duminică, 29 septembrie 2024

PRIMUL OZN , A FOST ODATĂ CU ÎNCEPUTUL LUMII !




                                           Dragii mei, 

In aceasta noapte,cand abia mă băgasem in pat si am stins veioza,aud un glas care spune ceva tare frumos pentru mine personal,care sunt pasionata de fenomenul OZN.
Glasul spunea asa dragilor:

     ”Și astfel, primul OZN a fost la inceputul Lumii.
      Primul OZN a fost odata cu începutul Lumii!”
                       ..

Și iată drgaii mei, cum taina aparitiei OZN-urilor este dezlegata, la fel cum ,si taina creatiei Extraterestrilor este dezlegata odata cu FACEREA  LUMII.
Asa cum am sustinut întotdeauna si voi sustine in fiecare clipă,  si EXTRATERESTRII sunt ființe create de BUNUL  DUMNEZEU.
Si EXTRATERESTRII se închina DUHULUI  SFANT si MAICII LUMINII, precum si CRUCII LUI HRISTOS.
Când DUMNEZEU a creat LUMEA, CERUL  si PĂMÂNTUL, a creat si OZN -urile si pe stapanii lor,ca sa calatoreasca si sa descopere prin CREDINȚĂ,prin INTELEPCIUNE si DRAGOSTE, multe din TAINELE SALE nevazute. 
Am văzut adeseori ,cum EXTRATERESTRII ieseau din Sfintele Icoane si aveau SFANTA CRUCE din lumina albă ,pe fruntea lor. 
Este stiut că ,BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ nu va recunoaste niciodata ,precum că EXTRATERESTRII si OZN-urile sunt tot Creatia LUI  DUMNEZEU ( a DUHULUI SFÂNT, mi-a grait chiar in aceasta clipă un glas in dreapta mea, pentru a întari cele scrise de mine, din Cuvantul Lui Dumnezeu). 
Sa fim convinsi dragilor, de faptul că, EXTRATERESTRII exista si ca vor actiona in mod vazut de toata omenirea ,la momentul oportun.
                                           Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Crucea nu este doar cea de lemn pe care a fost rastignit Iisus ci se pare ca este si cea de stele aparuta in viziunea imparatului Constantin cel Mare si despre care vorbea si Arsenie Boca ca va aparea si o Cruce din Stele si deasupra Romaniei si muntilor Fagaras ca semn inaintea unor evenimente importante-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. E și normal sa fie așa,pt.ca ei ne-au creat,pt.cei care mai aveau dubii.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt pesteri cu IT pictati si in biblie in vechiul testament sunt prezentate acele nave -numai ca DUMNEZEU are taina lUI sa arate omului ce se intampla daca tehnologia o ia razna pe pamant -ajungem ca IT?!

    RăspundețiȘtergere
  4. In univers totul se invirte in jocurile gravitatiei posibil ca Oznurile sa fie tot un efect al acestei miscari dar o materi mai fina care raspunde unei comenzi superioare de organizare,

    Cosmonautii spuneau ca sint multe lucruri in univers vazute si care scapa-depasesc intelegerea limitata a oamenilor obijnuita in materialism
    .
    Si unul din acestea e si viata de apoi dupa iesirea din corpul fizic pe care incerca sa o inteleaga prin materia cea mai fina sub forma a unei lumi cuantice a energiei , care impune si un nivel inalt vibrational al constintei la baza, la care omul trebue sa se ridice pentru a avea acces cum se spune la Poarta raiului lui sfintul Petru.

    Se si vede ,multi oameni dar putini alesi sa acceada-treaca la acest nivel al constiintei , doar putini se ridica fiecare dupa efortul lui va ajunge la nivelul lui

    Ideia materialista aTurnului Babel nu duce acolo
    doar meditatia in constiinta a unora ca pastorul Petrache Lupul si altii care au timp pentru a gindii prin meditatie pot contacta aceasta lume superior organizata si detasata de materia prea grea pentru acest nivel
    De aici incercarile pustnicilor de a depasi starea si conditia lor materiala
    pentru a accede spre lumea superioara spirituala
    pentru care dacii si altii in vechime Incercau sacrificiile ca mesageri, solii spre cealalta lume - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. d-le craciun sunt ANONIM 5-urmaresc blogul d-nei Maria de ani buni-stiu sunt oameni alesi in lume dar si in ROMANIA noastra pe care IISUS HRISTOS o va sfinti la a doua venire-scriam candva despre pustnicul GHEORGHE plecat la DOMNUL -ii gasiti mormantul la Manastirea BISTRITA Neamt- ca era pastor de oi si a ales calea pustniciei dupa calugarie, a stat in muntii Neamtului-Valea largului 37 ani-era aproape desavarsit in DUH-statea in rugaciune zilnic cate 8 ore, vazut de crestini(in asa zisa CATALEPSIE)-venea rar in lume si la mine acasa -era o bucurie sa- l auzi-nu avea rautati =COPIL-ii multumesc lui DUMNEZEU pentru aceasta descoperire-sa va dea DOMNULsi MNTUITORUL nostru sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere