miercuri, 24 august 2016

CUTREMURUL DEVASTATOR , S -A ADEVERIT ÎNTOCMAI DUPĂ DOUĂ ORE, DIN NEFERICIRE !

                                     Image result for lumânari aprinse.

Dragii mei, din păcate s-a adeverit si aceasta!
Sute de morti si tot mai multe sute de răniti si dispăruti!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
Iata dragilor, si articolul meu din zorii zilei de 24 August 2016: 

                      Zori de 24 August 2016,ora 2 ,11 !

                                               Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, văd în dreapta mea, văd spre Sud ,Sud - Est , urmările unui CUTREMUR DEVASTATOR.
Care erau acestea? Precum imaginile de mai jos,din păcate:                                          .
        .
                          Image result for SEISMOGRAF..

Vedeam dragilor, numai cladiri una cu Pământul, iar pe sub dărâmături,se mai vedeau ici si colo, câte o mână,sau câte un picior al cuiva ,care a fost prins dedesupt..
 .
Dragii mei, auzeam si un glas care striga asa:

                    ” Haideti ! Trebuie să calmăm spiritele,în urma Cutremurului devastator. 
Și continuam ca sa văd dezastrul.
Dragilor, eu nu as putea afirma că va fi vorba despre România!
Eu mă rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI,ca sa nu ne piardă ,ci sa ne mai dea o șansă pentru ca sa ne putem îndrepta.
Dar indiferent de locul unde se va produce acest CUTREMUR DEVASTATOR, pe noi tot ne doare inima si sufletul, pentru semenii nostri, care vor fi in suferință,sau care isi vor pierde viata sub dărâmături. 
Vom auzi dragilor, de un CUTREMUR DEVASTATOR care va aduce multă suferință, si va produce multe pagube materiale. 
Să ne rugăm dragii mei, pentru noi si pentru Semenii nostri oriunde s-ar afla pe acest Pământ,ca să fie ocrotiti de tot necazul si de toata suferința .
Să nu ne fie teamă și sa nu intram în panică, căci nu stim daca va fi in România, ci cu capul plecat să ne rugam DOMNULUI si MAICII DOMNULUI,si sa spunem asa:

Doamne ! În Mâinile Tale cele atotputernice,îmi pun viața mea cu tot trupul, cu toată inima, cu tot sufletul meu, și cu al meu cuget, cu toata ființa mea.Te rog, faca-se voia Ta ! Amin. 
Iata si ultimele evaluari:

Cutremur devastator în Italia. 247 de morţi şi sute de răniţi! 5 români ...

www.realitatea.net › EXTERN
32 mins ago - Cutremurul devastator care a lovit miercuri dimineața centrul Italiei s-a soldat cu cel puțin 120 de morți și sute de răniți, a declarat la o ...
2 hours ago - comentarii, Cutremur devastator în centrul Italiei. Bilanț în creștere! 247 de persoane au murit și peste 300 au fost rănite. Serviciile de ...

Cutremur devastator în Italia. 247 de morţi şi sute de răniţi! 5 români decedați




Cutremur devastator în Italia. Un oraş, distrus complet. Cel puţin 14 persoane au murit
Cutremur devastator în Italia. Un oraş, distrus complet. Cel puţin 14 persoane au murit
Cutremur devastator în Italia. Un oraş, distrus complet. Cel puţin 14 persoane au murit twitter.com/FabrizioRomano Cutremur devastator în Italia. Un oraş distrus în câteva secunde. Imagini apocaliptice Cutremur devastator în Italia. Un oraş distrus în câteva secunde. Imagini apocaliptice Cutremur devastator în Italia. Un oraş distrus în câteva secunde. Imagini apocaliptice Cutremur devastator în Italia. Un oraş distrus în câteva secunde. Imagini apocaliptice Cutremur devastator în Italia. Un oraş distrus în câteva secunde. Imagini apocaliptice Harta oraşelor afectate de cutremurul din Italia
Cutremur devastator în centrul Italiei. Bilanțul morţilor creşte de la oră la oră: 247 de persoane au murit și peste 300 au fost rănite. Serviciile de intervenție caută și la această oră oameni prinși sub dărâmături. De asemenea, MAE român a confirmat moartea a doi români. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, 5 cetățeni români și-au pierdut viața în urma tragediei din Italia. Presa italiană susține că printre persoanele date dispărute se numără o româncă în vârstă de 45 de ani și fiica acesteia în vârstă de 12 ani. 



46 de comentarii:

  1. Este mania lui Dumnezeu,pentru ca oamenii nu se mai intorc la credinta.Tatal da avertismente mai mereu dar nimeni nu il ia in seama.Oare care ar fii solutia sa stam in pacat si sa vina catastrofe peste noi sau sa ne rugam pentru mantuirea sufletului? Noi alegem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca si la noi vine un cutremur de 7,9 vai de noi, inseamna ca nu ne-am intors la credinta..Acum e timpul sa ne rugam,pentru noi si pentru lumea intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucurati-va ca o aveti pe doamna Maria,pentru ca prin ea Tatal voua vi se arata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am simtit nevoia sa postez!O,Maicuta Sfinta,cea mai sfanta mama,inimile noastre vin la tine iara,bunatatea-ti blanda a inimii tale,ne-a facut Maicuta sa pornim la cale.Toti venim la tine cu multa durere,sa ne dai Maicuta a ta mangaiere.Plecand de la tine noi ne'am departat,o Maicuta scumpa rau te-am suparat.C-am facut pacate prea grele mereu,si-am uitat de Tine si de Dumnezeu.Sa ne-n toarcem iara,noi plangand de dor sa ne dai Maicuta mila si ajutor.Noi venim la tine,drumul ieste greu,ajuta-ma Maicuta ca sa vin si eu.Noi venim la tine,crucea este grea,ajuta-ne Maica s-o putem purta!Pentru noi te roaga,Maica tot mereu sa ne dai credinta tare-n Dumnezeu.Cheama-ne maicuta iar la sanul tau si te roaga Maica la Iisus,Fiul tau.Cu mult drag Maria H

      Ștergere
    2. Maria Handic este minunată postarea ta si foarte inspirată.DS

      Ștergere
  4. "A început să tremure casa, să cadă făianţa", a spus o româncă stabilită în Italia

    Totul s-a distrus în mai puţin de 30 de secunde . Pana acum - 21 persoane decedate .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ortodocşii români, chemaţi la protest în Dealul Mitropoliei :

    „Nu-mi este frică de Patriarhul Daniel, de Patriarhul Teofil, de Patriarhul Bartolomei sau de Teofan sau de Laurenţiu Streza sau Ioachim Băcăoanul sau toţi dracii care-au semnat în Creta. Nu mai sunteţi oameni, sunteţi draci! A intrat Dracul, Necuratul în voi, sunteţi îndrăciţi. '' ...


    http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/patriarhul-bor-blestemat-calugar-muntele-athos-nu-frica-satana-daniel-ortodocsii-romani-chemati-protest-dealul-mitropoliei-1_57bbd58b5ab6550cb802c07d/index.html?utm_source=realitatea2&utm_medium=http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/patriarhul-bor-blestemat-calugar-muntele-athos-nu-frica-satana-daniel-ortodocsii-romani-chemati-protest-dealul-mitropoliei-1_57bbd58b5ab6550cb802c07d/index.html&utm_campaign=CrossPromo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 24 aug 11:54 nu ne spui o noutate,acesti oameni au multe păcate,dar lista e mai lungă ai uitat sa-l treci si pe Teodosie Snagoveanu,care este filmat cind i-a spagă 5000 de euro si pe altă filmare dansează pe manele mort de beat la un restaurant din Constanța,apoi pleacă băut la volan.Să nu mai vorbim de Patriarhul Daniel care i-a crăpat capul cu cîrja Părintelui Adrian Făgețeanu cind slujea la Biserica Antim din Bucuresti.Apoi după ce la lăsat acolo intr-o baltă de singe a venit salvarea chemată de enoriașii,care se aflau in Biserică.L-au dus la Spitalul Militat,unde s-a constatat că i-a afectat creierul si nervul optic,apoi l-au transferat la Sitalul 9.Părintele a povestit asta pe patul de moarte dar si reporterilor care l-au vizitat înainte să se înrăutățescă stare lui de sănătate.Motivul conflictului a fost că Părintele la făcut ERETIC pentru că stia multe despre el si a fost singurul care îi spunea totul în față.Cine doreste să vadă această filmare să intre pe Youtube si să caute:Preotul Adrian Făgețeanu despre Patriarhul Daniel,acolo veti găsi mai multe filmări cu Părintele,dar si cu Teodosie Snagoveanu,care si-a construit Hotel de Lux de 4 milioane de euro din banii Bisericii.Apoi a comandat 5000 de sticle de șampanie pe care a lipit Icoana Maicii Domnului,adevărată blasfemie.Căutati vă rog IPS Teodosie a chefuit cu popii la cîrciumă sau Teodosie Snagoveanu-1/2 preanesimțitul mafiot,sper să găsiți mai multe pe Youtube cit mai repede că au început să le steargă.Tot acolo gasiti si Arhiepiscopul Teodosie săracul preot bogat.Ei nu suportă să le vadă lumea adevărata față,de hoti,de masoni si de infractori,dar noi stim foarte bine ce Hram poartă. Aceste persoane nu sint in slujba lui Dumnezeu si slujesc doar pentru DIAVOL si pentru buzunarele lor.Asa că intrati sa le vizionati cit mai repede si salvati-le undeva că merită.DS

      Ștergere
  6. STRIGĂTUL GROAZEI: "FUGIŢI! SCĂPAŢI pe unde PUTEŢI! AFARĂ TOATĂ LUMEA!"


    „Cutremur!”, a strigat deodată asistenta medicală: "Fugiţi, scăpaţi cu toţii, ieşiţi pe stradă!" În localitatea Accumoli s-au înregistrat, de asemenea, victime printre copii, scrie publicaţia italiană Corriere della Sera.

    Paola Mancini povesteşte: a fost o zduduitură lungă, am simţit că se prăbuşeşte totul în jurul meu. Apoi a venit primul rănit, plin de sânge, strigând: "Soţia mea e moartă." Primarul din Accumoli spune: "Vor fi cel puţin şase victime. Sunt, de asemenea, şi doi copii mici."

    "Fugiţi, fugiţi! Toate lumea afară!" Era asistenta medicală care ţipa şi este prima voce îngrozită pe care Paola Mancini o aude pe coridor. Nu a înţeles imediat ce se întâmplă: "Eram în cea de-a doua cameră de la Primiri Urgenţe. Ne-am ridicat cei care eram acolo şi am încercat să ieşim aşa cum puteam. Într-un moment am ieşit afară. Pe coridorul spitalului din Amatrice era un doctor care ne încuraja şi ne ajuta cum putea."

    În vârstă de 79 de ani, Paola Mancini, este una dintre pacientele care s-au aflat într-unul dintre saloanele de la Urgenţe ale spitalului la ora locală 3:31, când patul său a început să se mişte foarte tare.

    Ea fusese internată în spital, marţi, pentru investigaţii medicale.

    În această dimineaţă, Paola Mancini a fost găsită pe stradă, împreună cu alţi 14 pacienţi internaţi în mica structură spitalicească din Amatrice.
    "A fost un şoc lung, teribil. Ne-a fost frică, am paralizat de groază. Am simţit totul se prăbuşeşte în jurul meu".
    Iar bilanţul victimelor cutremurului devine tot mai mare. Potrivit primarului de Accumoli "sunt şase victime. Printre acestea există, de asemenea, şi doi copii mici.

    "Unii dintre noi s-au rănit la cap"

    Sentimentul a fost apocaliptic, numai atunci când şocul a trecut doamna Mancini şi-a dat seama că spitalul era încă în picioare, dar că pereţii şi mai multe tavane s-au prăbuşit, lăsând în urma mormane de moloz, rănindu-i pe unii dintre cei care nu au reşit să iasă la timp din spital:

    "Au fost momente de panică, dar asistentele au fost foarte profesioniste şi ne-au determinat să mergem pe stradă aliniaţi, spre piaţa centrală."

    „A venit un prim rănit, apoi o fetiţă”

    Acolo au început să vină supravieţuitori, rude şi toţi se uitau unii la alţii în stare de groază.

    Iată cum descrie Paola Mancini ceea ce s-a întamplat în piaţa centrala din Amatrice: "A venit prima ambulanţă şi a transportat om rănit în stare de şoc, cu faţa acoperită de sânge.
    Nu l-am recunoscut, chiar dacă trăim aici.
    Plângea şi repeta într-una: “Soţia mea a murit, soţia mea este moartă.., casa noastră a căzut!".

    În acest timp, medicii au contactat spitalul din Rieti, pentru a spitaliza acolo pacientii cu răni grave."
    Au început să vină ambulanţele: A venit o fetiţă, ne-am dat seama că nu era grav şi a fost îngrijită imediat. Între timp, am văzut echipajele de protecţie civilă."

    Primarul din Accumoli: "Sunt mulţi morţi!"

    Primarul din Accumoli, Stefano Petrucci, a fost printre primii care au făcut o cronică a tragediei şi a povestit despre dezastrul din oraşul său.

    Oraşul este una dintre cele mai afectate localităţi din provincia Lazio. "Situaţia este dramatică.
    Mulţi oameni sunt cu siguranţă sub dărâmături, nu putem cuantifica."
    El a continuat cu un bilanţ aproximativ: "Vor fi cel puţin şase victime.
    Sunt, de asemenea, doi copii mici. O persoană – continua primarul - a fost scoasă de sub dărâmături în noapte.
    Apoi, există o familie de patru persoane sub o casă s-a prăbuşit, şi aici vorbim din păcate de doi copii mici. Mai există, de asemenea, şi o altă persoană dispărută."


    http://www.capital.ro/cutremur-in-italia-strigatul-groazei-fugiti-scapati-pe-unde-puteti-afara-toata-lumea.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria si de data aceasta s-a adeverit ce a-ti scris despre cutremur.Va doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow! Chiar sunteți specială:)!.Oana

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fiti atenti la un posibil cutremur in Romania între data de 24-26 in lunile urmatoare.Mai ales 24-26 Septembrie si 24-26 Decembrie.Specific pentru ca am calitatea de a prevedea cutremurele inainte sa se întâmple si chiar cu 2 zile inainte stiu asta.Dar datele astea sunt importante si alese ca zile de cutremure.Nu va fie teama de nimic pentru ca Dumnezeu are grija de copiii sai,dar e bine sa notați aceste date.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati prevazut si cutremurul din Italia ....??????

      Ștergere
    2. Tot tu esti ala cu 22/23 ?

      Ștergere
    3. Poti sa dai mai multe detalii?

      Ștergere
    4. Nu prea am scris pe blog,nu sunt acela de care spui tu Anonim24 august 2016, 17:01
      Am scris aceste cifre pentru ca am mai prevazut cutremure in aceste date de 24-26 doua luni la rand dar nesemnificative,am zis data cand se vor produce si au fost exact in acele date acum multi ani. Si am mai anuntat acum ceva timp de un cutremur pe facebook si messenger (acuma nu mai e functional din pacate Messul) ,Si a fost dupa 2 zile la ora 4 si ceva dimineata daca isi mai aminteste cineva cutremurul din acea perioada la Bucuresti.A fost cam de 4-5 grade mic si nesemnificativ.Si astazi am zis ca va fii cutremur in Asia tot pe 24 pana sa se produca ca le aveam scrise pe notite.Azi dimineata am stiut ca pe 24 va fii cutremur in Asia,si s-a declansat dupa 3-4 ore chiar in aceasta zi. Dar este posibil sa fie si decembrie in Asia unul devastator cu tsunami care vor rade coastele din jur.Si in Romania va fii cel mare in jur de 7,9 dar nu stiu perioada anul acesta sau anul viitor tot in data de 24 sau 26. Aaa si sa nu uit..data de 24 August am primit in urma cu cateva luni ca va fii cutremur si eu am crezut ca la noi va fii dar nu a fost..A fost in Italia.Inseamna ca mai avem o sansa sa ne indreptam.Toate cele bune.Dumnezeu cu Noi.

      Ștergere
    5. Mai multe detalii nu exista deoarece doar Dumnezeu stie cand va fi cutremur si unde.omul nu are de unde sa stie asa ceva niciodata

      Ștergere
  10. Nimeni nu va sti data cand va fi un cutremur in Romania doar Dumnezeu stie...

    RăspundețiȘtergere
  11. ”Cutremur în Sud !
    Cutremur în Cutremur !
    Cutremur intens si la Est .”
    Credeti ca s-a adeverit si acesta?
    A fost cutremur si in ASIA DE SUD..
    Interpretarea mesajului este Cutremur dupa cutremur in aceeasi zi,,,Italia cu orasele devastate la EST si in Asia de Sud.
    Mesajele dvs sunt destul de clare.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/cutremur-in-cutremur.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusii le-au dat cutremurul asta.ce-or fi zis:ieta-i si pastia 3(merkel ,hollande si italianu)se intalnira si ei sa puna lumea la cale cum vor ei acolo in italia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus nu ți se pare că iei totul la mișto pe acest blog?Trebuie să mă exprim așa pe înțelesul tău că altfel s-ar putea să nu pricepi.Văd că ai făcut o obsesie pentru rusi si consideri că toate relele vin de acolo pe acest GLOB. Stiu că o să spui că ai făcut o glumă,dar află că pe acest blog nu e loc de glume,aici se discută lucruri serioase si suferim si noi odată cu semenii nostri chiar dacă sint la zeci de km distanță.Eu care am trecut si prin cutremurul din anul 1977 traiesc si acum drama celor din Italia chiar dacă nu sint cu ei acolo.M-a afectat emotional că mi-am adus aminte brusc de acea zi nefasta de 4 martie,ora 21.22 de parcă a fost ieri.Nu pot să înteleg cum după asemenea tragedie semenii nostri au mers la fața locului si au deposedat oamenii de bunuri,bani, bijuterii si tot ce se putea găsi aupra lor.Cit poți să fi de sadic si de nenorocit să tragi verigheta de pe degetul unui om mort sau rănit aflat sub dărîmături.Acest lucru revoltător s-a intîmplat in Italia după cutremur,dar si la noi in 1977. Tatăl meu a rămas marcat mult timp de ce a vazut acolo si simțea că nu mai rezistă să vadă atita durere,dar nu avea de ales că toti oamenii au fost trimisi de la servici să ajute la căutarea cadavrelor si a rănitilor.Armata,Miliția,Soldatii cu caini special antrenați pentru asa ceva trebuia sa fie la datorie pentru că orice secundă sau minut conta pentru viața unui om.Au fost oameni găsiti in viată si după 9-10 zile,care au rezistat fără apă si mîncare,doar prin puterea Bunului Dumnezeu.Asă că dragă Madus,nu stiu ce vărstă ai,dar se pare că nu ai trăit aceste drame să le poti înțelege,dar măcar ai respect pentru semenii tăi si lasă glumele in altă parte.DS

      Ștergere
    2. Bine ai venit pe blogul Mariei DS.c-am tarziu dar merge.primul lucru pe care tre sa-l inveti este sa nu dai cu piatra decat daca esti ala care nu ai pacatuit.in fine .ai scris un coment c-am lung si ai divagat subiectul in mai multe directii.te cred si ramas singur si simti nevoia sa comunici si tu cu cineva.dar nu faci decat sa judeci si sa dai cu pietre fara sa cunosti oamenii.stiu .te simti usurat ceva de genul:"mama ce i-am trantit-o lu asta."

      Ștergere
    3. Stai linistit ca nu ai fost mai afectat decat mine de cutremurul din Italia.surioara mea cea mica cu nepotica stau in zona Perugiei .pietrosule.

      Ștergere
    4. Madus în primul rînd nu am venit acum pe blog,doar că nu m-am semnat in unele mesaje,in al doilea rînd nu am dat cu piatra in tine si in al treilea rînd nu am divalgat de la subiect.Era vorba despre cutremurul din Italia si dacă tot spui că ai sora si nepoțica in Perugia, crezi că își avea rostul gluma aceea,că rusii le-au dat cutremurul?Am vazut persoane pe aici,care s-au bucurat de moartea celor de acolo considerînd-ui păcătoși,mi se pare ceva de neimaginat.Asa că eu nu am intrat sa te critic sau să te judec,ti-am spus doar că glumele nu isi au rostul in acest context.Nu poți să faci glume pe tragedia semenilor noștri.Văd că te crezi cam șef pe aici si mă înveti ce am de făcut,ba chiar imi spui că am venit cam tîrziu pe acest blog,dar merge si asa,cu alte cuvinte treacă de la tine.Văd că pui si restrictii cit de lung sau de scurt trebuie să fie comentul.Eu s-ar putea sa am dublu vîrsta ta si cred că de maîine pui si restrictie de varstă pe acest blog că doar esti șef si unul e Madus.Aștept următoarea regulă impusă de tine înălțime,greutate,etc.Toate cele bune iți doresc.DS

      Ștergere
    5. DS vad ca nu te astâmperi si continui sa ma sicanezi.vad ca ai cautat si pri dosarele mele.dar uite ce am gasit eu in ale tale:esti un pensionar pe caz de boala.esti singuuuur cuc si asa ai sa ramai.fata borcanata si rsma de ochelari invechita.data viitoare cand ma mai dedublez in tine te fac sa iti dai cu tigaia in cap.

      Ștergere
    6. Eu nu te șicanez ti-am raspuns la mesaj,dar in același mod. Nu sint bărbat,nu sint pensionar si n-o să-mi dau nici cu tigaia in cap,asa cum le dai tu celor din jur,care nu sint de acord cu tine.Mergi sănătos pe drumul tău că am altceva mai bun de făcut decit să intru in polemică cu tine.DS

      Ștergere
    7. Hi.hi.esti putin speriat?dupa ce ai inceput sa ma caracterizezi si sa iti dai cu parerea despre mine acum zici ca nu vrei sa intri in polemici.bla bla bla.ai avut 10 sanse sa cedezi primul ca sa imi demonstrezi mie si celorlalti cacesti mai destept.

      Ștergere
    8. Madus nu am vazut un om mai certăreț și mai răutăcios ca tine,ți se pune pata pe cite cineva si te ți scai de el,fără un motiv serios.Cred că ar fi mult mai ok să comentezi doar despre previziunea respectivă,nu să faci referire la comentariile altora sau la aspectul lor fizic.În imaginatia ta sint niste pensionari bolnavi,cu fața borcănată si rame de ochelari invechite,care sint singuri cuc;te-am citat pe tine.Cind ai o dezbatere cu cineva,trebuie să te rezumi,doar la subiectul discuției nu să te legi de aspectul fizic al cuiva fara sa-l vezi sau să-l cunosti.Nu incerca sa intri in polemica si cu mine ca nu imi consum energia cu tine.Mi-a fost de ajuns să citesc postările tale si atacurile la personă sa-mi fac o părere despre profilul tau psihologic.

      Ștergere
  13. In Italia au fost 50 de replici S-a adeverit si mesajul acesta din data de 6 August 2016,ora 4,50 zori de zi !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/un-cutremur-de-pamantfoarte-intens-si.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria....sunteți o comoara nationala...Dumnezeu să vă dea sănătate și viața lungă ca să ne avertizați și pe noi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar sti si data si locul,da,ar fi,dar asa...

      Ștergere
  15. Dumnezeu este comoara....doar El......Dumnezeu decide sa descopere unor persoane alese de El taine..pe care noi oamenii poate nu le intelegem intotdeauna asa cum vrea Dumnezeu sa le intelegem

    RăspundețiȘtergere
  16. Cutremurul s-a produs la ora 3,31 adica 3 plus 3 plus 1 fac 7 care este semnul DUHULUI SFINT. anonim

    RăspundețiȘtergere
  17. Cutremurul a fost la ora 3.36 ......unde scrie in Biblie care este semnul Duhului Sfant

    RăspundețiȘtergere
  18. Ceea ce eu n-am inteles si nu voi intelege vreoadata, este de ce cad nenorocirile pe oameni nevinovati , pe copii, pe batrani, pe nou nascuti . Sunt atatia criminali , atatia nenocrociti , violatori, borfasi, betivi care dau cu masina peste copii , care nu isi primesc binemeritatele pedepse divine . Par ei cei protejati .
    Cunosc persoane ajunse la varste inaintate , fosti militieni din vechiul regim care traiesc bine merci sfidand orice ratiune . Altii ies din puscarii , omoara iar si isi continua viata .
    Eu ,,legile '' astea nu le inteleg si nu le-am inteles nicicand .
    Pedepsele si dreptatea de sus, ar trebui sa fie pogorate peste dictatori, criminali, oameni cu sufletul vandut celui necurat . Poate atunci lumea s-ar fi indreptat si ar fi devenit mai buna , pentru ca ar fi vazut justa dreptate divina .
    Asa toti in malaxor , parca suntem la ruleta vietii .

    Doar daca te gandesti in istorie la Constantin Brancoveanu , te cuprinde sentimentul neputintei , si-a sacrificat fiii pentru dragostea de tara . Azi nimeni n-ar mai face asa ceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa gandeste omul. dar mai stiu o vorba\Cine scoate sabia de sabie va murii.\
      Dar nu trebuie sa plateasca in timpul care a facut raul, ci mai tarziu in alta viata!
      Asa se explica cum de mor copii nevinovati. dar nu stii ce a fost acel suflet acum 100 sau 300 de ani...

      Ștergere
    2. Iar legat de aceasta serie de cutremure cred ca mai vinovat de declansarea lor este Nibiru care zic unii ca se apropie cu pasi repezi de zona asta.
      Nu degeaba coana Merkel Angela a spus ca trebuie sa faca oamenii provizii pentru 10 zile inclusiv apa pentru ca atunci curentul nu mai functioneaza si tot ce este pe inductie electromagnetica este mort.
      Deci nici masinile nu pot functiona.
      Sa apropiat mult cele 3 zile de intuneric.
      |Sper sa fie doar o alerta falsa...\

      Ștergere
    3. Sufletele sau constiintele care fac rau in decursul unei vieti sunt arse in interiorul Creatorului Terra.ele nu mai primesc darul reincarnarii pe chipul lui sub nici o forma.asa ca atunci cand mor copii, mor suflete curate si nepatate.eu dupa ce o sa mor imi dores sa ma intrupez intr-un sarpe.asa am sa il simt din prima si cu tot corpul.nu mai vreau sa fiu om.pt ce?sa pierd o jumatate de viata din nou pt a descoperi ca ,creatorul meu este sub mine.

      Ștergere
    4. Nu cred ca titirezul merge in spirala in jos...

      Ștergere
    5. Vai Alexandru, nu stiam ca si tu esti eretic care crede in reincarnare :)))

      In absenta reincarnarii dreptatea lui Dumnezeu NU EXISTA! Sa va intre bine in cap lucrul asta!

      In privinta lui Nibiru sper din tot sufletul sa te inseli dar semnele arata ca ni se pregateste ceva! (din nefericire nu stie ce e si cand va veni acel ceva si/sau sub ce forma va fi dar indemnul spre pregatiri al nemtilor si cehilor nu e de bun augur). Acel ceva poate sa fie un razboi, poate sa fie un atac cibernetic, poate sa fie o flacara solara care sa ne prajeasca sistemele informatice, poate sa fie o amenintare care vine din cosmos. Unii stiu dar nu spun, iar noi ramane sa ne dam doar cu presupusul din nefericire.

      Cred totusi ca ar trebui sa ne facem si noi iscaiva provizii ca nu ar strica. Ai nostri cred ca sunt prea ocupati cu furtul ca sa ne avertizeze si pe noi! :(

      Ștergere
    6. Cine are de spalat pacate n-are unde sa se ascunda.
      Cine nu merita sa sufere nu va pati nimic. Doar daca vrea.

      Luc.

      Ștergere
    7. Emanuel Prichici și D-na Maria a făcut o previziune despre un atac cibernetic,asa că tot ce e posibil.DS

      Ștergere
  19. Tactici comerciale sunt cele ale D-nei Merkel : trebuiesc eliminate stocurile din depozite , banii sa circule , sa se invarta economia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este vorba despre asa ceva. Nu bagi populatia in sperieti spunadu-le sa-si faca stocuri de hrana si apa si reinstitui serviciul militar obligatoriu ca sa se invarta economia. Serviciul militar obligatoriu presupune multe costuri din partea unei economii, ai nostri de ce crezi ca au renuntat la el? Costa mult.

      Ștergere
  20. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/un-posibil-cutremur-de-suprafata.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Elitele cunosc adevarul despre Creatorul Terra.si marile religii.toti stiu ca pt oameni exista un singur CREATOR.curand vor fi nevoite sa recunoasca asta.dar pana vor fi ei convinsi ca tre sa o recunoasca vor mai muri multi copiii nevinovati.dar fiti fara griji caci ei se vor reintrupa in copiii curcubeu si vor duce aceasta lume la nivelul urmator.cand vor recunoaste voi blogarii Mariei veti putea spune: EU AM STIUT ASTA DAR NU AM CREZUT.

    RăspundețiȘtergere