duminică, 8 noiembrie 2015

LUNA DE PE CER, TĂIATĂ ÎN DOUĂ SI PREA STRALUCITAORE.

                                         Noapte de 7 -8 noiembrie 2015, ora 2,35 !

                                                   Dragii mei, 

Iată cum, tot in timp ce scriam la articolul anterior, vad pentru cateva secunde, un Cer senin ca de ziuă , un cer albastru ca MAREA, iar pe acest Cer, a apărut Luna .

veneastro3000. Blog educativo.: LA TIERRA VISTA DESDE LO PROFUNDO DEL ....
Luna dragii mei,, era foarte stralucitoare, era de un alb ca de oglinda.
Luna a apărut spre răsărit, cu partea tăiată, zdrenţuită, tot spre răsărit orientată.
LUNA, doar a apărut si a dispărut !
Dragii mei, eu nu stiu ce poate insemna acest SEMN  DIVIN! 
Pentru că, nu era O  LUNĂ firească, ci era O  LUNĂ altfel, de cum o vedem noi mereu.
Asadar, astept cu drag si cu mult interes, Comentariile voastre, in care sa va exprimati părerea.
                                             Cu dragoste, Maria.  

5 comentarii:

  1. Poate fi vorba de nave extraterestre de marimea Lunii care orbiteaza pe langa soare si a caror fotografii se tot publica pe net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acele fotografii sunt trucaje. Nu va mai luati dupa tot felul de "teorii conspirationiste". De asemenea pot fi alte corpuri ceresti gen meteori.

      Ștergere
  2. Daca va uitati pe cer o sa vedeti uneori niste semilune intoarse in jos, grupate si foarte luminoase. Acelea nu sunt stele, meteoriti, sateliti, baloane meteotologice, sau ce prostii va mai baga in cap dezinformatorii serviciilor secrete al oricarui stat sau imbuibatii indoctrinatati. Acelea sunt flote de ozn-uri, stationare de supraveghere. Uneori se arata, alte ori nu, fiind camuflate. Faptul ca de anul trecut au inceput sa se arate mai des, este ca sa-i descurajeze pe cei care vor sa aduca urgia. In primavara, februarie, pe la ora 21:30, zona Baba Novac, cu Mihai Bravu, in Bucuresti, era luna plina, foarte stralucitoare, foarte aproape de pamant. De jur imprejur erau cred ca peste 20 de semilune grupate cu, capul in jos. Dinspre Baba Novac spre rondul de la Mihai Bravu, se vedeau ca si cand sunt deasupra blocului de 10 etaje din intersectie. Se vad mereu, de la 1 la peste 10, 15 astfel de nave. Nu sunt navele mama! Trebuie doar sa va uitati mai des in jurul vostru, sa deschideti ochii, sa priviti cerul si sa nu mai traiti in ignoranta si minciuna. Veti distinge stelele de aceste ozn-uri. Nu sunt planete, sateliti, comete, meteoruiti etc fiindca acestea stationeaza, stralucesc altfel, se vad mai mari decat stelele fiind mai aproape de pamant, se fac nevazute, pleaca instantaneu cu viteza uimitoare etc.. Deschideti-va ochii, ganditi singuri si discerneti. Nu mai lasati pe altii sa gandeasca in locul vostru. Domnul sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, am vazut si eu acele stele ce par mai mari ca stelele si par aproape. Dar se deplaseaza dupa pozitia stelelor. Si se pot usor confunda cu stelele.

    RăspundețiȘtergere