miercuri, 11 noiembrie 2015

O RAZA DE SOARE, PE UN CER NEGRU ! O RAZA TĂIOASA DE CULOAREA CURCUBEULUI !

                                                        10  Noiembrie 2015, ora 22,23 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, văd cu cel de-al treilea ochi nevazut, văd ce se petrece în spatele meu, chiar lânga mine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu, inspre Est, un Cer de noapte fara stele, un Cer prea intunecat.
Lângă mine, apare dragii mei, o formă triunghiulara de culoare neagra, ca o raza neagra, iar pe aceasta raza neagra, vad multe ,multe stele galbene stralucitoare.
Peste Raza neagra cu stele, apare de nicăieri o rază aurie stralucitoare, o raza in care erau toate culorile Curcubeului.
Închipuiţi-va dragii mei, ca stati la birou, sau in fotoliu, si vedeti deasupra intuneric, iar in stanga voastra, apare o felie de Cer negru cu stele, ca un triunghi mare, si peste Cerul negru cu stele, apare de nicaieri, o raza de Culorile Curcubeului.
 
Totul a durat cateva secunde, după care a disparut.
Dragii mei , eu nu stiu ce poate insemna aceasta RAZĂ neagra ,cu puzderie de stele pe ea, dar si acoperita trei sferturi, cu o Raza ca de Curcubeu.
Daca voi cunoasteti ce inseamna, astept cu mare drag Comentariile voastre.
                                          Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Aveti o adresa de e-mail unde sa pot vorbi cu dvs ? Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Steagul Uniunii Europene si statul Statelor Unite sunt ambele cu stele. Steagul in culorile curcubeului este reprezentativ pentru comunitatea gay. Posibil sa aiba legatura cu propagarea mariajului intre persoane de acelasi sex in SUA sau tari ale Uniunii Europene. Sau Hillary Clinton va castiga alegerile SUA, ea avand chiar un logo in culorile curcubeului si fiind un sustinator declarant al casatoriei intre persoane de acelasi sex.
    http://disneymaster.deviantart.com/art/US-Gay-Pride-Flag-127135536
    http://rlv.zcache.com/basic_gay_us_flag_crop_classic_round_sticker-rbf73a37f9e29494f9e92d8bfc90eaa26_v9waf_8byvr_324.jpg

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi un autotren a luat foc pe autostrada soarelui...nu au fost victime din fericire...probabil curcubeul care vi s a aratat a demonstrat ca d zeu e cu noi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca in vise apar simbolisme noi care nici macar nu au ajuns in subconstientul colectiv. Curcubeul e un simbol extrem de vechi si un semn al divinitatii. El simbolizeaza legamantul dintre Dumnezeu si oameni, si anume ca Dumnezeu isi va amintii de oameni la greu si nu ii va uita in momentele de mare durere.Voi copia cateva citate mai jos:

    Facerea 9, 16: „Va fi deci curcubeul Meu în nori şi-l voi vedea, şi-Mi voi aduce aminte de legământul veşnic dintre Mine şi pământ, şi tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!“
    În fapt, curcubeul este simbolul alianţei între Dumnezeu şi oameni, semnul unei noi creaţii, ocrotită de bunăvoinţa divină. Sau, cum spunea Sfântul Ioan Gură de Aur, semnul arătat pe cer „îi mângâie pe toţi cei ce vor veni după tine; vederea semnului să le dea încredere că un potop ca acela nu va mai cuprinde lumea“.
    Apărând pe bolta cerească în orice colţ al lumii, este evident că curcubeul a fost reperat şi utilizat în diferite mitologii şi religii, dând naştere la simboluri diferite. Spre exemplu, la greci, el era identificat cu zeiţa Isis, mesagera zeilor în mitologia elenă. În mitologia germană exista zeul Asgard care comunica cu pământul pe puntea curcubeului. De asemenea, în mitologia nordică exista Bifr&St, identificat cu curcubeul şi privit ca o cale de legătură. Simbolistica lui reală nu a fost foarte mult denaturată în cadrul acestor concepte, de vreme ce, cel mai frecvent, curcubeul a fost privit ca o punte între două lumi, între cer şi pământ, între zei şi oameni, rămăşiţe în mentalul colectiv a ideii de legământ încheiat, în vremuri îndelungate, de Noe.
    http://ziarullumina.ro/biblia-verset-cu-verset-curcubeul-puntea-de-legatura-intre-doua-lumi-48317.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa rectificam anumite informatii pe care le afirmati, pentru nu a duce in eroare si alte persoane. Isis este sora si sotia lui Osiris, mama lui Horus, zeita vietii, a casatoriei, este zeita egipteana si nu elena sau greaca. Mesagerul zeilor din Olimp, zeulor greci, este Hermes, fiul lui Zeus si al surorii sale Demetra. Asgard, in mitologia nordicilor, a vikingilor, este taramul zeilor lor, imparatia lui Odin, zeul lor suprem. Este asemanator cu Olimpul si totusi foarte diferit. Este situat intr-o alta dimensiune, alta lume. Asgard nu este un zeu. In rest numai de bine. Cand oferim informatii intr-un spatiu public, unde au acces si alte persoane, trebuie sa ne asiguram ca avem si detinem informatiile corecte, iar daca nu suntem siguri pe informatiile respective, putem sa ne documentam mai bine, pentru a nu induce in eroare si alte persoane. Curcubeul, este semnul pe care Dumnezeu Tatal, l-a lasat cu legamant fata de Noe, ca omenirea nu va mai fi distrusa prin apa, potopul. Dar nu a facut legamant ca nu vom fi distrusi prim foc. In Apocalipsa sfantului Ioan din Patmos, apostolul prea iubit al Domnului nostru Iisus Hristos, si nepot de sange al Mantuitorului, spune ca vom sfarsi prin foc. Uitati-va in jurul vostru si veti vedea focul. Acum este abia fumul mocnit. Urmeaza focul. Domnul sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pe calea cea buna.

      Ștergere
    2. Are link la articolul gresit. Multumim de corectura, dar ar trebui sa faceti asta si ziarului

      Ștergere
  5. Curcubeul este scara pe care oamenii urca la cer iar ingerii coboara

    RăspundețiȘtergere
  6. Curcubeul reprezinta podul dintre Pamant si Dumnezeu mai inseamna cele sapte raze ale Arhanghelilor reprezentate in culorile centrilor energetici ale omului, sau calea de culori pe care mergem spre Casa acolo de unde am venit. Ca sa ne intoarcem acasa la familia celesta trebuie sa ne amintim aici pe Pamant cine suntem, de unde venim si incotro mergem, altfel ne vom reancarna pana cand ne trezim la Sinele nostru adevarat. Treziti-va!!!!!

    RăspundețiȘtergere