luni, 16 noiembrie 2015

VA MAI MURI O VICTIMA, DIN CLUBUL GROAZEI !

                                      16 Noiembrie 2015, ora 5,45 zori de zi !

                                             Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, mă trezeste un glas care,îmi spune cu mare tristete asa :
              "Va mai muri cineva ,din Incendiul de la Club.
              Va mai muri un om, din Incendiul de la Club!"
 
   Incendiul din Club Colectiv. Primele concluzii ale anchetei... ambasadorului turc dupa tragedia din Colectiv Kanal D | Kanal D .
                .
Moment în care, văd dragii mei, văd în faţa mea, un trup încă viu, un trup ars si acoperit cu multa funingine, cu mult fum negru ce-i era lipit de chip.
Acest trup ars si umflat tot, mai are puterea de a se târâ pe partea dreapta, afară din Clubul groazei. 
Nu -i mai distingeam chipul, dar il vedeam cum se chinuie,cum  se târaste precum melcul pe jos, cu speranta ca, poate va scapa cu viaţă.
Era tot invelit in fum si funingine, iar hainele de pe el,erau topite pe acest trup ars. 
Reusise sa iese afara din Club, dar numai cât să ajunga pe trotuoar, după care a rămas nemiscat.
Dragii mei, din păcate vom auzi că, s-a mai stins din viaţă cineva care, a fost prins in Incendiul din Clubul Colectiv. 
Chiar daca au trecut atâtea zile de la INCENDIU, cei care au avut de suferit, inca mai sunt in mare pericol.
Să ne rugam împreună dragilor, pentru cei rămasi in viaţă, şi pentru cei din spitale care sunt arsi, precum si pentru sufletul celor care nu mai sunt, celor care nu au supravituit infernului. 
Să ne rugam si pentru familiile indurerate , care si-au pierdut câte o fiinţă dragă, ca să-i întărească Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, si sa-i ajute sa treaca cât de cât, si peste aceasta cumplita TRAGEDIE.
                                         Cu dragoste, Maria. 

15 comentarii:

  1. aveti dreptate asa este aa dat stirea la tv acum

    RăspundețiȘtergere
  2. Bilanţul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 56. O fată de 18 ani a pierdut lupta cu moartea

    http://www.romaniatv.net/bilantul-mortilor-din-clubul-colectiv-a-crescut-la-56-o-fata-de-18-ani-a-pierdut-lupta-cu-moartea_257119.html#ixzz3reSB2Qfghttp://www.romaniatv.net/bilantul-mortilor-din-clubul-colectiv-a-crescut-la-56-o-fata-de-18-ani-a-pierdut-lupta-cu-moartea_257119.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumiti-le celor care au ales sa plece, c- au facut-o cu un scop inalt, de a ne trezi din somnul care ne stapaneste de atat de mult timp. Decodati mesajul pe care l-au lasat, nu va mai balaciti in conceptia de victimizare. Nu va inteleg! Aveti o satisfactie morbida ca" s-a adeverit". Viitorul se schimba daca constiinta colectiva se schimba.
    Nu mai stati in teama schimbati, treceti comutatorul pe IUBIRE si nimeni nu va mai alege sa se sacrifice pentru a-i face pe ceilalti sa priveasca la calea de lumina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stirea era deja publicata pe Mediafax de la ora 09.44.
    http://www.mediafax.ro/social/tragedia-din-colectiv-inca-un-ranit-a-murit-la-spitalul-sf-ioan-ioana-geambasu-avea-18-ani-si-era-olimpica-la-matematica-numarul-celor-decedati-a-ajuns-la-56-foto-14887623

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am ajuns aici in urma emisiunii de la tv. O sustin pe doamna astrolog care a spus ca e nevoie de o deontologie sa vezi cum spui omului anumite ptobleme. Ii spui in fata ca are o "buba pe fund" dar cu putina diplomatie si nici cy satisfactie. Aveti un dar minunat dar daca nu il folositi cu intelepciune se puerde. Iar intelepciunea presupune iubire neconditionata , diplomatie, incredere s.a. Dvs trebuie sa folositi in bine cunoasterea, darurile nu in rau... trebuie sa aveti incredere ca sunt de sus si sa aveti convingerea ca asa este fara sa va mai bucurati de cand se adeveresc pt ca nu are rost

    RăspundețiȘtergere
  7. Am ajuns aici in urma emisiunii de la tv. O sustin pe doamna astrolog care a spus ca e nevoie de o deontologie sa vezi cum spui omului anumite ptobleme. Ii spui in fata ca are o "buba pe fund" dar cu putina diplomatie si nici cy satisfactie. Aveti un dar minunat dar daca nu il folositi cu intelepciune se puerde. Iar intelepciunea presupune iubire neconditionata , diplomatie, incredere s.a. Dvs trebuie sa folositi in bine cunoasterea, darurile nu in rau... trebuie sa aveti incredere ca sunt de sus si sa aveti convingerea ca asa este fara sa va mai bucurati de cand se adeveresc pt ca nu are rost

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LUCIANA ! Esti libera ca sa citesti ce voiesti ! INTERNETUL e plin cu tot ce vrei ! Aici pe BLOG, vor rezista numai cei care ,au DRAGOSTE de DUMNEZEU si faţă de Aproapele.
      Nici pe IISUS HRISTOS, nu L-au crezut nici Preotii, nici Înţeleptii Carturari, nici poporul evreu ,si L-au rastignit.
      Crezi tu oare,că eu am nevoie sa ma crezi tu,sau altcineva? La ce mi-ar folosi, mie personal? La nimic! Nu vreau sa fiu vedeta, nu doresc faima, nu vreau bogatii materiale, nu ma gudur pe langa astrologi si numerologi, si nici pe la TV, unde am primit multe invitatii in platou. Ce fac eu ? Îmi iubesc Semenii si doresc ca sa-i aduc la CREDINŢĂ. Singură te vei convinge,că m-ai judecat gresit, atunci când DUMNEZEU iti va descoperi tie, iti va da un semn, ca te-ai inselat in privinta mea. In rest, tot ce-mi doresc mie, doresc si Semenilor mei, si dusmanilor mei ! Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  8. Asta ai vazut tu la mine? Bucurie că se intampla TRAGEDIA ? Faptul că aduc DOVADA implinirii a ceea ce am scris si DUHUL SFANT mi-a descoperit, o fac pentru ca Semenii nostri, s se intoarca a DUMNEZEU.
    Cunosti tu oare, câte lacrimi vărs eu, pentru cei in suferinţă ? Si IISUS cand era pe CRUCE rastignit, a spus :TATĂ ,DACĂ ESTE CU PUTINŢĂ, DEPĂRTEAZĂ DE LA MINE PAHARUL ACESTA!" Iar DUMNEZEU TATĂL, nu l-a indepărtat, pentru că, asa trebuia ca să se intample. FIUL SĂU, trebuia sa moara ca OM, si sa invie ca un DUMNEZEU ce este. Si ceea ce eu scriu, trebuie ca sa se intample, pentru ca toti care le vad cum se implinesc, sa cunoasca ca de la TATĂL CEL CERESC sunt, si sa se intoarca la EL, pentru a nu-si pierde sufletul.
    Din partea mea, poti sa sustii pe cine vrei ! Dar te asigur ca ,esti pe un drum gresit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria dumneavoastra ati spus ca l-ati vazut pe Mantuitorul in carne si oase imi puteti spune va rog cum arata?

      Ștergere
  9. Eu va citesc ca lipsa de ocupata dar cu tot respectul, nu am.nimic personal cu dumneavoastra doar ca la ce folos comunicati cu divinitatea daca nu puteti preveni ceea ce va urma sa se intample si nici macar nu aveti detalii, cred ca oricine putin "dereglat"cu experienta si pasionati de aceasta ramura, plus zeci de ore urmarind documentare SF, plus carti SF, alde toti luminatii astia care prezic viitorul, ar putea nascoci nenorociri din astea ( cutremure, incendii, razboi, foamete ) astea toti le stim. Bre tanti Maria da de ce nu zici bre si ceva de bine?! eu oricum o sa va "citesc" in continuare. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ce vor acesti oameni ei nu înțeleg nimic din ce ia ce spuneti luminează mintile lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ce vor acesti oameni ei nu înțeleg nimic din ce ia ce spuneti luminează mintile lor

    RăspundețiȘtergere