miercuri, 11 noiembrie 2015

Un A mare făcut dintr-un fulger, pe Cerul dinspre Apus !

                 

                                                          11  Noiembrie 2015, ora 16,45 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca si cum as mai fi avut un ochi,la urechea stanga, vad un Cer de ziua, un Cer senin spre Apus.
Pe un astfel de Cer bleu senin, coboară din înaltul său, un fulger de lumină albă ,orbitor de stralucitoare.
FULGERUL avea unul din capete în Cer,  iar celălalt era chiar pe Pământ si scria o Literă.
Fulgerul de Lumină ,scrie la poalele Cerului, adica imediat deasupra Pământului, scrie o literă mare , cu un scris, precum scriem noi de mână.
Aceasta Literă dragii mei, era :
                                       Alphabet Letters in Graffiti | Alphabet Letters Org.

Deci ,un A mare de mână al carui capat stâng, era în Cer, si se vedea cum statea fulgerul alb, pe, peretele ceresc, iar capătul din dreapta, era in jos spre Pământ, imediat deasupra Pământului.
Asadar dragii mei, închipuiţi-vă fulgerul obisnuit care ar ramane pe Cer, de sus până jos ,si care ,se termină cu litera A deasupra Pământului.
Acest A din lumina alba, avea si doi ochi formati din Cerul bleu senin. 
Acest A ,era foarte mare ca şi mărime, se vedea de la Răsărit, asa cum vedem noi Soarele cum răsare; la fel de mare era si Litera A.
Dragii mei, am sa va rog pe voi ca sa Comentati si sa ne spuneti ce credeti ca inseamna acest A mare de mână, care a coborât din Cerul Sfant,ca un fulger mai intai, după care la capătul dinspre Pământ, s-a format o litera, avand capatul celălalt pe , peretele Cerului si în Cer.  
               Doamne Ajuta !
                                              Cu dragoste, Maria. 

24 de comentarii:

  1. A(Alfa) poate insemna puterea divina, intelepciunea, un nou inceput,

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum e foarte lunga explicatia literei A am sa redau cateva pasaje din http://www.diane.ro/2011/04/litera-simbol-si-semnificatie.html

    Litera A , simbol si semnificatie

    A , prima litera a alfabetului , provine din litera greceasca Alfa care la randul ei isi are sursa in litera feniciana Alef. Semiticul Alef are drept origine o hieroglifa egipteana infatisand capul incornorat al unui bou. Asadar , litera A reprezinta , de fapt , un cap bovin ale carui coarne au fost insa intoarse in jos in vremea Greciei antice.

    Potrivit "Eyomologicum Magnum" , alfa deriva etimologic din grecesul "alpho" , un verb insemnand "a inventa".In acest fel , alfa poate semnifica "prima litera inventata" .Cuvintele grecesti cele mai apropiate de "alpho" sunt "alphano" ( a aduce castig /venit / profit) si substantivul corespunzator "alphe" ( profit,castig , beneficiu).

    Conform ordinii naturale a corespondentelor din viziunea lui Plutarh , prin care fiecarei vocale ii era atribuita o planeta , alfa este conectata cu Luna.Boul era si el asociat cu Luna , atat in simbolismul religios sumerian cat si in cel egiptean , datorita formei pe care o are satelitul pamantului atunci cand este in crestere.

    Litera alfa ca simbol este folosita pentru a descrie o varietate de termeni si fenomene , inclusiv cea dintai sau cea mai semnificativa evolutie a unui lucru.In Noul Testament , insusi Dumnezeu se proclama a fi " Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma, Inceputul si Sfarsitul.”

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as spune ca poate fi o resetare a tot sau inceputul a ceea ce va sa vina

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate e literă care arată țara unde va avea loc dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate e literă care arată țara unde va avea loc dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate e literă care arată țara unde va avea loc dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate e literă care arată țara unde va avea loc dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate e literă care arată țara unde va avea loc dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  9. A este Alfa, adica inceputul. In cazul acesta, doamna Maria, A-ul pe care l-ati vazut, nu este Dumnezeu, Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Ce ati vazut dumneavoastra, am vazut si eu acum o saptamana sau doua, dar am vazut mai mult. Ochii de pe cer sunt ai Tatalui. Ochiul atotvazator l-a inchis. Am fost lasasati in voia printului acestei lumi, ca sa se intample toate cele scrise ca se vor intampla, pana la venirea a doua a Mantuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. A-ul este Antihrist care se va pogora pe pamant. Lucifer, cand a cazut pe pamant, a fost lumina si a fost vazut cazand pe pamant ca un fulger. Toata scena asta am vazut-o si am vazut multi demoni car se strangea u in jurul lui antihrtist. Astazi mi-a aparut Domnul Iisus Hristos in chip de mielul jertfei. Era pe cer. De jur imprejurul Sau, erau tot felul de fiinte. Jos de tot, era satana care privea in sus la Domnul, parca incercand sa ceara ceva, dezlegare sa aduca urgia asupra noastra. Demonii il incercuiau pe printul acestei lumi. Dumnezeu sa ne aiba in paza, caci putin a mai ramas. Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii si sa fie bland si milostiv cu noi in zilele cele de pe urma. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. P.S: la ce am scris mai sus cu antihrist si Domnul. Am mai vazut un 7 luni, tancuri cu un 5 pe ele, 30 sub ele. Iar intre Domnul in cer si satana pe pamant, am vazut o svastica. Nu stiu ce va fi, dar sa nu inceapa urgia in Germania. Acum 3 saptamani mi-a aparut un cap de miel care era inghitit de un cap de lup, si deasupra capului de lup era un demon sau moartea. Mi-a aparut Chipul Domnului care era pe cer deasupra granitei Siria cu Turcia. Domnul privea de aus pe satana care-l privea de jos. Erau fata in fata. Deasupra Israelului era scris cu litere mari H.R. Hristos cred ca inseamna. Am peste 500 de poze, dar nu pot sa le fac publice, fiindca nu ati vedea, nu ati intelege, daca ati intelege v-ati inspaimanta. De un an cineva sau ceva imi deseneaza peretii, in cana, pe usa, acum zilnic in scrumiera citesc lumea cum cititi voi ziarele. Nu am mai facut poze la toate in ultima vreme, chiar daca mi se arata zilnic. Pana acum cativa ani imi arata cu ochii in flacari, caci aceea era senzatia pe care o aveam cand aveam viziuni. Niciodata in vise. Ii simt cand sunt in preajma, buni sau rai. Cei rai, care poseda oameni, se manifesta in preajma mea, isi arata fata. Mesajele pe care le primesc sunt de la Domnul, fiinte extraterestre cu care am intrat in contact, si am avut experiente paranormale si viziuni de cand ma stiu. Am 32 de ani, la anu implinesc varsta Domnului 33. Sunt nascut pe 30. 07.1983 la 9:30, pentru cine stie numerologie. Vreau sa raman anonim. Mai mult decat v-am spus sau va mai spun nu am sa fac, caci asta este voia Lui. Eu sunt nimeni si nimic pe lumea aceasta. Numele meu nu este impotant, cine sunt sau ce sunt, cu atat mai putin. Sunt un simplu mesager ca si doamna Maria. Mesajele pe care le primesc au un singur scop, sa va trezeasca, constiinta si sa va intoarceti la Domnul. Nimeni nu poate sa schimbe nimic. Nu mai incercati sa le analizati cu mintea voastra, sa le dezbateti cum ati putea sa faceti vi, sa schimbati voi ceva sau daca ati fi stiut mai demult ce ati fi facut voi. NU PUTETI SA FACETI NIMIC. Schimbati-va voi, treziti-va voi, doar atat puteti sa mai schimbati. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va suparati domnul Anonim aveti un cont de facebook ca sa vorbim,spuneti lucruri interesante..daca nu vreti sa il scrieti va inteleg Multumesc!

      Ștergere
    2. Din pacate nu pot sa va dau niciun cont de facebook. Nu vreau sa fiu cunoscut. Eu nu sunt important. Mesajele nu sunt de la mine, nu le generez eu personal. Le primesc involuntar, fara sa le cer, nu am anumite ore cand le primesc, ci pur si simplu se intampla. Nu am puteri vindecatoare, nu levitez, nu vad viitorul, sunt nimeni si nimic cum spuneam. Nu stiu de ce eu si nu altii mai vrednici ca mine. Sunt un pacatos, fumez, si fac lucruri omenesti. Sunt ca toti oamenii, un om obisnuit. Am vazut o doamna intr-un articol, care o intreba pe doamna Maria daca poate sa ii rezolve niste probleme personale, sa-l intrebe pe Duhul Sfant daca poate sa o ajute. Din aceasta cauza imi este imposibil sa spun toate cate mi se arata si sa le fac si publice. Doamna aceea o confunda pe doamna Maria cu mama omida, clarvazatoare, vrajitoare, vindecaroare. Oamenii nu inteleg ca persoanele care au anumite capacitati sau clarviziuni, prorociri sau cum doriti sa le spuneti, sunt independent de acele persoane. Nu ai puteri supranaturale tu personal, nu poti controla aceste evenimente, mesaje etc. Ti se spune ceea ce trebuie sa stii, cat trebuie sa stii si direct proportional sau aproximativ cat poti sa intelegi. Nu toti vad, aud , pricep, disting sau discern toate cate i se arata sau i se spun. Daca transmiti mai departe, este de ajuns sa urmariti reactiile doamnei Maria si o sa intelegeti, puterea de perceptie si de discernamant in legatura cu mesajele. Ganditi-va ce s-ar intampla pe facebook daca as scrie in engleza despre toate acestea si as posta peste 500 de fotografii cu mesajele. Ce s-ar intampla la nivel mondial? Presa. Pareri si gandiri, perceptii, acuze, bataie de joc, poate adepti, teama, groaza, panica etc. Cel mai greu este sa fii mesager, caci mesajul tau la putini din cei multi, ajunge asa cum trebuie, nedistorsionat, in adevaratul sau sens.

      Ștergere
    3. Nu cred ca domnul Anonim vrea sa-si publice detalii de contact; a precizat ca doreste sa ramana anonim. Il rugam insa sa intre cat mai des si sa ne ajute sa intelegem mesajele publicate de Maria. Asa poate ajuta foarte mult. Domnul ne trimite informatii in cantitati mici, prin diferiti mesageri. Noi trebuie sa le punen cap la cap pentru a le intelege. Fiecare are rolul lui. Maria a primit sarcina sa scrie viziunile pe blog, altii doar sa completeze si sa interpreteze. Pana la urma vom fi bine daca ne vom intoarce si vom trai in Lumina!

      Ștergere
    4. Asa este, cum spui. Ma bucur ca ai inteles mesajul Lui. Acesta este mesajul comprimat la tot ce vi se spune. Hraniti lumina din voi, pe Duhul Sfant ce salasluieste in voi, in biserica lui Hristos, caci trupul vostru este templul, biserica, zidirea lui Dumnezeu Tatal care salasluieste in mintea voastra si in constiinta voastra, in inima voastra salasluieste Fiul iar in trupul vostru, voi lumina, salasluieste Duhul Sfant, caci el va scald in lumina sa si sufletul vostru, duhul vostru care va da fiinta, viata, este o parte din El. Voi sunteti o bucatica rupta din Duhul Sfant. Noi toti si tot ce este. Cand acceptam si traim doar pentru lucrurile materiale, suntem rai in tot si in toate actiunile noastre pentru a obtine acele lucruri materiale, traim in ignoranta si necunoastere, unii mai jos decat fiarele pamantului, omoram lumina si hranim tarana. Domnul a spus: "Da-i Cezarului ce-i al Cezarului, da-i Lui Dumnezeu ce-i al Lui Dumnezeu si dati-Mi Mie ce este al Meu." A mai spus Domnul: "Carnea e carne, iar sufletul e duh." Dati-ii carnii ce este al carnii si dati-ii sufletului ce este al sufletului. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze.

      Ștergere
  11. Imi cer scuze ca la revizuirea mesajului de mai sus am observat ca am gresit ce am scris din cauza tastaturii smartphone-ului si nu am vrut sa las loc la interpretari. Cand am spus reactiile doamnei Maria de fapt am vrut sa scriu, reactiile oamenilor in general care intra pe blogul dansei si modul de perceptie si intelegere al acestor mesaje. Cat despre doamna Maria, toata stima, respectul si admiratia mea, caci, cu adevarat este omul Lui Dumnezeu si de la Duhul Sfant primeste si va transmite aceste informatii. De multe ori, informatii pe care le primesc sau le-am primit cu mult timp inainte, mi le confirma sau le inteleg mai bine, cand intru si pe blogul doamnei Maria. Doamna Maria primeste aceste informatii intr-un fel, eu le primesc altfel. Mesajul, grosso-modo este sa va intoarceti la Dumnezeu. Cataclismele si nenorocirile care se intampla la nivel mondial, in mare parte, sunt rezultatul actiunilor noastre. Domnul sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pentru aprecieri si pentru gandurile frumoase si sincere !
      Cu pretuire, Maria.

      Ștergere
    2. Binecuvantat sa fii si tu, draga anonimule ! Multumesc pentru comentariile tale !

      Ștergere
  12. domnul Anonim rugamintea este atat cat vi se permite sa postati poate in acest fel se vor intoarce mai multi spre Dumnezeu si il vom indupleca spre mila macar pentru copii nevinovati, eu deja sunt ingrozita de tot ceea se intampla in ultimul timp , ma gandesc la pacatele mele ( si totusi nu sunt pe calea spre Dumnezeu prin fapte parca am inima impietrita )sper doar sa pot sa ma intorc spre Dumnezeu si rugaciunile noastra sa fie auzite .Doamne ajuta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Atata timp cat va credeti un nimeni neimportant ,si mai ales pacatos in aceasta viata inseamna ca inca nu L-ati descoperit pe Dumnezeu care este Realitatea Divina ci credeti intr-un dumnezeu care este sechestrat de religii in niste cladiri. Sunteti fiinte divine venite pe planeta cu misiuni de eliberare umana si planetara. Cat aveti de gand sa mai stati in mocirla asta pe care am creat-o singuri? Lumina este in voi lasati-o sa straluceasca n-o mai acoperiti cu credinte si dogme invatate de intunecati. Apropo... stiti ca Dumnezeu este ateu! Energiile care vin direct din inima Sa, vor distruge aceste religii care n-au adus decat razboaie si invrajbire intre natiuni.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi vorbiti din carti sau din doctrine implementate in gandirea dumneavoastra, de cercurile pe care le frecventati. Vorbiti din pacate de Dumnezeu si de lucruri pe care nu le cunoasteti, speculatii, inventii mentale, povesti. Eu nu va vorbesc din dogme sau din carti si nici din religii manipulatoare, si totusi in aceste religii exista adevar, in cartile sfinte adevarul lui Dumnezeu este, interpretarea fetelor bisericesti din toate religiile, din cercurile lor inalte, speculeaza puterea de manipulare a maselor. Daca masele ar citi cartile sfinte, cu mintea lor sa priceapa si sa inteleaga cele scrise, ar urma pe Dumnezeu. Dumnezeu e unul si nu cel imaginat de dumneavoastra. Eu l-am cunoscut, el este cu mine si in mine tot timpul, ma apara si imi vorbeste. Eu stiu ca El este. Tu stii despre ce vorbesti? Ai vazut sau ai dovezi despre ce vorbesti? Eu am dovezi. L-ai vazut sau ai vazut tot ce vorbesti si afirmi? Daca nu cunosti, nu stii, banuiesti si totusi ai un gram de discernamant si de adevar in ceea ce afirmi, dar discerne ceea ce transmiti. Cand am spus ca sunt nimeni si nimic, am facut la referire la faptul ca nu sunt mai presus decat nimeni de pe acest pamant, caci toti suntem la fel. Toti suntem egali si niciunul la fel. Cand am spus ca sunt pacatos, nu m-am preamarit inaintea ta sau a lumii, caci pacatosi suntem toti, fiindca nimeni nu a fost fara de pacat sau greseala pe intelesul tau de la facerea lumii incoace, doar Fiul Omului a fost fara de pacat, dar acela nu a fost om, El este Fiul prea iubit al lui Dumnezeu. Ca sa intelegi, pe limba ta, mesajul era ca, chiar daca eu, sau doamna Maria primim mesaje de la Dumnezeu, nu suntem mai presus de semenii nostri, suntem doar mesageri. Noi vorbim de Dumnezeu, Unul, tu despre care Dumnezeu vorbesti?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt destui oameni care vorbesc in mod direct cu cei de sus.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ajutati-ne si pe noi,aratandu-ne calea...

    RăspundețiȘtergere
  17. Isus a zis: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața".
    "Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă."

    Toți așteaptă ca lumea să se schimbe în bine. Schimbarea trebuie să fie însă mai întâi în fiecare dintre noi. Să fim mai buni. Să ne întoarcem la Dumnezeu și la credință.

    Rugăciune, smerenie, post, participare la liturghie, mirungere, semnul crucii.

    RăspundețiȘtergere