duminică, 1 noiembrie 2015

UN OZN LA POALELE MUNTELUI , ÎNSPRE EST !

                                                
    Pompierii Romani              31  Octombrie 2015, ora 16,21 !

                                                  Dragii mei,


În această după amiază, intimp ce scriam aici pe BLOG, văd dragii mei, de parcă aş mai fi avut un ochi la ceafă, văd spre Est, un munte verde şi frumos împădurit.
Pe pajiste, la circa 10 metri de pădure , văd un OZN în acţiune.
OZN-ul dragilor, avea culoarea cărămizie, si era desfăcut în două. 

Carpathian Mountains, Romania

Monster | Despre OZN-uri - Monster.Zborul spre... Acasa: noiembrie 2010.
Partea de deasupra OZN -ului, era pusă deoparte, iar din cea care era pe iarbă, ieşeau raze albe, tăioase, ca din puscă, ieseau aceste Raze lungi, late şi albe, dar şi stralucitoare,asa precum in poza de mai sus, numai că ,erau indreptate spre CER.
Auzeam zgomotul asurzitor, atunci când RAZELE ţâşneau din OZN, ţintă spre Cer.
Precum aceasta RACHETA, asa se indreptau spre Cer, RAZELE  albe, ca niste lasere. 

rachete-iran-afp.
Dragii mei, OZN -ul a stat acolo mult timp, si nu a stat degeaba! Trimetea spre CER, semnale luminoase, ca niste lasere lungi .
Vedeam pe Cer, numai capete de EXTRATERESTRI, de omuleti gri deschis, care priveau cu ochii lor, negri luciosi si oblici, in toate părtile, precum niste reflectoare.

Extraterestrii exista! I-au vazut astronautii prin spatiu!
Vom auzi, sau chiar vom vedea dragii mei, un astfel de OZN, care va ateriza la poalele unui munte împădurit.
                                             Cu dragoste, Maria.
 

.

11 comentarii:

  1. Un cititor a fotografiat cum o lumină misterioasă iese dintr-un munte din platoul Bucegi! Lumina a fost însoţită şi de un ţiuit bizar…
    http://www.lovendal.ro/wp52/un-cititor-a-fotografiat-cum-o-lumina-misterioasa-iese-dintr-un-munte-din-platoul-bucegi-lumina-a-fost-insotita-si-de-un-tiuit-bizar/

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna ce fel de crestin sunteti daca credeti in OZN-uri? Dumneavoastra nu stiti ca extraterestrii sunt demoni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si B.C. vorbeste de exraterestrii.
      Te-ai gândit ca ar putea sa fie îngerii sau zeii din istorie ?

      Ștergere
  3. Te vei convinge că EXTRATERESTRII sunt EXTRATERESTRI, si sunt fiinte ultra inteligente, iar Dracii sunt Draci si stapanesc iadul !
    Eu cred numai în DUMNEZEU si-n MĂICUŢA DOMNULUI, iar EXTRATERESTRII sunt printre noi! Numai că, nu le este dat la fiecare om ca sa-i vadă.
    Dar nu trebuie sa ma justific in fata ta, sau a celor care nu cred in existenta EXTRATERESTRILOR. Nu-ti place pagina de fcb, sau Blogul, la tine este "telecomanda",schimbă si nu mai arunca cu piatra! De altfel ,DUMNEZEU iti va da tie semn, că te-ai inselat amarnic , si că arunci cu piatra,doar ca sa te simti mai superior . Poti s-o faci in continuare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am aruncat cu piatra. Am atentionat. Unde scrie in cartea Facerii ca Dumnezeu a creat viata si pe alte planete? Sau ca a creat si alte rase pe langa ingeri si oameni? Vedeti ca sunteti inselata de diavol. Nu mai credeti toate amagirile! Toata treaba cu extraterestrii e o amagire profunda de la diavol care vrea sa ia din slava lui Dumnezeu si sa o dea la dracii lui care se prefac extraterestrii salvatori ai pamantului. Nu va lasati amagita, daca sunteti crestina incredeti-va NUMAI in Domnul. E drept ca sunt printre noi dar nu sunt extraterestri sunt demoni si ingeri cazuti care au inca putere mare si se prefac in chip luminos, dupa cum spune si in Biblie, si amagesc pe multi chiar si pe cei alesi... Mai ganditi-va doamna si nu respingeti automat, toate se intampla cu un motiv, inclusiv comentariul meu pe site-ul dumneavoastra.

      Ștergere
    2. Uitati-va la aceste picturi:
      http://m.crimetime.ro/paranormal/ozn-uri-la-rastignirea-lui-iisus-imagini-incredibile-pe-o-icoana-veche-de-aproape-o-mie-de-ani.html

      Ștergere
    3. Ce poti sa-i spui unuia care nu cunoaste decat locul unde este nascut ca a facut miliarde de sori care sunt grupati in Galaxii iar acestea in Roiuri, si cei indepartati sunt doar niste luminite care licaresc pe bolta instelata, dar de fapt sunt toti sori, unii chiar mult mai mari decat cel de aici, iar in jurul lor orbiteaza alte pamanturi care pe unele a pus viata mai mult ori mai putin inteligenta?
      Ce rost avea asta?
      Dupa ce omul a capatat ceva experienta Dumnezeu a comunicat cu Moise timp de 40 de zile, (crezi ca trebuia 40 de zile pentru 10 ordonante de urgenta?)
      Nici-un caz, Moise a fost instruit in toate, cum e alcatuit Pamantul, Luna, Soarele, care sunt drumurile facute de acestea prin Cer, de ce asa si nu altfel, dar poporului i se comunica scurt ca el a stat 40 de zile pentru 2 table de piatra cu 10 comenzi insirate frumos si daltuite cu laser!
      De ce sa pierdut cealalta invatatura pe care a primit-o...este o enigma!
      Iar sa faci sute de miliarde de Galaxii cu sute de miliarde de sorii fiecare ca acestea sa orbiteze degeaba fara viata pe ele este un non-sens si o absurditate!
      Dar omul in dorinta lui de marire se da rotund ca-i singur in univers!
      Cand o sa dea nas in nas cu alti locuitori din alt oras (planeta)...
      Saracul....cat poate fi de ilogic!

      Ștergere
  4. Și eu sunt printre oamenii care au văzut ozn.urî n-am simțit nimic negativ.Va cred doamnă. Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am vazut ceva ce nu a mai vazut nimeni (sunt convinsa) : in1997 la Paltinis (jud. Sibiu ) era noapte , un cer plin de stele. Eram intinsa pe o paura si ma uitam uimita cat sunt de aproape. La un moment dat , am observat o luminita alba cam de aceeasi dimensiune cu stelele , care "naviga" pe cer .mi-am spus ca e un satelit cum mai vazusem cu zecile . Dar , deodata am facut ochii mari : "satelitul " meu OCOLEA stelele !!! L-am urmarit traversand tot cerul si in tot parcursul lui a ocolit toate stelele cu care se intalnea . L-am aratat si altora dar nu m-am ales decat cu " - ce chestie - n-am mai vazut una ca asta ". De atunci nu mai pot uita si nici nu-mi potexplica ce am vazut cu totii atunci . Ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=yu7mNmqJJ10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa dezamagesc dar linkul tau se refera la o racheta noua testata de americani, si nu e un ozn.
      http://gizmodo.com/here-is-the-missile-that-caused-a-ufo-panic-along-the-c-1741741277

      Ștergere