joi, 3 martie 2016

STÂLPUL BISERICII NOASTRE, SE NĂRUIE !

                                         
 Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
                                       3 Martie 2016, ora 6,05 dimineața !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragii mei, aud un glas care  spune ceva uluitor.
Glasul spunea așa :

        ”Din păcate, Stâlpul Bisericii  se năruie !
        Stâlpul Bisericii noastre, se năruie!”
 .
Dragii mei, eu am mai scris de multe ori, depsre PATRIAHUL DANIEL ca va fi înlocuit. 
Oare a venit momentul ca să plece ,de la cârma BOR?
Cu toate necazurile si cu toate problemele ei, BISERICA  trebuie sa râmână pentru sufeltul nostru,CASA  SFÂNTĂ  a Lui HRISTOS  DOMNUL si DUMNEZEUL nostru, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea ,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.

Iata si articolul meu, din 2014 : 
                               Dragii mei, 

Scriam în dimineaţa zilei de 4 februarie 2014, cum că, PATRIARHUL  DANIEL, va fi inlocuit.
Si iata dragii mei, ca după un an si nouă luni de zile, ceea ce Bunul Dumnezeu mi-a arătat, devine realitate; se adevereste.
Dragii mei, din  nefericire PĂRINTELE  PATRIARH ,  este mai suferind trupeste, decât lasă el ca să se vadă.   
Iată dragii mei o altă Dovadă că, toate câte le scriu ,sunt numai de la Duhul Cel Prea Sfânt.
Cine vrea să creadă în Cuvantul  Lui Dumnezeu, acela va gasi Calea spre mântuire.
Cine va merge măcar,Duminica la Sfânta Biserică, la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, acela va fi păzit de toate necazurile ,si va simti in fiecare clipă ,prezenţa Duhului Sfânt, întru el, si-n casa sa. 
Eu nu pot decât să-i urez PĂRINTELUI  PATRIARH DANIEL, multă sănătate si să fie mai receptiv si la supusii  săi.
Sa nu-i mai asuprească !
Nu poti sa te numesti Prea Fericit, daca tu te porti cu supusii  tai, de parca ar fi soldati pe frontul de lupta.
Ca sa fii PREA  FERICIT, trebuie sa imparti din fericirea ta, si sa-i fericesti si pe supusii tai, pe semenii tai.
Daruieste dragoste ,si vei primi inapoi insutit!  
Iata si linkurile , iar sub linkuri ,am readus articolul meu din 4 februarie 2014, in care scriam că PATRIARHUL  DANIEL, va fi inclocuit.       
  
      Patriarhul Daniel: Criza ne scoate din neutralitate şi indiferenţă
  1. SURSE: Patriarhul Daniel a luat hotărârea! Se ...

    spynews.ro/actualitate/surse-patriarhul-daniel-a-luat...
    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel Ciobotea, a decis să facă un pas în spate după tragedia din Colectiv. Conform comisarul.ro ...
  1. Anunț ȘOCANT: Patriarhul Daniel SE RETRAGE

    www.ziuanews.ro/revista-presei/anun-ocant-patriarhul...
    Patriarhul Daniel e dur criticat în ultimele zile după reacția sa scandaloasă când le-a cerut românilor să nu învețe Biserica Ortodoxă ce să facă ...
  2. PATRIARHUL DANIEL | Saccsiv - Weblog | Pagina 2

    saccsiv.wordpress.com/category/patriarhul-daniel/...
    Patriarhul Daniel are 61 de ani si a mai avut probleme de santate in ... se retrage din functia de presedinte al fundatiei OMENIA si inceteaza orice colaborare cu ...
  3. SURSE! Patriarhul Daniel se RETRAGE. Mitropolitul...

    www.realitatea.net/surse-patriarhul-daniel-se-retrage...
    Potrivit unor surse din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB), Preafericitul Daniel Ciobotea, Patriarhul Biseri... Citește mai departe... 

                               
                                                Favoriţii la şefia BOR sunt Daniel şi Teofan.


        4 FEBRUARIE  2014, ora 10,15 dimineaţa ! 

       În timp ce mă rugam în această dimineaţă, în camera mea fiind, stând în genunchi, ochii mi se închid o clipă, şi văd cu ei închişi , spre stânga mea, spre Răsărit, într-o Lumină albă strălucitoare,
 în adâncul luminii din Tunel, îl văd în carne si oase, pe însuşi Patriarhul  BISERICII  ORTODOXE  ROMÂNE, I.PS. DANIEL !
Dragii mei,aşa cum străluceşte Soarele pe timp de vară pe CER, şi este multă lumină aurie în jurul lui, tot aşa am văzut eu, cu ochii inchişi fiind , pe IPS DANIEL, în veşminte albe ,brodate cu fir de aur, în adâncul Luminii albe, care era orbitor de strălucitoare.
Stătea in picioare ,şi avea în mâna sa dreaptă acel ...nu ştiu cum să-i spun, acel baston înalt,
În faţa Părintelui  Patriarh  DANIEL, spre dreapta sa , mai la distanţă, apare un alt Preot, înalt ca statură, până în aprox.50 ani ca si vârstă, cu barbă neagra mică, voinic şi cu faţa ovală. Acest PREOT ,era îmbrăcat cu veşminte preoţeşti negre, şi avea pe cap tot ceva negru ,de care atârna pe spate o mătase neagră.  Aşa cum poartă preoţii la Mănăstiri.
Dacă pe Părintele  Patriarh  DANIEL, l-am văzut ca si în tunelul de Lumină albă, pe acest PĂRINTE cu vesminte negre, si cu capul acoperit tot cu negru, l-am văzut foarte aproape, era vesel şi râdea; se sprijinea şi el în acel baston înalt , ce il tinea ,in mâna sa dreaptă.
Era ca si cum , se bucura tare mult c-a luat ,locul Patriarhului DANIEL.
Oricând aş putea recunoaşte pe acest Preot care ,a apărut în faţa Părintelui  PATRIARH, în timp ce Patriarhul  DANIEL, se scufunda în Tunelul  de  Lumină albă, orbitor de strălucitoare , atras fiind ca de  un magnet puternic. 
Acest Tunel de Lumină ,venea din CERUL  SFÂNT, ca un SOARE alb, ce şi-a revărsat razele-i dense până pe pământ, şi care l-a prins în mijlocul lor, în adâncul lor, pe Patriarhul  DANIEL .  
Dragii mei, nu ştiu când se vor împlini cele relatate de mine şi arătate mie de BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, dar toate acestea se vor întâmpla în timp. 
Patriarhul  DANIEL ,se afunda în Lumina albă a tunelului venit din CER, iar în faţa sa, era un alt PREOT de rang înalt (mi-a fost spus chiar acum de un glas din Cer, că PREOTUL care va lua locul PĂRINTELUI PATRIARH DANIEL, este de rang înalt),cu vesminte negre preoţeşti şi mai tânăr decât actualul PATRIARH, al B.O.R.  
Ce-aţi spune dacă ,ştiu şi eu, într-o zi voi afla şi numele acestui PREOT , după cum mi s-a spus  de rang înalt, care va lua locul Patriarhului  DANIEL ?
      Vom trăi şi vom vedea !
                        Cu dragoste şi preţuire, Maria. 

13 comentarii:

  1. Eu cred ca stalpul nu are legatura cu Daniel. De ce? Pt ca Daniel nu are nicio treaba cu credinta si atunci nu are rost acest "din pacate". In cazul acestui om trebuie spus "din fericire".

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria,care e adevarul despre Regele Mihai?Ai vreun mesaj?Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce usor este sa arunci cu piatra...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e usor sa arunci cu piatra; e usor sa iti spui parerea, iar parerea mea asta este - Daniel nu are ce cauta in fruntea acestei biserici.

      Ștergere
  4. Se va inarui stalpul bisericii pt.ca au fost ascunse multe lucruri de cei care conduc bisericile.Adevarata credinta,nu are religie,nu are atatea traditii si obiceiuri,adevarata religie este legatura sacra intre omenire si Divinitate.Lenus

    RăspundețiȘtergere
  5. Atata timp cat Biserica, condusa de acest diavol Daniel, alearga numai dupa bani, si nu mai fac nici o slujba pana nu le dai in avans banii, nu cred ca biserica are treaba cu Dumnezeu. Asa ca nu cred ca e ceva rau sa fie schimbat "marele" Daniel. Eu ma incred in Dumnezeu nu in Biserica care este plina de pedofili, homosexuali si jepcari care alearga dupa averi. Doamne Ajuta sa vina cineva care sa tina cineva si cu poporul roman aflat in suferinta, vandut si tradat la straini!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei din cele ce am inteles eu de-alungul timpului,stalpul credintei este un preot precum Sfantul Parinte Arsenie Boca,precum sfintii parinti ai inchisorilor care au murit incredinta strabuna...Acum ma adresez cititorilor despre Parintele Patriarh Daniel nu mai vorbiti asa.Multe din ce s-au intamplat la Clubul Colectiv nu stiti,ce responsabilitate poarta un Patriarh,iarasi nu stiti,de altfel a aparut in viziune unor crestini Sf Parinte Arsenie,atentionand sa nu mai clevetim Parintele Patriarh intrucat are o misiune foarte grea si ar fi mai bine a ne ruga la Bunul Dumnezeu pentru el. De altfel Maria l-a vazut in lumina. Este usor sa judeci dupa aparente. Apoi exista o porunca despre a nu judeca - cu atat mai mult slujitorii bisericii...
    In alta ordine,ei vor fi judecati de Bunul Dumnezeu,iar judecata lor este mai grea de cat a noastra,potrivit cu raspunderea pe care o au.Pe cine judeci,pe acela l-ai absolvit de mare parte din greutate luand-o asupra ta. Acum intre un stalp al bisericii si un stalp al credintei se poate sa fie o diferenta...Dar in acelasi stalpul bisericii este Acela care tine biserica in unitate...
    Din totdeauna,dar in special zilele noastre cel rau se razbuna foarte tare pe preoti. Dupa principiul dezbina si cucereste asta face cu biserica in conditiile in care Bunul Dumnzeu ne vrea uniti in rugaciune mai mult ca oricand. Nu luati ca dojana,ci ca la niste frati buni ai mei va spun acestea...Fie ca Bunul Dumnezeu sa nu ia intelepciunea de la noi,ci sa ne ajute sa fim rabdatori,blanzi si intelepti. Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratilor,BOR,nu este Damiel ,X,Y sau Z. Biserica suntem noi,crestinii ,toti laolalta, insufletiti de chemarea si dragostea pentru Dumnezeu.Cand vine vorba de conducator,asa s-au bucurat romanii in 89 ca scapa de Ceausescu .Nimeni nu devine mai bun sau mai rau daca ,factorii de mediu nu permit acest lucru .Cei care au avut mai multi bani(castigati din munca cinstita sau mu) au aruncat in dreapta si-n stanga cu ei,inclusiv la biserica,considerand probabil ca mantuirea sufletului poate fi cumparata cu bani.Mie personal nu mi s-a pus pret nici la inmormantarea socrilor mei,ni s-a spus dati cat credeti dv.Si nimanui in zona nu i s-au intplat lucrurile despre care vorbiti aici.In zona mea,reprezentantii BOR,viziteaza bolnavii si le aduc mangaiere,hranesc pe cei necajiti etc.Stiti ca este o vorba...pentru ca raul sa triumfe este suficient ca binele sa nu faca nimic. V-ati aflat in situatia de a dori sa faceti binele sau a-ti sesizat vreun preot ca greseste adoptand un anumit comportament si nu a-ti fost ascultati? Fiecare biserica are un consiliu parohial,ales de enoriasi . Nu se misca nimic fara aprobarea sa. Deci...cred ca se cuvine sa mai reflectam,si sa avem propria parere,nu indusa de mijloacele media. La noi motto-ul dezbina ca sa conduci functioneaza perfect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiti nmele preotului, dar poza Mitropolitului Teofan de ce este pusa linga poza Patriarhului??????/

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare de ce i-i pune pe preoti si nu numai, sa jure ca nu divulga nimic din ce se intampla in Biserica Ortodoxa.
    Au cumva ceva de ascuns?
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 23:42 ! Si eu , subscriu ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere