marți, 2 august 2016

CLUJ NAPOCA ! DE S -AR CLĂTINA TOT PĂMÂNTUL, LA CLUJ NAPOCA TOT VOI FI !

                                             2 August 2016,ora 16,45 !

                                  Dragii mei,

In aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog,  aud un glas care spune ceva, tot despre CLUJ  NAPOCA. 
Iar in clipa în care a vorbit, din senin s -a starnit o furtună cumplită, de s-a umplut totul de valuri de praf,precum si de frunze si crengi rupte din copaci,care zburau prin aer.
Incepuse o furtună,cum nu am mai vazut niciodată.
Glasul spunea asa :
               ” De s-ar clătina tot Pământul, la Cluj Napoca tot voi fi !”
După care, totul a dispărut. 
Ce semnificatie concludentă ,are acest MESAJ? 
 Eu nu stiu a vă spune.
Dragii mei, eu nu cunosc daca are vreo legatura cu evenimentul ce urmeaza a avea loc.
Eu doar scriu ceea ce mi se arata si mi se spune, in rest ,fiecare crede si face cum voieste.  
Datoria mea de suflet, este cea de a scrie! 
Datoria celor care citesc, si in mod special a Autoritatilor romane, este sa fie pregatiti  pentru absolut orice situatie ce ar putea interveni.
Sa ne rugam dragii mei, pentru pace si liniste în România,pentru pace si liniste în Lumea intreaga.
                                          Cu dragoste,Maria.  

129 de comentarii:

  1. E vorba de teroristul care va merge la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Venirea diavolului (teroristi Isis) aparitia lor va aduce furtuna unde cred ca totul se va ruina daca este vorba de festivalul Untold scena se va prabusi asa cum s-a intamplat recent tot la un eveniment de muzica rock unde oamenii au murit striviti sub caderea scenei.Acest mesaj al Mariei poate fii un avertisment grav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni,nu ignorati avertizmentul!! Maria H

      Ștergere
    2. Tinerii nu prea vor sa mai asculte de parinti!

      Ștergere
    3. Dacă, copii nu ascultă de părinți atunci, vai de părinții care nu ascultă de copii. Dar și de urechile lor.

      Ștergere
    4. sigur ca asa va fi!

      Ștergere
  3. am impresia ca acest mesaj este pentru dumneavoastra. si va transmite ca nimeni nu va putea face nimic sa-l incurce de la ce va avea sa vina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ocroteste-i pe copiii nostri care locuiesc, invata si lucreaza acolo si nu au cum sa plece de acolo, doar Bunul Dumnezeu ii poate ocroti si ferii de orice primejdie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai pana la urma cum sa puna pe copite semnul 666 daca nu sunt "convinsi" oameni de atata teroare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nimeni nu poate face nimic ptr ce va sa vina cred ca asta este interpretarea acestui mesaj

    RăspundețiȘtergere
  7. Pot sa va spun ca multi tineri au bilet la acest festival si majoritatea sunt avertizati de parinti...chiar rugati sa nu se duca, am surprins o discutie a unui tanar cel mai probabil cu mama sa, si incerca sa o convinga ca vin trupele lui preferate...si tineri fiind si nelinistiti sa stiti ca s-au zprins in discutii cu parintii...Doamne fereste!Sa nu pateasca nimeni nimic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut la tot Poporul.
    Teroriști au mai multe metode de a strecura bombe la un festival sau un loc bine păzit. Există și metoda, transportarea explozibilului pe sub haine. Dacă e puțin plinuț la față și pune multă încărcătură pe sub el, nimeni nu își dă seama dacă e gras sau are ceva pe dedesuptul hainelor. Deci, strecurarea materialelor explozibile se poate face în mod ușor. Apropo, cei care mergeți la festival, vă rog lăsațivă cîte un nume aici pe blog că dacă aveți norocul să nimeriți pe lîngă un nebun care își detonează încărcătura pe el, vreau să vă întreb pe lumea cealaltă, cum a fost la înălțime fără parașută. Să aveți baftă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti umor macabru...Cam nepotrivit.

      Ștergere
    2. Știți că nu prea ar avea cum sa strecoare explozibil pe sub haine ...se fac verificări la intrare, e absurd ce spuneți. Ce-ar fii sa stam doar în casa de acum încolo ca nu cumva sa murim într-un atentat ...sunt prostii astea, vorbe aruncate pentru atenție... pune-ți mana și mai citiți cărți, lăsați blogurile penibile! O zi buna !

      Ștergere
    3. Anonim 3 august 2016, 10:01, ce ai tu cu blogurile?

      Ștergere
  9. ACEST FESTIVAL SE VA TINE LA CLUJ HAPOCA.E POSIBIL CA MESAJUL SA FACA REFERIRE LA ACEST FESTIVAL AL SCOLII KRYON.http://www.scoalakryon.ro/channeling-uri/363-informaii-despre-festivalul-kryon-toamn-2016





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Untold se refera, cu siguranta. Dar speram sa treaca fara probleme. Autoritatile isi vor face datoria, cu certitudine!

      Ștergere
    2. De ce atâta siguranță?

      Ștergere
    3. Pentru ca asa este bine!

      Ștergere
  10. Masuri intotdeauna s-au luat peste tot,dar tot s-a intimplat un atac,nu poate nimeni stii exact locul unde s-ar întîmpla ceva!Poate sa fie ceva in Cluj,dar în altă locatie,nu la festival,neaparat.Asta ar insemna un politist lîngă fiecare om,sa-l păzească.

    RăspundețiȘtergere
  11. Evenimentul cosmic care se va produce in curand determina introducerea terorii pt a permite guvernelor punerea sub control a populatiilor .Nu exista teroristi !Doar instituirea terorii care va justifica declararea legii martiale si pornirea razboiului.Nimic nu se intampla fara stirea serviciilor speciale din fiecare tara .Nici Romania nu face exceptie .Atentie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Urmeaza vremuri tulburi ,dar creatorul terra va proteja argesul in fata dezastrelor ce vor veni .dovada este pumnul protector de pe cerul argesului.ioi mama asta da arta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus draga ar fi bine sa fie asa caci eu tocmai imi renovez o casuta in Arges (satul Draghici, comuna Mihaesti daca stii)

      Ștergere
    2. Stiu .frumoasa zona.buna de relax si nu numai.

      Ștergere
  13. UNTOLD 2016, sub semnul ameninţărilor teroriste? Cum s-au panicat românii din cauza unei clarvăzătoare.
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/untold-2016-sub-semnul-amenintarilor-teroriste-cum-s-au-panicat-romanii-din-cauza-unei-clarvazatoare-157614.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim LUI DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL si MAICII DOMNULUI, că acum nu s-a intamplat nimic.
      Dar CLUJUL este si rămâne in continuare in vizorul teroristilor. Ceea ce mi se spune ,fie ca vrem ,fie ca nu vrem, se vor adeveri la un moment dat.Asadar ,sa rămânem treji si vigilenti foarte.
      Eu nu am spus niciodata, ca la acest EVENIMENT se va intampla ceva. Eu am spus de CLUJ NAPOCA,care este pe lista neagra a teroristilor. Deci,să fim atenti oriunde vom merge,căci acesti călăi nu au niciun DUMNEZEU BUN si ATOTTIITOR; ei il au pe călăul lor, care le spune să omoare oameni nevinovati.

      Ștergere
    2. Autumn rain, e bine ca au luat masuri, asa si trebuiau sa procedeze autoritatile, altfel... cine stie de ce aveam parte...

      Ștergere
  14. Doamna Maria ati bagat toate autoritatile in alerta..
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/untold-2016-sub-semnul-amenintarilor-teroriste-cum-s-au-panicat-romanii-din-cauza-unei-clarvazatoare-157614.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Ma bucur din tot sufletul ! Asa oamenii se vor simti mai în siguranță !

      Ștergere
    2. Stați măi acasă, lăsați distracțiile la grămadă. Reuniți-vă cu frații, surorile, părinții, bunicii și rudele apropiate și distrațivă acasă sau la țară la voi cu muzică, băutură și mîncare bună. Nu stați gură cască printre străini să băgați la șmecheri bani în buzunare. La distracții mari, de obicei sunt și musafiri ne poftiți precum ar fi hoții de buzunare care te fac din mers , cît și tîlhari cu șpraiuri de somn.

      Ștergere
    3. Dl. Cicerone aveti idei putine si fixe. Plus un mareeee arici in buzunar. Cat despre imaginatie...macabra rau....

      Ștergere
    4. Stimate anonim 3 aug.00.47 dl Cicerone a fost prea finut si le-a recomandat romanilor sa stea acasa cu familiile lor,eu le recomand nu numai sa petreaca acasa timpul cu familia, dar sa se intorca dracu cit mai repede in tara lor si sa munceasca aici,chiar daca o fac pe bani mai putin ca o sa vina vremea cind vor dorii sa se intoarca si nu vor mai putea.Eu astept cu mare nerabdare ziua aceea cind toate granitele se vor inchide si nimeni nu va mai avea voie sa bantuie asa ca besmetecul prin toata lumea si atunci sa vezi ce liniste va domnii peste tot.E plina lumea de infractori de toate natiile si fenomenul a scapat de sub
      control,datorita asazise-i DEMOCRATII si atunci ne miram de ce se intimpla atitea nenorociri.Autoritatile au lasat garda jos si s-au complacut in aceasta mizerie invocind DREPTURILE OMULUI de a calatorii liber si nestingherit chiar daca e INFRACTOR. Multa lume se supara pe doamna Maria Ghiorghiu ca vine iar cu o veste trista cind face o noua previziune,dar eu spun ca avem ceea ce meritam si inca nu ati vazut nimic vor veni vremuri si mai grele si totul se intimpla datorita omenilor si a pacatelor lor.

      Ștergere
    5. Ei cred ca daca muncesc pe bani mai multi in strainatate le pot asigura un viitor mai stralucit copiilor lor.nu le trece nici o clipa prin cap gandul ca copiii lor au nevoie ca ei, parintii sa le fie alaturi.vor dori sa dea timpul inapoi si nu vor mai putea.

      Ștergere
  15. Daca se va intampla ceva ...credeti cca se va schimba iar premierul???ar putea fi doar un joc politic....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/romania-schimbari-radicale-schimbari.html

      Ștergere
  16. Buna dimineata Dna Maria , va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu si Măicuței Sfinte sa ocrotească copii ce vor merge la Cluj , sunt copii ce merita sa se distreze in vacanta , viața noastră, a tuturor, trebuie sa meargă înainte , fara frica ...altfel inseamna ca acești nenorociți au câștigat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, fiecare va primi ce si-a asternut pana in prezent! De ce oare cand un avion se prabuseste se aduna acolo doar cei care trebuie? De ce exista unii care pierd avionul acela dintr-o intamplare? Asa este in orice situatie. Sa speram, totusi, ca totul va fi bine si va trece fara probleme. Sa avem incredere in Dumnezeu si in autoritati.

      Ștergere
    2. Exact...de-ar sti omul ce-ar pati...

      Ștergere
    3. Fiecare pasare...pe limba ei piere...pana nu te loveste...nu intelegi...e greu de intors tinerii de la distractii..ii ia valul...

      Ștergere
  17. Fiinta umana este alcatuita din stari (bucurie,pace,liniste,frica ,etc)iar viata din evenimente.
    Felul evenimentelor care apar intro viata si care dau valuare vietii depind de calitatea starilor si gandurilor fiintei.
    Evenimentele ne iau prin surprindere,uitand ca noi suntem creatorii lor.
    Gandirea este destinul.
    Esti aici pentru a schimba cursul destinului tau inflexibil,pentru a schimba imposibilul;pe tine care esti de neschimbat.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate Didona! Insa e greu de inteles cum e cu schimbarea asta, a trece dintr-o parte in alta...de la negativ spre pozitiv...de la rau spre bine... si totusi atat de simplu... comutati gandurile spre tot ce este divin, frumos si bun! Va fi bine atunci!Doamne ajuta tuturor!:)

      Ștergere
    2. Am citit cu atentie,mi-a placut mult!Maria H

      Ștergere
    3. "Fiinta umana este alcatuita din stari (bucurie,pace,liniste,frica ,etc)iar viata din evenimente."

      Eu nu sunt de acord Didona. Fiinta umana este constiinta. Emotiile si starile prin care trece sunt doar niste experiente precum aromele de inghetata, nimic mai mult, nimic mai putin. Cand te golesti si doar (te) observi aceste stari nu vor mai avea nicio putere asupra ta caci le vei putea "scutura" foarte repede STIIND ca daca opresti gandul (potrivnicul, zburatorul) sa zboare liber, toata iluzia ce s-ar fi putut crea se naruieste imediat ca un castel de nisip. Nimic nu este mai inutil decat a te impotrivi realitatii din fata ta.

      (multumiri lui Sorin care m-a invatat cum sa opresc zburatorul. datorita tie Sorine i-am taiat aripile de tot. este MAGNIFIC de observat cum un intreg scenariu fatalist se opreste brusc cand zici stop, cum toate emotiile care te cuprind se opresc imediat si tu iti recapeti starea de pace si liniste si iti dai seama ca acea constructie mentala daramata precum un castel de nisip la prima adiere de vant era doar un vis urat)

      Ștergere
    4. Anonim3 august 2016, 16:23: Ai exemplul biblic cu talharul de pe cruce cum se trece dintr-o stare intr-alta.

      Ștergere
    5. Ma bucur Emanuele ca a-i inteles . Este exact asa cum descrii ! Totusi , nu-l subevalua ...e extrem de siret . Cu cit ...devii mai mult TU ...cu atit i-l va lua panica . Va devenii agresiv , sub forma a ginduri ce au sa sara de la o chestie la alta . I-l ranesti ..cu cit mai mult stai in TINE ...in acel gol ...i-l sperii . O sa treaca la toate strategiile cu putinta ...ai sa realizezi ca ...vin ginduri de ,, mila " in privinta lui . Tu continua ...cu disciplina , macar 3, 4 ori la zi intra in tine , nu doar cind e eclatanta nevoia . O sa se linisteasxa pt a-ti transmite ca un mesaj ..ca nu e nevoie de toate asrea . Tu continua . Ai auzit de ..luptele ce l-e duceau acei binecuvintati ce inaintau pe calea desavirsirii ..., nu ? Cu cit a-i dai mai outina atentie (gindurilor ) cu atit i-l slabesti , i-l lasi fara vlaga . Va pleca la un moment dat . E posibil sa piara . Nu e usor de a gasii un altul liber . Toate posturile ,, sunt ocupate " ha ha ha ...Tii minte de ce s-e tem copii mici ? Omul negru ...Este chiar asa ...Curaj si determinare ...in a continua . Altfel ..ce viata ar mai fi si asta ..de rob al acestuia ? Nu au nici o putere reala inpotriva noastra ...e doar mjnciuna lor ...modul de a n-e pacalii , de a se inlocuii omului ..prin gind . Dupa ce te vei elibera ...ai sa ai ginduri , mai rare dar vor fii ...Diferenta este ca ...vor fii stupende . De multe ori vwi avea dubii serioase de ...esti tu sau El ..ce gindeste ...
      "Un timp ...Dumnezeu gindea PRIN om " E ...superb in a lasa sa se faca ...voia sa , prin atit de putinul ce sunt eu ca corp (templu ) . Din asa micime ...sa ascunda o asa maretie ...
      Cu respect ...
      Sorin

      Ștergere
    6. "Din materie pierit-am, să-ncolţesc în firul ierbii,
      şi-am pierit din firul ierbii, să răsar în erbivoră,
      şi-am pierit din erbivoră, să mă schimb în om anume.
      Pot să spun că după moarte mă voi spulbera-n nimica?
      Voi zbura şi eu odată mai presus de lumea asta
      şi mă voi schimba în ceea ce mi-i teamă să-mi închipui.
      *
      Mai întâi şi-ntâi descinse în materie, şi apoi
      din materie căzut-a într-o plantă. Ani de zile
      în materie trăit-a şi nu şi-a adus aminte
      nici de-o luptă cu uscatul. Când căzu din plantă-n vită,
      nu şi-a mai adus aminte de cum a trăit în plantă.
      Iar aceste contradicţii, pe care le ştii prea bine,
      l-au atras, ca dintr-o vită către om să năzuiască.
      Apoi omul pribegit-a din meleaguri în meleaguri,
      până-a căpătat în capu-i minte şi înţelepciune,
      dar din minţile-i trecute nu şi-a mai adus aminte,
      şi din minţile-i de astăzi încă va sui pe trepte."

      Rumi- Evolutii

      Cu respect ...
      Sorin

      Ștergere
    7. "În fiecare clipă, de pretutindeni, răsună chemarea iubirii:
      Noi ne înălţăm către cer, cine vrea să vină cu noi?
      Noi am fost în paradis, am fost prieteni îngerilor,
      Iar acum ne întoarcem acolo, căci acolo este tărâmul nostru.
      Noi suntem mai presus de orice paradis,
      mai nobili şi mai puri decât îngerii:
      De ce să nu ne ridicăm chiar deasupra acestora?
      Ţelul nostru este Suprema Maiestate.
      Ce are de-a face perla cea fină cu lumea plină de noroi?
      De ce aţi coborât aici? Luaţi-vă bagajele şi mergeţi înapoi.
      Ce este acest loc?
      Şansa este cu noi, sacrificiul este al nostru!...
      Precum păsările mării, oamenii vin din ocean, oceanul sufletului.
      Cum ar putea această pasăre, născută din mare, să-şi facă cuib aici?
      Altfel cum ar putea valul să urmeze valului ce vine din suflet?
      Valul numit "Nu sunt eu Stăpânul tău?" a venit
      şi a spart vasul acestui corp;
      Iar atunci când vasul este spart, viziunea clară revine
      Şi odată cu ea (survine) fuziunea deplină cu EL."

      Rumi- Chemarea iubirii

      Cu respect,
      Sorin

      Ștergere
    8. "Ce e de făcut dacă nu mă recunosc?
      Nu sunt nici creştin, nici evreu, nici musulman;
      Nu sunt nici din est, nici din vest, nu sunt nici ţărmul, nici marea;
      Nu sunt nicio comoară a Naturii, nici stelele din cer;
      Nu sunt nici pământul, nici apa, focul sau aerul;
      Nu sunt nici cerul, nici noroiul;
      Nu sunt din India, China, Irak sau Kharasa;
      Nu sunt al acestei lumi, dar nici al celeilalte;
      Nu sunt al Paradisului şi nici al Iadului;
      Nu sunt nici Adam, nici Eva, Eden sau Rizvan.
      Locul meu este unde nu este niciun loc,
      Urma mea este fără urmă;
      Nu sunt nici corpul, nici sufletul, pentru că eu aparţin Preaiubitului meu.
      Am renunţat la dualitate şi am văzut amândouă lumile ca fiind doar una,
      Doar pe Tine Te caut, pe Tine Te ştiu, pe Tine Te văd, pe Tine Te chem.
      Tu eşti cel dintâi, ultimul, cel din exterior şi cel din interior,
      Nu cunosc pe nimeni decât pe Tine, Cel Care Eşti
      Cupa iubirii mi-a umplut sufletul, iar cele două lumi mi-au scăpat din mână."

      Rumi.

      Cu respect,
      Sorin

      Ștergere
  18. Multumesc scumpa mea ! Esti o draguta si o scumpa. Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  19. Credeți ca va avea loc un atentat terorist ? Sau este vorba de alte evenimente ?

    RăspundețiȘtergere
  20. PENTRU ANONIMUL CARE,APOSTAT E TREABA AI CU BLOGURILE?CITESTE MAI ATENT,SI POTI FI MAI POLITICOASA IN EXPRIMARE!NU CRED CA AM FOST INPREUNA LA SCOLA!!Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria Handic va rog sa ne lamuriti, atunci, la ce bloguri penibile v-ati referit cand ati postat? CACI ACEST BLOG NU ESTE PENIBIL SUB NICI UN CHIP.

      Ștergere
    2. Si daca ati fi fost impreuna la scoala avea atunci dreptul sa va jigneasca?

      Ștergere
    3. Si unde-i jignirea?

      Ștergere
  21. Eu m-am referit la BLOCUL care a luat foc,nicidecum la BLOG !Si vreau sa va mai spun ceva;FITI MAI POLITICOASA!CRED CA E INUTIL SA VA FAC EU EDUCATIA! SINT SIGURA,CA NU AVEM ACEEASI VARSTA!De educatie nu plate fi vorba.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, v-ati referit la bloguri! Va citrez:
      "lăsați blogurile penibile! O zi buna !"
      Sa nu va suparati, dar va rog sa fiti dumneavoastra mai atenta ceea ce postati pentru ca raspunsurile sunt in functie de ceea ce ati scris. Iar daca dumneavoastra ati scris BLOGURI, inseamna ca v-ati referit si la acest blog. Va rog frumos sa va reformulati postarea pentru a intelege ceea ce dumneavoastra doriti cu adevarat sa transmiteti...

      Ștergere
    2. Nu Maria Handic a postat:bloguri penibile.ci anonim 3 august 10:01.va balacariti degeaba.

      Ștergere
    3. Da Madus, dar ea si-a asumat.
      Iata:
      "PENTRU ANONIMUL CARE,APOSTAT E TREABA AI CU BLOGURILE?CITESTE MAI ATENT,SI POTI FI MAI POLITICOASA IN EXPRIMARE!NU CRED CA AM FOST INPREUNA LA SCOLA!!Maria H"

      Ștergere
    4. Dar dupa dvs. Maria Handic, nu va suparati, a spune despre un blog ca este PENIBIL, este un lucru frumos? Iar aceasta tinand cont de faptul ca noi scriem pe un blog... si ca anonimul acela indirect, facea referire exact la acesta, printre altele. Dumneavoastra ati citit bine acel mesaj?

      Ștergere
    5. Eu cred ca Maria Handic il apostrofa pe an.3 august 10.01 intrebandu-l:CE TREABA AI CU BLOGURILE?parerea mea.

      Ștergere
    6. Nu Madus, nu dansa l-a intrebat pe Anonim 3 august 10:01 ci altcineva... Dna. Maria Handic s-a legat de cel care a intrebat pe Anonim 3 august 10:01, considerand ca acea intrebare a fost o lipsa de politete? Aceasta este problema. Chiar nu am inteles-o... se pare ca dansa il simpatizeaza pe Anonim 3 august 10:01 cu tot ceea ce a scris acesta in mesaj, fiind perfect in acord...

      Ștergere
  22. Scopul acestui blogeste altul!!! M-ati inteles? Cu toata dragostea Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, dumneavoastra ati scris, va citez:
      "sunt prostii astea, vorbe aruncate pentru atenție... pune-ți mana și mai citiți cărți, lăsați blogurile penibile! O zi buna !"
      Sa fim seriosi, noi am folosit aceasta expresie sau dumneavoastra?
      Va rugam sa ne spuneti si noua care sunt blogurile penibile la care v-ati referit? Avem acest drept sa va intrebam!

      Ștergere
    2. Doamna Maria Handic, va asigur ca stiu foarte bine care este scopul acestui blog, sper ca si dumneavoastra ati inteles acest scop. Si mai sper ca in viitor veti citi mai bine mesajele anonimilor evitand a da replici fara o baza temeinica.
      Anonimule 3 august 2016, 10:01 acest blog nu este penibil iar daca nu iti plac blogurile nu mai citi pe vreunul, caci nu esti obligat sa o faci... citeste carti, precum te-ai exprimat, noua ne place acest blog, de aceea citim si postam aici!

      Ștergere
    3. Daca ati fi citit cu atentie fiecare comentariu si mai ales daca v-ati fi uitat si cine a postat nu ati fi tabarat pe saraca femeie......deschide ochii mari si apoi cere scuze acestei femei....cu COPY/PASTE CA LA GRADINITA"Anonim3 august 2016, 10:01
      Știți că nu prea ar avea cum sa strecoare explozibil pe sub haine ...se fac verificări la intrare, e absurd ce spuneți. Ce-ar fii sa stam doar în casa de acum încolo ca nu cumva sa murim într-un atentat ...sunt prostii astea, vorbe aruncate pentru atenție... pune-ți mana și mai citiți cărți, lăsați blogurile penibile! O zi buna !"...pacat ca nu pot sa adaug o poza cu acel comentariu,sa va SCUTESC IN A CAUTA CEEA CE DUMNEAVOASTRA AFIRMATI(Anonim 4 august 2016,08:06)...

      Ștergere
    4. Anonim 4 august 2016, 12:05 acest blog, al Mariei, merita tot respectul!Alta data doamna Maria Handic, sa-si asume numai ceea ce dansa posteaza. Mai ales ca in respectiva postare se vorbea urat facandu-se referire la blog/bloguri.

      Ștergere
    5. Mai Anonimule 3 august 2016, 10:01 dar spune-ne si noua care sunt blogurile penibile la care ai facut referire? Lamureste-ne.
      Doamna Maria Handic stiti cumva dumneavoastra la ce bloguri penibile a facut referire Anonim 3 august 2016, 10:01 daca tot ati preferat sa interveniti in aceasta discutie cu observatii personale.

      Ștergere
    6. "Saraca femeie", cum ii spui tu Anonim 4 august 2016, 12:05, s-a bagat si ea ... in discutie fara sa citeasca suficient de bine (sper) ceea ce Anonim 3 august 2016, 10:01, a postat. Asta este...

      Ștergere
  23. "Mai intai m-a tentat cu
    Nesfarsite mangaieri
    La sfarsit m-a ars
    Cu durere si suferinta
    In acest joc de sah
    A fost necesar sa ma pierd pe mine
    Insumi
    Ca sa-l cuceresc pe El "
    Rumi 1207-1274 ....

    RăspundețiȘtergere
  24. Pentru Maria:

    "Dragostea vine din infinit, şi va dăinui în eternitate.
    Căutătorul dragostei se eliberează de lanţurile naşterii şi morţii.
    Mâine, când învierea va sosi,
    Inima goală de dragoste nu va trece de această încercare."

    Rumi- Dragostea vine din infinit...

    Cu respect,
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  25. "Îndrăgostiţii nu se întâlnesc în cele din urmă într-un loc anume,
    Ei sunt tot timpul unul în celălalt."

    Rumi-Îndrăgostiţii nu se întâlnesc...

    Cu stima,
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  26. Marea dragoste ce toti o cautam ...nu se afla in exterior , ci inauntrul nostru . Cealalta jumatate geamana , este aceia din noi . Toti suntem masculini si feminini . Dar aceste doua parti sunt mereu in razboi intre ele , din cauza educatiei noastre . Eu cind sunt ...bun , gingas , este partea mea feminina . Cind in schimb sunt agresiv ...este masculinul . Un barbat are masculinul predominant , o femeie invers ...dar acesre doua aspecte sunt in conflict . Unuo baietel cind plinge i se spune ca ,, parca esti o fetita " , iar unei fete cind joaca fotbal , ca e un baietoi . Mintea receptioneaza mesajele astea si tinde de a inabusii opusul . De a te rusina de ...plingi , pt ca unui barbat nu i se cade ..etc etc ..Intrind inauntrul nostru ..fara a judeca nimic , ci doar a fii ca prezenta ..acesre bariere dispar , iar atunci prea iubita sau prea iubitul ..se intilnesc ...Nu e ..minunat ? Dumnezeu , dragilor ..nu este doar Tatal ...Ci cuplul ! Tineti minte asta ...
    "Omul , in nestiinta sa a luat o parte din Dumnezeu si a zis ca e bun , iar cealalta a considerat-o ca fiind raul . Asa s-au inchis portile inparatiei ceresti . Dumnezeu nu este numai Tatal , ci Tatal si Maica inpreuna " Isus .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin, asa este! Dar principiul feminin, partea feminina a Divinitatii, in crestinism a fost numita Duhul Sfant. E acelasi lucru. Deci nu spune ca nu stii cine este Duhul Sfant si ce este cu el. Cei cu intelegere superioara, ca tine, stiu cine este. Deci nu te exprima “necuviincios” la adresa Duhului Sfant pentru ca risti sa ranesti fara rost. Cred ca cei cu intelegere superioara trebuie sa se straduiasca tot timpul sa menajeze… Iar cea de a treia parte a Divinitatii, “focul evolutiei” parca l-ai numit tu intr-o postare anterioara, este intr-adevar Fiul. (A fost Iisus, este Constiinta Christica). E drept ca s-a intentionat ascunderea adevarului din motive nu tocmai inaltatoare… Dar adevarul a fost revelat in permanenta celor ce l-au cautat cu ardoare. Suntem in etapa in care adevarul incepe sa se reveleze in masa. Insa acest adevar va continua sa aiba nuante si fatete. Toti cei cu inima deschisa il vor percepe si il vor primi. Singur ca incercarile de manipulare vor continua si pericolele vor fi la tot pasul. Dar trebuie indepartate cu grija si gentilete. Felicitari pentru citarea lui Rumi! Cu drag, A

      Ștergere
    2. Asa este A . Sunt un pic necuviincios pt ca au chemat partea feminina , atit in ortodoxie cit si la catolici (spirito santo) ...la masculin . Crezi ca ....intimplator ? O ..." eventuala " intentie , ma deranjeaza pe mine . De ce sa ascunzi ? Cu ce drept ? Cu a-l cui permis ?
      "Vor face precum cainii ce se pun in ieslea boilor .
      Nu vor minca nici ei
      Dar nici pe boi nu-i vor lasa sa manince "
      Isus / Toma . Sorin

      Ștergere
    3. Duhul Sfânt este energia, puterea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Luc, energia, puterea creatoare, cum zici, este de esenta feminina. Este partea feminina a lui Dumnezeu. Doar ca in crestinism s-a ales un substantiv de gen masculin care s-o desemneze. - Daca ramanea asa cum zici, adica "energia" sau "puterea", tot era de gen feminin :) Nu intamplator s-a ales un substantiv masculin, adica "Duhul". Multi mari parinti induhovniciti de-a lungul veacurilor au stiut adevarul. Unii au spus-o, insa nu prea direct... ca altfel deveneau ""anatema"...

      Ștergere
    5. Da, asa-i Anonim 7 august 2016, 23:10, Duhul Sfant este de esenta feminina!Asa este precizat si in Kabbala.

      Ștergere
    6. Fiecare trage pe partea lui:)
      Ce inseamna feminin si masculin in afara corpului fizic?
      Asa cum omul este constiinta si energie, asa este si Dumnezeu.
      Luc.

      Ștergere
    7. Cum se manifesta energia masculina si cum se manifesta energia feminina?

      Ștergere
  27. Anonimule,nu doresc sa intru in polemica !!! Nu cauta cearta,mai bine invata cateceva caci ai avea dela cine! Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se cauta cearta ci doar clarificarea unei situatii, doamna Maria Handic, din partea dumneavoastra.

      Ștergere
  28. Anonimule,nu doresc sa intru in polemica !!! Nu cauta cearta,mai bine invata cateceva caci ai avea dela cine! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  29. Sorine ,esti doar un visator in absolut,calca pe "grebla" si iti vei revenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai nu zau, Anonim 4 august 2016, 18:33.

      Ștergere
    2. De ce sa isi revina? Eu nu va pot intelege; de ce alungati "frumosul" din viata voastra? Cum poti afirma ca, postand niste poezii(superbe din punctul meu de vedere), Sorin este DOAR un visator? Chiar asa ne-am inrait incat nu merita atentie decat subiecte despre boli, nenorociri, cataclisme? Pacat...

      Ștergere
    3. EU, vreau sa vorbesc cu tine. Cum pot face ?
      Sant cel care iti spunea sa nu pleci de pe blog.

      Ștergere
    4. Imi cer scuze dar nu stiu deocamdata cum putem proceda. Ma gandesc si te anunt. Bine? Daca ai tu o solutie, te ascult. Multumesc.

      Ștergere
    5. Lasa-mi adresa ta de mail

      Ștergere
    6. Nu vreau sa o fac publica. Imi poti lasa tu adresa ta de mail. Multumesc.

      Ștergere
    7. Am deschis un cont nou :
      Caine Cioban -apare fara poza pe facebook- scrie mesaj acolo.

      Ștergere
    8. Imi cer scuze, din nou. Nu am cont de fb.

      Ștergere
    9. Anonim 5 august 2016, 23:36, fa-ti un cont de e-mail pe care sa-l postezi public pentru EU, unde sa-ti scrie!

      Ștergere
    10. Pai atunci EU spune-mi unde ai adresa de mail( yahoo, g.mail) si imi fac cont acolo si atunci imi poti scrie tu, bine asa ? Ps. merci anonim 16.01

      Ștergere
    11. Eu iti multumesc pt intereseul fata de persoana mea dar nu inteleg un lucru. Tu vrei sa iei legatura cu mine, dar tu trebuie sa iti pastrezi anonimatul. Ma "obligi" pe mine sa imi dau datele. Eu trebuie sa spun cum sunt gasita, eu trebuie sa-mi dau adresa de mail...pe cand tu iti faci cont nou pe fb, iti deschizi un nou cont de mail. De ce? Nu sunt paranoica sa stii ci doar amuzata de situatie. Oricum, nu are importanta unde am eu adresa de mail; putem sa ne scriem oricum. Uite, ca sa stam amandoi "in umbra", hai sa ne facem conturi pe yahoo. E bine? Multumesc.EU

      Ștergere
    12. Poftim anonimat EU
      0762 740 111.

      Ștergere
    13. EU, sa inteleg ca a ma suna nu contine suficienta umbra ?

      Ștergere
  30. Confuzie ,nu postez aberatii!Fiti mai atenta.Anonim 3 a postat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci ce problema ati avut cu Anonim 3 august 2016, 16:13, doamna? Va rog sa explicati.

      Ștergere
  31. Doamna Maria, tic tac
    Mai aveti 3 zile pana cand va distrug cariera din online is offline.

    Este clar ca suferiti de dementa si astept o autorizatie de retinere. Prezentati un pericol social si inaintate actele catre persoanele potrivite o sa ajungeti inchisa. Dar inainte de asta urmeaza umilirea.

    Asteptati, tic tac Generatia Facebook nu doarme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti fie rusine Anonim4 august 2016, 21:37!
      Oare tu nu ai auzit ce se intampla cu cei care amenință? Că sunt arestati, si sunt luati primii?
      Nu uita ca mesria mea este de AVOCAT!
      Oricand as putea sa te dau pe mâna PROCURATURII pentru amenintare! Asa că, stai in banca ta si ai grija sa nu se rupă cu tot cu tine. Nu te pune cu PUTEREA LUI DUMNEZEU! Nu-ti place BLOGUL, nu ai decât sa schimbi foaia!

      Ștergere
    2. Mai Anonim 4 august 2016, 21:37, care este problema ta? Ce ai patit? Ai nevoie de vreo tableta?

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Anonim 4 august 2016, 21:37, TU esti de-a dreptul un neserios. Foarte bine ca Maria a tras un semnal de alarma!Asa face un bun roman! Sti tu ca in Cluj-Napoca, s-a intetit paza din partea autoritatilor si asta este o treaba foarte buna? Nu de alta dar este foarte multa lume si trebuie avut in vedere... Multumim Maria, te salut cu toata dragostea!:)

      Ștergere
    5. Anonim4 august 2016, 21:37, SA-TI FIE RUSINE!!! NU ESTI ROMAN.

      Ștergere
    6. MARIA DRAGA MEA MARIA, NU PUNE LA SUFLET. CU SIGURANTA CEL CE TE AMENINTA ESTE UN FRUSTRAT ,UN SPERIAT DE VIATA SI INCEARCA SA SE FACA CUMVA REMARCAT . TOTI CEI CARE TE IUBIM SUNTEM LANGA TINE, IAR EU TE VOI SUSTINE MEREU ! TE IMBRATISEZ CU DRAG, MARIAH.

      Ștergere
    7. TIC TAC, AM FACUT SESIZARE LA FACEBOOK, AI GRIJA CA TE VOM GASI. SI VEI PLATI SI DAUNE PENTRU CA LE FOLOSESTI SI NUMELE SI AMENINTI O PERSOANA. EI TE VOR GASI USOR, DUPA POSTARE. SPER SA DORMI LINISTIT IN CURAND POLITIA VA FI LA USA TA !

      Ștergere
    8. http://www.lovendal.ro/wp52/afise-si-reprezentari-oculte-marca-illuminati-la-festivalul-untold-de-la-cluj-napoca-cum-se-manipuleaza-astfel-subconstientul-participantilor/

      Ștergere
  32. Va rog cititi cu atentie si nu atacati daca nu santeti siguri cine posteaza.Eu personal nu am pomenit despre niciun blog.Este pentru ultima oara ca ma justific.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, ce ati dorit sa transmiteti prin aceasta postare a dumneavoastra, atunci? Explicati, va rog.

      Va citez:

      "PENTRU ANONIMUL CARE,APOSTAT E TREABA AI CUBLOGURILE?CITESTE MAI ATENT,SI POTI FI MAI POLITICOASA IN EXPRIMARE!NU CRED CA AM FOST INPREUNA LA SCOLA!!Maria H"

      Va intreb pentru ca nu v-am inteles. Ati pomenint ceva de politete in exprimare, ca si cum ar lipsi aceasta in cazul Anonim 3 august 2016, 16:13. Va rog sa spuneti unde este lipsa de politete in exprimare la care dumneavoastra va referiti?

      Ștergere
    2. Doamna Maria Handic tot nu ati inteles rostul acestor discutii? Stim ca nu dvs. ati postat, dar de ce v-ati legat de altii care nu au agreat ceea ce a postat Anonimul 3 august 2016, 10:01?

      Ștergere
    3. Voi ati auzit expresia"Cel mai destept cedeaza"? Este incredibil cum va consumati energia pe discutii puerile. Ala a zis, ala a spus, ala a dres... Mai toti vorbiti de liberul arbitru dar nu ii lasati pe ceilalti sa si-l exprime. Ok, nu esti de acord cu afirmatiile unuia, ii poti spune parerea ta dar...gata. Nu o tineti zile intregi. Toti vorbiti de iubire dar, pt multi dintre voi, ea exista atata timp cat nu va este incalcata zona de confort.
      Sorin, chiar ma emotionasera postarile tale dar ce ai spus acum mi-a lasat un gust amar. Incerc sa vad o legatura intre ce ai spus mai demult si ce ai spus acum. Parca esti alt om aici.
      Nu aruncati cu pietre; nu vreau sa credeti ca va fac morala...sunt eu o fire mai pacifista. Multumesc.

      Ștergere
    4. EU draga, este vorba aici de a invata ceva din toata treaba aceasta. Nu este vorba de cearta sau de a da cu pietre. Ce castigam din asta? Nimic! Insa, este nevoie sa invatam ca de multe ori inainte de a posta ceva trebuie sa ne straduim sa intelegem mai bine anumite mesaje si pe urma sa scriem o observtie sau o critica la adresa cuiva! Acesta este motivul pentru care am cheltuit energie punand accentul pe aceste fapte!Cu bine!:)

      Ștergere
    5. @EU
      Nu te supara pe Sorin, asa este el, se aprinde usor. Obisnuieste sa sara de partea celui slab si sa-i apere cauza fara nici un fel de menajamente. Asa este El, mai colorat in limbaj si comportament. Dar este o personalitate extrem de complexa si speciala. Are un suflet de o noblete si o delicatete cum rar se intalnesc. Are si o misiune imposibila... ii doresc cu inversunare sa si-o indeplineasca!!!

      Ștergere
    6. @ EU . Eu sunt si asta , mai putin ...bun . Face parte din mine si partea asta . Chiar de-mi place mia sau nu . Trebuie sa mi-o accept . Viata m-a format ..asa . O accept ...sper sa aiba un sens , chiar daca de multe ori nu i-l dau . Sunt anumite lucruri ce ...decoanseaza aceasta . Nu pt ca a-s fi avut neaparat eu ,, traume" lectii in privinta acestora ...Ei , astia ...de la o simpla , banala intilnire ...simt o ,, ura "inpotriva mea . De s-e tem ...incep sa fie vicleni , lingusitori , falsi . De nu ...sunt fatisi ostili , ceia ce eu apreciez . La tot pasu a-i intilnesc in viata mea . Parca ar fi ..o alta rasa . Oare eu sau ei apartin...fiilor lui ,, Cain " ? Cine stie ...dar este un dat de fapt ca sunt si ...asa cum ai citit mai sus. Rwpet , nu-mi place latura asta ...dar as fii fals de as tine-o ascunsa . Mi-a trebuit o ora intreaga sa-mi alung negativitatea de oe mine dupa episodul de azi dimineata ...mi-a stricat ziua ....saracia aia de om ...Sorin

      Ștergere
    7. Sorine in ora aia ai fost hrana pentru altii, daca intelegi ce vreau sa spun...

      Mi se mai intampla si mie cateodata, rar, dar mi se mai intampla. Dupa El Sfidante sunt mult mai vigilent.

      Ștergere
    8. Fii tu asa cum esti Sorin! Natural! Asa si trebuie, sa avem doar o singura fata, nu mai multe... Foarte bine Sorin!Imi place felul tau de a scrie, direct! Te salut!:)

      Ștergere
    9. Emanuele, cateodata asa este, se mai intampla ... dar nimic nu este la intamplare!:)

      Ștergere
    10. Nimic nu este la intamplare = Legea Universala Cauza-Efect.

      Orice efect este produs de o cauza, asadar nimic nu este la intamplare.

      Ștergere
    11. Exact, Emanuele!Asa este!

      Ștergere
  33. 21,37 cam mirosi a cretin,du-te si te cauta sa vada doctorii daca ai la cap vreun neuron sau e complect gol.

    RăspundețiȘtergere
  34. Hai mai impacati-va si fiti prieteni daca fregventati blogul Mariei.probabil anonim 3 august 10.01 se amuza copios .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, nu iti fa probleme caci nu ne certam, e vorba de a invata cienva ceva din toata chestia asta, pana la urma...faptul ca Anonimul 3 august 2016, 10:01 a scris tampenii, este de inteles pentru mai toata lumea...sper ca si pentru doamna Maria Handic...

      Ștergere
    2. Categoric....DA! Cu respect Maria H

      Ștergere
    3. Ma bucur doamna Maria Handic! Asa DA! Toate cele bune!:)

      Ștergere
  35. Si totusi "CINEVA" nu trece cu vederea poate chiar avertizarile dvs.! DE APRECIAT !

    http://www.libertatea.ro/stiri/untold-2016-partea-nevazuta-megaconcertelor-de-la-cluj-forte-antitero-ii-vegheaza-pe-dj-din-aer-1560261

    RăspundețiȘtergere