joi, 13 decembrie 2012

NU SE POATE, SA STEA ACOLO FAPTELE APOSTOLILOR...

13 Mai 2006, dupa amiaza,cand ma odihneam, aud brusc, glas, care spune cu mirare mare, asa:"NU SE POATE,SA STEA FAPTELE APOSTOLILOR ,ACOLO !(alt glas,spune cu vinovatie): "DA ! SI EU LA INCEPUT,NU-MI DADEAM SEAMA "!(moment in care, vad cu ochii inchisi, pe o masuta, un obiect oval, din ceramica, si de acest obiect, se sprijineau alte 2 obiecte ovale, ca niste iconite, ce specificau, cate un Sfint,cu vesminte negre,si cu barba lunga alba,si cu ceva negru pe cap;),apoi, totul dispare. In 6 mai, 2006,tot dupa amiaza, aud brusc, glas bucuros, care spune asa:"AM FOARTE MULTA INCREDERE ,SI NADEJDE, PRIN INTERMEDIUL ,MARIEI NOASTRE"!(nici nu va puteti inchipui, cata putere sufleteasca, mi-au dat aceste cuvinte, care mi -au fost spuse de acest glas. Am stiut, ca trebuie sa continui, cu orice pret, chiar si cu pretul vietii mele.).Dimineata, un alt glas, striga tare asa:"CA ,IN DREPTATE SUNT ! DREPTATE PE PAMANT !"iar la doar 10 min, aud glas bland, care spune asa:" COBORAREA , SFANTULUI  DUH,SI DIN MARIA ,PURUREA PREA CURATA FECIOARA"! Dragii mei, va pun la o grea incercare ,iata,ce spunea un glas, in 10 mai 2006, in zori :" CE NU TIN LA GEAM ,SI AU ROB, SI NU PUTEM PEDEPSI ?!(deci, ar putea cineva, dintre voi, sa talmaceasca aceasta Ghicitoare, venita de SUS? Astept cu nerabdare, raspunsul vostru. Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. ati doresc de pe acum sarbatori fericite,si UN CRACIUN PLIN CU DRAGOSTE SI SANATATE celor dragi tie..... La Multi Ani....elena si rafael.

    te pupam....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC, DIN SUFLET,ELENA SI RAFAEL ! LA MULTI ANI FERICITI,CU SANATATE SI CU MULTE IMPLINIRI, PENTRU TINE SI INGERASUL TAU, RAFAEL. Mai scrie-mi cand vei mai putea. Te imbratisez cu toata dragostea si va pup pe amandoi. Sa fiti cuminti, ca sa vina MOS CRACIUN !

      Ștergere
  2. Hristos a Inviat!


    Nu...Nu pot talamcii ce este aici , sunt cuvinte DUMNEZEIESTI pe care mintea mea de om nu le pricepe.Doamna Maria , daca dv. v-ati dat seama , spuneti-mi si mie cum e.

    RăspundețiȘtergere
  3. ROBERT, atunci cand eu, vad si aud aceste TAINE DUMNEZEIESTI, simt in suflet, o teama, de a nota ,in cateva secunde, fractiuni de secunda uneori, ca nu cumva, sauit, sau sa gresesc, si sa nu mai stiu, propzitia intreaga. E ca atunci cand, tii in maini o comoara, si ti-i teama ca, daca o scapi din mana, se sparge, se pierde. Tot asa este sa si traiesti, astfel de MINUNI. Traiesc cu teama in suflet, de a nu mânia pe BUNUL DUMNEZEU, si apoi, DUMNEZEU, sa-mi ia acest MARE DAR. Imi mai e teama, atunci cand, rescriu, (ca si acum )dupa ani si ani, ca nu cumva sa gresesc, si sa nu inteleg vreun cuvant, si sa-l pun cu aprox.de la mine, si sa-i dau un alt inteles, decat cel voit de BUNUL DUMNEZEU. Mi s-a intamplat de multe ori, asa, dar de fiecare dat, simteam in dreapta mea, O PREZENTA DIVINA, care atunci cand scriu si am indoieli, pur si simplu, imi dicteaza cum e corect; ca si cum, ai vorbi tu, cu un prieten vazut, asa aud eu GLAS, de la O PUTERE ,dumnezeiasca, nevazuta. In fiecare zi, in fiecare noapte, imi controlez, fiecare gest si fiecare fapta.,si ma intreb: OARE LUI DUMNEZEU, Îi place ceea ce fac,sau ceea ce am facut ? Deci, nu as putea spune ca e greu, sau usor, ci mai degraba as spune, ca, toate cate mi se intampla de ani de zile, m-au facut un om, mai bun, cu frica si dragoste de DUMNEZEU, un om, care isi pune mai presus de toate, CREDINTA SI SLUJIREA DOMNULUI SI A MAICII SALE, prin a scrie aici si a face, cat mai multe fapte de milostenie. Intr-un CUVANT, dac am dragoste nemarginta in suflet, faţă de tot lucrul lui DUMNEZEU, am tot ce imi trebuie, ca sa ma mantuiesc. Cu dragoste, Maria

    RăspundețiȘtergere