marți, 7 mai 2024

DUHUL CEL PREA SFÂNT SUFLA DEASUPRA PĂMÂNTULUI ROMÂNIEI !

                                      HRISTOS A INVIAT, 

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand cu ochii inchisi,vad inspre Est foarte aproape de locul unde eram eu in patul meu, pe Însuşi Duhul  Cel Prea Sfant.
La nici doi metri de Pămant, DUHUL  SFANT înconjurat de Lumina aurie ,orbitor de stralucitoare, sufla asupra Pămantului RAZE aurii la fel de orbitor de stralucitoare.

                                          ..
Related image..
Jos pe Pămant dragilor, în mijlocul Razelor aurii ce veneau din suflartea DUHULUI SFANT,se aflau de-a stanga si de-a dreapta două obiecte cilindrice de culoarea norilor de ploaie,un gri mai inchis.
Aceste obiecte aratau ca niste arcuri de marimea unui  pet de circa 10 litri, formate din nori de culoare inchisă.

Related image..

Desi DUHUL CELE PREA SFANT sufla LUMINA AURIE asupra Pămantului,acele doua obiecte cilindrice,isi pierdeau din consistenta lor,din marimea si culoarea lor inchisa;adica, LUMINA AURIE a DUHULUI SFANT le topea pur si simplu. 
Prieteni dragi, ROMANIA va trece prin zile grele!
Dar sa nu uitam ca aceste zile grele, curăţă CALEA spre VIITORUL al DOILEA IERUSALIM; pregatesc VENIREA MÂNTUITORULUI in ROMANIA  DUHULUI SFANT ;pregatesc NOUL IERUSALIM - ROMANIA SFANTA.
Prieteni dragi, daca DUHUL CEL PREA SFANT a coborat pe Pămant,inseamna ca ROMANIA SFANTA va fi cernuta si pregatita pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM.
Acest minunat LUCRU ,nu va fi intr-un viitor prea indepartat. 
Deja pregatirea Căii Venirii Domnului în NOUL SĂU IERUSALIM ,a inceput încă de când eu tot aduc DOVEZI in acest sens.
Sa ne pregatim si noi dragilor pentru VENIREA MANTUITORULUI, prin curatirea sufletului de păcate, prin mila si fapte bune, prin dragoste si Iubire fata de Aproapele nostru, prin Sfanta Spovedanie si prin invrednicirea noastra de a primi SFANTA si dumnezeiasca Impărtasanie, cu Prea Scump si Prea Sfant Trupul Domnului nostru IISUS HRISTOS, CĂRUIA I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Posibil in Ucraina sau mai era un Mesaj cu -
    r Moldova care Lupta-
    Deci Ursul rusesc se apropie
    Si mai era mesajul cu
    -De la Braila nu se va mai putea iesi din tara -
    Posibil in faza in care rusii ajung mai aproape si lupta se incinge pe Dunare mai tare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se știe ca puțin vrea sa ajungă la gurile Dunării, și va reuși.

      Ștergere
  2. Evreul Iohannis inca se vede conducind calul de lupta pentru Nato

    Si se pare a fi sustinut de evreul Zukerman fost ambasador Sua originar din Romania cel ce a si jefuit tot fondul Proprietatea lasind Romania datoare, probabil pentru promisiunea lui Iohannis pentru centrul nou Idis la Sibiu , Brasov si Sighetul Marmatiei mai ales dupa situatia grea din Israel-Palestina de unde deja au inceput de citiva ani sa curga spre Romania evrei si kazarii de strinsura din Ucraina si Rusia via Israel.
    Eu vad doar calaretul calului Troian introdus inca in Primaria Sibiu, ce era si in un mesaj vechi ,ce se vrea dus si pe fotoliul de calaret de Nato si apoi vrea o statuie cel putin la Sibiu gen Brukenthal cel mare si criminal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi Protest al politistilor prodroguri care dorm pe drogurile copiilor ca sa punem in ton cu propaganda evreiasca de libertinaj sorosist.

    Miine protest tot pentru pensiile speciale ale generalilor evrei ai Armatei romane de armata care nu au dat in viata lor nici o lupta ,decit cea pentru fotolii si drepturi de la tara romaneasca saracita de ei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gargara politrucilor Castei Evreiesti din Romania care spun ca numarul de vize depind de numarul celor respinse

    De fapt e o minciunagogonata
    cauza reala este venitul din tara din care pleaca , pentru ca evreii care conduc acolo gindesc din punct de vedere economic ce se intimpla cind un saracit de ei de romani ar merge in In Sua si ar avea nevoie de o spitaluzare de 1000 de Dolari pe zi
    Cum ce se cam intimpla acum cind migrantii ilegali ai lui Biden au umplut hotelurile strazile si spitalele pe banii americanilor

    De aceia sigur alegerile vor fi cistigate de Trump-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Jocuri pe si sub masa politicii visul filorusilor

    Khazmin un experimentat si confident a lui Putin spune ca dezmembrarea Europei va fi accelerata prin realegerea lui Trump iar Romania va pierde Ardealul la Ungaria care va mai lua si jumatate din Croatia pe care o va imparti cu Serbia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vino Duhule Sfint Puterea și conștiința lui Dumnezeu, vino și trezeste-i pe români căci de atâta amar de ani li se canta imnul și ei sunt surzi...
    Vino Duhule Sfint Puterea și conștiința lui Dumnezeu, vino și curăță acest Pământ, această țară numită Romania de toți trădătorii, vânzătorii și prădătorii, de toți cei care iubesc străinii mancale-ar inima câinii !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere