luni, 9 noiembrie 2015

ARŞII DIN SPITALE SUNT TRIAŢI , PENTRU A PUTEA FI TRANSFERAŢI ,LA ALTE SPITALE DIN LUME !

                                         Noapte de 8 -9 noiembrie 2015, ora 1,30 !

                                                   Dragii mei,

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, văd dragii mei ,un salon de spital precum cel de Terapie Intensivă, iar aici, multi bolnavi bandajaţi atât de tare, că nu li se mai vedeau, decât ochii la unii, iar la altii ,nicio părticică din corp.

   .
Brusc in salon, intra mai multi medici si studiază cu mare atentie, fiecare bolnav, fiecare trup ars.
Apoi acestia pleaca, si intră un alt medic, care dă indicatii subordonatilor, arătând cu degetul ,spre câte un pat in care, se afla cate un bolnav.
Medicul spune aşa :

                     "Ăsta nu, ăsta da; ăsta nu ,ăsta da !"

Şi tot aşa dragii mei, discutia continua.
Dragii mei, vom auzi din nou de trierea arsilor, pentru a fi dusi la alte Spitale din lumea asta mare, spitale ,ce sunt mai bine dotate material, decât ale noastre din România.
Noi avem cei mai buni MEDICI, dar din păcate ,nu au cu ce să lucreze in spitale din cauza sărăciei ce s-a instalat, ca o consecinţă a hoţiilor  care s-au făcut  de la Revolutie incoace. 
Dragii mei, să ne rugăm cu toţii la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI, ca să -i ajute pe acesti tineri arsi, pentru care plâng şi eu, şi mă rog zi si noapte .
Să dea BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI , ca să se ofere, cât mai multe Ţări din toată lumea, pentru a salva pe acesti tineri care au supraviţuit Incendiului,şi care sunt, atât de chinuiti si extrem de suferinzi. 
 DOAMNE  AJUTĂ, dragii mei! 
                                                  Cu dragoste, Maria. 
  

Un comentariu:

  1. Si ce e nou in mesajul acesta? Se stie de multa vreme ca vor fi triati si trimisi afara...

    RăspundețiȘtergere