luni, 8 august 2016

CUTREMUR ÎN CUTREMUR !

                                                      Zori de 8 August 2016,ora 3,15 !

                                                 Dragii mei, 

Abia dacă atipisem ,că m-a trezit un glas care spunea asa:

                     ”Cutremur în Sud !
                 Cutremur în Cutremur !
                Cutremur intens si la Est .”

După care, văd o cameră înspre Sud-Est, in care se afla o noptiera bine cunoscută mie.
Pe acea noptiera, am recunoscut si mileul meu
Era o camera din casa mea, in care noptiera a inceput a se cutremura mărunt si foarte tare, asa încât, mileul de pe ea aluneca, se ducea jos. 
 Image result for seismograf
Dragii mei, chiar dacă am vazut CUTREMURUL în camera din casa mea, asta nu inseamna neapărat, că acest CUTREMUR in CUTREMUR, se va produce in România.
Poate avea loc,oriunde în alta Țară.
Dar, fireste,nu putem exclude nici zona VRANCEA.
Nu trebuie dragilor ,ca sa avem teama de CUTREMURE sau de orice alte CATASTROFE! 
Trebuie doar, sa ne întarim în Credință,sa devenim mai buni,mai  milostivi, sa mergem măcar în ziua Sfintei Duminici la Sfanta Biserică, si asa ne vom apropia de Hristos Domnul si Dumnezeul nostru,de Maica Pururea Prea Curata Fecioara MARIA,Cărora Li se cuvine ,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
  

14 comentarii:

  1. Cred totusi ca va fi o explozie intr-un apartament.am observat ca de cate ori aveti o premonitie cu un cutremur in casa se intampla la scurt timp sa fie o explozie intr-un apartament cauza fiind ori o butelie ori scurgeri de gaze.ca in cazul celor de la Cluj de acu cateva luni sau mai recent la Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. stim numai sa speriem lumea si sa facem panica in lume? Numai Dumnezeu stie cand vine un cutremur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la DUMNEZEU scriu si eu! EL mi le spune toate ! Asa ca nu te speria !

      Ștergere
    2. Multumesc bunului Dumnezeu ca existati.Va iubesc si va multumesc pentru tot.Maria H

      Ștergere
  3. Numai comentariile care va convin le publicati?

    RăspundețiȘtergere
  4. DA ! Numai COMENTARIILE sanatoase le public. Cât despre speriat lumea...,schimba pagina draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am lăsat citeva comentarii aici si nu au apărut,cu toate ca nu am scris ceva indecent si nici nu am jignit pe cineva.Doar am indemnat lumea să se intoarcă la credintă si să se informeze pentru a putea schimba lucrurile rele ce urmeaza să se întîmple cu viitorul nostru.NUMAI CREDINTA NE POATE SALVA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ale tale COMENTARII nu au fost indecente,atunci le-am publicat. Daca nu au apărut, si au fost scrise cu bun simt,atunci nu le-am primit. Doamne Ajuta.

      Ștergere
  6. Doamne....cata lume rautacioasa! Daca nu va convine ce scrie Dna Maria nu cititi....nu va obliga nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria...nu stiu cum sa ma exprim... Toti realizam ca mai si ascunzi adevarul. Toti stim ca nu postezi toate comentariile. Cele care iti aduc atingere, te faci ca ploua. Sau postezi in asa fel incat sa devii o victima si sa pui tot blogul in cap autorului. Si nu ma contrazice ca iti scriu din proprie experienta. Am avut un astfel de conflict cu tine. Ah, pe asta nu-i nevoie sa-l publici.

    RăspundețiȘtergere
  8. rusii folosesc arma geofizica impotriva romaniei si pot provoca cutremure . din pacate se intampla de ceva vreme ,vedeti cutremurele de mica intensitate din vrancea si cele de langa galati. zona marii negre e o zona strategica si din pacate vom mai auzi de astfel de calamitati.romanii nu- i iubesc pe rusi pt. ca ne-au luat tezaurul ,ne-au luat basarabia ,ne-au ucis stramosii etc.-petre

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua. Dragilor de ce va gândiți numai la dezastre,oare a-ti uitat ca acest blog este pentru bucurie,ca așa a vrut IISUS sa ne pregătească pentru venirea lui,dar noi comentam de toate dar de IISUS uitam,ca el este prezent pe acest blog,in fiecare secunda a vieți noastre.Profețiile bat la ușă noastră,dar noi suntem pregătiți sufletește pentru ele.Sa nu ne mai gândim la cutremure de pămint,sa ne gândim la cutremurul din cer,când va cobori IISUS pe nori.Va rog sa va gândiți mai mult la MINTUITORUL decât la dezastre,daca pe el il așteptam din tot sufletul nostru nu o sa avem dezastre,el nu ne dorește moartea noastră,ci mintuirea noastră.Sa ne luam fiecare crucea si să-l urmam pe IISUS.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate ca nu va cobori pe nori ci doar ii place sa se joace cu ei.ptiuuu si chiar deasupra Argesului.ma simt binecuvantat sa pot vedea atatea minunatii pe cer.ar trebui si voi sa va simtiti ca de aceea v-i le arat.

      Ștergere
  10. Madus,trebuie sa fi foarte fericit!Nu oricui este dat sa vada toate acestea!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere