vineri, 3 mai 2013

RASTIGNIREA LUI IISUS!!! ASTAZI , ADEVAR , DIN ADEVAR ! ASTAZI , 2 MAI 2013, IN TIMPUL CITIRII, CELOR 12, SFINTE SI DUMNEZEIESTI EVANGHELII , DUMNEZEU, MI-A ARATAT ,CEEA CE, TOCMAI , SE CITEA, IN SFANTA EVANGHELIE !

                                                 2 MAI 2013, Ora 19,45, IN SFANTA BISERICA !!!

Imi cer iertare, ca ,au trecut cateva zile, si eu ,nu am mai avut timpul necesar, ca sa scriu,aici pe Blog. Promit ca, dupa SFINTELE PASTE, voi scrie zilnic, multe, foarte multe, din TAINELE ,lui DUMNEZEU, care mi-au fost descoperite mie, pacatoasa.
                                                           FRATILOR !!!

In aceasta seara, am fost la SFANTA BISERICA, la SFANTA SLUJBA A DENIEI, in care s-au citit, cele 12 SFINTE SI DUMNEZEIESTI  EVANGHELII, incepand cu, PRINDEREA LUI IISUS, si terminand cu RASTIGNIREA MANTUITORULUI PE CRUCE, precum si MOARTEA SA !
Iata ce s-a intamplat, inainte, de CEA de-a 7-a, EVANGHELIE !
Eram in strana, si cantam, alaturi de Dascal si alti credinciosi ! SFANTA CRUCE, deja era scoasa, de PARINTELE,in mijlocul SFINTEI BISERICI, si acum, urma, sa citeasca, CEA de-a 7 -a EVANGHELIE, cand, IISUS MANTUITORUL, urma sa fie, RASTIGNIT.
Brusc, ochii mi se inchid, o clipa si astfel, vad, CERUL de ziua, care s-a intunecat, intr-o clipita, si JOS pe PAMANT,  O CRUCE ,MARE,cat era Pamantul de mare, O CRUCE ALB- ALBASTRA, pe toata suprafata PAMANTULUI ! Inchipuiti-va, fratilor, ca, in camera in care dormiti, ar aparea,din senin, O CRUCE MARE, care va imparte camera, in 4. Tot asa,  PAMANTUL, era impartit, in 4, prin aparitia, SFINTEI CRUCI, DE LUMINA ALBA, si nici CERUL, parca ,nu mai exista, totul era bezna.
  La partea de SUS, a SFINTEI CRUCI, de pe intreg PAMANTUL,pe care il vedeam, se afla, un munte, (un deal, mai mare), in care era ,infipta, CRUCEA de LEMN, A MANTUITORULUI  HRISTOS.
Deoarece, ZIUA s-a preschimbat in noapte, cand IISUS, A FOST RASTIGNIT, vedeam oamenii, care fugeau, care incotro, asa de speriati erau.  Nu stiau, unde sa se ascunda, si ce sa mai faca.
PAMANTUL ,SE CUTREMURA, OAMENII FUGEAU, fara sa stie unde, iar, IISUS, era RASTIGNIT ,pe SFANTA CRUCE, in partea de Nord, a Pamantului.
In momentul ,in care, IISUS, era RASTIGNIT pe SFANTA CRUCE, si ISI  DADUSE  DUHUL, IN MAINILE ,TATALUI CERESC, totul s-a intunecat, iar cei, care , pana sa se intunece, IL BATJOCOREAU, au fugit, ca potarnichile, de langa SFANTA CRUCE,unde MANTUITORUL era RASTIGNIT, astfel incat, vedeam ,pe IISUS RASTIGNIT, si nimeni, nu mai era, imprejurul LUI, toti, fugisera, de spaima cutremurului si a intunericului, total. Nu era ,un intuneric, ca de noapte, pe care il stim, cu totii, ci era, bezna, si pe PAMANT,si spre CER(de fapt, CER, nici nu mai exista, din pricina beznei) SOARELE, s-a stins, ca O LUMANARE, stelele nu mai erau, LUNA...nu mai era, nimic, absolut nimic, decat, negru intuneric !
Doar, SFANTA CRUCE ,de LUMINA, care impartea ,PAMANTUL ,in 4,  ACEASTA ,stralucea  pe PAMANT,.(la pamant culcata )  Iar, oamenii care fugeau, inspaimantati, ii vedeam doar, cand, paseau,pe SFANTA CRUCE ,de pe PAMANT, trimisa de DUMNEZEU, pentru ca oamenii, sa vada, ca, IISUS CEL RASTIGNIT, ESTE FIUL SĂU, MULT PREA IUBIT ! Numai, in CRUCEA de pe PAMANT,( culcata ,pe PAMANT), acolo era, LUMINA. Iar cei ce fugeau, cautau LUMINA, fugeau, spre LUMINA SFINTEI CRUCI !
              Fratilor ! CREDETI, IN IISUS HRISTOS ! MANTUITORUL, CU ADEVARAT, ASTAZI, A FOST RASTIGNIT, dupa, CREDINTA noastra CRESTIN -ORTODOXA !
Sa nu va indoiti ! Eu, am trait, chiar astazi, aceasta TAINA, in SFANTA BISERICA, in timpul, citirii, CELOR 12 SFINTE EVANGHELII, inainte,de CEA de-a 7 -a, EVANGHELIE !
Eu sunt, doar..condeiul lui DUMNEZEU ! Tot, despre ce eu scriu, este, CUVANTUL LUI DUMNEZEU, incredintat, mie pacatoasa, pentru ca eu, sa vi-L ,fac cunoscut, voua tuturor, pentru ,ca si voi, sa credeti si sa nu va indoiti !
                      IISUS HRISTOS, ESTE, LUMINA, VIATA, CREDINTA SI  DRAGOSTEA !!!

SA CAUTAM, LUMINA, ADEVARUL SI VIATA, IAR IISUS,VA FI ,INTRU NOI, SI NOI, INTRU EL !
                                             Cu dragoste si pretuire,
                                                                                Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu