joi, 5 noiembrie 2015

L-AM VĂZUT PE DIAVOL , CUM RÂNJEA HIDOS , ŞI ÎŞI FRECA GHEARELE DE BUCURIE !

                                       Noapte 3 -4 Noiembrie 2015, ora 2,34 !

                                            Dragii mei, 

În aceasta noapte, doar ce mă băgasem în pat si am inchis ochii, căci ,si văd Cerul de noapte de un albastru violet catifelat, iar pe Cer, vedeam dragilor, foarte aproape de mine, in camera mea, multi, multi oameni, care erau foarte revoltati, si alergau de colo ,colo.Era o mare de oameni nemultumita, si strigau încontinuu ceva ce nu auzeam.
La un moment dat, vad dragilor mai sus de aceasta multime, un foc fără de capăt, un foc ce ardea si trosnea incontinuu.
În mijlocul acestui IAD, sta chiar cumplitul si hidosul Diavol.
Da! Era in mijlocul flacarilor si nu i se intampla nimic. 
Diavolul dragii mei, avea niste gheare lungi, braţe lungi si păroase. La faţă era hidos, plin de foc si funingine,avea niste colti mari,mai ceva ca ai lupilor.
Nu avea coarne, dar avea chipul infricosator.                                            

El trovador de medianoche: ¿Quién es el diablo?13 demoni ai marelui ecran - Slide 3 - CineMagia.ro.
Îl văd cum îşi intinde un braţ, ce se termina cu niste ghiare înfricosatoare, ca sa ajunga spre multimea revoltata. Si chiar a ajuns; si-l vad cum isi freaca ghearele a bucurie, deoarece totul era acum pe placul lui.
Când Diavolul a inceput sa râdă, răsuna înfricoşător  de tare ,si Cerul si Pământul; trosnea totul in jurul lui.
 Îl vedeam atâta de aproape de mine , dar intre mine si diavol era un nor alba, un alt Cer, in care el nu putea sa ajunga.
Dragii mei, să nu ne mirăm dacă lucrurile vor scăpa de sub control! 
In aceasta perioada, aveam nevoie de pace si liniste sufleteasca. Însă, atunci când Diavolul îşi bagă coada, daca nu exista multa si curată Rugaciune, DUMNEZEU ne lasa din Mâna Sa ,ca sa cunoastem ce se intampla atunci când, inimile si sufletele noastre, sunt de gheaţă si pline de ură, faţă de Aproapele nostru. 
Aparitia Diavolului ,in mijlocul Iadului ,este un semn că Lumea îi face pe plac. 
Să nădăjduim însă, că tot BUNUL DUMNEZEU ne va scoate din IADUL care se anunţă, prin iesirea oamenilor in strada, desi nu era cazul.
Să ne rugăm dragii mei, pentru PACEA  ROMÂNIEI si pentru PACEA  LUMII intregi.
Atunci când avem pace în suflet,avem si dragoste si iubire de semeni, iar Lumina Lui Hristos lumineaza din nou sufletele noastre. 
Acolo unde se instaleaza ura faţă de Aproapele, atunci când uităm că avem un DUMNEZEU  Atotputernic,atunci când uităm că avem un Creator,Duhul Cel Prea Sfant pleaca din cămara sufletului, si ne lasa sa ne descurcam,asa cum singuri, ne-am dorit acest lucru. 
                                          Cu dragoste, Maria. 

12 comentarii:

  1. Maria, sa stii ca multora le place circul din aceste zile, putini gandesc ca acel spectacol (concert) la care intrarea a fost libera tocmai pentru a fi un loc ultra-aglomerat a fost sponsorizat de niste unii care aveau interesul destabilizarii Romaniei, dusmanii tarii noastre nu au putut inghiti reducerile de taxe pe munca si tva + cresterea salariilor in general, multimea trebuie sa reactioneze si asa impusca 2 iepuri dintr-o lovitura!
    Atat de maiastra a fost aceasta orchestrare incat opinia publica in general a muscat momeala fara sa gandeasca, cica pentru demisii au iesit in strada, bun, le-au avut in frunte cu p.m.
    Avem o solutie la ce vrea strada?
    Deocamdata doar presupuneri si amagiri...
    -Dusmanii tarii isi freaca mainile de bucurie, iar....diavolul ranjeste de satisfactie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să dea Dumnezeu să fie bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul va fi bine, să fim pozitivi, Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie bine,ca sa nu fie rau!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul incepe sa iasa la lumina, se pare ca incendiul din colectiv a fost premeditat si trebuia sa moara multi oameni pentru a sporii negativitatea .Fortele intunecate sunt disperate deoarece sunt constiente ca-si pierd puterea si au iesit la atac direct, sperand sa mentina puterea prin acolitii pe care i-a instalat la conducerea tarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va temeti, fiti curajosi deoarece aceste fiinte nu vor rezista Luminii plecate din inima noastra,arma noastra cea mai puternica este IUBIREA. Trimiteti iubire catre ei si vor fugii cat ii va tine picioarele. Dumnezeu trimite iubirea Sa fiecarei fiinte pe care a creat-o, si sufera tare ca nu vor s-o primeasca; aceasta este "pilda fiului risipitor"care se tine in biserici.Asteapta cu mare nerabdare ca toti fii Sai sa se intoarca in bratele Sale. Sa stiti ca sunt foatre multe fiinte intunecate care s-au intors in lumina. Acestea sunt suflete care au uitat de unde au venit, nu le judecati, trimiteti doar compasiune poate vor simti la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara doamna Maria va urmaresc de cateva zil si sant fericita ca am aflat numele dvs as vrea sa va urmareasca multi mai multi si sa retina ce spuneti prin aceste cuvinte divine dar din pacate am vazut si auzit reactia lor,dar e fix problema lor daca iau in deradere cuvintele dvs.Dumnezeu sa va ajute si sa ne ocroteasca pe toti

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi intra acum in direct, prin skipe,la ANTENA STARS !

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia azi a ingaduit Bunul Dumnezeu sa va descopar.Si ma bucur. Ma bucur nespus.
    Doamne ajuta-ne ! ( ca avem mare nevoie )

    RăspundețiȘtergere