luni, 2 noiembrie 2015

MÂNA LUI DUMNEZEU , DUHUL CEL PREA SFÂNT , ERA ÎN CAMERA MEA !

                                                                       

Pompierii Romani

                          1  Noiembrie  2015, ora 6,20 dimineaţa !

                                             Dragii mei, 

O Lumină albă orbitoare, ma trezeste, si fara sa deschid ochii, privesc asa cu ei închişi, la doi metri de patul în care eram culcată.
Camera mea, era inundată de o Lumină aurie ca de Soare.
În aceasta Lumina aurie, văd o umbra densă, de forma unei frunze mai mari,o frunză de tei. 
 Frunze de culoare verde închis tei > Leaves > Frunze şi copaci ...
O privesc asa cu ochii închisi, si din mijlocul aceste frunze , ca o umbra densă, iese O Mână alba si stralucitoare, care ţinea degetele orientate in sus. 
Aceasta MÂNĂ puternică si Atottiitoare ,era MÂNA  LUI  DUMNEZEU.
Degetele  Mâinii Lui  Dumnezeu, orbitor de stralucitoare, s-au îndreptat spre mine,au rămas la orizontală, inconjurate fiind de umbra densa, care ramasese, din acea forma ca de frunză.  
Şi aşa ,din degetele Mâinii  Lui Dumnezeu, a luat fiinţă un Porumbel alb, orbitor de stralucitor, care a clipit din ochişorii Lui negri.
 White dove wallpaper #23267 - Open Walls
 S-a aplecat cu ciocşorul mai în faţă,  ca sa-L văd, după care, S-a întors cu căpşorul spre Cer, si dădea din aripile Sale, asa la vertical fiind, până când a disparut in Cerul Sfant.

                                   porumbel alb.
Am stiut dragii mei, că şi-n această dimineaţă, DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,a vegheat asupra mea toată noaptea, iar dimineaţa m-a trezit ,si mi-a dat putere sufleteasca si trupeasca, ca sa pot face numai VOIA  SA. 
VOIA  LUI  DUMNEZEU, este ca eu să  ascult de GLASUL  SĂU, să nu mă abat de la PORUNCILE  SALE, pe care le-am primit cu 18 ani în urmă, atunci când m-a luat din trup si m-a dus în Cerul Său.
Aici ,în Cerul Lui Dumnezeu, IISUS  HRISTOS în vesminte albe orbitoare, si-a scos de la gâtul Său o Cruciuliţă, si mi-a pus-o mie la gât, spunându-mi aşa :

                      "Să nu-ţi pierzi niciodată Credinţa!" 

Iar de-atunci, am adunat sute de caiete, in care am scris, tot ce mi s-a spus de Sus, de la Duhul Cel Prea Sfant; si din care caiete,as avea de scris toata viata mea, si tot nu mi-ar ajunge timpul acestei vieti, ca sa le termin .
Spun aceasta deoarece, Tainele Divine, continuă  să vină la mine, in fiecare zi, in fiecare noapte.
Iar eu ,cu toata dragostea sufleteasca, le scriu aici pe Blog, pentru ca si voi dragii mei, sa va convingeti că sunt numai de la DUHUL  SFÂNT, si sa va intariti in CREDINTA atât de tare, încât ,să nu vă mai îndoiti niciodata de EXISTENTA  LUI  DUMNEZEU si a MAICII  SALE, PURUREA  PREA  CURATA  FECIOARA  MARIA, Căreia I se cuvine toata Cinstea,Slava si Închinarea , Amin.
                                              Cu dragoste, Maria. 


.

3 comentarii:

  1. Draga Maria,ne bucuram ca impartasesti cu noi toate trairile tale si-ti multumim!! Si eu am vise si trairi asemanatoare...nu le mai spun nimanui pt.ca nu-s inteleasa si sunt judecata. Iti urmaresc blogul cu mare drag si interes si m-as bucura sa ne scrii cat mai des trairile tale.Dumnezeu sa te binecuvanteze!! Iti doresc multa lumina,iubire si pace sufleteasca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pentru gandurile frumoase ! Si din partea mea, aceleasi ganduri alese si aceeasi pretuire ! Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere