joi, 12 noiembrie 2015

IAR CUTREMURUL S - A ADEVERIT !


                                                                Dragii mei, 

Scriam in data de 31 octombrie 2015, despre un Cutremur mai intens, care urma sa aiba loc. Si iata dragii mei, că si acest Cutremur s -a implinit după 7 zile .

Cutremur puternic de magnitudine 6,9 in Chile

Un cutremur puternic, cu magnitudinea moment de 6,9 grade, s-a produs in ziua de sambata, 7 noiembrie, in Chile. Sursa foto: EMSC Cutremurul s-a produs la ora 7h31min UTC (ora locala 4h31min). Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediterarean, epicentrul seismului a fost localizat in provincia Coquimbo, in vecinatarea coastei pacifice. Cutremurul s-a produs la adancimea de 30 km si a avut magnitudinea de 6,9 grade pe scara bazata pe moment seismic. Cutremurul a fost resimtit puternic in zona de coasta a provinciei Coquimbo. Un alt seism, cu magnitudinea moment de 6,0 ...
 
Iata si articolul meu :
                                             31 Octombrie 2015, ora 18,05 !
                                               Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, mă intorceam cu trenul de la Iasi, de la Sfanta Cuvioasa Parascheva.
Citeam Rugaciunile de seara, când ,intr-o clipită ,văd dragii mei înspre Sud-Est, un CUTREMUR mai intens.
Vedeam Pământul gol, fara cladiri, ci numai cu iarba verde pe el, usor denivelat, iar aici jos pe Pământ, vedeam o Carte micuţă de Rugaciuni, care era deschisă chiar pe mijlocul ei.
Brusc, începe un Cutremur mai intens. 

                                       .
Daca ne intoarcem cu faţa spre Răsărit, si tinem in maini o sită in care avem, faina pentru cernut, vom vedea in ce fel se clătinase  PĂMÂNTUL ,atunci când  incepuse acest CUTREMUR.
Cărticica de Rugaciuni deschisă pe mijloc, se clătina impreună cu Pământul de sub ea. 
Dragii mei, Cerul era ca un amurg in timpul Cutremurului, iar Cărticica de Rugaciuni, stralucea ,precum straluceste Soarele pe Cer.
O Lumină albă ,Dumnezeiasca, iesea din Cărticica de Rugaciuni ! Iar daca Pământul ,era umbrit de Cerul ca un amurg, Cărticica de Rugaciuni, stralucea de Lumina alba, Lumina ce iesea din paginile ei.
Dragii mei, numai prin RUGACIUNE curata, spusa din inima, vom fi ocrotiti de tot raul, si de tot necazul.
Sunt sigura că, acest CUTREMUR despre care vom auzi,dar nu stiu unde si cand se va produce,  ar putea fi mai mic, sau deloc, daca noi toti ne-am indrepta inima si sufletul ,către BUNUL  DUMNEZEU si către MĂICUŢA  DOMNULUI.
Prin Rugaciunea inimii, prin fapte de Milostenie, prin iubire faţă de Aproapele, ne vom clădi Scara la Cer; Scara ,ce ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
                                               Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu