joi, 12 noiembrie 2015

TURCIA DIN NOU ! PREVIZIUNI SUMBRE !

                                             12  Noiembrie 2015 ,ora 3,30 zori de zi !

                                                  Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, înca nu dormeam, abia ma bagasem in pat, si voiam sa adorm totusi macar cateva ore.
Am stat si-am scris pe Blog, pana tarziu ,aproape de zorii zilei . 
Si stând asa cu ochii închisi, aud un glas care cânta ceva, sau spunea ceva, precum se aude în Moscheiele musulmanilor.
Brusc, am in faţa ochilor închişi, o încapere în care văd o femeie imbracata precum femeile musulmane.
Femeia ,avea ceva în mâini si se plimba prin incapere, facand ocolul acestei camere.
Aud un glas care spune aşa :

                     "Turcia ! 
                Previziuni  sumbre pentru Turcia !"

Şi văd scris în aer,foarte aproape de Pământ,  înspre Apus, scris cu negru aşa:  
                            "Turcia !"

După care , văd acea femeie plimbandu-se prin camera, ţinând în mâini ceva ca o mica Cadelnita, si făcând înconjurul camerei respective, cântând ceva, ce nu intelegeam. Era o cântare, ca o Rugaciune.
Nu stiam ce vrea sa insemne aceasta imagine, cînd glasul femeii spune si in limba romana asa:

                   "Fă tăticu, fă tăticu, Tu ne apere !
                Tu ne apere, Tu ne apere !"
 Abia acum am înţeles că, acea femeie făcuse un ritual religios, si-L implora astfel, pe Atotputernicul lor , ca să-i apere ,sa-i apere pe toti de ceva ce urmeaza a avea loc.
Iata ce inseamna sumbru, in dictionarul nostru :
SÚMBRU ~ă (~i, ~e) 1) Care este slab luminat; cu puțină lumină. 2) (despre culori) Care tinde spre negru; apropiat de negru. Nuanță ~ă. 3) fig. (despre persoane) Care este cuprins de tristețe; posomorât. 4) fig. (despre manifestări ale oamenilor) Care denotă severitate internă; chinuit de gânduri. Față ~ă. 5) fig. Care este caracterizat prin neînțelegere a esenței. Istorie ~ă. Timp ~. [Sil. sum-bru] /<fr. sombre
Dragii mei, eu am mai scris câte ceva despre Turcia ,încă de două ori .
Iata:

                                  6 Noiembie 2015, ora 5,38 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează  fiind, aud un glas dragilor, care spune ceva despre TURCIA.
Iată dragii mei, ce spunea acel glas despre Turcia :

               "Turcia cu nesaţ !
             Şi vedea ce se întâmplă !"

Moment în care dragii mei, văd o tânără femeie, cu batic alb pe cap, din spate o vedeam, si care femeie, îngenunchease în faţa Sfintei Icoane cu Maica Domnului.
Lumea din Sfanta Biserică Crestin Ortodoxă, o priveau cu mare uimire, si au inceput sa iese din Sfantul Lăcaş.
Se vedea că, ceva îi supărase, ceva îi speriase.
Si cred dragii mei, că acea femeie era de religie musulmană, si totusi ea s-a rugat în Biserica Crestin Ortodoxă, la Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu.
Doamne Ajuta, ca să se intoarca câti mai multi Semeni de-ai nostri ,la Crestinism.
Dar totodata, sunt tare ingrijorata de ce vor zice Căpeteniile musulmanilor, daca mai multi dintre semenii lor, de aceeasi Religie, ar deveni crestini ?
                          Cu dragoste, Maria. 

Şi iarasi, alt articol din vară:
    

                                             23  Iunie 2015, ora 6,25 dimineaţa !

                                                 Dragii mei,

În această dimineaţă mă trezeste un glas, care-mi strigă tare ceva despre TURCIA !
TURCIA dragii mei, va avea grave probleme în interiorul ei.
Iată ace spunea acel glas :

                "TURCIA !
      L-au pierdut prin scindarea  TURCIEI !"

Dragii mei, ce se va pierde unei scindări a Turciei, in urma unei fractionări, despărtiri a Turciei, eu nu stiu.
Dar ceea ce stiu cu siguranţă, este că vom auzi de TURCIA care va avea mari probleme.
                                     Cu dragoste, Maria.  

Acestea au fost cele trei articole dragilor, in ceea ce priveste Turcia, in mod direct.
Ce va fi ,eu nu stiu a vă spune. Dar cu siguranţă ceva de bine nu va fi.
Să ne rugam si noi pentru fratii  nostri din Turcia ,si din Lumea întreaga, ca sa traiasca în pace si-n liniste sufleteasca,
                           Cu dragoste, Maria.  
   

33 de comentarii:

  1. Doamne fereste de ceva in Turcia,,,in special in Istanbul!!!!!! Stiti ca si femeile de acolo poarta basmale.Si daca Turcia pateste ceva urmam toti.Si ma refer la razboi..Dar asa ceva nu e posibil,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. gataaaaaaa stiuuuuuu Constantinopolulll il vor pierde.Doamne !! Deja????Asa repede??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa aveti dreptate domnul Anonim,,mai ales ca e vorba de o femeie musulmanca crestina care cere ajutorul Tatalui Ceresc,Constantinopolul le va fii luat de sub nas si redat Greciei si va incepe din nou sa se slujeasca asa cum spune Sfantul Paisie,noi asteptam lucrurile astea sa se intample semn ca timpul este aproape.

      Ștergere
    2. Si culmea este ca dupa interventia terestra a Turciei in Siria,va incepe confruntarea ce va duce la razboiul total atacarea Turciei si apoi se va intampla ca la Constantinopol sa se slujeasca din nou,femeia crestina musulmanca chiar se ruga foarte intens la aflarea vestii razboiului si fiind si foarte speriata.

      Ștergere
  3. Din ceea ce am citit despre Cuviosul Paisie, spunea ca Turcia se va destrama iar Constantinopolul va fi dat grecilor ...Maria ne uimesti , eu te cred..dimineata abia astept sa intru pe blog , ai devenit prioritatea mea...nu poti sa ne dai si solutii in ccp Romania sau totul este predestinat....esti compania mea la cafeaua de dimineata....te pup...ani cu sanatate iti doresc! Felici..

    RăspundețiȘtergere
  4. Citiți și profeția Sf.Pr.Paisie Aghioritul "Turcia are coliva pregatita...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfantul Paisie Aghioritul al Greciei a prevazut distrugerea totala a Turciei de catre Rusia.Vedeti profetiile Paisie Aghioritul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un moment stimata doamna. Explicatia privind "Turcia cu nesat" si legat de acel trist eveniment ati avut-o si observ ca nu ati tinut cont de ea (rugaciunea acelei femei musulmane in biserica crestina). Va repet ca va dca nu tineti cont de ce vi se spune:
    -in acel spital era internata o victima a incendiului, de religie musulmana. Nu aveau in spital o camera de reculegere pentru cei de alte religii, asa ca a intrat in biserica. Dar crestinii s-au suparat si au iesit speriati, desi femeia nu a facut niciun rau, cauta sa se roage.
    Acum, la aceasta postare, va spun ca nu exista in religia islamica "cadelnite"! Va rog sa nu incercati sa inflamati si mai rau spiritele decat sunt, exista comunitate musulmana in Romania de sute de ani, nimeni nu v-a facut rau, este pacat sa induceti in mintea altora alte fapte decat reale.
    Nu destabilizati si Dobrogea prin aceste "viziuni" va rogé Este singura zona in care este liniste.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau sa va spun domnule Zbanghia Zbangy, dar sunteti atat de indoctrinati in gandirea voastra musulmanii, incat nu mai aveti loc si pentru discernamant. Stati linistit, doamna Maria nu vrea sa porneasca razboaie crestine, nu vrea sa va schimbe religia, va respectam religia si cultura, asa cum ii respectam pe toti de toate religiile. Sunt zeci de religii, dar un singur Dumnezeu la care ne inchinam toti. Avem un singur Creator. Pacat ca atunci cand oamenii omoara in numele lui Alah, Dumnezeu sau cum l-or mai numi pe Unul si acelasi Dumnezeu, pe altii pe care ii considera necredinciosi, pagani sau capre, nu fac altceva decat sa-l omoare pe Dumnezeu. Cand iti omori aproapele, indiferent de convingerile sau religia lui, il omori pe Dumnezeu, caci Dumnezeu este in noi toti, Duhul Sfant salasluieste in fiecare individ, indiferent de rasa, religie, popor, cultura, traditie etc. Doamna Maria, dar mai ales eu, v-am spus, si va spun, ca putin mai este pana la venirea Lui, si tot ce v-a mai ramas, este sa cereti iertare, sa va treziti constiinta, sa cresteti lumina in voi, sa va rugati pentru lume, sa terminati cu ideologiile care duc la ura si crime intre semeni. Nu are a face cu Romania, Turcia, Japonia, America etc. Intelegeti ca tot ce e scris in Apocalipsa lui Ioab din Patmos, si tot ce au grait marii profeti din mesajele pe care le-au primit de la Domnul si pe care ni le-au lasat noua marturie, acum se intampla. Acestea sunt zilele de pe urma, si voi ati ales, sa veniti si sa traiti aceste vremuri. Tot ce s-a profetit s-a intamplat si urmeaza sa se intample, dar mai intai este urgia omului, apoi vine urgia fiarei. Bucurati-va, caci Domnul Iisus Hristos vine dupa toate acestea. Daca veti avea aceasta bucurie in sufletul vostru in acele vremuri, mai ales ale fiarei, veti trece mai usor peste toate, daca nu va veti creste lumina in voi, si nu veti avea aceasta bucurie in sufletul vostru, va veti pierde. Domnul sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza. Mai jos va voi da o profetie facuta de un rabin, caci atunci cand v-am spus de la mine nu ati inteles, sau ati interpretat de la voi si ati inteles cum vreti voi. Si da sunt ortodox daca vor aparea carcotasi care vor spune ca dau exemple de la rabin. Dumnezeu e Unul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un rabin din secolul XVIII a profetit intrarea rusilor in Crimeea. Dar nu e decat inceputul pentru o noua campanie expansionista. „Capturarea unui oras din Crimeea de catre rusi e si primul semn ca se apropie ziua venirii lui Mesia”, mai spunea Vilna Gaon.

    Vilna Gaon, figura proeminenta a lumii ebraice din Estul Europei, in cea de a doua jumatate a secolului al XVIII-lea, a profetit evenimentele care se succed azi cu repeziciune, in Crimeea si Ucraina, si le-a legat, surprinzator, de „rascumpararea mesianica a evreilor”, fixand foarte aproape acea data, cunoscuta sub numele de Geulah.

    „Cand vei auzi ca rusii au invadat Crimeea, vei sti ca au inceput sa bata clopotele pentru Geulah. Cand vei auzi ca rusii au intrat in Constantinopol, pregateste-ti hainele de Shabbos si asteapta aparitia lui Mesia. Pasii lui Mesia se aud tot mai aproape, dupa ziua in care Rusia captureaza marele oras Crimeei”.
    Profetia lui Vilna Gaon este similara cu altele din aceeasi perioada – din lumea crestina, de data aceasta – care se refera la cresterea Rusiei si recucerirea Constantinopolului de la turci. Dupa ce Rusia va ataca Turcia, aceasta va fi macinata de revolutie, iar in Anglia va incepe un razboi civil, spun profetiile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu rusii vor elibera Constantinopolul, ci Marele Monarh ( Great Monarch, Chyren, Ogmios - Nostradamus ). Acesta e de singe latin.

      " Of Trojan blood will be born a Germanic heart
      Who will rise to very high power:
      He will drive out the foreign Arabic people
      Returning the Church to its pristine pre-eminence. " C v, Q 74

      " Ogmios will approach the great Byzantium,
      the barbarian league will be driven out... " C v, Q 80

      Si Sf. Andrei cel Nebun vorbeste de Imparatul Romanilor care va intra in Constantinopol.
      In profetiile catolice i se spune "Marele Monarh" dar si "Ultimul Imparat Roman" ( cauta pe net - The Last Roman Emperor ).

      Ștergere
    2. Tu de unde stii ce afirmi. Eu stiu de la El, tu imi spui din carti. Marii invatati nu au descifrat catrenele lui Nostradamus si tu crezi ca le-ai descoperit intelesul. Toate catrenele pe care le-ai postat, sunt despre trecut, toate acele lucruri s-au intamplat deja. Macar de ai fi nimerit unul care sa vorbeasca de prezent si unul de viitor. Tu vorbesti de trecut. Eu iti spun despre viitorul apropiat, caci cel indepartat, nu este nimic din ceea ce stii tu, caci nimic din ce stie omul ca este, nu va mai fi la fel. Singurul lucru pe care il poti face, este sa-ti odihnesti mintea de la astfel de lucruri, fiindca este peste capacitatea ta de intelegere. Intoarcerea la Dumnezeu a celor pierduti si rataciti e singurul lucru, care ne-a mai ramas, iertarea si iubirea aproapelui. Nu incercati sa intelegeti ce se intampla, se va intampla, sau ce veti putea schimba. Nu va ajuta cu nimc aceste lucruri si nici nu le veti intelege. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pe calea cea buna.

      Ștergere
  9. Va cred dn-a Maria, am vrut sa va intreb daca dvs. puteti sa spuneti ceva despre o persoana si daca Dumnezeu va descopera ceva fata de problema cuiva, daca vi s-a intimplat vreodata asa ceva, as dori sa-mi raspundeti, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va cred dn-a Maria, am vrut sa va intreb ceva, Dumnezeu va descopera o rezolvare la vreo problema a cuiva, caci am inteles ca Duhul Sfint va vorbeste!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumim dna Maria tot ce spuneti se adevereste

    RăspundețiȘtergere
  12. Nostradamus - Centuria V, catren 80

    " Ogmios will approach great Byzantium,
    The Barbaric League will be driven out..."

    http://www.nostradamusquatrains.com/Century5/Quatrain80.htm

    Brother Louis Rocco ( 19th century ): " In Istanbul ( Constantinople ) the Cross will replace the half-moon of Islamism, and Jerusalem will be the seat of a King. The southern Slavs will form a great Catholic Empire and drive out of Europe the Turks ( Mohammedans ), who will withdraw to North Africa ..."

    John of the Cleft Rock ( 1340 ): " The White Eagle ( Great Monarch ), by order of the Archangel Michael, will drive crescent from Europe where none but Christians will remain - he himself will rule from Constantinople. An era of peace and prosperity will begin for the world."

    St. Bridget of Sweden ( + 1373 ): " He shall destroy the Jewish and the Mahometan sects: he will restore the church of Santa Sophia ( in Constantinople ), and all the earth shall enjoy peace and prosperity ... "

    Martyr-Eldress Duniushka of Siberia (+1918): " ... a Prince will reign, who will come from the nation that gave us our religion [i.e., Byzantium]. He will be a supremely spiritual person, who will provide the opportunity for uplifting the moral fibre and the spiritual principles of the nation ..."

    Proorocia Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos: " ... Si dupa aceasta isi va intoarce fata sa spre rasarit si va smeri pe fii lui Agar (adica pe turci) pentru ca i-a urgisit pe ei Dumnezeu pentru pangaritele lor fapte. Si se va ridica impotriva lor imparatia romanilor, ca sa-i surpe pe ei cu fiii lor cu tot. Si va supune cu foc, si cei cazuti in mainile romanilor vor fi trecuti prin foc. Si se va infiinta Imparatia Iliricului, de la Salonic pana la Albania. Si imparatia romanilor va supune Egiptul, si isi va intinde mana sa cea dreapta pe mare si va imblanzi pe neamul cel plavit si va tine imparatia lui 32 de ani. In vremea acestei imparatii nu se va lua bir de la nimeni 12 ani, nici daruri, si se vor zidi sfintele altare si se vor innoi bisericile cele ruinate si nu va fi nedreptate, nici nedreptatitori, nici nedreptatiti, pentru frica lui. "

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimata doamna Maria, revedeti comentariile pline de ura la adresa comunitatii turco-tatare din Romania. Banuiesc ca va plac acel gen de comentarii. Suntem totusi in 2015. Ce facem, involuam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că mi-a scapat acel MESAJ, care facea referire la populatia Turciei, si- n care se vorbea urat ! L-am sters! Imi cer eu scuze, că din graba, l-am publicat ! Nu-mi doresc aici, ca sa fie cineva jignit, indiferent de Religia sa, indiferent ce s-a intamplat in timpul si după cele 2 razboaie mondiale. O sa fiu mai atenta ,atunci cand le voi da drumul spre publicare. Cu drag, Maria.

      Ștergere
    2. Va multumesc stimata doamna Maria pentru moderare.
      Daca imi permtiteti sa va dau un sfat: este foarte greu sa urmaresti postarile. Ati putea pune un link catre postarile trecute incorporate in cele prezente. Astfel va fi mai usor de inteles (vedeti exemplul comentariului de la Turcia cu nesat cu privire la acea rugaciune si ce s-a putut interpreta la aceasta postare de catre comentatori. Succes!
      (sa nu mai existe interpretari eronate ale cititorilor).

      Ștergere
  14. Ma iertati ca nu scriu despre subiect, dar am o intrebare. In emisiune la Brancu ati spus ca urmeaza sa se intample ceva pe 21-22 noiembrie sau decembrie. Puteti sa dezvoltati un pic? Trebuie sa ajung la un eveniment pe 21 noiembrie si am un pic de emotii.. de asemenea, ati zis ca de Craciun vom manca foc. Ce inseamna asta?
    Multumesc si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21-22 noiembrie este inceputul sfarsitului. Chiar daca nu veti vedea in acele zile nimic, sa stiti ca a inceput, caci multe se intampla si sunt nevazute omului, dar cand sunt vazut, deja e prea tarziu. Pe 23 decembrie vine urgia. Pe 15-16 noiembrie o sa fie ceva, nu pot sa va spun dar veti afla.

      Ștergere
    2. Liderii celor mai importante 20 de economii de pe glob se vor intalni intre 15 si 16 noiembrie pe coasta Antalyei in cadrul summitului anual. Intalnire de gradul 0: Obama-Putin.
      Acum ceva timp citisem ca urmatorul Razboi Mondial va incepe dupa asasinarea unei persoane importante: "doi il vor omora pe al treilea"...(istoria se repeta; cam slabuta imaginatia daca nu gasesc un alt motiv pentru a porni mult asteptatul razboi).
      Asta daca nu cumva va fi o catastrofa naturala.

      Ștergere
  15. In estul Turciei au avut loc inundatii..Oare asta sa fie?!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar ce înseamnă "început sfârșitului",se va sfârșit lumea sau noi ca persoane vom trece prin anumite schimbări?va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Presupun ca pe 15 sau 16 noiembrie se va intampla ceva de mare amplitudine,altfel evenimente neplacute se intampla zilnic.Totusi daca stiti ceva mai mult de ce nu detaliati domnule anonim,ce va retine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de atacurile teroriste care au inceput, si de ce au declansat sau vor declansa in Franta?

      Ștergere
  18. Nu neaparat au legatura cu incidentul din Franta. De 2 ani au inceput, 2 ani va mai tine cel mult, daca nu se va termina totul pana la sfarsitul anului urmator. Amplitudinea a tot ce a fost pana acum a crescut de aseara. O sa explodeze tot si nu ma refer la bombe ci la conflictul mondial ce va fi, si nimic nu va mai fi la fel. Urgia omului a si inceput, mai e putin si vine urgia fiarei. Totul va tine foarte putin, 5, 5, 5. Daca ar tine mai mult, ca acum 75 de ani sau 100 de ani, nimic nu ar mai ramane. Apoi va fi liniste. El vine! Bucurati-va! Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea ca sa va treziti constiinta pana la venirea Lui. Toate sunt scrise, si toate trebuie sa se intample cum a fost scris de la facerea lumii. Nimic nu este intamplator, totul se intampla asa cum trebuie sa se intample. Daca nu s-ar intampla toate cum a zis Dumnezeu, ar insemna ca Dumnezeu este mincinos. Dumnezeu nu minte. S-a milostivit de acest popor al nostru cu rugile si lacrimile Maicii Domnului, de ne-a mai dat ragaz de la urgie si ne-a ingaduit 6 luni de liniste. Au trecut cele 6 luni. Acum a inchis ochii de la lume. Fiara a fost dezlegata si se va dezlantui. Faca-se voia Tatalui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb daca apele care se spune ca urmeaza a se revarsa peste jumatate din pamant nu vor contribui in prima faza la stingerea conflictelor armate. Ca probabil dupa aceea va incepe lupta pentru resurse. Depinde si cat de mult va dura pana la retrarea apelor. Daca ne vom intoarce la Dumnezeu si ii vom permite sa se manifeste in noi si pretutindeni, poate tara noastra va reusi sa supravietuiasca cu mai putine jertfe. Desi ce este esentialmente rau va trebui extirpat intr-un fel, si fara jertfe nu cred ca se va putea. Insa dupa aceea va veni Imparatia Luminii si cred ca asta conteaza cel mai mult.

      Ștergere
  19. http://www.mediafax.ro/externe/avioane-turce-de-tip-f-16-doboara-un-avion-de-razboi-rus-la-frontiera-cu-siria-video-14897298

    RăspundețiȘtergere
  20. Un articol nou legat de previziunea dvs.
    "Turcia !
    Previziuni sumbre pentru Turcia !"
    Specialiștii români pe probleme de intelligence prevăd un viitor sumbru pentru Turcia....

    Experții români prevăd un viitor sumbru: ”Sunt ultimele trei luni de pace la Marea Neagră!”

    http://www.b1.ro/stiri/externe/expertii-romani-prevad-un-viitor-sumbru-sunt-ultimele-trei-luni-de-pace-la-marea-neagra-156142.html

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.b1.ro/stiri/externe/expertii-romani-prevad-un-viitor-sumbru-sunt-ultimele-trei-luni-de-pace-la-marea-neagra-156142.html

    RăspundețiȘtergere