duminică, 6 martie 2016

SFÂNTA EVANGHELIE ,DIN DUMINICA ÎNFRICOSATOAREI JUDECATI !



              SFÂNTA  EVANGHELIE  DE  LA  MATEI  !
                                (XXV, 31-46 )

                 DUMINICA  LĂSATULUI  SEC  DE  CARNE  !

Zis-a DOMNUL : când va veni FIUL  OMULUI  în slava SA şi toţi  sfinţii îngeri cu EL ,atunci va şedea pe scaunul slavei SALE. Şi se vor aduna înaintea SA,toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, cum desparte păstorul oile de capre ;şi va pune oile de-a dreapta SA , iar caprele de-a stânga. Atunci va zice împăratul celor de-a dreapta SA :veniţi , binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc ; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau ;străin am fost şi M-aţi primit ; gol am fost  şi M-aţi îmbrăcat ;
bolnav am fost şi M-aţi căutat; în temniţă am fost şi aţi venit la MINE. Atunci drepţii îi vor răspunde , zicând : Doamne, când TE-am văzut flămând şi TE-am hrănit , sau însetat şi ţi-am dat să bei ?
Sau când TE-am văzut străin şi TE-am primit,sau gol şi TE-am îmbrăcat ? Şi când TE-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la TINE ?  Iar Împăratul ,răspunzând,va zice către ei : adevărat vă spun că, întrucât aţi făcut unuia dintre aceşti fraţi ai MEI prea mici, Mie Mi-aţi făcut .Atunci va zice şi celor de-a stânda SA: duceţi-vă de la MINE , blestemaţilor , în focul cel  veşnic care este pregătit diavolului şi îngerilor lui. Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc;însetat am fost şi nu mi-aţi dat să beau ; străin am fost şi nu M-aţi primit ; gol, şi nu m-aţi îmbrăcat;bolnav şi în temniţă şi nu M-aţi cercetat.Atunci vor răspunde şi ei, zicând : Doamne, când TE-am văzut flămând , sau însetat, sau străin , sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu ţi-am slujit Ţie? El însă le va răspunde şi le va zice :adevărat vă spun că , întrucât nu aţi făcut unuia dintre acesti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut.
 
Şi vor merge aceştia la chinuri veşnice, iar drepţii la viaţă veşnică .
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin !
                                    Dragii mei, 

Eu v-am scris cu tot sufletul aici pe Blog, SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA EVANGHELIE, dar vă asigur că ,dacă veţi merge la SFÂNTA BISERICĂ, şi veţi participa cu toată fiinţa la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sufletul vostru se va hrăni cu DRAGOSTEA şi cu LUMINA ÎNVIERII  LUI  HRISTOS, şi se va îmbrăca cu MILA şi DRAGOSTEA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Oriunde vă aflaţi pe acest Pământ, faceţi-vă timp şi pentru CASA  DOMNULUI, acolo unde ne este mântuirea sufletului nostru.


Să mergem si noi la Sfanta Biserica, ca sa ne pregatim sufleteste pentru SFANTUL POST al Sfintelor PASTI,care incepe de luni.
Să ne rugam asa ,la Bunul Dumnezeu:
                 Doamne al Milei, într-adevar, atunci nu este vreme de milă, ci de judecată.
Arată Doamne astazi Mila TA ,spre noi Fiii Tăi.  
Trimite Doamne în inima noastra lumina pocăinței, ca să ne pocaim din tot sufletul si sa ne intoarcem catre tine ,înainte de a sosi vremea cea fara de milă;apoi trimite-ne nouă puterea cea tare a harului Tău,ca sa ne intarească, pentru ca să păzim întotdeauna PORUNCILE  TALE cele dumnezeiesti și sa umblam ,fară să lenevim , in toate zilele vietii noastre ,pe calea faptelor celor bune.
Pentru ca atunci,în ziua Judecatii sa ne invrednicesti si pe noi a auzi glasul Tău și hotărârea Ta cea fericită si plină de iubire de oameni ,chemându-ne  : ”Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mosteniti Împărătia cea gatită vouă ,de la întemeierea Lumii” .Amin !
                                  
                          Cu dragoste si preţuire, MARIA

57 de comentarii:

  1. DUMNEZEU NU ESTE UN BARBAR. ȘI NU O SĂ DEA LA NIMENI CE NU POATE DUCE. NU O SĂI DEA CHINURI UNUI OM CARE NU REZISTĂ LA CHINURI SAU CARE A FĂCUT LUCRURI BUNE. CEI CARE A FĂCUT RĂU,ACEI OAMENI IUBESC ÎN MOD EXPRES CHINURILE ȘI PATIMILE. DE ACEEA SE SPUNE DE MUNCILE IADULUI. SUNT MUNCI ÎN OCHII DREPŢILOR. ȘI LA URMA URMEI ASTA E COMPOZITIA VIETII: AGONIE ȘI EXTAZ. DE FAPT E ACELAȘI LUCRU DAR SUNT CUVINTE DIFERITE. DE UNA FUGIM ȘI DE UNA NE APROPRIEM.

    RăspundețiȘtergere
  2. UN DREPT ȘI UN STRÂMB. DREPTUL ȘTIE CĂ STRÂMBUL E GREȘIT. STRÂMBUL ȘTIE CĂ DREPTUL E GREȘIT. FIECARE FACE CE E BINE ÎN SINEA LUI. DECI SĂ NU NE FIE TEAMĂ SĂ ALEGEM,PENTRU CĂ ASTA SUNTEM NOI. NU TREBUIE SĂ FACEM DIN OBLIGAŢIE SAU DIN FRICĂ NIMIC. TREBUIE SĂ AVEM MULTĂ DRAGOSTE ÎN TOT CE FACEM,INDIFERENT CE FACEM. PENTRU CĂ DRAGOSTEA ESTE DUMNEZEU. NU ARE ROST SĂ FACEM PE DREPŢII DACĂ NOUĂ NE PLACE NEDREPTATEA. ȘI NU ARE ROST SĂ FACEM PE STRÂMBII DACĂ NOUĂ NE PLACE DREPTATEA. TREBUIE DOAR SĂ ALEGEM. CHIAR DACĂ BISERICA ESTE CASA LUI DUMNEZEU,TOTUȘI ACOLO INTRĂ ȘI DIAVOLUL. PENTRU CĂ FRICA DE PĂCAT A FĂCUT CELE MAI MARI PĂCATE DEA LUNGUL ISTORIEI. IAR DUMNEZEU NU VREA SĂ NE ÎNTOARCEM LA EL DIN FRICĂ CI DIN DRAGOSTE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar o intrebare D-na Maria; exista posibilitatea sa puteti d-voastra sau cineva apropiat , sa actualizati mai des comentariile?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.slideshare.net/pepeceas/15425776-teofilact-ligurda
    "Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea LUI de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact : - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe Pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este EL! Teofilact : - Dar tu Il ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe Pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu DISCUL SAU Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te supara Marius, tu dai citate din Geroge Vasii. Nu tu esti autorul cartii.

      Ștergere
  5. MARIUS DACĂ ÎNTR-ADEVĂR EȘTI IISUS HRISTOS,ATUNCI ÎŢI DAU UN SFAT,RENUNŢĂ LA TEHNOLOGIE ȘI INTERNET ȘI NU MAI APELA LA OAMENI. DACĂ E ADEVĂRAT CE SPUI,RETRAGETE ÎN SECRET,ȘI VINO CĂLARE PE CER,ATUNCI SE SCHIMBĂ PROBLEMA. IISUS HRISTOS NU ARE ÎNDRĂZNEALĂ NICI MĂCAR SĂ CONTRAZICA,DAR SĂ AMENINŢE? O SINGURĂ DATĂ IISUS HRISTOS A RĂSTURNAT MESELE. O SINGURĂ DATĂ IISUS HRISTOS A DEZNĂDĂJDUIT PE CRUCE ȘI LA ÎNTREBAT DE CE LA PARĂSIT. IISUS HRISTOS ESTE UMIL ÎN MAJORITATE,SMERIT. DECI NU AI CUM SĂ FI IISUS HRISTOS. DACĂ MĂ ÎNȘEL,DEMONSTREAZĂ CU FAPTE,IAR EU MĂ VOI ÎNCHINA ŢIE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cretule, ai blog, ai facebook, ai site, plimba ursul prea luminatule si intrupatule ca rugineste lantul. Stai la tine pe blog si pe site si pe facebook, si spala creierele cu ineptiile pe care le debitezi celor care rezoneaza cu tine. Fa-ti cultul tau sau ce Doamne iarta-ma iti mai trece prin capusorul tau, ca ce visezi noaptea vii si ne spui ziua si invers. Poti sa-l iei si pe Madus cu tine si altii ca voi. Aici este Blog-ul doamnei Maria care promoveaza Cuvantul Lui Dumnezeu si noi rezonam cu acesta si i-l cautam si i-L gasim pe Dumnezeu aici. Nu ne mai intoxicati cu mizeriile voastre. Chiar nu ne intereseaza. Vedeti-va de ale voastre si lasati-ne pe noi cu ale noastre. Daca noi nu va vrem voi de ce ne vreti? Iti recomand perfuzii in cap si mule barbiturice, diazepan, piafen etc. P.S. Daca te crezi Hristos, arata-mi, daca nu esti, cauta groapa Marianelor si baga-te adanc in ea, caci adevarat iti spun, cand va veni El, nu vei fi de ajuns ingropat inaintea Lui. Ca faci blasfemii, mai primesti iertare. Ca schimbi constiinta semenilor tai si ca ii duci la pierzanie, tot focul iadului nu-ti va ajunge de un gratar si friptura cei fi tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uraciosule si frustrarule ce ti-am facut eu?nu imi citi comentariurile .pt mine nu e important ca voi toti ceilalati sa le cititi.pt mine e important daca le citeste doamna maria.nu cred ca sm jignit pe cineva poate doar in orgoliu ca ati trait atata timp si nici macar nu ati ajuns sa va vedeti dumnezeul.credeti ca dumnezeul e in voi ?va credeti dumnezei de il cautati in sufletul vostru?deocamdata sunt singurul care isi poate atinge dumnezeul si il poate saruta de cateori vrea.

      Ștergere
    2. ANONIM 20:27 MAI ESTE ALPRAZOLAM DE RECOMANDAT. DAR SĂ ȘTI CĂ LA MADUS NU AM CITIT BLASFEMIE. EL A SPUS CĂ HRISTOS E ANTIHRISTOS,ȘI CREDEMĂ CĂ HRISTOS E ANTIHRISTOS PENTRU DEMONI. NU ÎI ŢIN APĂRAREA LUI MADUS,DAR TREBUIE SĂ AVEM TOTUȘI O VIZIUNE ÎNALTĂ.

      Ștergere
  7. Era un Stapan care avea 100 de oi, pe care le-a lasat in slujba unor pastori. Multi s-au ingramadit ca sa se bage pastori in slujba acestui Stapan, caci Stapanul dadea rasplata buna ca niciun alt stapan. Cand s-a intors Stapanul dupa un timp a gasit oile imprastiate. 10 oi erau bune, mari, grase si frumoase cu lana stralucitoare, iar restul de 90 erau rele, bezmetice, slabe, indaratnice, rapciugoase si pline de scaieti si ciulini cu blana putina si foarte murdara. A luat cele pe cele 10 oi in staulul de la dreapta Sa si pe cele 90 care erau rele si nu mai erau de prasila le-a pus intr-un staul la stanga Sa iar pastorii care le-au fost lasate oile in grija stateau dinaintea Lui. Pe cine va judeca Stapanul mai intai, pe oile bune, pe oile rele sau pe pastori? Cui i se va da rasplata focului iadului? Cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de curand IMI vei da explicatii!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slava Dumnezeului Atotputernic si Milostiv ca nu-si pune mintea cu tine si nu te trasneste pe loc. Iti mai da o sansa sa iti revii, sa-L cunosti si sa intelegi ca numai El are puterea si judecata dreapta. Pocaieste-te cat mai ai timp, roaga-te sa fii iertat si nu mai pacatui! Dumnezeu cel Viu si Adevarat vine curand si-ti va cere socoteala pentru trufia de care dai dovada. Teme-te caci Ziua Judecatii este aproape, iar tu esti nevrednic sa stai inaintea Judecatorului, cel care a facut toate cate sunt, inclusiv pe tine.
      Tine minte: Dumnezeu este puterea celor care cred in El, si nimeni nu poate sa-I stea impotriva! Bratul Lui puternic ii apara pe cei care Il iubesc si-I slujesc cu credinta! Cine poate sta impotriva maniei Lui? Pocaieste-te pana nu e prea tarziu! Mira

      Ștergere
  9. Ghiorghiu Maria iar te CREZI cea mai puternica?!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ghiorghiu Maria posteaza toate comentariile altfel vezi la ce se ajunge! Oricum TE pedepsesc deoarece Iertare nu MI-AI cerut!?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim indiferent cine esti tu vei merge in ... IAD!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule draga, ti-as fi recunoscatoare daca incetezi cu aceste enunturi fara sens. Esti un musafir needucat pe acest blog, iar daca ai avea decenta si educatie, ti-ar fi rusine de ceea ce ai scris. Nu stiu daca ai sa ai taria sa-ti prezinti scuzele, dar vreau sa am speranta ca nu vei mai reveni pe acest blog sa-ti versi frustrarile. Poti sa scrii orice, esti liber sa o faci, insa totul trecut prin filtrul ratiunii si decentei. Mira

      Ștergere
  12. Domnule Marius Adrian Cretu,du-te domnule la culcare si nu mai ameninta atat.Eu cred doar intr-un singur Dumnezeu,Dumnezeul nostru al tuturor ,Dumnezeul din Biblie!!!!Daca ne punem la capul tau ne doare mintea!!!ALINA

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.scribd.com/doc/2742475/Cartea-lui-Enoch-completa#scribd

    RăspundețiȘtergere
  14. Piei satana, in iezerul de foc, piei!

    RăspundețiȘtergere
  15. http://spirituletern.blogspot.ro/2016/03/fenomenul-care-i-speriat-pe-portughezi.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Marius, esti adeptul a ceea ce se scrie pe site-ul spirituletern?

    RăspundețiȘtergere
  17. CRED CĂ CUTREMURUL CEL MARE SE APROPRIE. SĂ FIE OARE SĂPTĂMÂNA CE URMEZĂ? VOM VEDEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii .ca ai mai zis ca o sa fie luni ca o sa fie marți. Stii ceva numai Bunul Dumnezeu Creatorul stie.asa ca nu mai scrie ce iti trece prin cap.

      Ștergere
    2. ANONIM 23:06 AM ÎNŢELES. NU O SĂ MAI SCRIU DINTR-ASTEA.

      Ștergere
  18. Ghiorghiu Maria PACE, IUBIRE, ADEVAR vreau, doresc si aleg!?!

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule Marius sa stiti ca Bunul Nostru Iisus ne iubeste pe toti .Si logic nu intra pe bloguri .Nu amenință Nu jicneste .cred ca ce faceti prin comentariile astea nu va aduce decat o concluzie. Aveti probleme grave de sănătate. Ma rog Bunului Dumnezeu sa va dea sănătate înțelepciune si mult bun simț.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hei, hei, hei... ce-i aici? Marius daca esti cine te pretinzi demonstreaza! Mai e cineva care zice ca este EL. Vezi ca ai concurenta...Parca erai pe la DDTV la Noaptea Talentelor? Deci tu sau acela?! Doar o curiozitate a cititorilor...

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar de ce crezi asa Gabriel?

    RăspundețiȘtergere
  22. Stai calma si lina Niculina ca nu ITI dau tie explicatii la ce fac sau nu fac!?!

    RăspundețiȘtergere
  23. Niculina cate porunci respecti din cele zece?!?

    RăspundețiȘtergere
  24. Prieteni ! Nu merita sa va enervati! Din pacate, aici s-ajuns !Cei ,,sapte ani de-acasa"pe care, părinții si bunicii nostrii, ne-au invatat, in ziua de azi pentru mulți se pare, ca nici n-au auzit s-au nu conteaza ! Vrei respect trebuie, sa respecți ! Cam greu pentru unii ! Asa ca, prieteni , un om care are un asemenea comportament, o asemenea atitudine nu merita atenția noastra ! Va salut pe toți ! Cu toata dragostea !

    RăspundețiȘtergere
  25. Pe langa cele 10 Porunci, Marius, ar mai fi :
    Sa nu -ti fie frica de nimeni si nimic
    Sa fii in stare sa-l iubesti pe cel care iti face cel mai mare rau ( sa fii multumit pana si pt boala aparuta ,sa nu incerci luand medicamente sa o tratezi inainte de a fi incetcat o cale de intelegere ,, amiabila'' cu aceasta).
    Sa nu ai nici o legatura sau fir invizibil cu cineva care ti-a facut ceva rau vreodata, sa stergi complet si din toata inima orice suparare ai avea fata de oricine.
    Asupra nasterii tale sa fi intervenit Duhul Sfant.

    Tocmai v-am construit speranta drumului spre Dumnezeu, acum va mai trebuie mijloc de transport
    si pe viitor, i n t e l e g e r e a faptului ca fiecare ar fi trebuit sa descopere el insusi acestea si asfel se va fi ridicat la nivelul cunostiilelor proaspat primite
    Daca cineva o sa reuseasca toate cele scrise de mine dar ii va ramane lipsa interventiei Duhului asupra nasterii, va deveni oricum suficient de intelept incat sa stie singur ce ar trebui sa faca sa rezolve si aceasta problema, daca nu macar isi va putea rade suficient in barba sa treaca peste.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ghiorghiu Maria M.A. iubesti sau te mai gandesti ce ... simti?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule draga, ai ajuns prea departe cu lipsa educatiei si a bunului simt! Sa-ti fie rusine, daca stii ce inseamna aceasta!
      Consulta de urgenta un medic, iti schimbi prea des gandurile la 180 de grade!

      Ștergere
  27. Anonim A.M. fost la "Noaptea talentelor" dar te depaseste pe tine de ce A.M. hotarat sa merg acolo!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma intereseaza de ce ai decis dumneata sa mergi la NOAPTEA talentelor... caci titlul emisiunii, in sine, e sugestiv...

      Ștergere
  28. Domnule Adrian, eu ma straduiesc sa-i fac pe oameni sa-si recunoasca divinitatea lor interioara,privindu-se ca pe niste fiinte sublime si marete, iar dumneata ii ameninti cu iadul! Oare ce-i in neregula in cest tablou?!
    Pentru mine iadul este o stare de fi nu un loc undeva.
    Parerea mea este ca oamenii si-au creat singuri starea de "iad",(prin separarea de Dumnezeu)iar daca nu reusesc sa constientizeze cum au creat-o si cum pot iesi din aceasta stare nu vor cunoaste starea de "rai",amintindu-si ca toti suntem creati si fiintam in ACEEASI SURSA DIVINA!
    Atata timp cat d-voastra va vedeti superior noua si mai ales separat de noi toti si Creatorul nostru, pierdeti estenta spiritualitatii si va departati de Divinitate.
    Noi nu putem exista fara UNITATEA DIVINITATII iar DIVINITATEA nu se poate experimenta pe SINE fara CREATIA SA,printre care ne aflam si noi.
    Nu aveti nici-un drept sa cereti cuiva sa va iubeasca, deoarece incalcati liberul arbitru. Daca vreti sa fiti iubit atunci daruiti intai si apoi primiti!
    Primesti ceea ce daruiesti altfel nu se poate, asta-i lege Divina! Ceea ce ati acumulat in interior aia reflectati in exterior, deci ce anume sunteti; Iubire sau frica?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, draga, nu poate sa inteleaga ce i-ai scris!

      Ștergere
  29. D, tu te cam straduiesti sa-i faci pe oameni sa creada ca iadul este doar o stare de a fi ,dar iadul este fizic, REAL.
    Asa ca fratilor , nu va lasati inselati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim7 martie 2016, 20:22, IADUL este real pentru cei care vor ajunge acolo si care sunt pe frecventa iadului inca de aici! Iesiti din starile intunecate si incorecte catre Lumina si nu mai este real! Pentru cel in Lumina Divina NU EXISTA IAD!

      Ștergere
    2. Daca mai mergeti pe cararea dogmatismului... e posibil sa va creati propria inchisoare... propriul iad.

      Ștergere
  30. Didona ia vezi de unde vin IO DOMNUL!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIUS ADRIAN CRETU ! Acum esti SANANDA - MAITREYA KUMARA! Lupul isi schimba părul,dar năravul ba !
      Nu păcălesti pe nimeni !

      Ștergere
  31. DACĂ E CEL DIN FOTOGRAFIE SE VEDE CLAR CĂ NUI SĂNĂTOS LA CAP.

    RăspundețiȘtergere
  32. Draga Anonim, stradania mea este de a face oamenii sa traiasca constient viata.
    Sa priveasca evenimentele si tot ce intra in viata lor dincolo de judecatile de valuare de care practic suntem dependenti.Nu-i necesar sa credeti nimic din ce spun eu, voi doar prelucrati informatia prin filtrele credintelor voastre si luati doar ce va trebuie.
    Raiul si iadul asa cum le intelegem noi nu sunt nicaieri in alta parte ci sunt aici-acum.Oamenii cred ca pleaca din rai ca sa ajunga in rai-si trec prin iad.
    Iadul inseamna credinta noastra ca suntem separati de Dumnezeu iar raiul reprezinta amintirea ca noi suntem in interiorul Divinitatii si suntem interconectati intre noi. Imaginati-va o panza ca fiind Divinitatea iar noi Creatia sa suntem firele care se intretes si formeaza
    intregul. Suntep picaturile care formeaza oceanul, suntem scanteile care formeaza Marea Flacara.
    Divinitatea nu s-ar cunoaste pe Sine Insusi daca nu am exista noi. Dumnezeul meu este IUBIRE, si nu ar creea un iad pentru mine decat daca EL ar vrea sa experimenteze acest iad.
    Daca nu constientizati credintele, acestea devin
    realitatea si le veti experimenta din plin. Alegerea va apartine, eu nu am dreptul de a interveni in ceea ce doreste sufletul vostru sa experimenteze,dar va pot ajuta sa stiti ceea ce nu sunteti constienti ca stiti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Didona! Este pur alegerea fiecaruia. Pacat ca unii nu inetelg. Informatia pe care ai scris-o este corecta!

      Ștergere
  33. Dragii mei,eu cred,ca acest Azorel cret,se preface ca-i dus cu pluta numai ca sa scrie tot felul de idiotenii.Ia nu-i mai raspundeti sa vedeti ca se potoleste daca nu-l mai baga nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere
  34. D,tu te crezi iluminată,super evoluată,dar nu i-ti dai seama ca toata iluminatia asta a ta ,nu este de la IISUS CRISTOS,ci de la celalalt.

    RăspundețiȘtergere
  35. Si asta spune cine? Un anonim care scrie i-ti dezlegat? "I-ti" dai seama cat esti de penibil? :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Draga Anonim, tu ai spus-o nu eu,credinta mea nestramutata este ca toate fiintele poarta Scanteia Divina deoarece o vad in fiecare, diferenta o face doar intensitatea Luminii.
    Alegerile noastre fac ca aceasta scanteie sa stralucesca dincolo de timp si spatiu sau doar sa palpaie, fiind sufocata de rautatile pe care le emitem si care,ne lovesc intai pe noi, creatorul lor.
    Este necesara multa munca interioara cu"dalta si ciocanul"
    pentru a scoate Diamantul Christic de sub cimentuiala depusa de-a lungul vietilor de experientele traite.
    Dar nu-i o problema, am credinta ca toti o vor face, dar fiecare in felul lui.Destinatia este aceeasi, caile sunt multe, cu conditia sa ne amintim ca am fost creati din IUBIRE si nu putem fi altceva.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  37. Dar serios ... Anonim 8 martie 2016, 18:56... ai stat mult sa gandesti pana ai scris acest mesaj? Habar nu ai pe ce lume traiesti. Nu cunosti nimic, doar crezi ca tu cunosti...

    RăspundețiȘtergere
  38. ÎN LUMINA ADEVĂRULUI-MESAJUL GRAALULUI, "CINE NU SE STRĂDUIEŞTE SĂ ÎNȚELEAGĂ ŞI SĂ APLICE ÎN VIAȚA LUI CUVINTELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS, SE FACE VINOVAT",Oskar Ernst Bernhardt=ABD-RU-SHIN!!!.

    RăspundețiȘtergere