sâmbătă, 14 noiembrie 2015

BRUXELLES !!! URMEAZĂ ATENTATE TERORISTE ÎN BRUXELLES !


                                                                          Dragii mei, 

Deoarece toata EUROPA este asediata de teama TERORISTILOR, am ţinut neapărat ,ca sa readuc acest articol din 5 august 2015, in care un glas imi spunea că, Bruxelul va  fi bombardat.
Cine are urechi de auzit, să auda !
Cine are ochi de văzut, să vadă !
Iată articolul meu : 
 
                                  Noapte de 5 - 6 August 2015 ,ora 2,43 !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte, când abia îmi terminasem Rugaciunea si mă băgasem în pat, aud un glas ,care spune ceva despre o mare tragedie.
Glasul spunea aşa dragilor :

                   "Bruxelles !
                Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa , în bombardamentele de la Bruxelles !" 

Asadar dragii mei, din nefericire , cumplitii  teroristi vor ataca si Bruxellul!
Vor bombarda Bruxellul, si vor omorâ oameni nevinovaţi. 
Probabil vor pune bombe capcane, sau mai rau vor lua ostateci.
DUMNEZEU este Mare si Atotputernic, si va avea grija de fiecare dintre noi.
Păcat însă, că eu aduc aici niste vesti despre Evenimente tragice care urmează a avea loc, si ca nimeni nu le ia în seamă, iar tragediile curg lanţ, ucigând oameni nevinovati. 
                                          Cu dragoste, Maria.

19 comentarii:

  1. Din pacate nu avem ce face decat sa asteptam sa ne rugam ca dzeu sa ne ocroteasca si sa nu ajungem la un razboi doamne fii langa noi si aparane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, Dumnezeu se scrie cu D mare, caci nici Ana nu scrii ana cu litere mici. Daca numele tau il scrii cu litera mare, dar numele Creatorului tau cum il scrii?

      Ștergere
  2. Din păcate noi care citim si va credem pe cuvânt nu avem nici o putere in a schimba ceva,păcat ca cei care poate ar putea sa facă cu adevărat ceva nu au ochi sa vadă cuvântul lui Dumnezeu
    Păcat ...
    Nu putem decât sa ne rugam

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, iti aduci aminte cand plangeai de mila pe palestinieni care atacau Israelul cu proiectile ?
    Palestinienii sunt foarte importanti in fortele ISIS.
    Israelul a avertizat cu 1 luna inainte serviciile franceze de iminenta atacului din 13 Nov. dar nu s-a luat nicio masura.
    Prin logica multiculturalismului si a corectitudinii politice, serviciile secrete franceze (ca si cele americane) sint puternic infiltrate de musulmani.
    Si te rog nu te bucura ca occidentul cade in fata islamului pentru ca noi ramanem intre islam si rusi, fara alti aliati decat fostele tari comuniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin respect tarane. Poate vrei sa spui, doamna Maria, caci este o doamna de o varsta venerabila, nu mucosii din fata blocului cu car te tragi tu de sireturi. La per-tu sa vorbesti cu mama ta. Nu e prima oara cand vorbesti asa. Te bate limba romana si esti certat cu, codul bunelor maniere. Mai du-te pe la scoala, fa ore de after school de bune maniere si trage-o pe mamica ta si pe taticul tau de maneca, sa te educe si sa te invete cum sa vorbesti si sa te comporti in societate. Generatia asta de copii bastarzi, au uitat limba romana, istoria si identitatea nationala le sunt straine, le curg mucii la nas, dar formulele de politete le sunt straine. Vai de voi si de voitorul vostru, asta scurt care a mai ramas. Nu aveti niciun viitor, iar prezentul vostru este desertaciune. Ma uitam la mizerabilii aia nesimtiti, fara scrupule si grobieni, supravietuitori din Colectiv, pacienti la spitalul Bagdasar. Cat de infecti sa fie, sa se bucure si sa se manifeste intr-un mod scabros si ordinar de cea mai joasa speta, cand 55 sunt morti si inca pe atat se zbat intre viata si moarte, altii raman cu semne si sechele pe viata, 100.000 de oameni in strada timp de o saptamana, care au intors tara pe dos, iar ei cu arsuri la manute si cu tupeu infevt, fara pic de respect pentru semenii lor, se iau de gat cu lumea. Cata nesimtire si prostie crunta. Era un baiat caruia i s-a spus ca muzica rock este muzica satanica, iar el in nesimtirea lui, raspunde in fata poporului, ca satana are gusturi bune. Raspunsul lui, l-a primit a doua zi, 89 de morti la concertul rock al trupei Eagles of Death de la Paris. A avut dreptate. Satana are gusturi bune. Si-a luat din nou tributul. Baiatul ala a scapat odata, si satana nu a avut niciun rol in asta. Oare va mai scapa si a doua oara? Il va mai pacali inca odata pe satana? Auditie placuta. Vai de generatia asta, caci multi sunt ca el, nu au niciun Dumnezeu.

      Ștergere
  4. Nu numai Bruxeles va fi atacat si anumite zone ale Americii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca razboiul islamului in Europa se intensifica, acum putem intelege vorbele lui Arsenie Boca cand spunea ca romanii din strainatate vor dori sa se intoarca in Romania (unde va fi pace) dar nu vor putea deoarece Romania va fi inconjurata de flacari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Asta este interpretarea corecta. De multe ori am zis referitor la aceasta avertizare pe care Sfantul Parinte a lasat-o in urma sa, ca in jurul tarii noastre se vor purta razboaie. Dar pe cine sa convingi in haosul asta!

      Ștergere
  6. Si curand dupa aceste atacuri va fii implementat legea martiala

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,deja Europa se pregateste sa-si inchida granitele,cine va dori sa se mai intoarca in tara nu va mai putea pentru ca focul se va declansa.Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  8. Cui ii folosesc aceste atentate?
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/15/anschlaege-von-paris-putin-stellt-die-frage-nach-den-drahtziehern/

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua,daca tot vorbiti de profetia Pr.Arsenie Boca pai spuneti-o asa cum a spus-o sfintia sa,si anume,ca intr-o noapte spre dimineata ne vor ocupa 3 tari:ungaria,bulgaria si rusia,dar peste ei va veni ploaie de foc(in sensul ca vom fi salvati de altii)(N:A:T:O:)si atunci va fi perioada cand nu se va putea intra in tara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care N.A.T.O? N.A.T.O. nu are nicio putere in fata Rusiei fara Americani. N.A.T.O. nu va mai fi. Altcineva ne va apara, dar nu N.A.T.O. si nici America. America nu va mai fi. N.A.T.O. se va desfiinta, vor fi alti poli de putere. Va fi tot G 7 dar cu Rusia in frunte si nu cu America. Va fi o organizatie gen N.A.T.O formata din noul G 7 + 10 tari. Fiara cu 7 capete si 10 coarne. Putin este aceasta fiara. Papa Francisc este profetul fals. Se va da la o parte. Va veni un nou papa cat de curand. Acela este antihrist.

      Ștergere
    2. Bravo,domnul Anonim,te felicit pentru aceste cunostinte atat de exacte,Categoric cunosti multe,si ai foarte mare dreptate, chiar te rog sa ne spui mai multe informatii caci este foarte important ca majoritatea oamenilor sa le cunoasca.

      Ștergere
  10. Chiar credeti ca toate acestea vor disparea asa in ordinea in care crezi d-ta?Sf.Pr. Arsenie povestea oamenilor,ca da,abia atunci cand vom fi invadati,abia atunci vor veni americani cu adevarat.Nimeni si nimic nu poate contesta spusele Parintelui,mai documentati-va,o zi buna,Simona.

    RăspundețiȘtergere
  11. Unde a spus Sfantul parinte Arsenie Boca, ca dupa ce ne invadeaza rusii, vor veni americanii? Americanii sunt deja, fiindca sunt constienti de ce se intampla, dar nu vor mai fi, deloc. Altcineva va venis sa ne salveze si acei cineva si acel cineva, nu este nici NATO nici americanii. Mai documentativa, mai cititi. Eu stiu de la El, dumneavoastra de la cine?

    RăspundețiȘtergere
  12. P.S. Tot ce a spus parintele Arsenie Boca, este adevarat. Tot ce a zis, s-a intamplat deja si se va intampla. Tineti minte, parintele a mai zis cu parere de rau pentru noi, ca noi suntem cei de pe urma, si ca noi am ales sa traim aceste vremuri. Daca parintele a spus ca noi suntem cei de pe urma, atunci pe cine mai asteptati doamna sau domnisoara Simona? Pe americani? Pe NATO? Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Alerta terorista maxima in regiunea Bruxelles, din cauza unei amenintari "precise si iminente". Metroul a fost inchis, populatia este sfatuita sa evite zonele aglomerate .

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20610527-live-text-alerta-terorista-maxima-regiunea-bruxelles-autoritatile-vorbesc-despre-amenintare-serioasa-iminenta.htm

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.realitatea.net/mae-roman-atentionare-de-calatorie-pentru-belgia-nivel-maxim-de-alerta-terorista-in-bruxelles_1834931.html

    RăspundețiȘtergere