duminică, 29 noiembrie 2015

PATRU CIFRE TAINICE ! PATRU CIFRE , CARE NE POT VESTI CEVA !

                                                  29 Noiembrie 2015,ora 4,10 !

                                                      sfanta treime
                                             Dragii mei,

        Astăzi  dimineaţă în zori,ma trezeste dragilor un glas,care  repeta de trei  ori, aceleasi patru cifre.
Glasul spunea asa :

                      "Aşa este! Acestea sunt :

                                                         1, 3 , 19 , 9 !"

Şi tot aşa dragii mei,acest glas, aproape că-mi impunea ca sa scriu cât mai  repede aceste cifre,pentru ca nu cumva sa le uit.
Le-am  scris in caietul meu  de suflet,dar in timp ce le scriam, simteam in suflet,după tonul pe care mi-au fost dictate,că nu va fi ceva de bine.
Sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI,ca sa fim păziti si ocrotiti ,de tot răul si de tot necazul, AMIN!
                                       Cu dragoste,Maria. 

24 de comentarii:

  1. Buna ziua,doamna Maria. Sper sa nu va supar cu rugamintea de a-mi raspunde la o intrebare: daca Romania este aleasa ca viitor al doilea Ierusalim,asa cum de multe ori ne-ati spus si este ocrotita de cutremure din acest motiv, de ce nu este ocrotita si de inundatii,atentate sau alte dezastre?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! ROMÂNIA este ocrotita de CUTREMURE DEVASTATOARE, dar DUMNEZEU ne lasa sa vada ce face POPORUL SĂU ales, cum se descurca,avand in vedere că a slabit CREDINŢA si s-au inmultit crimele.Sau cum spune o vorba romaneasca: DUMNEZEU ITI DA, DAR NU-TI PUNE SI-N SAC ? Meritam noi oare, ca sa curga numai lapte si miere in ROMANIA noastra? Toata lumea merge la BISERICĂ? Toata Lumea este plina numai de bunatate ? Crezi oare că în ROMÂNIA ,toata lumea este corecta sin traieste după PORUNCILE LUI DUMNEZEU ? Concluzia iti apartine !

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns. Nu,nu cred ,dimpotriva,lumea e plina de rautate,invidie si aroganta. Se declara multi crestini dar actioneaza cu totul altfel. Dar Romania a fost totusi aleasa sa fie noul Ierusalim cand nu aratam ca meritam. Si atunci,ori Dumnezeu ne incearca,sa ne trezim si sa ne indreptam si atunci nu ne fereste de nimic,ori stie ca dincolo de toate filonul de credinta adevarata este in Romania si atunci ne fereste de toate. Asta nu inteleg de ce ne fereste de unele,nu ne fereste de altele iar la noi e tot mai multa rautate si dezordine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti cumva sa privesti pamantul prin intermediul satelitilor, dar nu poti privi in sufletele oamenilor, iar daca ai acest dar nu vezi decat o particica din covor, tot covorul il stie Dumnezeu.
      In concluzie noi nu stim bine nici patratica noastra!

      Ștergere
  3. Bine spus.In Romania este multa rautate si toata lumea alearga dupa banii .Eu nu cred ca aici va fi noul Ierusalim.vom intra in razboi cu Isis ca asa va spune UE si va fi si la atentate. Am avut si eu o previziune, nr mortilor din COlectiv va ajunge la 70. Vom vedea'doar Dumnezeu poate sti adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste tot in lume este rautate si lumea alearga dupa bani.Traiesc de peste 10 ani in Franta ,aici bisericile daca nu sunt incuiate sunt goale sau sunt vizitate doar de turisti,altele sunt vandute si transformate in casoaie pentru bogatasi.Pentru ei,Domnul IIsus este doar o legenda si ceea ce se petrece in Franta se petrece aproape peste tot in Europa.Am vizitat multe tari,indienii se inchina la sute de zeitati ,pietroaie si animale,China tara budista,in Rusia s-a ajuns ca preotii sa binecuvanteze bombele.Nicaieri in lume nu am vazut atatia tineri cu aspiratie spirituala,bisericile sunt pline,foarte multe scoli spirituale(poate prea multe :),...Chiar daca noi romanii mai avem multe lipsuri ,totusi multi il iubim sincer pe Domnul ,El este in inima noastra si il asteptam cu nerabdare daca este posibil sa vina si printre noi !
      Te iubim Doamne IIsuse Hristoase,Vino la noi pacatosii de romani!
      v

      Ștergere
  4. Bună ziua, v-am trimis acum cateva ore o fotografie de la Prislop. Distingeti ceva în acea fotografie ?
    Vă mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine spus.Eu nu cred ca ROMANiA va fi noul IERUSALIM .Am avut si eu o viziune in legatura cu Colectiv 'nr.celor decedati va ajunge la 70. Sper ca nu va fi si adevarat.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de aceiasi parere, urmaresc cartea Apocalipsa si templu se va construi in Ierusalim, dna.Maria minimalizeaza pe Dnu Isus si sta scris singurul mijlocitor intre Om si Dumnezeu este Isus. Admin nu a vrut comentariul meu exact cu scriptura,nu stiu pe cine deranjeaza ca, uni citesc si traiesc cuvantul iar altii vor sa asculte cum le este prezentat. Dumnezeu se uita in inima fiecaruia si numai El judeca.

      Ștergere
  6. Intuitiv stiu ca Romania este un loc ales pentru lucruri frumoase,pline de lumina si iubire.Nu sunt de acord ca la noi in tara este tot mai multa dezordine si rautate.In Romania lumea se trezeste.Este suficient sa asculti discutiile oamenilor si sa privesti mai atent in jur.Mai primim cate un sut ptr.trezirea colectiva.Si cine nu intelege si nu se adapteaza pleaca.Sa privim in jur,ce se intampla este minunat.Si EL este cu noi si Maica si Fiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va urma un mesaj in legature cu asta.

      Ștergere
    2. Sunt de acord cu dvs.!
      Daca noi despre noi nu privim pozitiv, atunci cine?!
      Si daca ne concentram pe aspectele negative si trimitem acolo energie, cum ne mai dorim sa facem schimbare?! ;)

      Ștergere
  7. Și eu mi- am aceeași întrebare.dar îmi este greu să inteleg? De ce generația aceasta aproape ,,cea din urma'' are de suferit.Suntem rai ,adevărat,egoiști adevărat,slăbi în credință și năpăstuiți.Aceste previziuni nu schimba cu nimic sărăcia,dezbinarea.neputință,boală.Suntem prea încercați unii dintre noi,sunt speriata ptr generația fiului meu ptr oamenii de azi.Să ne rugăm poate nu mai avem putere ,să fim optimiști .De la vârful societății este clar ,,Bine'' ptr cei de jos doar credință ne salvează.Uneori la sfântă biserică uit de durere uit și simț o stare de bine sufletește.Alte ori simț o agitatie și gândurile sun deznajduite.Este clar sunt slabă ,recunosc C

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria cele 4 cifre sunt datele in care vor avea loc evenimente neasteptate,parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da.Recunosc îmi este frică când citesc aceste previziuni,mă cutremur.Eu însămi caut să fiu mai bună să nu mai judec ptr a pune un sâmbure de bine la binele omenirii.Recunosc,este greu dar nici imposibil .Să încercăm dragii mei, să fim mai buni cu aproapele nostru,cu animalutele,să fim plini de compasiune cu tot ce- a oferit Bunul Dumnezeu pe pământ.În noi sălășluiește binele de noi de mine ține binele nostru pe pământ.Eu sunt slabă,Tu fa mă Tare,și de rele mă păzește.Amin C

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria asa suntem noi mai carcotasi .mai slabi in credința mai vaicarosi dar nu am auzit de a lungul istoriei noastre sa ocupam vreo țara sa i dăm cu bombe ca la Hirosima .întreb .am facut noi atâta rău cuiva ?poate ca de aia am fost alesi .suntem un popor răbdător ca de aia s-a zis ca mămăliga nu explodează. Dacă sunt unii care se cred cei mai tari si ei o sa moară intr-o zi .cum sa-i oprim noi pe acesti oameni.? Sa Ne Apere Bunul Dumnezeu de toate primejdiile si de toate necazurile

    RăspundețiȘtergere
  11. nu mai amestecati pamantul ,meleagurile romanesti cu societatea romaneasca. romania este o tara frumoasa cu meleaguri superbe originale Itocmai, ca la tara oamenii mai traesc inca simplu ma refer la case mai simple am putut pastra originalitatea - traditiilor. Inschimb societatea mai ales de la oras lasa de dorit . Aceasta tara este binecuvatata prin frumusetea si simplitatea ei si bisericele vechi din bucovina care au valoare ISTORICA. nu astea care au iesit la fiecare colt ca dupa ploaie ca ciupercile.prea multe biserici si prea putina credinta din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  12. intre ora 1 si 3 data de 19 sa fie de 9 nu sa-r mai alege nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-mi fie cu iertare,dar nu se intelege nimic din postare....poate incerci sa explici...?!

      Ștergere
    2. Cred ca domnul/doamna Anonim (comentariul din 29 noiembrie 22:50) se refera la un cutremur.
      Ora producerii: intre 1 si 3 (noaptea/dimineata);
      Data: 19;
      Intensitatea: 9

      Ștergere
    3. Sau data de 1 Martie;
      Ora;19;
      Intensitate:9

      Ștergere
  13. Da tine si noua mai multe detalii dacă stiti mai multe anonim 2 2..50.dacă nu va supărați

    RăspundețiȘtergere
  14. Interpretari pot fi multe iar intelesurile si mai multe, eu prefer sa inconjor aceste numere in lumina ca sa ne aduca numai bucurii si impliniri.
    Am citi postarile dumneavoastra si pot spune ca s-a schimbat ceva in intelegeri. Uite asa evoluam exprimandu-ne parerile fara sa ne atacam intre noi. Este foarte important sa invatam unii de la ceilalti, tinand cont de faptul ca noi la nivel energetic nu suntem separati.Suntem precum picaturile din ocean. Toti formam UNITATEA pe care Dumnezeu o doreste.

    RăspundețiȘtergere
  15. Haideți bre! Decât să ne prăjim gânditorul cu cifrele astea , nu e mai bine să le jucăm la LOTO ??? Seara bună! C-tin

    RăspundețiȘtergere