luni, 9 noiembrie 2015

CUMPLIT ! CUMPLITA GROAZĂ !

                                                       8 Noiembrie 2015, ora 23,36 ! 

                                                  Dragii mei, 


În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa  Domnului, aud un glas tare trist, un glas îndurerat ,care spune aşa:

                           "Cumplit !
                  Cumplita  groază !"

În această clipă dragii mei, văd o încăpre spre Sud, o încăpere ca o închisoare, unde nu exista mobilier;persoanele din acea incapere, stateau în picioare.
Erau si bărbaţi şi femei cu prunci in brate,  care păreau a fi de origine musulmană. 

 .
Uşa încăperii se deschide, si cineva nevazut de mine, îi cheamă câte doi ,trei  laolaltă, si-i scoate din acea incapere.
Când usa incaperii s-a deschis, vedeam tinerele femei cu batic pe cap, cum s-au îngrozit la vederea a cuiva, sau a ceva, ce mie nu mi-a fost ingaduit a vedea. 
Toate persoanele din acea incapere, aveau haine ponosite pe ei, si păreau tare obositi si foarte tristi, îngroziti de ceea ce urma sa li se intample. 
Dragii mei, din păcate vom auzi de alte Tragedii cumplite, in care, vor muri oameni deja chinuiti si asupriti. 
Că va fi vorba de răpiri ,sau de Lagare in care, cei refugiati asteapta ca sa li se dea un loc ca sa poata trai decent, eu nu stiu a va spune.
Vom vedea împreuna dragilor, ce ne mai asteapta pe noi si pe Semenii nostri ,chinuiti si fara de un căpătâi. 
                                           Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

  1. Poate fi vorba de cea ce toti se tem: Infiltrarea teroristilor printre refugiati. Doamne fereste!!! Doamne pazeste!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste. Parca nu se mai termina!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, ati vorbit de 21, 22 ca vi s-a aratat. Si eu am vazut acele zile dar v-am spus ca 23 im apare foarte des, insotit de chipurile diverselor specii de extrateresti. Ieri seara mi-au aparut iar si pareau sa fie in ozn-uri in forma de disc. In seara aceasta, chiar acum cand postez, mi-au aparut alte forme de extraterestri si niste forme de insectoizi cu, capetele alungite cu fete infricosatoare, altfel decat s-au aratat alte specii de pana acum. Sunt in ozn-uri discoidale unii. In mijlocul lor apare cifra 44 iar sub ea, semnul Omega, adica sfarsitul. Cred ca mai avem doar 44 de zile si incepe urgia. 22 - 23 decembrie pica peste 44 de zile. Ati spus intr-un articol anterior ca pde Craciun vom manca foc. V-am spus acum o saptamana ca mi-a aparut un vulcan care erupe, un ozn care iese din el. Extraterestrii uitandu-se in jos. Trebuiea sa se abata urgia asupra lumii de pe 13 mai anul acesta, dar Domnul ne-a crutat si ne-a mai dat 6 luni ragaz, fiindca Maica Domnului in genunchi cu lacrimi s-a rugat pentru noi. Acum nu ne mai poate cruta, fiindca au intrat zilele in sac. Urgia omului a inceput si trebuie sa zguduie lumea ca sa inceapa urgia fiarei, si toate astea trebuie sa se intample pana la venirea Lui. Multe s-au intamplat deja, dar ce vine, nu a vazut om de la facerea lumii incoace. Bucurati-va, ca El vine cu toata slava Lui, si 1000 de ani va sta cu noi, pana la judecata celui cazut. Acum vine sa judece fiara si pe profetul mincinos, si pe uraciunea pamantului, balaurul cel mare, Azazyel, Samyaza, cei 200 de veghetori, capetele incoronate si inaltii bisericilor, iar la urma noi. Vine sa-si intemeieze imparatia si va domni 1000 de ani. 44 de zile au mai ramas pana incepe urgia. Dumnezeu sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi in zilele cele de pe urma. Doamne miluiestene pe noi toti robii si pacatosi caci numai iertare putem a mai cere in aste zile si milostivestete de zidirea Ta, ca sa nu ne prapadeati pe toti. Trece-ne Doamne 1 dintr-o 1000 in imparatia Ta, caci de ne vei trece 2 di 10000, pe multi ne vei prapadi. Dumnezeu sa ne ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In numele multora, dintre cei care urmaresc acest Blog, va multumesc ca ne impartasiti din viziunile dumneavoastra.
      Pare ireal ce spuneti si nu-mi vine a crede ca se va intampla asa de repede...dupa toate "sfarsiturile lumii" spuse de tot felul de profeti, n-as vrea sa fiu inca o data dezamagit. Ca multi altii imi doresc din toata inima aceasta importanta schimbare, aceasta "resetare" a omenirii. Stiu ca pana acolo va trebui sa fim "cernuti", reprezentand totodata testul suprem (care vom fi apti sa ramanem pe acest Pamant si care nu).
      Multumim inca o data si sper sa ne tineti la curent cu informatiile primite despre acest unic Eveniment.
      P.S.: d-na Maria sa nu uitati ca ne-ati promis ca o sa ne anuntati cu 3 zile inainte de cea de-a doua venire...(nu ca asta va schimba cu ceva lucrurile :) ).

      Ștergere