joi, 25 iulie 2024

MORMANTUL SFANTULUI PARINTE ARSENIE BOCA!



                                             Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam , aud un glas de bărbat care intreabă insistent aşa :

                  "Locul acesta este sfânt !
              Este sfânt locul acesta, nu-i aşa ? 
             Da ! Locul acesta este sfânt !"                                                      
Clipă în care dragii mei, văd un tânăr care se urcase ca pe un  deal, iar jos la baza dealului ,( a muntelui),precum în această poză, era multime de oameni, care stateau la rând ,pentru a ajunge la Mormântul Sfântului PĂRINTE ARSENIE BOCA.
Tânărul avea în mâna sa dreapta ,un pahar cu apă de izvor, ce-l bea până la ultima picătură.
Iar in acest moment, aud un glas divin, un glas plin de dragoste, care spune aşa :
                      " Locul acesta , nu este sfânt numai pentru Ardeal, ci este sfânt, pentru toata România şi pentru fiecare suflet credincios!" 

                       

                             .

Iar tânărul bea cu sete mare,paharul până la fund,în faţa Mulţimii de oameni.
Asa este fratilor ! SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA este Sfant in Ceata Lui Hristos, iar locul in care în care este înmormântat, este tot sfânt prin viaţa sa sfanta pe care a dus-o.
SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA, nu este numai SFANTUL  ARDEALULUI, ci este Sfantul României întregi, a tuturor celor care -l iubesc sincer si care-l preţuiesc.
Sa ne rugam si noi dragilor, să ne rugăm SFANTULUI  ARDEALULUI, ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale la IISUS  HRISTOS,precum si cu mila si dragostea sa, faţă de poporul român, faţă de fiecare suflet credincios, smerit si plin de Iubire.

 .

                                             Cu dragoste, MARIA.

6 comentarii:

  1. Da , asa e ,pot spune desi nu am fost acolo
    Dar stiu oameni care au trecut prin transformare totala doar dupa o vizita in care asteptind la coada au trecut in revista la o discutie interioara toata viata lor de pacatosi si au devenit credinciosi
    Mare minune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iohannis la Paris vorbeste romanilor de jocurile olimpice
    De ,Ultimele vacante dea moaca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur enorm de mult că și-au dat cu seama biserica ortodoxa română de Sfântul Arsenie Boca că este un mare sfânt și lau declarat sfânt am așteptat acest moment și îi mulțumesc lui Dumnezeu Isuse Hristoase că lea deschis ochii și mintea Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul -Controlul pazeste -se implinii astazi cind la orele inaintea deschiderii Jocurilor olimpice in Franta au fost 0 serie mare de sabotaje a liniilor ferate franceze de STG-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si tocmai ieri Ukraina anunta descoperirea unei retele din 19 oameni montati de Rusia pentru actiuni tetoriste prin incendiere si totusi astazi se implini la deschiderea jocurilor olimpice din Franta blocind un milion de calatori pe TGV in ciuda celor peste 100 mii de agenti politisti mobilizati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Viktor Orban al Hun-gariei ca de obicei pescueste in ape tulburi la asazisa Universitate de vara de la Baile Tusnad pe tema Haut-onomiei

    In timp ce acum trei luni se plimbau pe jos timp de o luna pe la calauzele lor din Transilvania sub pretextul pelerinajului catolicilor de la Sumuleul Ciuc acolo pe dealul de linga Miercurea Ciuc de fapt a fost lupta dintre luteranii hunguri contra secuilor care nu voiau sa treaca de la catolici la noii atunci protestanti maghiari din Hun-garia
    Si deodata acum pe protestantii din Hun-garia fara cruce pe biserici i-a prin dragostea subita de catolicismul ardelenesc secuiesc cu cruce pe bisericile din Ardeal si de la Sumuleul Ciuc-craciun.

    RăspundețiȘtergere