic mineral au spus-o deja scrierile
      sacre ale creştinismului, astfel că nu trebuie să constituie o surpriză prea mare: va incepe să ardă in mod continuu. Se va aprinde de la sine şi va arde in veşnicie, aşa cum s-au petrecut candva lucrurile cu Perferul. Toate fiinţele care nu vor fi apte
      pentru a pătrunde in impărăţia lui Dumnezeu, vor arde impreună cu planul cuantic mineral, intr-un proces de combustie perpetuuă.
      Cand va inceta efectul jerfei pe cruce, va surveni Sfarşitul timpului. Totodată, va avea loc Marea Judecată, denumită "de apoi" - Judecata Finală -, care va fi, de fapt, o triere realizată in funcţie de cantitatea de Lumină din strucura aurică a fiecărei fiinţe.
      Pană la Sfarşitul timpului, toate fiinţele din cosmos trebuie să se salveze - să se mantuiască. Altfel, vor fi prinse in planul cuantic material şi vor arde impreună cu acesta. De aceea, unii preoţi creştini avertizează in modul cel mai serios,
      dar fără a fi inţeleşi in totalitate, că oamenii nu trebuie să mai facă răul in lumea materială, pentru că echivalează cu a doua răstignire a lui Iisus Hristos. Se spune că, dacă, la Sfarşitul timpului, vor mai exista oameni de salvat in lumea fizică, Iisus Hristos poate lua decizia să se răstignească pentru a doua oară. Doar astfel mai poate infuza in lumea materială, prmtr-o nouă
      jertfă, un nou excedent de Lumină şi de Viaţă. Doar astfel mai poate da o şansă celor rămaşi captivi in planul material să sereintoarcă la Lumină. Ceea ce ar fi extrem de dramatic şi de copleşitor.”

      Ștergere
    6. Da, este posibil. Totusi, s-a decis sa nu se mai repete. "Socoteala deja-i facuta si-i clara" si nu mai este mult pana la "sfarsitul timpului"...

      Ștergere
    7. Nu este chiar asa , ci un pic mai diferit decit spune Gisca . Nu se va arde nimic , ci va fi facut un nou om . Dintre suffletele acelor mai putin curati , vor trebuii 10 000 pt unul nou . Al acelora curati doar 3, 4 .
      Cind Isus spunea ca este deja aici ...sereferea la Dumnezeu ...ce doar El este ...o singura fiinta in tot ce exista ascunsa . Noi ...si asta e cel mai tare banc , avem iluzia de a fii . Ca si toate celela, te . Doar o iluzie pt ca existenta noastra trupeasca este limitata timpuluispatiu . Ceia ce in REALITATEA SA ...e relativ , doar un mic aspect al manifestarii Sale . In tot , totul este insufletit de o unica FIINTA , ce se ascunde in locul cel maimputin cautat . In noi . Ca si in afara , sus , jos . Este o unica Faptura ...cind omul intelege si renunta la ,, el insusi " atunci acea Faptura v-a iesii la suprafata constiintei noastre . Va fi doar EA . Acel om ar fi doar un mijloc pri intermediul caruia El se manifesteaza . Asa este si acum , doar ca noi i-l tinem inpins undeva dedesupt , lasind mintii , gindurilor noastre .....scena principala ...iar Lui doar mici frinturi de spatiu , cind sa iasa simsa respire ...lMi-e groaznic de mila de cum e ,, strins , sufocat " inauntrul nostru . Camsi cum ai avea un caine si-l scoti afara o data la luna . I-l chinuiesti ..astamfacem noi cu ...Dumnezeu . Nu trebuia sa fie asa ...demaceia va fi facut un alt om , demn de ce ascunde in interior .
      Nu stiu de m-am facut inteles ce vroiam sa spun ...dar cititi cu inima si nu cu mintea . Sorin

      Ștergere
  5. Interesant...in.aceasta dimineatta inaiinte sa deschid blogul...m-am concentrat asupra titlului...da, are toate motivele sa fie cel mai cautat blog, ar fi bine daca pe acest blog ar functiona mult mai bine functia/butonul de cautare dupa cuvinte cheie

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am devenit un vizitator zilnic. Kiwi

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumim lu Dumnezeu pentru acest mare dar .te iubim Maria Gheorghiu ca împărtășești tainele duhului sfint.roagate te rog să-mi dăruiască sănătate.cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mereu repet analizele de singe si nu ies bune si ma necăjesc si pling. Nu beau alcool nu fumez ,nu beu cafea nu curvesc cu alți bărbați ,soțul ie în vîrstă stiu c-ai la locul lui.si pling si ma rog la Dumnezeu să mă vindece să-mi iese analizele de singe bune.am fost si la mormântul lui Arsenie Boca.Doamne te rog vindecama si fa sami iese analizele de singe bune te rog mult de tot.va rog Maria Gheorghiu rugativa pentru mine .va iubesc .doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detaliati ce aveti : infectie, inflamatii , stari psihice , dereglari ale tiroidei , ce anume ?

      In analizele respective ati inclus si markerii tumorali ?

      Ștergere
    2. Dar ce ai draga mea in sange?

      Ștergere
    3. Nu-ti mai face analize, doar "CREZI" ca esti sanatoasa. Acum se produc foarte multe schimbari in corpul uman si trebuie sa-l sustii cu credinta ca esti perfect sanatoasa. Ai incredere caci si eu trec prin toate gandindu-ma ca e doar spre binele meu. Fii binecuvantata!

      Ștergere
    4. Care sunt valorile anormale?

      Ștergere
    5. Cu toata dragostea scumpa mea,ma rog si pentru tine. VA FI BINE!

      Ștergere
    6. D-na Maria,am si eu o durere sufleteasca,baiatul meu are deja 38 de ani si nu s-a casatorit inca,nu stiu ce sa mai fac,eu ma rog mereu pt. el dar as vrea sa stiu daca exista o rugaciune sau ceva special pt.problema mea,as vrea sa-l vad si eu la casa lui,ma puteti ajuta cumva?cu multe multumiri Silvia.

      Ștergere
    7. Multumim din suflet Maria ca te rogi pentru noi.Si noi ne rugam cu sufletul pentru tine.Multumim.

      Ștergere
    8. Silvia, te rog mult nu te mai ingrijora pentru el. Lasa lucrurile in voia Lui, caci fiecare are un drum in viata. Prea multe griji ale mamei pot declansa boli (san)... Lasa lucrurile sa curga, fie voia Domnului, caci El stie mai bine ce si cum!

      Ștergere
    9. Silvia,

      Rosteste aceasta rugaciune de 5 ori pe zi, timp de 10 zile consecutive.

      La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici.

      Dai de pomana la un sarac din biserica si spui: “In cinstea Maicii Domnului”. Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului.

      Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

      Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
      Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?
      Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor?
      Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste in pururi maritului Dumnezeu, Cel in Treime inchinat: Tatal,Fiul si Duhul Sfint?

      Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.
      Roaga-te, Fecioara, pentru Sfinta Biserica, pentru propavaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, pentru rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.

      Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atat de mult de vrajmas.

      Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele: (rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului).

      Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, in vecii vecilor. Amin.


      Sa iti fie de folos !

      Daca esti din Bucuresti , mergi te rog la biserica Podeanu .
      Sa te ajute Maica Domnului sa isi gaseasca o fata care sa tina la el enorm si pe care sa o placa si el . Ca tu sigur ai s-o iubesti !

      Ștergere
    10. @Anonim30 august 2016, 08:53

      Puteti incerca remedii homeopate, acupunctura sau daca doriti puteți veni la câteva ședințe de Reiki.

      Ștergere
    11. Va multumesc mult,cu drag Silvia.Nu sunt din Bucuresti.

      Ștergere
    12. Ca sa iti ridic moralul, Silvia eu am sa-l citez pe Eminescu :

      ,, Prostii se insoara totdeauna,
      Nebunii cateodata,
      Inteleptul nicicand '' .

      M. Eminescu


      Asa sa le raspunzi celor care te sacaie vreodata pe tema asta .
      Se va insura cand va gasi persoana potrivita .
      Nu poti sa intri intr-un magazin de pantofi cu intentia de a-ti cumpara pantofi si sa iesi de acolo cu o pereche de manusi .

      Ștergere
    13. Bravo Anonim31 august 2016, 13:43!

      Ștergere
    14. Multumesc an.13:43,chiar mi-ai ridicat moralul,Eminescu,un intelep.mai sunt persoane care ma intreaba,cateodata parca special,sa te loveasca acolo unde te doare mai tare,mai sunt si altele care zic:inca nu i-a venit timpul.Toate cele bune!Silvia.

      Ștergere
    15. Dcă vrei să îţi iei femeie, nu alerga la oameni, ci aleargă la Dumnezeu.

      Spune-I: „Pe cine vrei Tu, pe aceea să mi-o şi rânduieşti cu Pronia Ta”.

      Încredinţează-I lucrul acesta lui Dumnezeu, şi El te va răsplăti pentru că I-ai dat o cinstire atât de înaltă. (Sfântul Ioan Gură de Aur)

      Ștergere
  9. Multe evenimente nefaste vor fi impiedicate a se produce

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă mulțumesc din toată inima Doamna Maria, pentru timpul acordat nouă, pentru a ne transmite mesajele Duhului Sfânt. Oare câți dintre noi ar face așa ceva gratuit? Mă bucur mult ca v-am găsit situl si pot să vă citesc mesajele DIRECT de la SURSA DIVINĂ, așa ne putem ține calea dreaptă. Vă doresc multă sănătate și fericire. Cu drag Dana

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,La multi ani ''! tuturor celor care poarta numele Sfantului Alexandru .

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat d-na Maria.Cine are un strop de credinta în el va înțelege.

    RăspundețiȘtergere
  13. Va urmaresc cu drag si credinta, cred si sper ca suntem foarte multi oameni care cred in Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Neluta
    P.S
    Vom afla daca ati fost contactata de autoritati statului si de biserica? Sa va opreasca/sa ii ajutati?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Aproape incep fiecare zi cu deschiderea acestui blog. Neluta

    RăspundețiȘtergere
  15. Mereu va urmaresc acest blog,multa sanatate va doresc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iar suntem dusi cu zaharelul in privinta vizelor cu Amnerica ;

    Ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat, luni, că tema privind ridicarea vizelor SUA pentru români va fi abordată „foarte intensiv din ianuarie 2017, la nivelul noului Congres, şi al noii administraţii”, scrie gandul.info.

    http://www.voceatransilvaniei.ro/vize-sua-decizia-congresului/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=antena-3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca am facut din țărișoara noastră câmpul de bătaie între est si vest!
      Românii n-au voie în America fara vize ca sunt muncitori, seriosi, cu frică de Dumnezeu.

      Ștergere
  17. Constiinta umana,este foarte pretuita,desi rareori practicata.Ea este Calea Cunoasterii. Este fundamentala pentru impulsurile noastre spirituale adevarate.

    Cunoasterea inseamna Inteligenta Spiritului si miscarea Spiritului inauntrul nostru.Acest lucru ne ofera imunitate fata de manipulare, caci Cunoasterea nu poate fi manipulata de nicio forta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Fara gluma, eu nu prea inteleg mesajul scris cu rosu. Sau nu e scris corect gramatical? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria va rog publicati comentariile nu le mai cenzurati atata.Lasati liber sa curga totul,oamenii dobandesc cunostinte si evolueaza spiritual invatand si bine si rau,numai asa vor ajunge sa discearna.In acest fel cum procedati dvs ori nu este corect, oare Iisus nu se intristeaza cand vede ca nu lasati liber comentariile?De asta este blog pentru a te exprima liber si nu a face cum fac jidanii israeliti.Anatema lor ca sunt un neam care persecuta omenirea si in zilele noastre.Doar cei ce iubesc pe Dumnezeu sunt adevaratii iudei.Va multumesc ca m-ati citit si sper sa va ganditi mai bine legat de acest subiect.Iisus este salvarea lumii!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multe evenimente nefaste vor fi impiedicate a se produce

    RăspundețiȘtergere
  21. D[o]UMN|E|Z|EU ...
    hh
    insusi nimicul e fiinta vie... si nimicul e sursa...
    hhh

    insa cuvintele si gandurile nu sunt definte in orice limba ar fi scrise si din orice timp ar fi limba ...,
    chiar daca va fi scris pe cer... cuvintele alea va fi precum o infinitate de infinitati de posibilitati reale pentru orice fiinta vie [inclusiv oamenii...] ...

    Este o singura cale din infinitatiile de infinitatii de cai pentru ce vor si este si ceea ce trebuie pentru absolut toate fiintele vii... si calea aia nu este prin prin cuvinte sau ganduri sau creatii de cuvinte sau creatii de ganduri sau creatii de actiuni sau creatii de fapte sau ... sau nimicul sau si creatia nimicului.

    Protectorii fiintelor vii stiu calea si bineinteles, ei sunt doar 12 mii din toti oamenii.
    Fiecare din ei stiu cat 100 miliarde de cartii la un loc si inca mai au de stiut...Nu vorbesc unii cu alti fiindca deja stiu calea...Nu au puterii supranaturale sau la ce vati gandi...


    Cu blogul ai atins inca un nivel catre calea stiuta de protectorii fiintelor vii...

    RăspundețiȘtergere
  22. Va mulțumim pentru tot efortul cățel depuneți zi și noapte pentrucă n-ui ușor va vin mesaje și nu dormiți aproape mai deloc și ne țineți pe toți aproape de Dumnezeu.Va rugam sa vă rugați pentru noi care va scriem pe blog.dar și pentru mine pacatoasa care va scriu acum și familia mea sa ne dăruiască sănătate fericire spor in casa ,și viață lungă.Cu respect va îmbrățișăm stimata Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere