joi, 5 noiembrie 2015

S - A ADEVERIT ! PATRIARHUL DANIEL SE RETRAGE ! PĂRINTELE PATRIARH , ESTE MAI SUFERIND DECÂT LASĂ CA SĂ SE VADĂ !

                                    Dragii mei, 

Scriam în dimineaţa zilei de 4 februarie 2014, cum că, PATRIARHUL  DANIEL, va fi inlocuit.
Si iata dragii mei, ca după un an si nouă luni de zile, ceea ce Bunul Dumnezeu mi-a arătat, devine realitate; se adevereste.
Dragii mei, din  nefericire PĂRINTELE  PATRIARH ,  este mai suferind trupeste, decât lasă el ca să se vadă.   
Iată dragii mei o altă Dovadă că, toate câte le scriu ,sunt numai de la Duhul Cel Prea Sfânt.
Cine vrea să creadă în Cuvantul  Lui Dumnezeu, acela va gasi Calea spre mântuire.
Cine va merge măcar,Duminica la Sfânta Biserică, la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, acela va fi păzit de toate necazurile ,si va simti in fiecare clipă ,prezenţa Duhului Sfânt, întru el, si-n casa sa. 
Eu nu pot decât să-i urez PĂRINTELUI  PATRIARH DANIEL, multă sănătate si să fie mai receptiv si la supusii  săi.
Sa nu-i mai asuprească !
Nu poti sa te numesti Prea Fericit, daca tu te porti cu supusii  tai, de parca ar fi soldati pe frontul de lupta.
Ca sa fii PREA  FERICIT, trebuie sa imparti din fericirea ta, si sa-i fericesti si pe supusii tai, pe semenii tai.
Daruieste dragoste ,si vei primi inapoi insutit!  
Iata si linkurile , iar sub linkuri ,am readus articolul meu din 4 februarie 2014, in care scriam că PATRIARHUL  DANIEL, va fi inclocuit.       
  
      Patriarhul Daniel: Criza ne scoate din neutralitate şi indiferenţă... . Mesajul transmis de Patriarhul Daniel - Ultima ora | Libertatea.ro
  1. SURSE: Patriarhul Daniel a luat hotărârea! Se ...

    spynews.ro/actualitate/surse-patriarhul-daniel-a-luat...
    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel Ciobotea, a decis să facă un pas în spate după tragedia din Colectiv. Conform comisarul.ro ...
  1. Anunț ȘOCANT: Patriarhul Daniel SE RETRAGE

    www.ziuanews.ro/revista-presei/anun-ocant-patriarhul...
    Patriarhul Daniel e dur criticat în ultimele zile după reacția sa scandaloasă când le-a cerut românilor să nu învețe Biserica Ortodoxă ce să facă ...
  2. PATRIARHUL DANIEL | Saccsiv - Weblog | Pagina 2

    saccsiv.wordpress.com/category/patriarhul-daniel/...
    Patriarhul Daniel are 61 de ani si a mai avut probleme de santate in ... se retrage din functia de presedinte al fundatiei OMENIA si inceteaza orice colaborare cu ...
  3. SURSE! Patriarhul Daniel se RETRAGE. Mitropolitul...

    www.realitatea.net/surse-patriarhul-daniel-se-retrage...
    Potrivit unor surse din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB), Preafericitul Daniel Ciobotea, Patriarhul Biseri... Citește mai departe... 

                               
                                                Favoriţii la şefia BOR sunt Daniel şi Teofan.


        4 FEBRUARIE  2014, ora 10,15 dimineaţa ! 

       În timp ce mă rugam în această dimineaţă, în camera mea fiind, stând în genunchi, ochii mi se închid o clipă, şi văd cu ei închişi , spre stânga mea, spre Răsărit, într-o Lumină albă strălucitoare,
 în adâncul luminii din Tunel, îl văd în carne si oase, pe însuşi Patriarhul  BISERICII  ORTODOXE  ROMÂNE, I.PS. DANIEL !
Dragii mei,aşa cum străluceşte Soarele pe timp de vară pe CER, şi este multă lumină aurie în jurul lui, tot aşa am văzut eu, cu ochii inchişi fiind , pe IPS DANIEL, în veşminte albe ,brodate cu fir de aur, în adâncul Luminii albe, care era orbitor de strălucitoare.
Stătea in picioare ,şi avea în mâna sa dreaptă acel ...nu ştiu cum să-i spun, acel baston înalt,
În faţa Părintelui  Patriarh  DANIEL, spre dreapta sa , mai la distanţă, apare un alt Preot, înalt ca statură, până în aprox.50 ani ca si vârstă, cu barbă neagra mică, voinic şi cu faţa ovală. Acest PREOT ,era îmbrăcat cu veşminte preoţeşti negre, şi avea pe cap tot ceva negru ,de care atârna pe spate o mătase neagră.  Aşa cum poartă preoţii la Mănăstiri.
Dacă pe Părintele  Patriarh  DANIEL, l-am văzut ca si în tunelul de Lumină albă, pe acest PĂRINTE cu vesminte negre, si cu capul acoperit tot cu negru, l-am văzut foarte aproape, era vesel şi râdea; se sprijinea şi el în acel baston înalt , ce il tinea ,in mâna sa dreaptă.
Era ca si cum , se bucura tare mult c-a luat ,locul Patriarhului DANIEL.
Oricând aş putea recunoaşte pe acest Preot care ,a apărut în faţa Părintelui  PATRIARH, în timp ce Patriarhul  DANIEL, se scufunda în Tunelul  de  Lumină albă, orbitor de strălucitoare , atras fiind ca de  un magnet puternic. 
Acest Tunel de Lumină ,venea din CERUL  SFÂNT, ca un SOARE alb, ce şi-a revărsat razele-i dense până pe pământ, şi care l-a prins în mijlocul lor, în adâncul lor, pe Patriarhul  DANIEL .  
Dragii mei, nu ştiu când se vor împlini cele relatate de mine şi arătate mie de BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, dar toate acestea se vor întâmpla în timp. 
Patriarhul  DANIEL ,se afunda în Lumina albă a tunelului venit din CER, iar în faţa sa, era un alt PREOT de rang înalt (mi-a fost spus chiar acum de un glas din Cer, că PREOTUL care va lua locul PĂRINTELUI PATRIARH DANIEL, este de rang înalt),cu vesminte negre preoţeşti şi mai tânăr decât actualul PATRIARH, al B.O.R.  
Ce-aţi spune dacă ,ştiu şi eu, într-o zi voi afla şi numele acestui PREOT , după cum mi s-a spus  de rang înalt, care va lua locul Patriarhului  DANIEL ?
      Vom trăi şi vom vedea !
                        Cu dragoste şi preţuire, Maria. 

6 comentarii:

  1. Dau dreptate oamenilor sa fie suparati pe B.O.R., dar nu si pe preoti, sau macar nu pe toti deoarece eu stiu ca foarte multi preoti au fost in civil acolo fara sa se deconspire deoarece, le este frica de ierarhia superioara care-i pedepseste pentru ca nu au cerut voie sa faca ceva fara stirea lor. Cati oameni stiu cum se poarta episcopii cu preotii din subordinea lor, efectiv ii jumulesc de bani si-i umilesc de fata cu credinciosii.Stiti ca preotii sunt obligati sa dea bani din buzunar lunar pentru catedrala neamului deoarece le este rusine sa ceara oamenilor aceasta cota?Stiti cator preoti le-au plecat preotesele fiindca nu au cu ce sa traiasca? Da este vorba de preotii de la tara care sunt in incapacitate de plata, nu au din ce sa-si faca salariile fiindca acestea sunt din fonduri propii adica din servicii. Daca un preot vrea sa intreprinda o misiune de binefacere trebuie sa ceara binecuvintare de la episcop altfel nu are voie, si apoi acesta isi aroga misiunea.
    Va asigur ca nu sunt preot dar stiu situatia foarte de aproape si este deplorabila. Copii din seminarii si facultati renunta pe capete fiindca au ocazia sa vada situatia B.O.R.din interior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, episcopii se cred printii bisericii si au niste pretentii de la preoti de v-ati crucii de ati stii.Doar interesati-va si ve-ti innmarmuri cand ve-ti afla.Pun niste biruri pentru intretinerea episcopiei de-ti vine sa iesi din preotie.Nu-i bagati pe toti intr-o oala de judecati caci sunt preoti care atunci cand vorbesc iti alina sufletul, si fac atatea acte caritabile si nu se lauda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-aţi spune dacă ,ştiu şi eu, într-o zi voi afla şi numele acestui PREOT , după cum mi s-a spus de rang înalt, care va lua locul Patriarhului DANIEL ?
    Vom trăi şi vom vedea !
    Raspunsul vi-l dau eu ..Este vorba despre Mitropolitul Teofan,acesta este preanlocuitorul Patriarhului Daniel.Sa-mi confirmati daca pe el l-ati vazut?

    RăspundețiȘtergere
  4. MITROPOLITUL TEOFAN este mult mai periculos decat PATRIARHUL DANIEL. Primul e LUP IN PIELE DE OAIE, al doilea e doar LUP
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/25/mitropolitul-teofan-este-mult-mai-periculos-decat-patriarhul-daniel-primul-e-lup-in-piele-de-oaie-al-doilea-e-doar-lup/

    RăspundețiȘtergere